alinm23 Reputație: 9 Postat Septembrie 5, 2023 Postat Septembrie 5, 2023 A mai fost cineva recent la ea? Ori este în concediu, ori țintesc eu numai în afara programului ei, ca îmi intra mesageria vocala pe ambele numere. 1
Maistru Curvar alex737 Reputație: 5 Postat Septembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Maistru Curvar Postat Septembrie 11, 2023 si eu incerc sa dau de doamna. niste poze recente se poate @ana dr taberei ? spor la f***t! 1
explicate Reputație: 173 Postat Septembrie 19, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 19, 2023 La 05.09.2023 la 18:50, alinm23 a spus: A mai fost cineva recent la ea? Ori este în concediu, ori țintesc eu numai în afara programului ei, ca îmi intra mesageria vocala pe ambele numere. Din câte știu , are program 9-17 , luni-vineri. Când nu e la program telefoanele sunt închise.
luckyboy Reputație: 331 Postat Octombrie 23, 2023 Postat Octombrie 23, 2023 Salutare, Am mai ajuns odată la Ana. Am reușit 2 finalizări - 200 RON. Nu m-am simțit grăbit deloc. Primul număr - ON, LOT și anal. Numărul doi - ON și Lot... Chit chat între ele. Note Locație - 6 Ana - 6.5 ON - 7 NP - 7 Atitudine - prietenoasă, plăcută Cadou 200/ 60-65 min Raport calitate/preț - foarte bun De revenit 1 1
valentin.ari Reputație: 160 Postat Octombrie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2023 Pe ce număr ai contactato?
robert2000 Reputație: 1 Postat Octombrie 25, 2023 Postat Octombrie 25, 2023 Poze recente cu Ana avem? 1 1
daw1cked Reputație: 218 Postat Octombrie 26, 2023 Oras:Ro Oras:Ro Postat Octombrie 26, 2023 23 hours ago, robert2000 said: Poze recente cu Ana avem? Neschimbata!
alinm23 Reputație: 9 Postat Noiembrie 15, 2023 Postat Noiembrie 15, 2023 Trebuie sa ai noroc cu ea din ce observ, pentru ca nu are telefonul deschis în fiecare zi.
luckyboy Reputație: 331 Postat Decembrie 31, 2023 Postat Decembrie 31, 2023 Într-adevăr trebuie să ai noroc să ajungi la ea. Iar faptul ca nu are whatsapp este super iritant. Am reușit și eu să reajung săptămâna asta. Am și așteptat prin mașina vreo 20 de minute că veniseră "de la cablu" 🤭. Note la fel ca cele de mai sus - stat vreo 35 min. 100 de lei. Nu prea ai cum să pleci nemulțumit de la ea la acest tarif (când reușești să o prinzi).
Ceausescu69 Reputație: -2 Postat Decembrie 31, 2023 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 31, 2023 Un nr de contact? 1
eu.discret Reputație: 384 Postat Mai 31 Postat Mai 31 On 9/12/2023 at 12:22 AM, alex737 said: si eu incerc sa dau de doamna. niste poze recente se poate @ana dr taberei ? spor la f***t! Salut, dna este... Întâmplător am contactat o, te îndruma- eu am mai fost în aceasta locatie, cam 2 ani în urma. Acum s a mai schimbat, nu mi s a părut tonifianta, burtica mica, sinii mai moi, curul nu ca la început, dar CURUL tot rămâne BAZA. Are cam 40 și ceva ani (scuze) dar arata în continuare bine. Totuși nu mi s a părut aranjata, sa fie clar fata este curata. EA la fel de amabila, parcă nu la fel de pasionala - nu ca ar fi vina ei, eu am revenit după mult timp si poate vina este la mine... fata deschisa, nu face nazuri, o ia in cur la greu. Nu s a schimbat nimic... Am stat un numar, totul cu balon. Oralul asa și asa, am mai dirijat o eu, cum îmi place mie. Venisem pt.anal - aceasta domnita este unica pt.mine la anal, adică intru ușor, dar apoi mi se pare stansa rău, dau de câteva ori și gata. Sau fata are o tactica în acest sens. Concluzie, anal bun, ...dar SCURT! EU VINOVAT! Am scos o data P, sa vad gaurica cum reacționează, și după, am băgat în forță,a venit explozia... Este o oferta f.b pe anal, prețul același! PS - Mergeți, ca dispare iar!
gerrard23 Reputație: 25 Postat Iunie 4 Postat Iunie 4 Am fost eu azi pe la prânz la Ana. Nu o mai vizitasem din 2018. Locație: aceeași garsonieră din Drumul Taberei, de langa fostul magazin Billa. Întunecată și fără AC. La baie nu am testat că am venit direct din duș. Am optat pentru OP și NP. AP e pentru data viitoare. Acțiunea a decurs conform așteptărilor. OP - 9, NP 8. La cât de încărcat eram mă mir că am rezistat 10 minute. Este neschimbată la față. Am râs puțin cu ea în telefon pentru că nimerisem blocul greșit. 100 RON fin. De revenit. 1 1
gerrard23 Reputație: 25 Postat Iunie 28 Postat Iunie 28 S-a marcat și azi. Același loc, aceeași fată mișto. ON: 9 NP (LOT): 8 Cred că trebuie să vin mai des, poate ajung și la AP-ul mult visat. Spor! 2 1
gerrard23 Reputație: 25 Postat August 24 Postat August 24 Anunțul este inactiv dar răspunde la primul număr de telefon din titlu. N-am reușit să ajung, dar disponibilitatea e aceeași și săptămâna viitoare. Profitați voi cât nu ajung eu!
bran95 Reputație: 9 Postat Octombrie 24 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 24 A mai vizitat-o cineva recent? Am încercat sa sun de mai multe ori, dar nu răspunde. Ar fi binevenit un update
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum