Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest

Hai sa ne lamurim 1. hindusii cunosc mai multe zeitati(care sunt fiintele astrale sau ingeresti din crestinism) deci unii le spun zei altii le spun creaturi astrale benefice si altii zei ... sunt fiinte create toate, toate exista si sunt doar numite altfel de diverse culturi.

Evident toti stiu si de sursa care a creat tot care si ea in diverse traditii se numeste: Paramashiva(hindusi), Dumnezeu(la crestini),Allah,Iehova, etc

Deci toti vorbesc/percep pe Dumnezeu, toti vorbesc/percep alte fiinte mai evoluate decat omul.

2. normal ca sexul nu e un pacat asa cum scriam in nenumarate randuri pe aici doar daca este cu continenta amoroasa perfecta cu iubire reciproca si cu transfigurare reciproca - doar atunci e divin.Ejacularea si ea este permisa insa doar daca se doreste conceperea unui copil deci o ejaculare - 2 sau chiar 3 intr-o viata te fac cel putin un om sfant daca acestea sunt integrate asa altfel picam in pacatul desfraului.

3. legea karmei(este acelasi lucru cu legea cauzei si a efectului, acelasi lucru cu dreptatea lui Dumnezeu si acelasi lucru cu proverbele: semeni vant culegi furtuna, cum iti asterni asa dormi si altele) - deci dupa cum vedeti traditia populara, ezoterismul,religiile stiu toti despre asta doar ca o numesc diferit.

Destinul este suma tuturor actiunilor karmice din trecut si liberul arbitru se refera la libertatea de a alege aici si acum indiferent ce ai fost in trecut, indiferent ce ai facut in trecut.De precizat ca fiintele din iad nu pot alege ... ele sunt fortate sa suporte consecintele malefice ale faptelor lor, oarecum similar cu oamenii din inchisoare pe pamant.

4.Eu nu va fac ignoranti ci voi singuri va faceti ... solutia: nu mai ignorati ce ar trebui cunoscut si aplicat si puteti ignora micile voastre dispute, tendintele de a fi rai sau perversi, tendinta de a va pierde in discutii in contradictoriu interminabile, mistocareala, pacatele, obiceiurile proaste, viciile  etc

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

@viiiid - ne putem vedea luni la parcul eroilor (langa metrou eroilor) sau la parcul izvor - o sa ies sa fac niste sport in natura(flotari, tractiuni poate si alergari sprint) si putem vorbi - anunta-ma tu la ce ora preferi ...

@ rozkendra daca vrei si ai timp poti veni si tu mi-ar placea sa te cunosc face-to-face ... spor cu baby-sittingul ... am facut si eu asa ceva intr-o perioada :)

sa fim iubiti si sa iubim fara masura !

Link spre comentariu
  • Oras:-
Eu nu va fac ignoranti ci voi singuri va faceti ... solutia: nu mai ignorati ce ar trebui cunoscut si aplicat si puteti ignora micile voastre dispute, tendintele de a fi rai sau perversi, tendinta de a va pierde in discutii in contradictoriu interminabile, mistocareala, pacatele, obiceiurile proaste, viciile  etc

pentru ceilalti va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar deocamdata sunteti cam ignoranti (adica desi v-au fost oferite aici pe acest topic multe secrete ale trupului si mintii umane deocandata din lene si inertie nu aplicati nimic))

Pai zici : deocamdata sunteti cam ignoranti, adica tu ne cunosti si masura in care suntem astfel, iar apoi afirmi contrariul. Tu ce intelegi din toate acestea!? Acum sincer: e adevarat ca ne-ai facut ignoranti sau nu!? WTF! :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ba este pacat. Decat sa te tot tragi atata pe cur ca sa-ti justifici slabiciunile, mai bine recunoaste ca le ai si ca esti slab si nu poti sa le rezisti.

Slabiciunile mele le recunosc da sa spun ca ceva creat e prost facut si spurcat asta nu am voie.

Ca eu folosesc gresit un lucru bun facut e una si se numeste pacat dar lucrul in sine e curat.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Lumea era proasta, acum e ignoranta...  :laugh2  :slap2

Cum spanac e ignoranta cand suntem deja la pagina 46?!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Lumea nu crede ca tot ce zboara se mananca, da, dar asta se numeste realism.

Sa contrazici pe cineva inseamna sa ai personalitate, nu sa fii prost, nu oricine este pasibil la spalarea creierilor, schimbarea radicala a principiilor si felului in care vede viata, dinitatea, oamenii... Asta ar insemna sa fii prost, sa crezi orice balarie si sa oscilezi dupa cum bate vantul fara sa cercetezi.

"Iubeste-ti aproapele" inseamna sa-i accepti pe cei din jur asa cum sunt, poti sa le schimbi comportamentul in societate, dar nu esenta lor, majoritatea nu aleg cine sunt, asa se nasc, apoi asa sunt educati...

Aleg doar daca isi urmeaza predispunerile (alcool, droguri, agresivitate, crima, cleptomanie...).

Ananda, daca vrei sa fii respectat, invata sa-i respecti pe ceilalti.

Peseu: Nu cred ca scrie in biblie ca daca ejaculezi cu sotia si nu-ti iese un copil ai pacatuit.  :no2

Iar pana la continenta sunt o multime de pasi pentru echilibrul spiritual, fizic si psihic...

Indemnul direct "hai sa ne jucam cu putza sa nu mai scuipe" e doar atat.

Iar daca guru nostru asta a facut, nici nu ma mira aroganta si ipocrizia din postari.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Lumea era proasta, acum e ignoranta...  :laugh2  :slap2

Cum spanac e ignoranta cand suntem deja la pagina 46?!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Lumea nu crede ca tot ce zboara se mananca, da, dar asta se numeste realism.

Sa contrazici pe cineva inseamna sa ai personalitate, nu sa fii prost, nu oricine este pasibil la spalarea creierilor, schimbarea radicala a principiilor si felului in care vede viata, dinitatea, oamenii... Asta ar insemna sa fii prost, sa crezi orice balarie si sa oscilezi dupa cum bate vantul fara sa cercetezi.

"Iubeste-ti aproapele" inseamna sa-i accepti pe cei din jur asa cum sunt, poti sa le schimbi comportamentul in societate, dar nu esenta lor, majoritatea nu aleg cine sunt, asa se nasc, apoi asa sunt educati...

Aleg doar daca isi urmeaza predispunerile (alcool, droguri, agresivitate, crima, cleptomanie...).

Ananda, daca vrei sa fii respectat, invata sa-i respecti pe ceilalti.

Peseu: Nu cred ca scrie in biblie ca daca ejaculezi cu sotia si nu-ti iese un copil ai pacatuit.  :no2

Iar pana la continenta sunt o multime de pasi pentru echilibrul spiritual, fizic si psihic...

Indemnul direct "hai sa ne jucam cu putza sa nu mai scuipe" e doar atat.

Iar daca guru nostru asta a facut, nici nu ma mira aroganta si ipocrizia din postari.

Plm, ceai fumat?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

A incerca sa scrii ceva (orice) in cadrul acestui topic de e prisos. Ananda o va tine pe a lui, restul vom incerca sa demontam (multe din) ineptiile lui, desigur, rezultatul fiind nul. Singura solutie - ignorarea topic-ului.

• Like 1
Link spre comentariu

Plm, ceai fumat?

:laugh2  Rothmans superslims silver. :)

A incerca sa scrii ceva (orice) in cadrul acestui topic de e prisos. Ananda o va tine pe a lui, restul vom incerca sa demontam (multe din) ineptiile lui, desigur, rezultatul fiind nul. Singura solutie - ignorarea topic-ului.

:iagree

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Hai sa ne lamurim 1. hindusii cunosc mai multe zeitati(care sunt fiintele astrale sau ingeresti din crestinism) deci unii le spun zei altii le spun creaturi astrale benefice si altii zei ... sunt fiinte create toate, toate exista si sunt doar numite altfel de diverse culturi.

Evident toti stiu si de sursa care a creat tot care si ea in diverse traditii se numeste: Paramashiva(hindusi), Dumnezeu(la crestini),Allah,Iehova, etc

Deci toti vorbesc/percep pe Dumnezeu, toti vorbesc/percep alte fiinte mai evoluate decat omul.

2. normal ca sexul nu e un pacat asa cum scriam in nenumarate randuri pe aici doar daca este cu continenta amoroasa perfecta cu iubire reciproca si cu transfigurare reciproca - doar atunci e divin.Ejacularea si ea este permisa insa doar daca se doreste conceperea unui copil deci o ejaculare - 2 sau chiar 3 intr-o viata te fac cel putin un om sfant daca acestea sunt integrate asa altfel picam in pacatul desfraului.

3. legea karmei(este acelasi lucru cu legea cauzei si a efectului, acelasi lucru cu dreptatea lui Dumnezeu si acelasi lucru cu proverbele: semeni vant culegi furtuna, cum iti asterni asa dormi si altele) - deci dupa cum vedeti traditia populara, ezoterismul,religiile stiu toti despre asta doar ca o numesc diferit.

Destinul este suma tuturor actiunilor karmice din trecut si liberul arbitru se refera la libertatea de a alege aici si acum indiferent ce ai fost in trecut, indiferent ce ai facut in trecut.De precizat ca fiintele din iad nu pot alege ... ele sunt fortate sa suporte consecintele malefice ale faptelor lor, oarecum similar cu oamenii din inchisoare pe pamant.

4.Eu nu va fac ignoranti ci voi singuri va faceti ... solutia: nu mai ignorati ce ar trebui cunoscut si aplicat si puteti ignora micile voastre dispute, tendintele de a fi rai sau perversi, tendinta de a va pierde in discutii in contradictoriu interminabile, mistocareala, pacatele, obiceiurile proaste, viciile  etc

Ananda vad ca tu ai o abordare mai occidentalizata yoghina, in care deismul politesist pt tine este doar un echivalent a reprezintarilor de entitati divine crestine gen ingeri (arhangheli, serafimi, heruvimi) . Aici ai o viziune diferita de a mea. Crestinismul presupune o autoritate unica suprema, Dumnezeu, in timp ce hinduismul presupune doua autoritati supreme una de sex masculin reprezentata de falus, fiind Shiva si energia universala feminina, numita Shakti  gen zeita mama. Politesim deci, nu o forta unica ce le guverneaza pe toate. Plus toate  celalate figuri deice au calitati demiurgice, de zei, nu-s chiar forme suordonate a unei autoritati universale, cum sunt ingerii.

Acum  este discutabil si la ei .... Ei o considera pe Laxmi zeita frumusetii, bunastarii, iubirii, un fel de Venus a grecilor, pe Saraswati zeita artelor, intelepciunilor, etc, un fel de Athena a grecilor si o mai au si pe Kali care e mai dracoasa zeita mortii, razbunarii, etc. Dar pana si ei au multe concepte cum ca aceste trei zeite care are fiecare particica sa sunt doar o bucatica, o anumita imagine dintr-un tot, al zeitei mame, a acestei energi primordiale feminine. Asa incat daca faci mantre pt Laxmi apelezi ca partea din Zeita mama care se ocupa de iubire, te hraneste emotional si chiar se ocupa de tine ca bunastare materiala, daca apelezi la Saraswati faci apel la partea rationala a zeitei mame si ceri incelepciune, inlesnirea unor priceperi si aptitudini. KAli este si ea o parte dintr-un tot, pentru ca moartea este ceea ce completeaza ciclul vietii si prin moarte faci trecerea catre vietiile viitoare. Au ei si o l;egenda draguta in care daca aceste trei zeite se manifesta intr-o femeie ea este femeia perfecta/completa, fiind o imagine leita a Zeitei mama cu toate fatadele ei

Ceea ce ma duce la diferenta dintre crestinism si karma. tocmai ca aceasta karma presupune ciclicitatea de care deja am vorbit, vieti anterioare, vieti viitoare. Pentru ca sufletul ramane conservat prin forma de energie divina doar corpul fizic este schimbat, energia doar transferandu-se in alt corp fizic cand  cel prezent inceteaza sa functioneze. Deci daca crezi in  karma musai crezi in reincarnare :) In timp ce in crestinism nu poti avea n+1 sau un infinit de vieti fie trecute, fie viitoare.Odata mort te lepezi de invelisul fizic, de trup, si sufletul tau se conserva pana la Judecata unde da vei avea o viata vesnica {si la crestini si la musulmani}, dar este o viata eterna si unica,fie in Rai, fie in Iad, nu te raportezi unui ciclu karmic . 
Oricum tot ce tine de spiritualitate este interpretabil, fiind abstract si suntem indreptatiti sa intelegem si aplicam dupa necesitatea personala.
  • Like 3
Link spre comentariu

Un mic filmulet pe youtube mi-a amintit de ceva: Cine l-a vazut pe Ananda sa glumeasca vreodata?  :laugh2

(Si restul se pupa de minune!  :laugh2 )

sa fim corecti numara si tu cate glume alese cu tenta gay sunt in aceste zeci de pagini. io inteleg ca e un forum de futut, dar nu inteleg cum ei nu inteleg ca a te oferi sa futi bucal ori anal un alt barbat, gandind ca il "muiesti" te cam face gay :)) Nu ca nu-mi plac gayi, dar nah...

Ia bonus o glumitza :*

Un discipol se duce la gurul sau si i se plange:

Meditatia imi iese oribil, imi vin tot felul de ganduri, ma dor picioarele sau atipesc des.

O sa iti treaca, raspunde sec gurul

Dupa o saptamana revine discipolul:

Meditatia imi iese excelent, ma simt atat de constient, atat de linistit, atat de prezent.

O sa iti treaca!

Link spre comentariu

Deci daca crezi in  karma musai crezi in reincarnare :) In timp ce in crestinism nu poti avea n+1 sau un infinit de vieti fie trecute, fie viitoare.Odata mort te lepezi de invelisul fizic, de trup, si sufletul tau se conserva pana la Judecata unde da vei avea o viata vesnica

Oare asa sa fie!? Si daca totusi si-n crestinism au existat marturii ale reancarnarii dar care au fost cosmetizate de preotii crestini ai Evului Mediu? Vezi Conciliul de la Constantinopole spre exemplu. Roz, tu crezi in Judecata de Apoi? Ia auzi , sufletul se conserva de parca ar fi ca o muratura.. :)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Oare asa sa fie!? Si daca totusi si-n crestinism au existat marturii ale reancarnarii dar care au fost cosmetizate de preotii crestini ai Evului Mediu? Vezi Conciliul de la Constantinopole spre exemplu. Roz, tu crezi in Judecata de Apoi? Ia auzi , sufletul se conserva de parca ar fi ca o muratura.. :)

Il pune Doamne-Doamne intr-un borcan ! :laugh2 :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

e complicat si destul de confuz. fiind crescuta in spirit crestin evident credeam in rai-iad, in ultimii ani tind tot mai mult catre karma si ce ce am explicat mai sus, care explica f bine si senzatia de deja-vu, si alte senzatii cum ar fi cand esuezi lamentabil la ceva ca ai mai facut la fel tot acelasi procedeu, aceeasi pasi si nu ti-ai invatat lectia care trebuia asimilita, practic ai ratat momentul si multe altele similare....

• Like 1
Link spre comentariu

e complicat si destul de confuz. fiind crescuta in spirit crestin evident credeam in rai-iad, in ultimii ani tind tot mai mult catre karma si ce ce am explicat mai sus, care explica f bine si senzatia de deja-vu, si alte senzatii cum ar fi cand esuezi lamentabil la ceva ca ai mai facut la fel tot acelasi procedeu, aceeasi pasi si nu ti-ai invatat lectia care trebuia asimilita, practic ai ratat momentul si multe altele similare....

nu doar muraturile se conserva in borcane paganilor, sufleul, pardon sufletul poate fi si un compot. mereu va ganditi numa la acrituri si amaraciuni, de aia nu stiti sa progresati si zice Ananda ca sunteti ignoranti:)))) pesimistilor

Eu imi doresc sa ma reancarnez iar si iar sa parcurg la nesfarsit topicele tale cu pisici, capre, etc. Simt ca nu-mi e suficienta viata aceasta pentru cat mi-am propus sa fut. As avea nevoie chiar de mai multe vieti . :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Eu imi doresc sa ma reancarnez iar si iar sa parcurg la nesfarsit topicele tale cu pisici, capre, etc. Simt ca nu-mi e suficienta viata aceasta pentru cat mi-am propus sa fut. As avea nevoie chiar de mai multe vieti . :laugh2

dap, multe, ca pisicile :))

Link spre comentariu

@viiiid - ne putem vedea luni la parcul eroilor (langa metrou eroilor) sau la parcul izvor - o sa ies sa fac niste sport in natura(flotari, tractiuni poate si alergari sprint) si putem vorbi - anunta-ma tu la ce ora preferi ...

@ rozkendra daca vrei si ai timp poti veni si tu mi-ar placea sa te cunosc face-to-face ... spor cu baby-sittingul ... am facut si eu asa ceva intr-o perioada :)

sa fim iubiti si sa iubim fara masura !

Salut. Eu nu pot veni intre 12 si 20. pot sa vin in ambele locuri dar spune o ora care iti e tie ok. Multumesc

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu

Salu Ananda.

Fii atent ce mi s-a intamplat. Am incercat si eu asta cu ce-ai spus tu, cu continenta asta. Am zis s-o iau usor si am inceput cu cate o laba, la inceput o data pe zi dupa care am marit la de doua ori si ieri de trei ori, bineinteles fara sa-mi dau drumul. Ma, parca parca am simtit ceva energie in mine incepand de la prima laba. Alaltaieri, la a doua laba deja parca eram alt om.Parca aveam incredere mai multa in mine stiind ca am sperma in coaie.

Ieri am facut laba de trei ori, la interval de 6 ore si deja aveam atata energie incat daca-mi zicea unu ceva il si pocneam.Dar, azi noapte, in timp ce dormeam, m-a pus draq sa-mi aduc aminte de nimfomane. Prima care mi-a venit in minte a fost Coryna. Tot se dadea ea mare pe aici ca si-a marit buzilii, ca isi mareste tatilii. Pula mea, pana sa-i zic eu ca am inceput sa practic continenta Coryna a venit cu buziliii alea noi si a inceput sa-mi faca o mwie. Ma, n-am mai apucat sa fug ca imi facea prea bine, asa ca...mi-am dat drumul. Atunci am simtit ca a cazut cerul pe mine.Muncisem trei zile degeaba  :no2  Vreau sa-mi dai un sfat. Se poate sa mi se intample ceva rau? Pot sa o iau de la capat ca si cum nu s-a intamplat nimic? Ce sa fac cu Coryna? Daca vin si eu in parc la Eroilor, ma inveti sa fac laba ? ( fara sa pierd energie)? 

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
 Am incercat si eu asta cu ce-ai spus tu, cu continenta asta. Am zis s-o iau usor si am inceput cu cate o laba, la inceput o data pe zi dupa care am marit la de doua ori si ieri de trei ori, bineinteles fara sa-mi dau drumul. Ma, parca parca am simtit ceva energie in mine incepand de la prima laba. Alaltaieri, la a doua laba deja parca eram alt om.Parca aveam incredere mai multa in mine stiind ca am sperma in coaie.

Ieri am facut laba de trei ori, la interval de 6 ore si deja aveam atata energie incat daca-mi zicea unu ceva il si pocneam.Dar, azi noapte, in timp ce dormeam, m-a pus draq sa-mi aduc aminte de nimfomane. Prima care mi-a venit in minte a fost Coryna. Tot se dadea ea mare pe aici ca si-a marit buzilii, ca isi mareste tatilii. Pula mea, pana sa-i zic eu ca am inceput sa practic continenta Coryna a venit cu buziliii alea noi si a inceput sa-mi faca o mwie. Ma, n-am mai apucat sa fug ca imi facea prea bine, asa ca...mi-am dat drumul. Atunci am simtit ca a cazut cerul pe mine.Muncisem trei zile degeaba  :no2

E una buna si tanara la sala si , dupa ce-am tras azi ca un caine ca eram oricum obosit fiind vineri, am venit acasa si m-am descarcat tot cu gandul la ea. Nu puteam scapa de imaginea ei.. Are fata asta niste glezne fine, coapse rotunde si un fund bestial, toate frumos tonifiate. Trup atletic dar estetic (adica foarte armonios, asa cum imi place mie). Chip de papusa. Cand mi-am dat drumul, samanta a sarit la un metru distanta direct pe gresia de la baie. Primele doua, trei jeturi au fost ca-n filmele lui Peter North. Vai!! =)) :slap2

Link spre comentariu

Vizitator

Salu Ananda.

Fii atent ce mi s-a intamplat. Am incercat si eu asta cu ce-ai spus tu, cu continenta asta. Am zis s-o iau usor si am inceput cu cate o laba, la inceput o data pe zi dupa care am marit la de doua ori si ieri de trei ori, bineinteles fara sa-mi dau drumul. Ma, parca parca am simtit ceva energie in mine incepand de la prima laba. Alaltaieri, la a doua laba deja parca eram alt om.Parca aveam incredere mai multa in mine stiind ca am sperma in coaie.

Ieri am facut laba de trei ori, la interval de 6 ore si deja aveam atata energie incat daca-mi zicea unu ceva il si pocneam.Dar, azi noapte, in timp ce dormeam, m-a pus draq sa-mi aduc aminte de nimfomane. Prima care mi-a venit in minte a fost Coryna. Tot se dadea ea mare pe aici ca si-a marit buzilii, ca isi mareste tatilii. Pula mea, pana sa-i zic eu ca am inceput sa practic continenta Coryna a venit cu buziliii alea noi si a inceput sa-mi faca o mwie. Ma, n-am mai apucat sa fug ca imi facea prea bine, asa ca...mi-am dat drumul. Atunci am simtit ca a cazut cerul pe mine.Muncisem trei zile degeaba  :no2  Vreau sa-mi dai un sfat. Se poate sa mi se intample ceva rau? Pot sa o iau de la capat ca si cum nu s-a intamplat nimic? Ce sa fac cu Coryna? Daca vin si eu in parc la Eroilor, ma inveti sa fac laba ? ( fara sa pierd energie)?

=)) ma simt folosita

P.S:Hai sictir!

Vezi ca finalizarea orala o taxam extra...!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...