Sari la conținut

❣Ade 0738527269❣

Vizitator Ade13

Postări Recomandate

Vizitator Ade13
Reputație: 0
Postat

Buna,numele meu este Adelina ,am 20 de ani ,sunt noua in orasul vostru dar si in acest domeniu.Sunt o miniona de1,56 , 55kg, blonda cu ochii albastri,provocatoare,deschisa la fantezii si pasionala in tot ceea ce fac,deci daca iti plac tipele minione ,te poti oprii din citit.

SERVICIILE MELE SUNT:

100(15min) -normal,oral 

150(30min)-normal,oral,diferite pozitii,masaj erotic,handjob

250(o ora)-normal,oral,diferite pozitii,masaj erotic,handjob

Deplasari doar la HOTEL/PENSIUNI -350 LEI ORA

NU PRACTIC NIMIC NEPROTEJAT,FINALIZARE FACIALA,FINALIZARE ORALA,FRENCH KISSES !!

‼️Pozele imi apartin si sunt 100% reale ‼️

Va astept pt programari si mai multe detalii la telefon sau pe WhatsApp 0738527269

Program de lucru 10:00-00:00

PhotoEditorPro_1639382050599.jpg

PhotoEditorPro_1639382201182.jpg

PhotoEditorPro_1639382013550.jpg

• pisicuts a schimbat titlul în ❣Ade 0738527269❣
Vizitator TheKing15
Postat

Oral protejat…zic pas…🥲

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 1 oră, TheKing15 a spus:

Oral protejat…zic pas…🥲

Same

• Haha 1
Vizitator Ade13
Postat
Acum 6 ore, TheKing15 a spus:

Oral protejat…zic pas…🥲

Multumesc de interes, probabil cu timpul voi incerca sa imi schimb serviciile, momentan sunt noua in acest domeniu, dar va astept cu drag sa ne cunoastem, o zi cat mai reusita ❣💌

Postat

100 lei 15 minute?? Fetito ce se întâmplă cu tine, băgați-vă mințile în cap fetelor, eu înțeleg că unele veniți cu trenul, dar noi nu suntem accelerat și nici personal (cel puțin nu eu). 

Ai putea la fel de bine să pui 10 min, să înțeleg că ai fost indulgentă. Ia-ne din ușă măcar știm o treabă. 

Cine te-a învățat nu te-a învățat bine.. 

Până una alta o să ai parteneri cu brânză la pulă, în loc de brânzoaică la micul dejun... La ce personale și accelerate vei avea... Ura și la gară! 

Vizitator Ade13
Postat
Acum 6 minute, freelancer69 a spus:

100 lei 15 minute?? Fetito ce se întâmplă cu tine, băgați-vă mințile în cap fetelor, eu înțeleg că unele veniți cu trenul, dar noi nu suntem accelerat și nici personal (cel puțin nu eu). 

Ai putea la fel de bine să pui 10 min, să înțeleg că ai fost indulgentă. Ia-ne din ușă măcar știm o treabă. 

Cine te-a învățat nu te-a învățat bine.. 

Până una alta o să ai parteneri cu brânză la pulă, în loc de brânzoaică la micul dejun... La ce personale și accelerate vei avea... Ura și la gară! 

Dragule, esti liber sa alegi ce vrei tu, serviciile mele sunt cele mentionate, stiu ca unii ati vrea daca se poate sa fie totul gratuit, dar din pacate nu se poate, iar din ce am mai vazut, nu sunt singura care am seriviciul acesta. Iti doresc o zi minunata, si sper sa ai parte de ceea ce iti doresti.

Sarbatori fericite

Un an nou minunat! 

💚💚💚

Postat

Nu vrea nimeni gratuit, stai liniștită draga mea. Ziceam doar că ești pe grabă, iar graba strică afacerea atâta tot. Dar vei realiza (sau nu) cu timpul asta... Poți face într-un timp mai normal (fără ochi pe ceas) și mai mulți bani, în fine tu decizi ce și cum.. 

Deocamdată am dat mai mulți bani la curve decât ai câștigat tu, e bine să îți cunoști limitele. 

Sărbători fericite și ție! 

Vizitator TheKing15
Postat
1 oră în urmă, Ade13 a spus:

Dragule, esti liber sa alegi ce vrei tu, serviciile mele sunt cele mentionate, stiu ca unii ati vrea daca se poate sa fie totul gratuit, dar din pacate nu se poate, iar din ce am mai vazut, nu sunt singura care am seriviciul acesta. Iti doresc o zi minunata, si sper sa ai parte de ceea ce iti doresti.

Sarbatori fericite

Un an nou minunat! 

💚💚💚

Asa e cum zici tu @Ade13, fiecare e liber sa aleaga.

dar zici si afirmi ca esti noua in domeniu, nici nu faci on si vi cu tarife de diva😂😂

sfatul preotului acestui forum e ca prima data sa lasi oamenii sa ajunga la tine sa te cunoasca, sa iti formezi o clientela si dupa sa cresti pretul.

100 fin, 200 ora, asa au inceput toate fetele care au ajuns dintre cele mai cautate.

sau 150,250 dar ptr asta tre sa faci ceva extra, in nici un caz op🙂🙂

Postat

Sunt mai scumpe decât in UE….. unde serviciile incep de la 20 euro 30 minute … nu exista timp 15 min… eu cred ca nu ajunge nici sa mi-o scoale in 15 min d-apoi da mă și termin

Postat

Scurt si la obiect. 

Nu o vizităm si gata. 

Nu are rost sa stam sa ii dezbatem prețul, pentru ca incepe sa se simtă importantă. 

Vede ca nu ii merge treaba o sa înceapă la 100 ron 30 min si neprotejat oralul.... 

Vizitator Ade13
Postat
Acum 11 ore, TheKing15 a spus:

Asa e cum zici tu @Ade13, fiecare e liber sa aleaga.

dar zici si afirmi ca esti noua in domeniu, nici nu faci on si vi cu tarife de diva😂😂

sfatul preotului acestui forum e ca prima data sa lasi oamenii sa ajunga la tine sa te cunoasca, sa iti formezi o clientela si dupa sa cresti pretul.

100 fin, 200 ora, asa au inceput toate fetele care au ajuns dintre cele mai cautate.

sau 150,250 dar ptr asta tre sa faci ceva extra, in nici un caz op🙂🙂

Dragul meu, nu am avut timp sa raspund pana acum ca am lucrat, dar din respect iti raspund acum, eu sunt noua in acest domeniu, eu am inceput cu masajul, dar apreciez ca sunteti aici si ca pot invata de la voi cum e defapt meseria aceasta, nu port ura pe nimeni care a scris un comentariu care poate in momentul acest nu ma favorizeaza. Dar va invit cu tot respectul si dragul sa ne cunoastem ,poate atunci voi lasa alta impresie. Iti doresc o noapte linistita, te pup 💋💋💋

Postat
Acum 57 minute, Ade13 a spus:

Dragul meu, nu am avut timp sa raspund pana acum ca am lucrat, dar din respect iti raspund acum, eu sunt noua in acest domeniu, eu am inceput cu masajul, dar apreciez ca sunteti aici si ca pot invata de la voi cum e defapt meseria aceasta, nu port ura pe nimeni care a scris un comentariu care poate in momentul acest nu ma favorizeaza. Dar va invit cu tot respectul si dragul sa ne cunoastem ,poate atunci voi lasa alta impresie. Iti doresc o noapte linistita, te pup 💋💋💋

Hei ...ceau ...poti da mai multe detali despre masaj ...as fi foarte interesat 😉😉

Vizitator Ade13
Postat
Acum 11 ore, povestitorul a spus:

Hei ...ceau ...poti da mai multe detali despre masaj ...as fi foarte interesat 😉😉

Buna, sigur ca da, practic masajul erotic, masaj de relaxare, daca se doreste se face si finalizare. Ca parte financiara costa 150 de lei ora. Daca te hotarasti sa vi, poti sa ma contactezi. Te pup

Postat
Acum 48 minute, Ade13 a spus:

Buna, sigur ca da, practic masajul erotic, masaj de relaxare, daca se doreste se face si finalizare. Ca parte financiara costa 150 de lei ora. Daca te hotarasti sa vi, poti sa ma contactezi. Te pup

Cu siguranta ...o sa ne vedem 😉😉

Vizitator curvarexpert
Postat

Exista o vorba mare nu e prost cel care cere ci cel care da.deja sunt o gramada de fete care mai nou stau cu ochi pe ceas,si cer si un pret de parca ar fi nu stiu ce vedete nu vreau sa dau exemple.

Vizitator Ade13
Postat
Acum 13 minute, curvarexpert a spus:

Exista o vorba mare nu e prost cel care cere ci cel care da.deja sunt o gramada de fete care mai nou stau cu ochi pe ceas,si cer si un pret de parca ar fi nu stiu ce vedete nu vreau sa dau exemple.

Buna dragule, cu siguranta nu ai fost la mine ca sa poti face o afirmatie de genul pe profilul meu, eu nu am stat si nici nu voi sta niciodata cu ochii pe ceas, imi respect clientii, nu ii grabesc niciodata, tot timpul mi-a placut sa ii fac sa se simta ca si cum ar fi cu o persoana care o stiu parca de o viata. Chiar te-as ruga sa nu mai scrii si altor persoane daca nu le cunosti, sau daca nu ai fost la ele, ca poate altii cred ca ai fost si atunci prin faptul asta le faci doar rau. Te astept la mine, poate atunci iti vei schimba cu adevarat parerea ,sunt sigura. Te pup, o noapte linistita 💋

Vizitator curvarexpert
Postat

Iti promit ca te voi vizita în momentul când vei scoate o fin în 15 minute pentru ca unora li se scoala în 15 minute.

Au dreptate oameni care au scris mai sus aveți unele niște figuri și idei de nedescris.

Vizitator Ade13
Postat
Acum 2 ore, curvarexpert a spus:

Iti promit ca te voi vizita în momentul când vei scoate o fin în 15 minute pentru ca unora li se scoala în 15 minute.

Au dreptate oameni care au scris mai sus aveți unele niște figuri și idei de nedescris.

Cum am zis si mai sus dragule, ma bucur ca sunteti printre , ca doar asa ma puteti ajuta sa pot fi mai bine, cum am spus , sunt noua in acest domeniu, probabil cu timpul imi voi schimba serviciile,ramane doar sa urmariti profilul meu si promit ca ma voi redresa dupa experienta clientilor avuta cu alte fete,legat de preturi si servicii. Te pup cu drag, eu nu port suparare pe nimeni. 💋💋

Vizitator olly1
Postat

Daca tot ai cont platit poti sa mai pui 2-3 poze altele decat cele pe care le ai pe publi. Una cu sanii de exemplu sa vedem daca sunt mici,mari,forma pe care o au,sa ne facem o idee ca din pozele puse eu unul nu pot sa-mi dau seama.

Vizitator Ade13
Postat
Acum 5 ore, olly1 a spus:

Daca tot ai cont platit poti sa mai pui 2-3 poze altele decat cele pe care le ai pe publi. Una cu sanii de exemplu sa vedem daca sunt mici,mari,forma pe care o au,sa ne facem o idee ca din pozele puse eu unul nu pot sa-mi dau seama.

Buna dragule, o sa postez zilele urmatoare, momentan nu am mai reusit sa fac alte poze in afara de cele dupa site, dar promit ca in curand voi posta poze noi cu mine💋

Vizitator Ade13
Postat

Buna dragilor, cum am promis zilele trecute, revin cu poze noi, va astept sa ne cunoastem 💋💋 sa aveti o zi minunata 💋💋❤❤❤

PhotoEditorPro_1639828221030.jpg

PhotoEditorPro_1639828437010.jpg

PhotoEditorPro_1639828603422.jpg

• Oras:Tm
  • Oras:Tm
Postat
Acum 6 ore, Ade13 a spus:

Buna dragilor, cum am promis zilele trecute, revin cu poze noi, va astept sa ne cunoastem 💋💋 sa aveti o zi minunata 💋💋❤❤❤

PhotoEditorPro_1639828221030.jpg

PhotoEditorPro_1639828437010.jpg

PhotoEditorPro_1639828603422.jpg

Buna rauuu

Vizitator Ade13
Postat
Acum 38 minute, milfhunter05 a spus:

Buna rauuu

💋

Postat
Acum 2 ore, shoby233 a spus:

Poza cu sânii fără sutien săi vedem și noi pe când pui?

Vrei sa vezi cat sunt de labartate??? Nu vezi ca mai umpic si ii cad din sutien, daca te uiti mai atent le tine cu mana sa nu cada in jos, apai cand si-o da sutienul jos o fi jale.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...