descurcaretu Reputație: 76 Postat Martie 21, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 21, 2022 Vizitat Amyra cu o programare făcută înainte cu câteva ore pe whatsapp respectata de ambele părți . Pot sa spun ca a fost o experiența placuta cu FK din plin un ON beton, sărutări pe sani care sunt foarte atrăgători, piersicuta curată fără mirosuri, strâmtă sa udat natural fără lubrifianți am schimbat doua poziții și finalizat in balonaș LOT pe scurt o întâlnire reușită. Amyra este simpatica, nu este slim este numai buna de călărit . ca și note ON 9 NP 9 GFE 9 Cadoul 150 pt o finalizare DTD 40 min Voi mai reveni , 1 1 Link spre comentariu
Amyra Reputație: 1898 Postat Martie 22, 2022 Telefon: 0759494525 Oras:Arad Telefon: 0759494525 Oras:Arad Autor Partajează Postat Martie 22, 2022 Acum 7 ore, descurcaretu a spus: Vizitat Amyra cu o programare făcută înainte cu câteva ore pe whatsapp respectata de ambele părți . Pot sa spun ca a fost o experiența placuta cu FK din plin un ON beton, sărutări pe sani care sunt foarte atrăgători, piersicuta curată fără mirosuri, strâmtă sa udat natural fără lubrifianți am schimbat doua poziții și finalizat in balonaș LOT pe scurt o întâlnire reușită. Amyra este simpatica, nu este slim este numai buna de călărit . ca și note ON 9 NP 9 GFE 9 Cadoul 150 pt o finalizare DTD 40 min Voi mai reveni , Multumesc pentru vizita dragul meu!te pupii si ne vedem data viitoare🤗🤗🥰🥰 Link spre comentariu
blackman69 Reputație: 13 Postat Martie 26, 2022 Partajează Postat Martie 26, 2022 Hey Amira, mi-e dor de tine, când revi. O ADEVĂRATĂ IUBITA Link spre comentariu
Amyra Reputație: 1898 Postat Aprilie 9, 2022 Telefon: 0759494525 Oras:Arad Telefon: 0759494525 Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2022 Hello dragii mei,de miercuri(13.04)voi reveni la voi in oras doar pentru cateva zile!abia astept sa ne revedem!va pupic🤗💋❤️ Link spre comentariu
Amyra Reputație: 1898 Postat Aprilie 16, 2022 Telefon: 0759494525 Oras:Arad Telefon: 0759494525 Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Hello,imi cer scuze pentru data trecuta am avut o neplăcere in legatura cu locatia!de maine voi ajunge la voi in oras pentru cateva zile!🥰🤗❤️ 1 Link spre comentariu
Amyra Reputație: 1898 Postat Aprilie 17, 2022 Telefon: 0759494525 Oras:Arad Telefon: 0759494525 Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Dragii mei eu am ajuns,disponibila pentru programari!va pup🥰🤗 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 836 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Salut🙋♂️ Astăzi am vizitato din nou pe @Amyra. Programarea făcută pe WA de Duminică pe azi și confirmat astăzi de dimineață. Ma servit cu suc și am stat de am mai vorbit că de nu ne-am mai văzut de 2 luni, după am mers la baie unde găsești de toate ce îți trebuie, revenit de la duș și trecem in camera de acțiune unde am început să mă joc cu sânii ei ( doamne ce sâni frumoși are sunt preferați mei din Arad) urmat de un Fk cu niște sărutări foarte faine, după începe cu un oral de zile mari cu priviri in ochi batut cu ea peste limba și deep, nu prea se foloseste de mână și simți frate că o suge ca lumea și cu poftă, după schimbat o poziție pe la spate pompat câteva minute și trecut din nou la oral unde am finalizat in gurița ei. Am mai stat de vorbă câteva minute și ne-am luat la revedere până data viitoare la următoarea vizită. Atitudine: 10 ( te simți foarte bine in compania ei și își joacă rolul de iubită foarte bine, o simți că e prezentă acolo cu tine nu ai ce să îi bagi de vină la atitudine, pe atitudine și comportament e blană. Aspect : 8,5 ( la față ii dau 10 e frumoasă mie îmi place mult cum arată la față, are niște ochi frumoși și un zâmbet superb iar sânii sunt iar de 10, nu are ea corp de fotomodel dar decat una cu un corp perfect și cu o atitudine nașpa o prefer de 100 de ori pe Amyra) Locație: Ared Kaufland iar la ea în apartament e frumos și ești servit ca la tine acasă și la baie găsești tot ce îți trebuie. ON: 10 NP: 9 Cadoul: 150 DTD 50 minute, nu te simți deloc grabit la ea si nici nu pomenește de bani, i-am lăsat eu la plecare fără să îi ceară ea. Amyra îți mulțumesc pentru momentele petrecute împreună ești o doamnă in adevăratul sens al cuvântului și să ne revedem cu bine, pentru mine ești preferata mea din Arad la ce avem pe piață la ora actuală, îți doresc Sărbători fericite ție și celor dragi ție! Pupici😘😘😘 2 2 Link spre comentariu
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Vizitat azi “Bestia “ 😂😂😂( asa o alint eu ) Orice stare de cacat as avea ea imi aduce bucurie si un zambet pe fata Atitudine 10 ON -10 Np- 🧮🔟 Multumesc 😘😘😘😘😘😘 Ne vedem maine 1 1 Link spre comentariu
Amyra Reputație: 1898 Postat Aprilie 21, 2022 Telefon: 0759494525 Oras:Arad Telefon: 0759494525 Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Hello dragi mei disponibila pentru programari!doar pana maine seara voi mai fi la voi in oras!va pupic 🥰💋❤️ 3 Link spre comentariu
crissd Reputație: 45 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Acum 4 ore, Amyra a spus: Hello dragi mei disponibila pentru programari!doar pana maine seara voi mai fi la voi in oras!va pupic 🥰💋❤️ Arati minunat💋💋💋 1 1 1 Link spre comentariu
freshbasic Reputație: 123 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Sânpaul Disponibila Oras:Sânpaul Disponibila Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Nu am putut sa dau tine am încercat azi de multe ori Link spre comentariu
Amyra Reputație: 1898 Postat Aprilie 21, 2022 Telefon: 0759494525 Oras:Arad Telefon: 0759494525 Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Acum 22 minute, freshbasic a spus: Nu am putut sa dau tine am încercat azi de multe ori Trimite-mi mesaj pe whapp sau sms normal!🥰 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7443 Postat Aprilie 21, 2022 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Salut Na azi am realizat o premiera. Va tot spun ca eu sunt mare fan fete slim chiar skynny. Si va mai spun ca atitudinea face minuni. Mia venit azi trasnita idee de a vizita cu totul altceva decit ce imi place mie. Am pus mina pe tel si am sunat-o pe Amyra (cea mai rubensiana femeie din viata mea). Mi-a raspuns foarte repede si cu o voce f caldă. Am stabilit intilnirea si la ora stabilita am ajuns la ea. AK si ap. micut dar drăguț. Cind am vazuto m-am gindit "sper sa iasa bine". Am stat la o mica poveste, am trecut la regulamentarul dus si hai la loul de joaca sa vedem ce iese. Va zic ca mia placut maxim. Am inceput cu mingieri si sarutari corporale si dupa Fk care ma surprins cit de senzual a fost (nu-mi venea sa ma opresc). Apoi a trecut ea la un On asa de placut 🤪. Dupa am trecut eu la butoane si m-am tot jucat. Iar shimbare intrun 69.dupa ceva vreme am trecut la Np unde am avut parte de Fk dupa bunul plac si asa sa terminat. In concluzie Amyra e o fata care desi nu e pe gustul meu fizic, ma dus in labirintul placerilor prin atitudinea ei foarte senzuala si erotica. Felicitari Amyra si multumesc pt tot a fost o adevarata placere compania ta 🤗😘 1 2 Link spre comentariu
Amyra Reputație: 1898 Postat Aprilie 21, 2022 Telefon: 0759494525 Oras:Arad Telefon: 0759494525 Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2022 La 19.04.2022 la 16:27, mrwick a spus: Salut🙋♂️ Astăzi am vizitato din nou pe @Amyra. Programarea făcută pe WA de Duminică pe azi și confirmat astăzi de dimineață. Ma servit cu suc și am stat de am mai vorbit că de nu ne-am mai văzut de 2 luni, după am mers la baie unde găsești de toate ce îți trebuie, revenit de la duș și trecem in camera de acțiune unde am început să mă joc cu sânii ei ( doamne ce sâni frumoși are sunt preferați mei din Arad) urmat de un Fk cu niște sărutări foarte faine, după începe cu un oral de zile mari cu priviri in ochi batut cu ea peste limba și deep, nu prea se foloseste de mână și simți frate că o suge ca lumea și cu poftă, după schimbat o poziție pe la spate pompat câteva minute și trecut din nou la oral unde am finalizat in gurița ei. Am mai stat de vorbă câteva minute și ne-am luat la revedere până data viitoare la următoarea vizită. Atitudine: 10 ( te simți foarte bine in compania ei și își joacă rolul de iubită foarte bine, o simți că e prezentă acolo cu tine nu ai ce să îi bagi de vină la atitudine, pe atitudine și comportament e blană. Aspect : 8,5 ( la față ii dau 10 e frumoasă mie îmi place mult cum arată la față, are niște ochi frumoși și un zâmbet superb iar sânii sunt iar de 10, nu are ea corp de fotomodel dar decat una cu un corp perfect și cu o atitudine nașpa o prefer de 100 de ori pe Amyra) Locație: Ared Kaufland iar la ea în apartament e frumos și ești servit ca la tine acasă și la baie găsești tot ce îți trebuie. ON: 10 NP: 9 Cadoul: 150 DTD 50 minute, nu te simți deloc grabit la ea si nici nu pomenește de bani, i-am lăsat eu la plecare fără să îi ceară ea. Amyra îți mulțumesc pentru momentele petrecute împreună ești o doamnă in adevăratul sens al cuvântului și să ne revedem cu bine, pentru mine ești preferata mea din Arad la ce avem pe piață la ora actuală, îți doresc Sărbători fericite ție și celor dragi ție! Pupici😘😘😘 Heii dragul meu scuza-mi întârzierea!😅Iti Multumesc frumos pentru recenzie si te mai astept si data viitoare!iti doresc si tie Sarbatori fericite alaturi de familia ta!te pupic tare tare!🥰🤗💋 Link spre comentariu
Nanalulu Reputație: 91 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Cred că ar trebui să ne cunoaștem ai primit numai cuvinte de lauda pupici 😘 Link spre comentariu
Amyra Reputație: 1898 Postat Iunie 2, 2022 Telefon: 0759494525 Oras:Arad Telefon: 0759494525 Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 2, 2022 Hello dragii mei de sambata (04.05)voi face o vizita scurta de cateva zile in orasul vostru!va pupic si abia astept sa ne revedem!❤️🥰🤗 3 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2022 Partajează Postat Iunie 2, 2022 1 hour ago, Amyra said: Hello dragii mei de sambata (04.05)voi face o vizita scurta de cateva zile in orasul vostru!va pupic si abia astept sa ne revedem!❤️🥰🤗 Drăguță ai greșit data.... Link spre comentariu
Amyra Reputație: 1898 Postat Iunie 2, 2022 Telefon: 0759494525 Oras:Arad Telefon: 0759494525 Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 2, 2022 Acum 6 minute, fucku87 a spus: Drăguță ai greșit data.... Daa🤣🤦♀️Acum am vazut!pana la urma ati inteles ce vreau sa zic !🤣🤣te pupic Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2022 Partajează Postat Iunie 2, 2022 2 minutes ago, Amyra said: Daa🤣🤦♀️Acum am vazut!pana la urma ati inteles ce vreau sa zic !🤣🤣te pupic Ma gândeam sa îți mai fac o vizită....si când am văzut data am zis wtf prin perioada aia am mai fost la tine, dar rușine mine încă nu am lăsat recenzie 😔 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Iunie 2, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Iunie 2, 2022 Acum 2 ore, Amyra a spus: Hello dragii mei de sambata (04.05)voi face o vizita scurta de cateva zile in orasul vostru!va pupic si abia astept sa ne revedem!❤️🥰🤗 @Dolaru_arad sa ți fac un transfer sa te ajut bătrâne cu un moet sau trimit eu moetul din Paris ? Uite cum îți ajuta Bărbosul … se gândește la Contul personal ce norocos ești 👏👏👏🔝 sa iubești atâtea femei sa nu știi unde sa mergi întâi … asta da viața de bogătaș , 💵🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2022 Partajează Postat Iunie 2, 2022 49 minutes ago, zerrcore said: @Dolaru_arad sa ți fac un transfer sa te ajut bătrâne cu un moet sau trimit eu moetul din Paris ? Uite cum îți ajuta Bărbosul … se gândește la Contul personal ce norocos ești 👏👏👏🔝 sa iubești atâtea femei sa nu știi unde sa mergi întâi … asta da viața de bogătaș , 💵🤣 Daca tot esti darnic, iti dau si eu contul de revolut sa pui de un moet pe el. 😀 Link spre comentariu
blackman69 Reputație: 13 Postat Iunie 3, 2022 Partajează Postat Iunie 3, 2022 Hey, ți-ai schimbat nr de telefon ?. Ți-am scris pe wp și nu mi-ai răspunsul 1 Link spre comentariu
Amyra Reputație: 1898 Postat Iunie 3, 2022 Telefon: 0759494525 Oras:Arad Telefon: 0759494525 Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 3, 2022 Acum 1 oră, blackman69 a spus: Hey, ți-ai schimbat nr de telefon ?. Ți-am scris pe wp și nu mi-ai răspunsul Heii nu mi-am schimbat numarul!🥰❤️ Link spre comentariu
Amyra Reputație: 1898 Postat Iunie 3, 2022 Telefon: 0759494525 Oras:Arad Telefon: 0759494525 Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 3, 2022 Acum 17 ore, fucku87 a spus: Ma gândeam sa îți mai fac o vizită....si când am văzut data am zis wtf prin perioada aia am mai fost la tine, dar rușine mine încă nu am lăsat recenzie 😔 Daa am gresit eu eram prea adormita!🤣🤣te astept cu drag!si recenzia o poti lasa cand vrei tu niciodata nu este prea tarziu! Te pupic❤️❤️🥰🥰 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Iunie 5, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Iunie 5, 2022 La 02.06.2022 la 17:55, hateru_ a spus: Daca tot esti darnic, iti dau si eu contul de revolut sa pui de un moet pe el. 😀 Nu pun bani pe revolut , decât Apple pay, am închis Revolutul și dc pun , ii dau lu @Dolaru_arad sa aibe și el când se duce la fetițele lui de inima sa bea Și el sa aibe momente savuroase … nah ca mi fac griji ca asta acuma fute și noi numai știm exact unde când cum pe cine și cât mai da , la el la amanet a sărit euro peste măsura , clar a început vizitele și scoate fetele la un film un cips o cola , o floricica la cinema 🤣🤣🤣 Și nah … trebuie ajutat un coleg de breasla când e in impas … și el se sacrifica și fute noi nu băgăm mâna in buzunar , ca Cică pe moca numai merge 🤣🤣🤣🌏🔝 hai va pup spor la toată ca mâine e luni și tre sa vizitam iar domnițe … voi in lei eu pe euro … cius Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum