ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 17, 2019 Hai sa va raspund pe scurt celor care chiar ridicati probleme demne de un raspuns(adica intrebari la care se poate raspunde sau la care nu am raspuns anterior): h_c_u - asa e ,,, facultatile sunt inutile ... ai afara de un mod ordonat de a gandi nu iti ofera mai nimic, iti ocupa anii cei mai frumosi si face parte din programarea pe care "sistemul" ne-o baga pe gat ... eu daca as avea mintea de acum si varsta de atunci nu as mai fi facut facultatea ... nici o facultate ... e important ca generatiile de dupa noi sa stie asta si sa nu mai intre in acest cerc vicios al suferintelor in care se afla majoritatea oamenilor din ziua de azi de pe pamant @ estrogen - ce spui tu acolo face parte dintr-o programare mentala pe care ori ai primit-o ori singur ti-ai implementat-o prin sugestii in realitate daca mintea sau emotiile nu inhiba erectia, aceasta are legatura cu iubirea si nu cu altceva ... in cazul celor mai animalici(care sunt de obicei cei incontinenti sexual este iubirea placerii instinctuale care asa cum am mai explicat este hrana unor entitati parazite denumite incubusi si care creaza atasament) de asemenea cu antrenament puteti ca erectia sa devina o chestiune de vointa ... daca vreau am daca nu vreau erectia scade)Va dau chiar exemplul meu ... eu sunt mai gros si daca dau de o caprioara(o femeie cu yoniul mai mic e necesar ca macar la inceput sa fie slaba erectia si fac asta din vointa) De acord total cu dasxx masturbarea este un obicei nociv foarte des intalnit mai ales la tineri si care duce la multe probleme ... el a mentionat doar cateva ... a nu se confunda cu masajul realizat dupa cele 3 luni de pregatire in abstinenta pentru pregatirea pentru primul act amoros cu continenta ... nici nu se realizeaza la fel nici macar tehnic nici nu are acea excitare animalica cel mai deseori de inspiratie site-uri xxx ci este chiar opusul este un antrenament de verificare a capacitatii de control constient asupra propriei sexualitati si energii sexuale. @estrogen tu descrii omul cu energie sexuala mare si care nu stie de redistribuire sau o ignora ... evident era mult mai intelept sa fi stiut ca aceea este o energie a fiintei tale care poate fi controlata si cum ... pentru ca alta era concentrarea, capacitatea de a invata daca pastrai integral acea energie si o distribuiai unde aveai nevoie(in zona capului) insa probabil karmic nu ai avut atunci asa sansa ... la fel a fost si in cazul meu ... deci cu atat mai mare este serviciul pe care noi doi sau alti autentic practicanti ai continentei sexuale il putem face barbatilor sau tinerilor din ziua de azi @peitho - nu e nici o discriminare energia feminina este la fel de utila insa cine aplica asa ceva ... ?detaliez: o femeie care e trezita erotic, are o energie mare(deci nu pierde in timpul unui act amoros si are o menstruatie redusa datorita redistribuirilor facute zilnic) poate incarca apa de exemplu prin urmatoarea metoda. Barbatul o ajuta sa puna in yoni 2-3 guri de apa, ea apoi cu picioarele ruducate pe un perete este stimulata de catre barbat astfel incat sa traiasca 3 orgasme cu continenta apoi acea apa are capacitati vindecatoare si aducatoare de ermonie si fericire mai puternice decat apa vie, de asemenea o asemenea apa poate produce vindecari miraculoase mai ales la anumite afectiuni ale barbatilor. Conditiile sunt femeie trezita erotic, cu energie mare, trebuie sa tina acolo 7 minute minim apa si trebuie ca in acest timp sa experimenteze de cel putin 3 ori starea de orgasm. Aceasta este o tehnica tantrica avansata de incarcare a apei.Conditiile sunt cam greu de indeplinit ... eu am baut o astfel de apa si am testat pe propria piele rezultatele fantastice ...
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 17, 2019 Ca sa inchei cu o urare/incurajare/sustinere cum v-am obisnuit. Va doresc tuturor sa aveti discernamant: capacitatea de a distinge intre ce e bine(util) si ce e rau(inutil) voua in aceasta existenta ! PS: Ma refer la binele ca un intreg(holistic) sau altfel spus binele divin: exemplu: unei celule din ficat nu ii poate fi bine dpdv holistic daca celulelor din stomac nu le e si lor bine la fel analogic vorbind voi nu puteti fi bine daca furati de la altii, daca ii raniti pe ceilalti, daca pentru confortul vostru sufera unii prin africa, daca faceti rau planetei pamant etc.
peitho Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Ianuarie 17, 2019 Hai sa va raspund pe scurt celor care chiar ridicati probleme demne de un raspuns(adica intrebari la care se poate raspunde sau la care nu am raspuns anterior): h_c_u - asa e ,,, facultatile sunt inutile ... ai afara de un mod ordonat de a gandi nu iti ofera mai nimic, iti ocupa anii cei mai frumosi si face parte din programarea pe care "sistemul" ne-o baga pe gat ... eu daca as avea mintea de acum si varsta de atunci nu as mai fi facut facultatea ... nici o facultate ... e important ca generatiile de dupa noi sa stie asta si sa nu mai intre in acest cerc vicios al suferintelor in care se afla majoritatea oamenilor din ziua de azi de pe pamant @ estrogen - ce spui tu acolo face parte dintr-o programare mentala pe care ori ai primit-o ori singur ti-ai implementat-o prin sugestii in realitate daca mintea sau emotiile nu inhiba erectia, aceasta are legatura cu iubirea si nu cu altceva ... in cazul celor mai animalici(care sunt de obicei cei incontinenti sexual este iubirea placerii instinctuale care asa cum am mai explicat este hrana unor entitati parazite denumite incubusi si care creaza atasament) de asemenea cu antrenament puteti ca erectia sa devina o chestiune de vointa ... daca vreau am daca nu vreau erectia scade)Va dau chiar exemplul meu ... eu sunt mai gros si daca dau de o caprioara(o femeie cu yoniul mai mic e necesar ca macar la inceput sa fie slaba erectia si fac asta din vointa) De acord total cu dasxx masturbarea este un obicei nociv foarte des intalnit mai ales la tineri si care duce la multe probleme ... el a mentionat doar cateva ... a nu se confunda cu masajul realizat dupa cele 3 luni de pregatire in abstinenta pentru pregatirea pentru primul act amoros cu continenta ... nici nu se realizeaza la fel nici macar tehnic nici nu are acea excitare animalica cel mai deseori de inspiratie site-uri xxx ci este chiar opusul este un antrenament de verificare a capacitatii de control constient asupra propriei sexualitati si energii sexuale. @estrogen tu descrii omul cu energie sexuala mare si care nu stie de redistribuire sau o ignora ... evident era mult mai intelept sa fi stiut ca aceea este o energie a fiintei tale care poate fi controlata si cum ... pentru ca alta era concentrarea, capacitatea de a invata daca pastrai integral acea energie si o distribuiai unde aveai nevoie(in zona capului) insa probabil karmic nu ai avut atunci asa sansa ... la fel a fost si in cazul meu ... deci cu atat mai mare este serviciul pe care noi doi sau alti autentic practicanti ai continentei sexuale il putem face barbatilor sau tinerilor din ziua de azi @peitho - nu e nici o discriminare energia feminina este la fel de utila insa cine aplica asa ceva ... ?detaliez: o femeie care e trezita erotic, are o energie mare(deci nu pierde in timpul unui act amoros si are o menstruatie redusa datorita redistribuirilor facute zilnic) poate incarca apa de exemplu prin urmatoarea metoda. Barbatul o ajuta sa puna in yoni 2-3 guri de apa, ea apoi cu picioarele ruducate pe un perete este stimulata de catre barbat astfel incat sa traiasca 3 orgasme cu continenta apoi acea apa are capacitati vindecatoare si aducatoare de ermonie si fericire mai puternice decat apa vie, de asemenea o asemenea apa poate produce vindecari miraculoase mai ales la anumite afectiuni ale barbatilor. Conditiile sunt femeie trezita erotic, cu energie mare, trebuie sa tina acolo 7 minute minim apa si trebuie ca in acest timp sa experimenteze de cel putin 3 ori starea de orgasm. Aceasta este o tehnica tantrica avansata de incarcare a apei.Conditiile sunt cam greu de indeplinit ... eu am baut o astfel de apa si am testat pe propria piele rezultatele fantastice ... deci, pe unde trece barbatu cu mataranga continenta vindeca, iar femeia trezita erotic...etc. a carei pasarica face gargara cu apa, macar 7 min, avand 3 orgasme, va transforma apa in apa vie! PS: eram 1000% sigur ca tu ai beut o asemenea apa... mai are fatuca aia, ca as vrea si eu o litra sa mai trag un gat din cand in cand! dar inainte de a o bea, o duc putin la laborator, ca eu sunt mai sceptic si sa nu ma trezesc ca in loc de apa vie, inoata "decat" clamidia pe-acolo...:) 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 https://scontent.fias1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49428964_1407411989389431_2253231128716509184_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fias1-1.fna&oh=df3f0871b81c43ed127f7aa6238289b6&oe=5CBEE252 1
estrogen Reputație: 1675 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 17, 2019 @estrogen tu descrii omul cu energie sexuala mare si care nu stie de redistribuire sau o ignora ... evident era mult mai intelept sa fi stiut ca aceea este o energie a fiintei tale care poate fi controlata si cum ... pentru ca alta era concentrarea, capacitatea de a invata daca pastrai integral acea energie si o distribuiai unde aveai nevoie(in zona capului) insa probabil karmic nu ai avut atunci asa sansa ... la fel a fost si in cazul meu ... deci cu atat mai mare este serviciul pe care noi doi sau alti autentic practicanti ai continentei sexuale il putem face barbatilor sau tinerilor din ziua de azi Eu am auzit pt prima data de continenta de la Nicu Catrina când aveam vreo 22 de ani dar am inteles-o imediat. Pana în acel moment m-am masturbat cel puțin o dată pe zi dar după ce am auzit de continenta m-am mai masturbat cam încă o luna și am terminat-o cu masturbarea pt totdeauna. 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 17, 2019 ananda: ba nu stii de cate ori am propovaduit treaba asta. nu mai mergeti fratilor la facultate. studentele din ziua de azi nu se mai uita la voi, ramaneti in plm in camin si v-o zguduiti. nici continenta nu faceti (vezi cazul batranului george). treceti fratilor in uzinele si pe ogoarele patriei. ei nu frate, ca cica vrea white-collar jobs. albastru nu le mai convine.am ajuns la concluzia ca n-ai cu cine. niste depravati cu totii. 3
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 18, 2019 @estrogen - Excelent !... uite inteligenta in actiune ... ai auzit - ai inteles - ai aplicat - dupa o vreme ai reusit ... asta e foarte rar din pacate,oamenii din aceasta categorie consider ca au o libertate foarte mare(fara de karma) catre ceilalti ... - eu va dau aici o multime de ponturi iar voi va comportati ca niste prostovani ... 2-3 glume si nu ramaneti cu nimic ... chiar si alea proaste ... cum ar trebui sa faceti: in primul rand selectati ce va trebuie(ce aveti nevoie in viata voastra) apoi puneti o gramada de intrebari despre cum se face practic cat mai bine, apoi integrati in viata voastra si transformati ... din cel sau cea care sunteti acum faceti un cel sau cea care are un obicei bun sau a schimbat complet un obicei rau cu unul bun ... asa se produce transformarea si asa puteti sa deveniti mai fericiti ... si sa va impliniti rolul in aceasta lume(rolul constient asumat) altfel veti fi plicitisiti(nu faceti ce trebuie dar aveti inca timp) si banali sau bolnavi(expira timpul). Sa stiti ca vreti- nu vreti, stiti - nu stiti, credeti - nu credeti boala este cel mai bun maestru ... este maestrul cu nuiaua care ii misca pe cei mai lenesi, cei mai adormiti, cei mai prosti ... iata o noua perspectiva asupra starii de sanatate... Mult succes in transformarile benefice tuturor care sunt gata sa le faca si multa sanatate tuturor !
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 18, 2019 Nu uitati de legile divine: 1.Legea cauzei si a efectului(Legea karmei sau Dreptatea lui Dumnezeu)2.Legea rezonantei(Cine se aseamana se aduna)3.Legea liberului arbitru(fiecare este in fiecare moment cat traieste pe pamant liber sa aleaga orice - aceasta libertate o pierde in lumea de dincolo) Mult succes in a constientiza cat mai profund semnificatiile ascunse ale acestor 3 legi divine !
estrogen Reputație: 1675 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 18, 2019 @estrogen - Excelent !... uite inteligenta in actiune ... ai auzit - ai inteles - ai aplicat - dupa o vreme ai reusit ... asta e foarte rar din pacate,oamenii din aceasta categorie consider ca au o libertate foarte mare(fara de karma) Tot timpul cat m-am masturbat mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu mine insa nu puteam sa renunt. Cand am auzit treaba cu continenta de la Nicu am inteles imediat ce se intampla. Este adevarat ca n-am putut sa renunt imediat dupa ce am inteles. Mi-a luat cam o luna sa renunt la un obicei pe care l-am practicat zi de zi timp de vreo 10 ani.Sincer ma intreb cum dracu de nu reuseste lumea sa vada treaba asta simpla ca prin ejaculare se pierde enorm de multa energie. Doar e limpede ca buna ziua. Ejaculezi si te simti ca o pula bleaga nu-i evidenta treaba asta? Dar probabil ca unii au foarte multa energie si isi permit s-o piarda, asta este singura mea explicatie. 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Bai sa-mi bag.In mod normal, cand muncesti...plm, sapi un sant, dai cu sapa, pui faianta, etc...pierzi energie. Cum de nu isi dau seama astia care muncesc de treaba asta ? Ce prosti, zic. :laugh2 :laugh2 3 1
dasxx Reputație: 39 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 18, 2019 Ananda ma simt pregatit, vreau sa incerc orgasmul multiplu.Stiu ca risc sa pierd totul dar imi asum riscul.. Care e procedeul?Trebuie sa incordez f tare cele 3 grupe de muschi si sa continui penetrarea mentinand incordarea inainte si cand incepe 'punctu fara de intoarcere' ?
dasxx Reputație: 39 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 18, 2019 Multumesc! Daca nu vrei sa detaliezi aici iti pot da un mail dar nu stiu adresa.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Când aud de "legi divine" îmi vine sa pun mana pe ... 1
estrogen Reputație: 1675 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 19, 2019 Bai sa-mi bag.In mod normal, cand muncesti...plm, sapi un sant, dai cu sapa, pui faianta, etc...pierzi energie. Cum de nu isi dau seama astia care muncesc de treaba asta ? Ce prosti, zic. :laugh2 :laugh2 Pai esti constrans sa sapi santuri ca sa castigi un ban, altfel nici pula n-ar sapa vreun sant tocmai de-aia ca pierzi energie. Singurul caz in care pierzi energie si mai dai si bani pe deasupra e cand te futi.
estrogen Reputație: 1675 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 19, 2019 Stiu ca risc sa pierd totul dar imi asum riscul..Dar ce pierzi?
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 19, 2019 Estrogen zice:"Tot timpul cat m-am masturbat mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu mine insa nu puteam sa renunt. Cand am auzit treaba cu continenta de la Nicu am inteles imediat ce se intampla. Este adevarat ca n-am putut sa renunt imediat dupa ce am inteles. Mi-a luat cam o luna sa renunt la un obicei pe care l-am practicat zi de zi timp de vreo 10 ani.Sincer ma intreb cum dracu de nu reuseste lumea sa vada treaba asta simpla ca prin ejaculare se pierde enorm de multa energie. Doar e limpede ca buna ziua. Ejaculezi si te simti ca o pula bleaga nu-i evidenta treaba asta? Dar probabil ca unii au foarte multa energie si isi permit s-o piarda, asta este singura mea explicatie." Exact la fel am simtit si eu ... era o intuitie, ceva vag care imi transmitea ca ceva nu e bine aici fara sa stiu ce insa ca un tampit ce eram(la 18 ani cand mi-am inceput viata sexuala) nici nu am cercetat ...Mie mi-a spus(explicat clar si cu exemple si corelatii inteligente un tip Adrian) eu am inceput lupta imediat insa cu rezultate colosale pentru atunci insa slabute de unde privesc acum ... in cazul meu au fost tot vreo 10 ani ...Si eu m-am intrebat cum de nu isi da seama restul si in mod surprinzator am ajuns la concluzia ca sa practici continenta amoroasa pe aceasta planeta e o chestiune de merit(foarte putini merita) pentru ca este o schimbare profunda in caracterul omului(nu ajung sa stapaneasca bine continenta amoroasa decat cei care au o gramada de alte merite: vointa puternica,autodisciplina,puritate,perseverenta,atentie etc) ... asa cum foarte inspirat ziceai intr-o replica mai devreme tre sa ajungi mai departe in autocontrol decat un maestru shaolin :)Cu energia ... unii au, unii n-au in ultima perioada ii percep aproape pe toti ca nu au ... cred ca am crescut eu energetic ... aici e vorba de inconstienta ... inconstienta care este data chiar de piederea vigorii masculine prin ejaculare ... e un cerc vicios si seamana ca mecanisme cu consumul de droguri(tigari, stupefiante, halucinogene, medicamente etc)
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 19, 2019 @dasxx - in primul rand te asigur ca intutia ti-a spus corect ... este un risc foarte mare ... vei merge pe creasta muntelui cu prapastie si in stanga si in dreapta ... din aceasta cauza iti recomand sa fii prudent ... te anunt de la inceput vei experimenta niste stari de fericire uluitoare si chiar greu de integrat si chiar de rezistat la inceput dar mai apoi gradat structurile tale se vor obisnui ... deci iti spun de pe acum cel mai bun prieten al tau va fi antrenamentul si cel mai feroce adversar va fi ispita nu stiu exact in ce stadiu te afli ... asa ca te rog daca doresti discretie scrie-mi nivelul de control pe care il ai pe mail la [email protected] cat mai detaliat daca nu vrei sa scrii aici ... eu as prefera aici daca daca doresti discretie stiu sa respect asta ... In principiu trebuie sa faci antrenamentul pe care l-am detaliat aici de mai multe ori: foarte pe scurt punctez acum : cate 1000 de contractii pe zi din cele 3 tipuri de exercitii, apoi intreg programul: Incalzire, retractia abdominala, postura continentei, postura lumanarii pentru incepatori, postura lumanarii, exercitiul de respiratie cu contractia specifica si relaxarea daca ai timp putin la dispozitie ... daca ai mai mult timp poti introduce si postura triunghiului,postura semilunii, postura lacustei si plugul. Daca e nevoie imi zici si detaliez, in principiu gasesti pe acest topic antrenementul detaliat pe varianta simpla(cand nu ai timp). Nu iti recomand sa exerimentezi orgasmull multiplu daca esti agitat, obosit, daca nu faci exercitiile de redistribuire zilnic sau daca nu ai deja muschii pbc foarte tari.De asemenea nu iti recomand sa incerci orgasmul multiplu cu o partenera noua. Ca principiu diferenta este urmatoarea: o sa descriu 3 cazuri in paralel. Omul obisnuit, continentul sexual in starea de yang(autocontrol absolut), continentul sexual care trece la vointa de pe starea de yang(control) pe starea de yin(abandon) Obiective:Omul obisnuit - sa traiasca placerile lui perverse si sa ejaculeze el este permanent intr-o stare de yin neconstientizata(adica nu isi da seama ca este in aceasta stare)Continentul sexual in starea de yang - urmareste sa isi faca cat mai fericita iubita(sa ii daruiasca stari de orgasm)Continentul sexual in starea de yin - dupa ce si-a implinit iubita evitand cu abilitate sa nu aibe orgasm in acelasi timp cu ea pentru ca e necesar un stop foarte ferm care o poate deranja pe iubita lui urmareste ca si el sa atinga un orgasm perfect controlat si se abandoneaza, pentru ca in momentul pe care datorita atentiei si exercitiului il stie bine, sa treaca brusc in starea de yang si sa puna foarte puternic frana(la aceasta frana realizata cu precizie si fermitate are nevoie de - atentie - asa va identifica momentul, vointa puternica pt a se opune curentului excitarii paroxistice, stiinta de a face ce trebuie - contractia maxima a muschiului de la baza penisului care va declansa orgasmul cu implozie) - in cazul continentului sexual trecerea de pe starea de yin(abandon) pe starea de yang(control deplin) se face la vointa si constient Mod de actiune:Omul obisnuit - il fura placerea, e naucit ca un copil nici nu stie ca el poate controla aceasta energie, nici cum, nici nu isi pune problemaContinentul sexual in starea de yang - este tot timpul cu frana pusa, mereu atent si nu il fura valul - e o varianta mai safe -majoritatea maestrilor au vorbit doar despre acest procedeu inclusiv scolile de yoga si tao considera ca pentru cealalta varianta e nevoie de asa o maiestrie ca nici metoda nici nu merita predata pentru ca ea este pentru 1 din 10 000 de oameni si sunt foarte rari restul de 9 999 o sa isi franga gatul incercand - din aceasta cauza te inteleg perfect cand spui ca risti si tot din aceasta cauza te rog sa fii foarte prudentContinentul sexual care isi permite starea de yin - el isi va implini iubita de cateva ori pt a asigura atat dilatarea(analog vorbind erectia maxima a fetei) maxima cat si lubrefierea excesiva chiar a fetei(aici e bine de stiut ca fetele secreta abundent lichid de lubrefiere in timpul si dupa orgasm)tinand in tot acest timp "frana pusa" dupa care intr-un moment bine ales se va "lasa" catre orgasm fiind in continuare atent iar in momentul imediat premergator punctului non-retur(cand se produce ejacularea) el va frana extrem de puternic - angrenand toata vointa si capacitatile(EXTREM BINE ANTRENATE ANTERIOR) si va pune un stop si va realiza implozia ... Deci primii pasi sunt antrenamentul extrem de tenace si perseverent, apoi identificarea starii de yang si a celei de yin(deci cateva acte amoroase alaturi de partenera cu care vei incerca sa experimentezi orgasmul multiplu(iti recomand minim 5) doar de test fara sa te apropii de orgasm exersand totodata starea de yang, apoi in urmatorul act amoros experimenteaza doar un orgasm si apoi te opresti si faci redistribuirea, in urmatorul doar de 2 ori orgasm si tot asa ... foarte gradat. Nu iti recomand sa ignori vreunul din sfaturi pentru ca ispitele sunt greu de trecut pe acest drum ... si Doamne-fereste sa nu strici totul ... Mult succes, te sustin si sunt la dispozitia ta si a oricarui altul vrea sa invete cum se poate trai orgasmul multiplu masculin ! PS: pentru voi sunt aici, nicidecum pentru ceilalti ... celorlalti le-am spus informativ daca nu merg pe aceasta cale cu ei am incheiat discutiile despre acest subiect.
estrogen Reputație: 1675 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 27, 2019 Ananda vești proaste, am ejaculat după ani de zile. Cred ca a ieșit un pahar de spermă din mine și era sa ajungă jetul pana pe tavan.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 27, 2019 ce-ai facut fratiuer, ai dat cu mucii-n continenta :)
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 27, 2019 Postat Ianuarie 27, 2019 anando am bagat zilele trecute niste shortbread cu 25-30mg thcam fost avion cateva orecred ca nu e bine pentru exercitii, nu ? 1
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 27, 2019 anando am bagat zilele trecute niste shortbread cu 25-30mg thcam fost avion cateva orecred ca nu e bine pentru exercitii, nu ? Ai bagat prafuri gresite si esti mort in seara asta :D 2
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 27, 2019 Postat Ianuarie 27, 2019 am bagat in ma-ta ceva gresit
ananda777 Reputație: 245 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 28, 2019 @estrogen - da, nu e bine, intrerupe continuitatea ... ei eu mai patesc la cativa ani ... din pacate mai avem de lucrat si sa nu slabim deloc antrenamentele ... 7 ani de continenta perfecta daca reusesti nu se mai pot intampla surprize neplacute dupa aceea ... asa zice teoria insa nu am verificat prin proprie experienta, la fel am remarcat si eu cantitatea este mare si calitatea este buna ... daca era o femeie noua te sfatuiesc sa nu mai faci nimic cu ea(posibil sa aibe o energie mare sau greu de controlat pt tine), daca a fost neatentie te ajuta niste exercitii pe ajna si 48 de ore e bine sa nu mai faci nimic de natura sexuala @xoxoingerasul - e bine sa eviti orice astfel de aventuri si mai ales sa nu le repeti ... sa nu creezi o continuitate ... daca vrei sa iti spun exact betia si drogurile afecteaza mai ales atentia(pe care ca practicant al continentei amoroase trebuie sa o ai permanent) si in unele cazuri si vointa ... 1
tomson Reputație: 5766 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 28, 2019 @estrogen - da, nu e bine, intrerupe continuitatea ... ei eu mai patesc la cativa ani ... din pacate mai avem de lucrat si sa nu slabim deloc antrenamentele ... 7 ani de continenta perfecta daca reusesti nu se mai pot intampla surprize neplacute dupa aceea ... asa zice teoria insa nu am verificat prin proprie experienta, la fel am remarcat si eu cantitatea este mare si calitatea este buna ... daca era o femeie noua te sfatuiesc sa nu mai faci nimic cu ea(posibil sa aibe o energie mare sau greu de controlat pt tine), daca a fost neatentie te ajuta niste exercitii pe ajna si 48 de ore e bine sa nu mai faci nimic de natura sexuala @xoxoingerasul - e bine sa eviti orice astfel de aventuri si mai ales sa nu le repeti ... sa nu creezi o continuitate ... daca vrei sa iti spun exact betia si drogurile afecteaza mai ales atentia(pe care ca practicant al continentei amoroase trebuie sa o ai permanent) si in unele cazuri si vointa ... https://nimfomane.com/forum/topic/126881-iubitul-meu-are-ejaculare-precoce/page-14 uite ananda poate il ajuti pe baiatu asta 1
unscarred Reputație: 1454 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Ianuarie 28, 2019 https://www.romedic.ro/ejacularea-frecventa-scade-riscul-de-cancer-de-prostata-cu-33-cate-orgasme-pe-luna-recomanda-stiinta-0P35025
Postări Recomandate