Sari la conținut

Ana - Dr. Taberei - 0769916036 / 0725326069

Postări Recomandate

Postat

A mai fost cineva recent la ea? Ori este în concediu, ori țintesc eu numai în afara programului ei, ca îmi intra mesageria vocala pe ambele numere.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
La 05.09.2023 la 18:50, alinm23 a spus:

A mai fost cineva recent la ea? Ori este în concediu, ori țintesc eu numai în afara programului ei, ca îmi intra mesageria vocala pe ambele numere.

Din câte știu , are program 9-17 , luni-vineri.

Când nu e la program telefoanele sunt închise.

Postat

Salutare, 

Am mai ajuns odată la Ana. 

Am reușit 2 finalizări - 200 RON. Nu m-am simțit grăbit deloc. 

Primul număr - ON, LOT și anal. 

Numărul doi - ON și Lot... 

Chit chat între ele. 

Note 

Locație - 6

Ana - 6.5

ON - 7

NP - 7

Atitudine - prietenoasă, plăcută 

Cadou 200/ 60-65 min

Raport calitate/preț - foarte bun 

De revenit 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Într-adevăr trebuie să ai noroc să ajungi la ea. Iar faptul ca nu are whatsapp este super iritant. 

Am reușit și eu să reajung săptămâna asta. Am și așteptat prin mașina vreo 20 de minute că veniseră "de la cablu" 🤭

Note la fel ca cele de mai sus - stat vreo 35 min. 100 de lei. 

Nu prea ai cum să pleci nemulțumit de la ea la acest tarif (când reușești să o prinzi). 

Reputație: 384
Postat
On 9/12/2023 at 12:22 AM, alex737 said:

si eu incerc sa dau de doamna. niste poze recente se poate @ana dr taberei ? spor la f***t!

Salut, dna este...                                    Întâmplător am contactat o, te îndruma- eu am mai fost în aceasta locatie, cam 2 ani în urma. Acum s a mai schimbat, nu mi s a părut tonifianta, burtica mica, sinii mai moi, curul nu ca la început, dar CURUL tot rămâne BAZA. Are cam 40 și ceva ani (scuze) dar arata în continuare bine. Totuși nu mi s a părut aranjata, sa fie clar fata este curata.              EA  la fel de amabila, parcă nu la fel de pasionala - nu ca ar fi vina ei, eu am revenit după mult timp si poate vina este la mine... fata deschisa, nu face nazuri, o ia in cur la greu. Nu s a schimbat nimic...                               Am stat un numar, totul cu balon. Oralul asa și asa, am mai dirijat o eu, cum îmi place mie. Venisem pt.anal - aceasta domnita este unica pt.mine la anal, adică intru ușor, dar apoi mi se pare stansa rău, dau de câteva ori și gata. Sau fata are o tactica în acest sens. Concluzie, anal bun, ...dar SCURT! EU VINOVAT! Am scos o data P, sa vad gaurica cum reacționează, și după, am băgat în forță,a venit explozia...            Este o oferta f.b pe anal, prețul același!          PS - Mergeți, ca dispare iar!

Postat

Am fost eu azi pe la prânz la Ana. Nu o mai vizitasem din 2018.

Locație: aceeași garsonieră din Drumul Taberei, de langa fostul magazin Billa. Întunecată și fără AC. La baie nu am testat că am venit direct din duș.

Am optat pentru OP și NP. AP e pentru data viitoare.

Acțiunea a decurs conform așteptărilor. OP - 9, NP 8. La cât de încărcat eram mă mir că am rezistat 10 minute.

Este neschimbată la față. Am râs puțin cu ea în telefon pentru că nimerisem blocul greșit.

100 RON fin.

De revenit.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

S-a marcat și azi. 

Același loc, aceeași fată mișto.

ON: 9

NP (LOT): 8

Cred că trebuie să vin mai des, poate ajung și la AP-ul mult visat. 

Spor!

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

Anunțul este inactiv dar răspunde la primul număr de telefon din titlu. 

N-am reușit să ajung, dar disponibilitatea e aceeași și săptămâna viitoare.

Profitați voi cât nu ajung eu!

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

A mai vizitat-o cineva recent? Am încercat sa sun de mai multe ori, dar nu răspunde. Ar fi binevenit un update 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...