Sari la conținut

Interesat de cuckold


Postări Recomandate

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

   Am asistent, jucarii, lenjerii sexy, locatie excelenta si tot ce trebuie ...mai ramane sa aveti bani, voi. Va pot feminiza, umili, domina soft si hard., stimula cu straponul, vizual sau auditiv. 

Link spre comentariu
Reputație: 1182
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
On 5/4/2022 at 10:43 AM, siana said:

   Am asistent, jucarii, lenjerii sexy, locatie excelenta si tot ce trebuie ...mai ramane sa aveti bani, voi. Va pot feminiza, umili, domina soft si hard., stimula cu straponul, vizual sau auditiv. 

Olfactiv se poate ? :) 

Link spre comentariu

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
La 09.05.2022 la 13:35, madaa69 a spus:

Olfactiv se poate ? :) 

     Unii vor ai asta... Vor mirosuri frurmoase sau urate, adica de la o crema de corp sau parfum misto, pana la incaltaminte transpirata, lenjerie purtata si murdara, parturi, sa ii bag cu capul in cosul de gunoi sau sa ii trimit sa se masturbeze la tomberon, etc. Nu practic scato, ca unora le-ar placea si asta.

   Ce mirosuri ti-ar placea ? De ciorba, de friptura, de tocanita ? Sa stii, ca gatesc ... Vrei sa te tin in lesa, sub masa, in timp ce eu mananc, sa stai, sa salivezi, in mirosul de mancare ? Sau ti-ar placea sa mirosi tu, a porc fript, sa te pun cu mainile la focul de la aragaz, sa iti parlesc parul ? 

 0790546873 / Bucuresti


     Aladin, iesi din lampa, sa indeplinesti dorintele stapanei tale, cand frec lampa intre talpile sau degetele mele, fine ! Porunca mea trebuie sa fie litera de lege pentru tine ! Placerea mea trebuie sa fie si placerea ta. Fii servil, umil, ascultator ! Vreau sa fii supusul meu, sclavul meu personal, oricand la dispozitia mea. Vreau sa fii obiectul placerii mele. Vreau sa te seduc si sa detin controlul total asupra ta, tease and denial, tinandu-te in suspans ca mai mult si fortandu-te. Vreau sa te domin soft si hard, verbal si fizic. . Adora-mi trupul ! Fa dus in ploaia abundendenta si calda, de pipi, a piersicutei mele, zemoase, in timp ce ma lingi si mi-o molfai, cu pofta, pana imidau drumul ! Fa-mi masaj ! Du-mi gunoiul si fa-mi curat ! Miroase-mi chilotii si ciorapii purtati, din cosul de rufe si incaltamintea transpirata ! Fa-ti o papusa dintr-o perna, cand ajungi acasa si imbrac-o cu lenjeria mea, purtata si dormi cu ea si cu mirosul meu, in nari, noaptea ! Adu-mi micul dejun si serveste-mi-l ca un adevarat valet ! Scoate-ma in oras, la cina ! Azi mergi cu mine la mall, cu parul prins in moate, cu elastice roz , portocalii si mov, sa probezi incaltaminte cu toc si accesorii de dama si sa imi cumperi cosmetice ! Stai, in patru labe, legat in lesa, de calorifer, sa salivezi privind cum imi face masaj intern, cu madularul lui, gros, altul iar tu sa faci curat cu limba la sfarsit ! Asista-ma si lasa-te folosit de mine, cum vreau eu, in show-uri kinky, cu cupluri sau cu alti sclavi ! Sunt stapana Sanziana, dominatoare prin definitie, inzestrata de natura si fizic, si intelectual, open minded si cu multa imaginatie . Imi place sa te starnesc atat vizual si auditiv, cat si prin jocuri, fetisuri, fantezii diverse. Vand lenjerie purtata. Daca vii si la o sedinta de dominare, poti achizitiona lenjeria la jumatate din cat face. La o seara petrecuta impreuna, iti pot oferi cadou un obiect vestimentar purtat de mine.

  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...