Sari la conținut

Ana - Dr. Taberei - 0769916036 / 0725326069

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vezi ca zicea un confrate mai sus ca e de incercat pe nr: 0756422429.

• Like 7
  • Oras:Bucuresti sec 6
  • Oras:Bucuresti sec 6
Postat

Buna ma puteti gasi de L-V intre orele 11-18 la urmatoarele nr de tel 0725326069-0756422429 va pup si va astept

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Buna ma puteti gasi de L-V intre orele 11-18 la urmatoarele nr de tel 0725326069-0756422429 va pup si va astept

Buna Ana. Poti sa imi spui te rog daca FK se poate si daca orele de lucru s-au modificat cumva? Tot in zona Bila Taberei te gasim? Multumesc.

Postat

Posteaza la rubrica anunturi zilele cand esti disponibila. Sunt multi care se plang ca nu raspunzi la tel sau ca nu ai un program constant.

Te-ar ajuta mult sa te promovezi.

Interesante poze.

• Oras:bucuresti
Postat

frumoasa ca de obicei ar fii ok daca te-ai muta intr-un bloc unde nu este asa mare flux de persoane :)

• Oras:Los Angeles
Postat

O poza cu pasarica se poate?

O recenzie din partea ta se poate?
  • Oras:Tot acolo
  • Oras:Tot acolo
Postat

Este activa, am fost la ea acum 2-3 saptamani, face anal in cei 100 lei, dar tinand cont ca totul e mecanic la dansa la cum se poarta cu tine....exista posibilitatea sa nu termini, ceea ce la mine s-a intamplat, implicare 0.

• Like 2
  • Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat

Vizitat Ana 

Dupa ceva vreme am reusit sa ma sincronizez cu Ana ....... O sa spun doar ca confirm recenziile pozitive!!!

Locatia este super ok....curatenie, servetele umede si uscate, gel de dus...etc!!!! Ana ,este o tipa ok 38+ dupa parerea mea (daca are mai putin sa ma ierte).Despre act in sine nu o sa povestesc ,fiecare cu ale lui dar Ana, incearca sa te faca sa te simti bine si sa fie totul ok!!!!! Pretul este se 100 fin si 200 ora!!! Am uitat sa specific ca are un fund demential !!!! Drumul Taberei are nevoie de inca cateva exemplare de genul acesta.........Spor la bani Ana, iar voua futaciosilor numai de bine!!!!

• Like 3
Postat

eu mereu cand am sunat avea telefoanele închise ai avut bulan:))

Reputație: 24071
Postat

Ana se tine bineee...chiar cere sa fie fututa.

• Like 1
Postat

Boss, dar ce e negul ala de la pasarica de s-au vaitat cativa in niste postari anterioare? E pe bune sau e antireclama?

Ana se tine bineee...chiar cere sa fie fututa.

Reputație: 24071
Postat

Boss, dar ce e negul ala de la pasarica de s-au vaitat cativa in niste postari anterioare? E pe bune sau e antireclama?

Frate, eu zic sa te convingi singur la fata locului, plus ca la normal si anal faci cu balon iar daca nu bagi limba esti safe.

Eu nu am vazut nimic dubios.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...