dobrix Reputație: 1185 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2016 Salut! Deci pana la urma are ceva doamna sau nu? I as face o vizita si as vrea sa ma asigur? Are anunt activ pe public24...
alinbaiatfin Reputație: 1 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 salutare , am vizitat o pe ana mai devremetotul decurs ok , am ajuns foarte usor la locatie unde am ramas impresionat de curatenia care era ..va spun cu drag ca puteti sa aranjati o intalnire fara probleme si fara griji daca e disponibila ea ca persoana, o fata de nota 10..servicile si tot ce am stabilit inainte : 10 + bafta ! 1
tevezis Reputație: 1050 Postat Mai 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 5, 2016 ai făcut sex moca ?????
mrw2788 Reputație: 0 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 Putin marketing..., nimic? Nici o poza (nude) noua?
mrw2788 Reputație: 0 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 Nu ar strica un refresh cu cateva poze proaspete, nu-i asa Ana?
john_sheppard Reputație: -29 Postat Mai 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2016 salutare , am vizitat o pe ana mai devremetotul decurs ok , am ajuns foarte usor la locatie unde am ramas impresionat de curatenia care era ..va spun cu drag ca puteti sa aranjati o intalnire fara probleme si fara griji daca e disponibila ea ca persoana, o fata de nota 10..servicile si tot ce am stabilit inainte : 10 + bafta ! iti spun cu drag ca ai fost influentat ) ca sa nu zic altfel. curat este, o fata ok este, dar....10+ ?? )
Vizitator thalos Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2016 Postat Iunie 21, 2016 Si-a schimbat tariful pe ora de la 150 la 200 probabil avand in vedere ca e singura varianta mai de doamna ajuta din dr taberei. Am zis pas oricum...
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 21, 2016 Am fost la Ana zilele trecute ptr o finalizare oral si anal, ambele protejate la cererea mea. Servicii de calitate si un anal dintre cele mai bune, igiena impecabila.Experienta personala o notez cu 9+Cadou 100 lei fin 4
tevezis Reputație: 1050 Postat Iunie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 21, 2016 norocosule eu am sunat de cateva ori si avea telefonul inchis:(
kjo1234 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2016 Postat Iunie 29, 2016 Poate sa imi dea cineva detaliile de contact ? Tot caut si nu vad , poate am orbit
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 29, 2016 Poate sa imi dea cineva detaliile de contact ? Tot caut si nu vad , poate am orbit Vezi în titlu topicului.
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 30, 2016 Am mai fost la Ana de vreo doua ori in ultima perioada ptr oral si anal, ambele protejate. La 100 lei fin este cea mai buna varianta cred din sectorul 6.Spor la buci! 3
darknightmare Reputație: -6 Postat Iunie 30, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iunie 30, 2016 Am mai fost la Ana de vreo doua ori in ultima perioada ptr oral si anal, ambele protejate. La 100 lei fin este cea mai buna varianta cred din sectorul 6.Spor la buci!Este intr-o garsoniera in spate la Billa, cu baia pe stanga si camera fara pat, de mai sta si cu alte colege "mulatre", o lungana cu corp de mamaie si o pitica? Am plecat cu un gust amar de acolo, mi-a ramas intiparita in minte experienta
cage88 Reputație: 22 Postat Iulie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 1, 2016 salutare , am vizitat o pe ana mai devremetotul decurs ok , am ajuns foarte usor la locatie unde am ramas impresionat de curatenia care era ..va spun cu drag ca puteti sa aranjati o intalnire fara probleme si fara griji daca e disponibila ea ca persoana, o fata de nota 10..servicile si tot ce am stabilit inainte : 10 + bafta ! miroase a peste 1
ana dr taberei Reputație: 23 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti sec 6 Oras:Bucuresti sec 6 Postat Iulie 1, 2016 Inainte de a vorbi ar trebui Sa-mi citesti si alte recenzi miroase a peste
Vizitator thalos Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2016 Postat Iulie 8, 2016 Este intr-o garsoniera in spate la Billa, cu baia pe stanga si camera fara pat, de mai sta si cu alte colege "mulatre", o lungana cu corp de mamaie si o pitica? Am plecat cu un gust amar de acolo, mi-a ramas intiparita in minte experienta eu n-am vazut nicio lungana sau vreo pitica si am fost de cateva ori. poate se ascund in dulap sau sub canapea cine stie...
tevezis Reputație: 1050 Postat Iulie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 8, 2016 miroase a peste cum de ți-ai dat tu seama?ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 8, 2016 Am fost de cel putin 5 ori la Ana si sta singura intr-o garsoniera. Niciodata nu am gasit acolo si alte fete, plus ca din principiu ea activeaza singura ptr discretie. O fi o confuzie...
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 8, 2016 Este intr-o garsoniera in spate la Billa, cu baia pe stanga si camera fara pat, de mai sta si cu alte colege "mulatre", o lungana cu corp de mamaie si o pitica? Am plecat cu un gust amar de acolo, mi-a ramas intiparita in minte experienta Camera are pat iar Ana este singura in locatie de cand o stiu.
darknightmare Reputație: -6 Postat Iulie 8, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iulie 8, 2016 Camera are pat iar Ana este singura in locatie de cand o stiu.Anul trecut pe vremea asta, asa erau, intr-o garsoniera la parter, cum intri pe scara imediat in stanga, pe langa un minister, ca nu pot sa spun numarul...Ana sigur le stie
melcian Reputație: 52 Postat Iulie 9, 2016 Oras:home Oras:home Postat Iulie 9, 2016 Minister in Dr Taberei?
darknightmare Reputație: -6 Postat Iulie 10, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iulie 10, 2016 Minister in Dr Taberei? In fine...e o institutie, pe strada Bozieni, acolo e si cuibul
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 19, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 19, 2016 eu n-am vazut nicio lungana sau vreo pitica si am fost de cateva ori. poate se ascund in dulap sau sub canapea cine stie...ðŸ‘
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 19, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 19, 2016 Camera are pat iar Ana este singura in locatie de cand o stiu. Nu e intotdeauna singura. Acum vre-un an am fost la ea si avea o pustoaica in asociere. Oricum, nici ea nici pustoaica nu mi-au dat nr de tel al aleia mici. Ana insa nu e pe gustul meu. O fi ea inca in parametri, dar fata o tradeaza. Din spate papusa, in fata matusa! Eu am avut bafta atunci, colega ei m-a rezolvat cu un oral meserias. 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2016 Am fost de cel putin 5 ori la Ana si sta singura intr-o garsoniera. Niciodata nu am gasit acolo si alte fete, plus ca din principiu ea activeaza singura ptr discretie. O fi o confuzie... De cazuri cu trei prestatoare într-o garsonierã, ai auzit??? Una în bucãtãrie, cealaltã pe balcon...și da, tot așa, din principiu activau singure ptr discreție 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum