Sari la conținut

Ana - Dr. Taberei - 0769916036 / 0725326069

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut! Deci pana la urma are ceva doamna sau nu? I as face o vizita si as vrea sa ma asigur? Are anunt activ pe public24...

Postat

salutare , am vizitat o pe ana mai devreme

totul decurs ok , am ajuns foarte usor la locatie unde am ramas impresionat de curatenia care era ..va spun cu drag ca puteti sa aranjati o intalnire fara probleme si fara griji  daca e disponibila :D

ea ca persoana, o fata de nota 10..

servicile si tot ce am stabilit inainte  : 10 +

bafta ! :D

• Like 1
Postat

totul decurs ok , am ajuns foarte usor la locatie unde am ramas impresionat de curatenia care era ..va spun cu drag ca puteti sa aranjati o intalnire fara probleme si fara griji  daca e disponibila :D

iti spun cu drag ca ai fost influentat :)) ca sa nu zic altfel.

curat este, o fata ok este, dar....10+ ?? :))

Vizitator thalos
Reputație: 0
Postat

Si-a schimbat tariful pe ora de la 150 la 200 probabil avand in vedere ca e singura varianta mai de doamna ajuta din dr taberei. 

Am zis pas oricum...

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am fost la Ana zilele trecute ptr o finalizare oral si anal, ambele protejate la cererea mea. Servicii de calitate si un anal dintre cele mai bune, igiena impecabila.

Experienta personala o notez cu 9+

Cadou 100 lei fin

• Like 4
  • Oras:bucuresti
Postat

norocosule     eu am sunat de cateva ori si avea telefonul inchis:(

Postat

Am mai fost la Ana de vreo doua ori in ultima perioada ptr oral si anal, ambele protejate. La 100 lei fin este cea mai buna varianta cred din sectorul 6.

Spor la buci!

• Like 3
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Am mai fost la Ana de vreo doua ori in ultima perioada ptr oral si anal, ambele protejate. La 100 lei fin este cea mai buna varianta cred din sectorul 6.

Spor la buci!

Este intr-o garsoniera in spate la Billa, cu baia pe stanga si camera fara pat, de mai sta si cu alte colege "mulatre", o lungana cu corp de mamaie si o pitica? Am plecat cu un gust amar de acolo, mi-a ramas intiparita in minte experienta :)

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

miroase a peste 

• Like 1
Vizitator thalos
Reputație: 0
Postat

Este intr-o garsoniera in spate la Billa, cu baia pe stanga si camera fara pat, de mai sta si cu alte colege "mulatre", o lungana cu corp de mamaie si o pitica? Am plecat cu un gust amar de acolo, mi-a ramas intiparita in minte experienta :)

eu n-am vazut nicio lungana sau vreo pitica si am fost de cateva ori. poate se ascund in dulap sau sub canapea cine stie...

Postat

miroase a peste

cum de ți-ai dat tu seama?ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Postat

Am fost de cel putin 5 ori la Ana si sta singura intr-o garsoniera. Niciodata nu am gasit acolo si alte fete, plus ca din principiu ea activeaza singura ptr discretie.

O fi o confuzie...

Postat

Camera are pat iar Ana este singura in locatie de cand o stiu.
Postat

Anul trecut pe vremea asta, asa erau, intr-o garsoniera la parter, cum intri pe scara imediat in stanga, pe langa un minister, ca nu pot sa spun numarul...Ana sigur le stie ;)

Postat

eu n-am vazut nicio lungana sau vreo pitica si am fost de cateva ori. poate se ascund in dulap sau sub canapea cine stie...

ðŸ‘
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nu e intotdeauna singura. Acum vre-un an am fost la ea si avea o pustoaica in asociere. Oricum, nici ea nici pustoaica nu mi-au dat nr de tel al aleia mici. 

Ana insa nu e pe gustul meu. O fi ea inca in parametri, dar fata o tradeaza. Din spate papusa, in fata matusa! 

Eu am avut bafta atunci, colega ei m-a rezolvat cu un oral meserias.

• Like 2
  • Minus 1

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Am fost de cel putin 5 ori la Ana si sta singura intr-o garsoniera. Niciodata nu am gasit acolo si alte fete, plus ca din principiu ea activeaza singura ptr discretie.

O fi o confuzie...

De cazuri cu trei prestatoare într-o garsonierã, ai auzit???

Una în bucãtãrie, cealaltã pe balcon...și da, tot așa, din principiu activau singure ptr discreție :)

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...