Sari la conținut

Ana - Dr. Taberei - 0769916036 / 0725326069


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Se petrecu astazi, pe la pranz ... Am vazut anuntul, parea o fatza noua in peisajul zonei Dr. Taberei, am zis ca, no, daca tot sunt pe-aici cu treburi, de ce nu ? 

 

Anuntul (AT): BRUNETA miniona 30 ani te astept la mine sa petrecem impreuna clipe de neuitat, sex total (oral, anal neprotejat), placere garantata, fara graba, 70 finalizarea, 130 ora. Drumul Taberei (Billa). Noua in zona. Poze reale.0769.916.036/ 0725.326.069 - 0769916036/ 0725326069

 

Am sunat asadar, voce placuta, mi-a dat indicatiile, am ajuns usor la locatie, respectiv pe langa Billa Dr. Taberei.

 

Locatie: garsoniera foarte curata si elegant amenajata, baie iarasi foarte curata, desi nu am folosit cada, ci doar chiuveta, don'soara s-a oferit sa imi dea prosop curat dintr-un dulap ... Lipsa papuci, desi adevarul e ca nici nu am avut nevoie de dush, am aruncat un pic ochii pe acolo si nu am vazut. La baie am observat cateva geluri de dus, mai toate pline sau consumate doar partial. Camera si ea curata, fara miros de fum de tigara, doar un odorizant de camera discret.

 

Don'soara: eeeeei, ca sa vezi mirarea mea cea mare, pozele sunt reale. Sincer nu prea ma asteptam, ca am obsevat ca prin zona aceea sunt numai jnapane cu poze false (am mai recenzat anterior vreo cateva). Don'soara este clar de etnie, dar e draguta la fata, chiar simpatica si voioasa, 1.60-1.62m, 50-52kg (ciudat ca in poze parca mi s-a parut mai corpolenta un pic), dantura ok, sani nr 1.5 sau cam asa, sfarcuri tari si faine de jucat, par negru-negru pana pe la umeri, tinut prins in coada. M-a asteptat dupa usa imbracata chiar cu camasa aceea din poze si cu o fustitza scurta, pantofi cu toc mare. Desi n-are tzatze mai deloc, dupa cum se vede si in poze, are mai frate un cur misto de tot, pe cuvant ... doar ca fustita aceea i-l mascheaza prea tare :) dar dupa ce s-a dezbracat deja s-a schimbat treaba, daca esti fan cur bombat probabil ai sa incepi sa ai presiune in tzeava deja cand il vezi :)

 

Actiunea: optasem pentru o finalizare, atat permitea timpul. Ne-am dezechipat amandoi repejor, s-a apucat ea nu foarte timida de un oral nepro pot spune chiar bun ... am lasat-o cateva minute, incepea deja sa-i dea cu deep din ce in ce mai des ... am decis ca ar trebui totusi sa ma joc un pic si la pasa ... mai, era fata curata curata, epliata si frumos mirositoare, si o pasa cu labii mici, sincer nu parea forjata prea mult in meserie. Asa ca, toate conditiile de igiena fiind indeplinite, am dat cu cunii mai departe, apoi si cu degetelul, chiar ceva mai mult, dupa cateva minute si-a dat drumul, ce sa-i faci :) Am asteptat-o sa-si traga sufletul, apoi m-am ridicat, ea in fund pe canapea (cea din poze), eu in fata ei in picioare, si unde nu a inceput sa-mi dea un oral, ooooi, mai mult deep decat oral, si m-a tinut asa cateva minute bune pana ce am inceput sa simt calduri, nu alta ... ce sa zic, mai rar am avut parte de asa ceva, acum ca o fi raspuns la prestatia mea sau ca asa face ea de obicei, n-as putea sa va zic. Am oprit din oral, pus preze, eu in picioare langa canapea, ea pe canapea, s-a intors caprita si m-am bagat direct la anal ... nu a avut nevoie de lubrifiant, a intrat destul de usurel, dar pot sa va spun ca nu e deloc larga in ochiul maro, chiar daca a intrat repede ... Si apoi da-i asa pret de 7-8 min, n-am mai schimbat pozitia ca imi placea sa-i vad curul ala misto si sa il penetrez, ea mai scapa si niste gemete cand si cand, nu neaparat reale dar nici aiurea, asa, cat sa te incite mai tare ... la un moment dat am simtit ca vine sharja, dar nu am mai apucat sa fac si finalizare orala, abia de-am reusit sa scot preze si sa dau pe spatele don'soarei ... Dupa care igienizat, plecat, in total cam 30min de la intrarea pe usa, cam atat probabil ca imi si era alocat.

 

Aprecieri calitative:

Locatie:9 (lipsa papuci si un pic rece pe jos, e parter)

Aspect: 8 (desi de etnie, fata e frumusica la fatza, si are un cur mistoooo)

Atitudine: 8.5 (s-a purtat exemplar, foarte politicoasa, orientata client si te face sa te simti bine)

GFE: 7.5 (fara artificii, nu am incercat sau intrebat de FK, poate daca aveam timp sa stau o ora era mai bine)

Oral: 9 (deep la greu dar fara alte artificii, putina atentie imprejur, doar un "scarpinat" de outze asa)

Normal: - (nu am servit)

Anal: 8 (aici un mare minus ca accepta nepro, nu stiu care o fi ala nebun sa si faca asa ceva, eu nu; anal destul de stramt, mai trebuie mers si incercate si alte pozitii, in mod cert)

Tarif: 70RON/fin, 130RON/ora (ambele pentru O+N+A)

 

ara nicio urma de graba, fara telefoane in camera, fara sa se uite la vreun ceas vizibil sau sa aiba vreo atitudine de gen "hai mai termini si tu azi ca mai sunt si altii care asteapta" ... Ce ma mira mai mult e ca zice in anunt anal nepro, si mi s-a parut suficient de ciudat sa faca asta, atat timp cat ea e curata bine de tot ... Din punctul meu de vedere este de revenit, chiar m-am simtit bine, desi nu prea ma asteptam, raportul calitate/pret mi se pare bun. De recomandat voua - daca treceti peste aspectul ca e de etnie rroma, eu cred ca merita banutzii mult mai mult decat alte escorte care au acelasi tarif in zona Dr. Taberei. Don'soara zice ca a mai avut anunturi pe AT, dar fara poze, si mai are in Libertatea. Eu nu am bagat=o de seama pana acum, zicea ca abia de azi si-a pus pozele ... oricum meserie stie bine, nu pare noua in bransa defel, sau poate a stiut sa mascheze asta suficient de bine si sa n-o miros ca e in prima zi :) Bafta !

post-64257-0-61134200-1390495867_thumb.jpg

post-64257-0-00476300-1390495872_thumb.jpg

post-64257-0-94216600-1390495876_thumb.jpg

  • Like 11
Link spre comentariu

Fusăi şi eu, telefonul din titlu, programare respectată, deşi nu face "programări" decăt din clipa în care pleci de acasă.

La 2 min de mers pe jos faţă de Billa, cu grijă să nu ne vadă cineva din bloc, reuşesc să ajung, de după uşă apare o "maimuţică", de etnie dar destul de simpatică, descrisă bine de confratele care a spart gheaţa.

1.60, 45 kg, destul de graţioasă şi de bine proporţionată, sâni nr. 1.5 simpatici.

Succint trec direct la note,

Locaţie - 8, curat, prosop curat, baie curată  -garsonieră dar fără un pat adevărat

Pe domnişoară eu o notez cu 7.5

Igienă 8 - fără mirosuri dar nu a făcut duş după, ce-i drept am intrat eu repede şi probabil voia să aştepte până plec eu

GFE , atitudine , 7, e destul de dezgheţătă

Oral protejat la cererea mea (pentru că face anal nepro ) tentative de deep dar nu am lăsat-o prea mult - nota 8

Normal destul de OK, cooperantă, fund simpatic, nota 8.

Anal nu am încerat

 Decartat 70 RON/1 finalizare fără grabă in 20 de minute, şi dus am fost.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ieri am mai dat o tura la don'soara, ca fusese ok si facuse un oral tare misto ... Aceeasi locatie, aceleasi servicii, imbracata cu o pereche de colanti negri care ii scoteau bine curul in evidenta si o bluzita dintr-un fel de plasa (dintr-aia de purtat vara, cu sutien, iarna fara), chiar daca are sani mici :)  ... doar ca am aflat intre timp ca NU FACE FINALIZARE ORALA, dealtfel nici in anunt nu scrie, si nici la telefon nu am intrebat, gandindu-ma ca daca face oral si anal neprotejat, nu are rost sa mai intreb asa ceva, dar uite ca ... mare noroc sa-mi spuna, cand eram deja incins si imi dadea iar un deep de zile mari, ca altfel cred ca ii faceam pocinogul, pe cuvant :( Am revenit cu precizarea ca sa stie cei ce sunt amatori de asa ceva. Domnita zicea ca poate in viitor se mai upgradeaza, dar pana in acel viitor, multumiti-va cu anal bunicel, merge ca uns, nu alta, protejat si fara lubrifiant si stramt ;) A fost ok la ora, ne-am dat unul altuia cate doua numere, nu m-a grabit, a acceptat sa facem dus impreuna intre numere, accepta chiar si o tura in dus, am intrebat, e singura si se poate, pentru cei care au fantezii de genul ... :) Bafta !

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

testata astazi

caprioara de etnie , dar foarte foarte amabila ,ceeace denota ca nu toate ciorile sunt la fel - un bonus mare pentru comportamentul foarte prietenos , am parerea ca lucreaza singura fara pestisor

Locatia linga Billa Drumul Taberei , str Bozieni , undeva la parterul unui bloc , foarte curat ,parerea mea ,mai ales baia - cu de toate ,sampon gel dus,prosoape curate

Decartat 70 lei o finalizare

actiunea - oral supermisto cu gemete bune , normal protejat  binisor -si-a dat drumul repede ,parca ea m-ar fi platit pe mine ,apoi a urmat un anal (protejat,zice ca e o greseala in amunt ) ...ca in filme ! in toate pozitiile..., pacat ca acea canapea unde se desfasoara actiunea e mica

Stancutza arata binisor  1.60, 45 kg, bine proporţionată, sâni nr. 1.5 ,cur frumos , si curata , fara mirosuri , ceeace ii voi da nota 8 la aspect ,si un 10 la comportament -foarte dezghetzata si prietenoasa

Toata aciunea a durat 30 minute , deci nu te scoate repede pe usa

Bafta tuturor !

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Buna ziua confrati,

 

Am fost si eu la doamna in uram cu o saptamana, doar ca azi fiind "la munca"am loc de militie sa postez,

 

Tanara de etnie, dar super ok ca si atitudine, bag seama ca dupa reactia de inceput a avut clienti care au refuzat sa ramana dupa ce au vazut-o,

 

Miniona, nici skinny nici grasa, fizic e destul de modest, dar la pretul asta ... nici pretentii nu poti avea,

 

Am stat un nr, oral si anal.

 

Oralul nu e cu scantei, dar ii iese DT ceea ce pentru mine e un plus, insa super senzatia cu buzele foarte carnoase pe madular.

 

Analul ... banal fara artificii, actiunea pe canapeaua din fotografii ...

 

Sani lasa de dorit dar cum spuneam ...

 

De revenit ca si raport calitate pret, dar nu va asteptati la zana zanelor, nici la muma padurii, a tingancusa normala si corecta ... asta cred ca e exprimare antitetica ... ma rog ... nu dati cu pietre iubitorii de culoare :D

 

Locatie: 9 - dar un prosop cam minuscul

Aspect: 8 - descrisa mai sus

Atitudine: 9

GFE: 7 - FK timid ... dar dupa cum spuneam .. nu e genul cu care vrei sa fii prea GFE

Oral: 9

Normal: - nu am incercat

Anal: 8

 

 

Platit 70 lei si plecat multumit.

 

De revenit pentru proportia corecta pret/servicii.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari si bine v-am gasit. Am decis sa "contribui" si eu cu o recenzie. <img data-cke-saved-src="http://nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.png" src="http://nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.png" class="bbc_emoticon" title=":)" /><br /><br />Am vizitat saptamana asta domnisoara, langa Billa Dr. Taberei. Garsoniera, curata, parter. Am sunat cu 20 de minute inainte, m-a asteptat cum m-am programat.<br /><br />Domnisoara este de etnie, cu bun simt. Mi-e greu sa estimez inaltimea, a purtat tot timpul tocuri, probabil in jur de 1.60m. Corp armonios, sani mici, piele frumoasa si tare, fara mirosuri, recent dusata.<br /><br />Mi-a dat un prosop curat, am facut un dus rapid si m-am intors pe canapeaua cu cuvertura din poze. A inceput un oral lent, tehnica ok, nimic spectaculos. Dupa cateva minute mi-a spus ca pot cere prezeul oricand doresc si a continuat actiunea, am apreciat ca doar a mentionat asta si nu a sugerat gen "punem preze?". <img data-cke-saved-src="http://nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.png" src="http://nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.png" class="bbc_emoticon" title=":)" /><br /><br />Nefiind mare fan oral, dupa inca 1-2 minute am pus caciulita si am cerut direct anal. Nu parea deloc surprinsa, probabil e specialitatea pentru care e vizitata frecvent. Dupa ce s-a uns am inceput un anal fara probleme. Nici cateva minute de chinuiala la intrare pana sa pierzi erectia, nici incepatoare, nici stramta, nici larga, nici "sensibiloasa". Schimbat 2-3 pozitii, terminat in caciulita.<br /><br />Door to door vreo 30 de minute.<br /><br />Note:<br /><br />Locatie: 9. Curat, discret.<br />Aspect: 8.<br />Atitudine: 9.<br />GFE: 8.<br />Oral: 8<br />Normal: nu am incercat. Dar daca se descurca asa la anal probabil si normalul e tot pe acolo.<br />Anal: 9<br /><br />Platit 70 lei + bacsis si plecat multumit. De revenit pentru raportul corect pret/servicii.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: deepinout
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: deepinout
  • Oras:Bucuresti
Vizitat saptamana aceasta posesoarea topicului de fata.

Sunat la numarul din titlu (mai precis 0769916036) cu 1/2 ora inainte, intrebat despre servicii si halat (OP/ON - fara CIM!!!, NP, FK, AP - pentru un cadou de 70 RON finalizarea si 130 RON ora de trageri) mi-a confirmat ca este libera si am pornit spre locatie. Din indicatiile furnizate punctul de reper este magazinul Billa din Drumul Taberei. Se merge apoi pe o straduta din partea dreapta a magazinului - prin fata unui bloc turn cu 10/11 etaje - dupa care se intra in dreapta pe o straduta cu sens unic. Este relativ usor de ajuns iar blocul este foarte usor de identificat.

Sun din nou cand sunt in fata blocului, ma ghideaza spre scara si imi indica interfonul. Cu coada ochiului am prins o perdea de la parter miscandu-se si mi-am dat seama ca sunt "scanat". Intrat in bloc, sunat la usa si surprizaaaa... caprioara imbracata intr-o rochie alba mulata arata chiar bine la corp, sani micuti (maxim 1,5 as zice) si ne-mascati de vreun sutien, forma de amfora, undeva la 1,60m si un fund de imi curgeau deja balele. Picioarele frumoase scoase in evidenta de pantofii cu toc si posteriorul bombat si tare (nu m-am abtinut si i-am facut un control rapid inca de la intrare) m-au convins definitiv. Gazela astepta parca un raspuns si i-am confirmat ca vom petrece una bucata ora, actiune totala.

Am schimbat cateva amabilitati si in timp ce ma dezechipam ma invita in camera de lucru: vorbim despre o garsoniera (din ce mi-am dat eu seama) destul de cochet amenajata, curata si frumos mirositoare, echipata cu un fotoliu simplu si un fotoliu pat (cam de 2 persoane mai subtirele asa) care insa nu era intins. Am complimentat mise en place-ul si am mai stabilit odata detaliile actiunii pentru a nu exista neintelegeri, dupa care i-am inmanat cei 130 de leutzi nationali pe care i-a lasat la vedere pe o noptiera. Fata vorbeste frumos si participa la glume, incearca sa se faca placuta si atmosfera se destinde incet-incet. Ma cer la baie, primesc papuci si imi spune ca gasesc prosop curat pe suportul de prosoape. Baia este curata, destul de spartan amenajata insa echipata cu tot ce trebuie (vreo 3-4 geluri de dus, sapun, apa calda vine repede, presuri uscate pe jos): am facut un dus rapid si am revenit in camera in costumul lui Adam (un singur minus ar fi pentru prosopul de dimensiuni reduse). D-soara se scuza si merge si ea la dus (un mare plus de la mine) dupa care revine gata de actiune.

 

Actiunea: Inceput cu sarutari pe corp de ambele parti (trebuie sa spun ca are o piele intinsa si frumos mirositoare), frecat unul de altul destul de animalic si intens, se fereste timid de FK (probabil pentru faptul ca eram client nou - nu am insistat nici eu, nu am vrut sa supar). Explorat putin cu degetele ambele intrari (pasa proaspat rasa si cu labii micute) pana cand a inceput sa se umezeasca, dupa care incepe sa se ocupe serios de soldat. Oralul este neprotejat si pot spune ca stapaneste bine tehnica (lins, supt, atentie si la vecini si nu in ultimul rand fara prea multe maini). Nu se grabeste deloc sa te faca sa termini la oral si o suge apasat, ca si cum nu ar vrea sa piarda nici un strop. Dupa vreo 10 minute de dezmierdare, ii sugerez discret sa punem cauciucul. Si trecem la actiune: dat fiind faptul ca fotoliul pat despre care v-am vorbit nu era desfacut, am pozitionat-o sezut, cu spatele la mine (un fel de lingurita la verticala). Calarit cu sarg cu spatele - profitat de pozitie pentru "framantat" bine toate formele gazelei (inclusiv sanii de adolescenta) si masat sustinut clitorisul. Fata geme incetisor si incepe sa se lase purtata de instincte. Se cere in pozitia mama iedului si, in fata privelistii oferite capitulez dupa vreo 2 minute de actiune. Buuuuun asaaaaa!!! Ma lasa sa mai stau inauntru si nu se grabeste sa ma extraga. Placuta senzatie, data si de faptul ca este destul de stramta.

Mergem si ne igienizam pe rand si revenim pe futodrom. Stam putin de vorba - cat sa imi trag sufletul (pacatos) - si profit de "dezghet" sa o intreb despre origini: foarte relaxata si oarecum amuzata imi confirma ca este 1/2 de etnie (in afara de ten si parul negru nu sunt prea multe elemente care sa ii tradeze originile).

Urmeaza actul 2, cu un debut aproape identic cu primul dupa care trecem direct la anal. Mai fratilor, aici vine partea interesanta: se lubrifiaza putin si ma intreaba daca am o pozitie preferata. Politicos, o rog sa aleaga ea pozitia dat fiind ca dureaza putin pana se acomodeaza cu soldatul. Se pune din nou in pozitia capra si incep sa o penetrez incet. Geme frumos si o primeste pe toata, fara sa comenteze despre dimensiuni sau adancimea "forajului". Intrarea din spate nu este deloc uzata si senzatiile sunt excelente. Nu abuzez de acest lucru si continui la modul lent si apasat. Fata se destinde si devine participativa: da contre si se muleaza foarte frumos pe instrument. Profit din nou de pozitie si o masez si o mangai peste tot. Privelistea, din nou, face toti banii. Nu am mai apucat sa schimbam pozitia ca m-a dat gata si cu analul. Ovatiile publicului sunt insotite de aprecierile jurilui:

 

Locatie: 9 (am scazut pentru fotoliul putin incomod si pentru prosopul mic - i-am sugerat la sfarsit sa remedieze daca poate problema cu prosopul si a parut ca intelege)

Gazela: fata 8,5 (destul de comuna, draguta, aranjata), corp 9,5 (daca era putin mai inalta primea 10 de la mine) - cum spuneam, piesa de rezistenta este fundul. In plus, tenul inchis ii confera un plus de exotism.

Prestatie:

normal: 8,5 (destul de timida, se misca bine insa nu are prea multa initiativa). In timp cred ca poate evolua spre mai bine.

oral: 9,5 (are tehnica, nu se foloseste de maini decat cat e nevoie, incerca DT pe alocuri si este de cursa lunga - am depunctat pentru lipsa CIM)

anal: 10 (detine materialul adecavt pentru acest lucru iar dupa ce se incalzeste ofera si mai mult)

GFE: 9 (este politicoasa si isi da silinta sa se faca placuta; vorbeste frumos si nu m-a grabit catusi de putin; participa la discutii si ai ce vorbi cu ea). Destul de timida, probabil dupa mai multe interactiuni se schimba - ramane de vazut... Un mare plus pentru faptul ca telefoanele au stat pe silence de cand am intrat si pana cand am iesit pe usa. Timp petrecut door-to-door: aprox. 70 minute, fara urma de graba.

 

De recomandat - merge incercata pentru analul bun si docilitate :) Raport calitate/pret bun. Eu mai merg la trageri cu ea.

Futere non-futere, lab(i)a necessarum est
  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Vizitat ieri domnisoara. Am sunat in jurul ore 17.30 si am stabilit intalnirea pt ora 18.00. Foarte usor de ajuns la locatie. Se poate lasa masina in parcare la Billa si circa 4-5 min de mers pe jos. Locatia o garsoniera la parter. Mie mia placut ce am gasit in locatie,baia dotata cu tot ce trebuie, camera fara fum de tigara si caldura suficienta. La baie un minus ar fi prosopul destul de mic in rest ok.Despre fata va pot spune ca are undeva la 30 ani cu o piele fina si o talie subtirica . Sanii sunt destul de mici (1.50 cred). Ca servicii ofera sex total la 70 fin si 130 ora. Sexul oral se poate fara prezervativ dar fara finalizare orala sau corporala, doar in prezervativ.Eu m-am simtit bine in prezenta ei. Raport calitate -pret ok din punctul meu de vedere. Notele - locatie 9(-1 pt prosop), domnisoara 9,5(-0,5 pt sani)

Sper ca am fost de folos cu aceasta informatie. Pozele sunt reale. Numai bine va doresc la toti.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Pe Ana am vizitat-o si eu acum 2 saptamani daca nu ms insel dar din lipsa de timp nu am reusit sa scriu o recenzie.Discutat telefonic cu ea detaliile anuntului,vroiam mai mult o reconfirmare a serviciilor ei,stabilit o programare pt ora 18:30 si rugat sa nu vin degeaba pana acolo,stiind ca zona in care lucreaza este cunoscuta pentru tepe.Ajung in zona,parcat la Billa,sunat duduia,primit ultimele detalii despre locatie,ajung la bloc,sunt pt a primi nr de interfon si soc:telefonul inchis.Zic asta este,mi-am furat-o,mai incerc o data tot inchis telefonul,incerc a treia oara si suna,raspunde,primesc nr de interfon,intrat si hopa in locatia fetei.Ana,o fata draguta,imbracata intr-o bluza alba transparenta,o rochita scurta,pe tocuri si niste picioare f frumoase si un fund bombat.Invitat in camera de lucru,o canapea si un fotoliu,facem cunostinta,discutam un pic cat fumam cate o tigara,ma intreaba daca vreau la dus,confirm,cada curata,geluri de dus,doar prosopul micut,revin in camera,se face si ea comoda,vine langa mine pe canapea,incepe un oral bun,imi atrage atentia ca nu face finalizare orala,ma joc si eu un pic cu sanii care sunt destul de micuti dar nu ma deranjeaza acest aspect,o rog ca trecem la normal,punem caciulita si se urca pe mine.O pasarica neasteptat de stramta,epilata corespunzator,chiar se implica in ceea ce face o rog sa schimbam sa trecem la anal,un fund apetisant,bombat,imi da cu crema pe junior,si intru incet.Destul de stramt,in pozitia pe la spate,canapeaua nu prea ofera multe posibilitati,si in cele din urma finalizez in prezervativ.

Note:

Locatie:9

Aspect Ana:8,5 desi are 30 de ani are un corp frumos

Oral:8,5

Normal:8,5

Anal:9

Gfe:9

Halatul:70 fin,130 ora.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat astazi domnita in jurul orei 18:00

Sunat  facut programare , mi-a dat indicatiile, am ajuns usor la locatie, respectiv pe langa Billa Dr. Taberei. Ajung sun la usa deschide si spre surpinderea constat ca este cea din poze .1.60-165 Migniona, nici slaba nici grasa bine proportionata cei drept sani cam micuti dar nah ii confera un aer mai teenie asa Am socializat putin si apoi am trecut la fapte .Actiunea a durat cam 45 min pot spune ca am fost  multumit

Cu siguranta o sa mai revin .Raport pret/calitate   dupa parerea mea  Ok  a merita fiecare leut .

De Revenit !!!

 

Locatie: 10 usor de ajuns , foarte curata  frumos amenajata, baie curata.

Aspect: Fata 8,5  comuna, draguta, ingrijita;, corp 9 frumusica piele fina curate fara mirosuri  piesa de rezistenta este fundul

Normal: 8,5 destul de timida, se misca bine insa nu are prea multa initiativa.

oral: 9.0  foloseste de mainile  cat e nevoie,fata este de cursa lunga – Nu face CIM

anal: 9  Fund  ,un fund apetisant,bombat destul de stramt nu iti vine sa mai iesi din el , se misca bine

Atitudine: 9 este politicoasa incearca sa se faca placuta; vorbeste frumos si nu m-a grabit catusi de putin; sociabila ,destul de timida poate dupa mai multe  intalniri

... Un plus pentru faptul ca telefoanele nu au sunat deloc probabil erau pe fara urma de graba nu a stat cu ochii pe ceas.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat astazi domnita in jurul orei 18:00


Sunat  facut programare , mi-a dat indicatiile, am ajuns usor la locatie, respectiv pe langa Billa Dr. Taberei. Ajung sun la usa deschide si spre surpinderea constat ca este cea din poze .1.60-1.65 migniona, nici slaba nici grasa, bine proportionata cei drept sani cam micuti dar nah ii confera un aer mai teenie asa am socializat putin si apoi am trecut la fapte .Actiunea a durat cam 45 min pot spune ca am fost  multumit


Cu siguranta o sa mai revin .Raport pret/calitate   dupa parerea mea  OK  a merita fiecare leut .


De Revenit !!!


 


Locatie: 10 usor de ajuns , foarte curata  frumos amenajata, baie curata.


Aspect: Fata 8,5  comuna, draguta, ingrijita;, corp 9 frumusica piele fina curate fara mirosuri pasarica  f ingrijita  piesa de rezistenta este fundul


Normal: 8,5 destul de timida, se misca bine insa nu are prea multa initiativa.


oral: 9.0  foloseste de mainile  cat e nevoie,fata este de cursa lunga – Nu face CIM


anal: 9 un funddddd apetisant,bombat destul de stramt nu iti vine sa mai iesi din el , se misca bine


Atitudine: 9 este politicoasa incearca sa se faca placuta; vorbeste frumos si nu m-a grabit catusi de putin; sociabila ,destul de timida poate dupa mai multe  intalniri se schimba 


... Un plus pentru faptul ca telefoanele nu au sunat deloc probabil erau pe silent,  fara urma de graba nu a stat cu ochii pe cea  ma face sa mai revin pe la ea in viitorul foarte apropiat.


 


P.S imi cer scuze pt dublu post nu am gasit vreo modalitate de editare a primul post


  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

AT: ANA, miniona, bruneta, 30 ani, te astept la mine sa petrecem impreuna clipe de neuitat, sex total, placere garantata, fara graba, 70 L/ finalizarea, 130 L/ora. Drumul Taberei (Billa). Noua in zona. Caut colega. 0769.916.036/ 0725.326.069

post-64257-0-56556600-1401893361_thumb.jpg

post-64257-0-76312500-1401893364_thumb.jpg

post-64257-0-93108700-1401893368_thumb.jpg

post-64257-0-26958600-1401893372_thumb.jpg

post-64257-0-25799200-1401893378_thumb.jpg

post-64257-0-74963900-1401893382_thumb.jpg

post-64257-0-44380600-1401893387_thumb.jpg

post-64257-0-40415500-1401893392_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ia uite ca don'soara Ana si-a facut un upgrade la preturi ...

 

AT: ANA, miniona, bruneta, 30 ani, te astept la mine sa petrecem impreuna clipe de neuitat, sex total, placere garantata, fara graba, oral si normal 80 L/ finalizarea, sex total 100 L, 150 L/ora. Drumul Taberei (Billa). Noua in zona. Caut colega;

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Servus dragi confutaciosi,

Sunt nou pe forum ca si activitate, dar vechi in observare. Mi-am luat inima-n dinti si am hotarat sa fac si eu o prima postare. Motivul este simplu: am vrut sa incerc anal. Asta e, nu stiam cum este, am vrut si eu sa incerc, ca sa nu mor prost.

Anunturile cu care isi face publicitate dameza sunt urmatoarele:

1. ANA, bruneta, miniona 30 ani, te astept la mine sa petrecem impreuna clipe de neuitat, sex total 80 fin., ora 150 L. Drumul Taberei (Billa). Poze reale 100%. Caut colega; 22 Jul 14:30 - 0769.916.036/ 0725.326.069
2. DOAMNA serioasa (30 ani), ofer sex de calitate (total 80-150 L) domnilor doritori. Discretie, seriozitate. Poze reale 100%, Drumul Taberei. (Caut colega, conditii avantajoase); 22 Jul 15:32 - 0766.796.334
3. DOAMNA matura (30 ani) serioasa ofer sex total de calitate domnilor interesati. Discretie, curatenie, igiena. Singura in locatie. Poze reale (80 fin. - 150 ora). Rog seriozitate. Drumul Taberei. (Caut colega, conditii avantajoase). 22 Jul 16:30 - 0756.422.429
 
Da, sunt cam multe telefoane, toate ale ei si toate telefoanele erau pe fotoliul extensibil din camera de lucru. 
De contactat... am sunat-o pe telefoanele din AT:  0769916036 / 0725326069 / 0766796334  - Rog un moderator sa adauge la titlu si celelalte numere de telefon.
 
Asadar, cu mancarime, am decis, ieri, sa o sun pe dameza, si sun si sun, de la 15:30 la 16:30. Am zis clar e ocupata.... In final o prind la telefon, imi da indicatii sa ajung la locatie, aproape de Billa, Dr. Taberei. Ca locatie, este o garsoniera la parter, curata, amenajata simplu. Cam intuneric inauntru, dat fiind faptul ca la geamurile de la balcon erau trase draperiile rosii (se vad si de afara) si era geamul deschis (dar degeaba, tot cald era).  Baia este exact ca in poze, geluri de dus, sapun, cada spatioasa (pentru cine doreste), para de dus este ok, pe jos era un covoras de baie rotund si curat. Prosopul oferit de ea era cam mic pentru dimensiunile mele, dar deh, nu sunt acasa :P Oricum, prosop curat, scos din dulapul de pe hol. Bucataria nu am vizitat-o si era si usa intredeschisa. Per total, locatia este numai buna, eventual sa mai faca un pic de lumina, ca zici ca eram cartite.
 
Canapeaua pe care s-a consumat actul este tot extensibila si scartaie putin, am incercat sa "dau" doar in fata, nu si in canapea. Atentie la cap totusi, ca este o polita fix deasupra canapelei.
Sa va povestesc cate ceva si despre domnisoara, care mie nu mi se pare a fi de 30 de ani, sa poate ii are, cert este ca m-a intampinat dupa usa, ascunsa bine, probabil de frica sa nu o vada vecinii. A inchis usa, am facut cunostinta si constat ca este de etnie, lucru nederanjant. Este dragutzica la fata, dar nu pot sa spun ca as intoarce capul dupa ea pe strada, poate doar pentru fundulet. La corp in schimb, in afara de sani, care intr-adevar sunt micuti, este cum trebuie, carnita tare pe ea, pielea catifelata, frumos mirositoare si fundul bombat, carnos si destul de tare. Nu cred ca merge la sala, dar se mentine bine. Sanii, cum am spus, sunt micuti, draguti, cu sfarcuri mici si erectile. Pasarica epilata, fara mirosuri, fara scurgeri. Totusi nu era proaspat epilata, dar nu intepa prea rau.
 
Actiunea a debutat dupa un dus, ajuns in camera, s-a dezbracat si domnisoara si ne-am intins pe canapea. Am inceput sa o mangai, sa ne sarutam pe corp, am incercat FK, dar a evitat. Am intrebat-o daca ne sarutam si mi-a raspuns timid ca nuuu prea... Nu am insistat asupra problemei. Am rugat-o sa se urce peste mine ca sa o simt mai bine si m-am jucat cu sanii ei.
A trecut pe urma la un oral fara caciulita, foarte placut, pe care l-am tot oprit ca sa ma joc cu pasarica ei. A acceptat si un deget inauntru, iar dupa ce s-a excitat mai mult, au intrat si doua degete. Pe urma am rugat-o sa puna prezervativul si sa trecem la normal, in pozitia caprita. Initial este stramta, dar dupa ce am mai lubrifiat-o se muleaza bine pe instrument.
Am trecut pe urma la anal, caci pentru asta venisem... S-a dat cu putina alifie si am initiat procesul... Ce pot sa zic, fiind "virgin" la anal, nu pot sa spun decat ca e stramta, dar dupa ce intra... se duce adanc in ea. Nu am simtit niciun miros, a fost curata si m-a dat gata... La anal nu am mai rezistat mult. Dupa ce am scos obiectu', a luat un servetel si m-a rugat sa-mi scot eu prezervativul. Ce am observat: dupa anal, am observat doua mici liniute rosii (cred?) pe prezervativ, nu am stat sa ma chiombesc prea mult. 
Am mers frumos la baie pentru o improspatare si pe urma a mers si ea. Dupa ce a revenit, am stat un pic de vorba, cu ochii in televizor, a vrut sa ma pofteasca la o tigara, dar cum nu sunt fumator, nu a mers nici ea. Dupa cateva minute, fiind si obosit, am considerat ca e bine sa nu o mai chinui si m-am imbracat si am plecat.
De retinut ca pe tot timpul actiunii, telefoanele au stat in camera, pe fotoliu si au sunat tot timpul. Pe mine nu m-a deranjat, de altfel m-a si intrebat daca ma deranjeaza telefoanele.
De program nu am mai intrebat.
 
Si acum notele:
Locatie: 9 (poate schimba canapeaua, desi nu e obligatoriu, si face mai multa lumina in camera)
Aspect: 8.5 (frumusica, fund numai bun de penetrat)
Atitudine: 9.5 (este orientata client, te face sa te simti bine)
GFE: 9 (fara FK, dar nu e asa un mare bai, isi da silinta si nu te grabeste)
Oral: 8.5 (oral bun, m-am abtinut sa nu termin repede, mai ales ca nu accepta finalizare orala, are tendinta sa puna si mana pe ea, dar cu un mic ajutor se conformeaza, daca o indrepti spre locul potrivit, are grija si de oua)
Normal: 8.5 (nu este la fel de stramta ca in fundulet, dar e ok, este placuta si adanca, se muleaza bine)
Anal: 8 (stramta, poate daca nu eram obosit si cu emotii stateam si al doilea numar, poate data viitoare)
 
Notele reflecta parerea mea personala si nu am la activ o alta escorta cu care sa o compar, iar la anal, asa mi s-a parut mie. In general m-am simtit bine si nu mi s-a parut deloc ca ma grabeste sau incearca sa se fofileze sau sa ma grabeasca.
Tarif: 80RON / finalizare, 150RON / ora (ambele pentru O+N+A)
 

Acestea fiind scrise, va multumesc pentru atentie.

Toate cele tari.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut ! Am fost si eu la ea. Pina am ajuns acolo, a ocupat-o altul. M-am mai invirtit prin zona vre-o 20 de minute, in final raspunde. Imi cere inca 5 minute de asteptare. 

 

In final ajung inauntru in apartament. Locatia e cea descrisa mai sus de altii.

 

Ceea ce nu mi-a placut era ca NU e simpatica, asa cum o descriau unii mai sus. Are o figura neutra, un pic spre acra. Fratilor, atributul simpatica inseamna ceva in limba romana. Placut, prietenos, etc. Nu ziceti ca e simpatica daca nu e ! Doar ptr ca sa apara in recenzia voastra ca ati futut una simpatica ! Ziceau altii ca e orientata client. Eu n-am observat asta. De-abia am putut incropi un dialog cu ea. A zimbit maxim o secunda. Nici n-a vorbit nimic. 

As fi plecat de acolo cum am vazut-o, dar ma gindeam la oralul deep mentionat de altii, asa ca am ramas. Mi-a cerut banii inainte. Baia e OK.

Am aflat ca finalizarea nu se poate decit in prezervativ. Si ca ordinea lucrarilor este strict 1 oral, 2 normal, 3 anal, si nu se amesteca astea.

Bene..., ma gindeam, hai sa te vad daca tot am venit...

Deci la oral e mediocru. I-am spus sa scuipe acolo ca sa alunce mai bine. Ah, ca ea nu face asa ceva. Paf !

Ce deep vorbiti oameni buni ??? Greseala asta am mai sesizat-o de multe ori. Se vorbeste de deepthroat bun. Multi cred ca daca virful pulii atinge omuletul ei, atuci e deepthroat. PAI NU E !. Tre sa treaca capul pulii de acel punct ! 

In cazul ei nu avem despre ce vorbi, e zero la deep.

Deja-mi vedeam banii aruncati, asa ca i-am dat chinuit un normal, apoi un anal. Nu scotea nici o vorba, nici un icnet. Adevarat ca nici nu m-a grabit. M-am grabit eu singur.

 

Am tulit-o repede de acolo.

Oral 4, oral deep 0

Normal 5

Anal 6

 

Halat 80/fin.

Eu sigur nu mai revin deoarece caut specimene care stiu sa faca ceva deosebit, nu ceea ce stie oricare fufa. Nu am gasit nimic deosebit la ea.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut!Este prima  mea recenzie,deci va rog sa fiti ingaduitori. :D

Sa incepem....Am fost la domnisoara(doamna) acum 2 zile.Am sunat,o voce calda,politicoasa(al doilea motiv ce m a determinat sa o vizitez,dupa poze),imi da indicatiile sa ajung(garsionera este poztionata in spate la billa,exact cum au precizat mai sus).Intru ,m a asteptat usor,dupa usa.iar in capatul holului,colega ei(nu mi.a precizat ca are,dar nici eu nu am intrebat).Fata era foarte ok(exact dupa cum ma asteptam),pozele sunt reale si ma pofteste inauntru.Imi prezinta colega(slabuta,draguta la fata) ,serviciile ei,dar am preferat sa raman tot cu ea(venisem pentru anal),colega se retrage usor la bucatarie.Stabilim toate detaliile(am platit o ora) si ma indrept sa fac un dus.Am aruncat un ochi la toate detaliile,garsionera foarte curata,,baia era dotata (prosop curat,gelusi de dus frumos aranjate,aproape pline,pe jos nici o picatura de apa,Camera frumos aranjata(patul era de fapt o canapea insa nu m a deranjat am putut realiza actul),nici un fir de par pe jos,,un miros placut in toata gArsionera(cu toate ca era fumatoare).Revin...ies de la dus si incepem actul sexual,cu un oral bun,umed,adanc(marimea penisului undeva la medie),atenta la anexe,Deoarece eram aproape terminat,am hotarat sa trec direct la anal.Wow!,posteriorul mare,bombat,aluneca foarte bine,iar privelistea(am luat.o caprita) de vis(ma simteam actor de filme porno  :D).Bineinteles ca nu am rezistat mai mult de 2 minute.Totul a fost fara graba,fara priviri la ceas(in incapere nu era nici unul).Ma intorc de la dus si mergem in bucatarie sa fumam.Schimbam  2 vorbe(foarte sociabila,ceea ce pentru mine a fost un plus).Nu am mai ramas la a2a finalizare(mi.a parut rau,dar era necesar sa plec) .In tot acest timp colega nu ne a deranjat,nu am auzit nici un zgomot din partea ei.Pretul exact ca in anunt,80fin/150ora.Si acum ca note as da:

-oral:8.5

-normal:nu am incercat

-anal:10 cu * (sau poate sunt eu prea obsedat :D)

-garsionera:10(cum am mai spus foarte curat,frumos aranjata)

-fata:9(arata ok,iar atitudinea ei este un mare avantaj)

......Concluzie:eu o sa mai revenin la domnisoara Ana.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...