randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 24, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 24, 2014 Postat Ieri, 23:21Intotdeauna se poate. Daca exista vointa Dragii mei "make love,not war" http://www.youtube.c...rrowlandChannel This is life By the way, este vreun doritor sa mearga cu mine la editia din 2014 Tomorrowland?Aceasta postare a fost editata de Sorina4u: Ieri, 23:23
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 " Calendarul arata asa: - pe 9 februarie se pun in vanzare pachetele. Asta inseamna ca atunci poti cumpara doar pachete de calatorie complete, adica transport + cazare + bilete. Pentru doritorii de la noi poate fi interesanta, de exemplu, varianta de a merge cu masina pana la Budapesta si de a lua de-acolo avionul Tomorrowland (e tare pentru ca este party charter-plane, e un fel de pre-party in aer). Pachetele, insa, sunt scumpe. Daca vrei pachetul de 5 zile, cu hotel de 3 stele, avion de la Budapesta si full-entry pass, ajunge sa coste de persoana 1.160 euro (in dubla 1.100 euro de persoana). Faza buna este ca ai toate transferurile asigurate, inclusiv cele de la hotel la festival, in fiecare zi. Astea ar fi variantele pentru hotel de 3 stele (ca sa fie mai usor de ales au uniformizat preturile, nu exista diferente intre hotelurile cu acelasi numar de stele): http://www.cabral.ro/wp-content/uploads/2013/01/Tomorrowland-2012-ticket-price-and-accomodation.png Desigur, exista si varianta la cort, cautati la ei pe site si vedeti preturile, precum si cele de la hotelurile de 4 si 5 stele. Dar… pe bune? Festival de muzica electronica si tu te cazezi la 5 stele? Hmm… - pe 14 februarie se inchide pre-inregistrarea. - pe 16 februarie se pun in vanzare biletele la liber (ce-a mai ramas, si nu prea raman). Deci cam asta-i povestea cu Tomorrowland 2014, faceti-va temele si monetarul, decideti-va si incepand cu 9 februarie… fiti rapizi! Anul trecuta fost prapad, in 3 ore s-a cam epuizat tot… Sa speram ca ne vedem pe-acolo… http://www.cabral.ro/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif So: ti-ai dori sa mergi la Tomorrowland?
deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 24, 2014 Merci de informatii! Sa analizam, dar mai ales sa gasim "acoperirea" aia. Ca altfel ....
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 24, 2014 ii spui.....ii spui....ca te duci sa te fwti..! Un tip isi astepta nevasta sa vina acasa. Se face ora zece seara, nevasta-sa nu apare. Tipul, enervat:- Parca vad, vine acasa si o intreb unde a fost. Iar ea imi raspunde ca a fost la vreun film cu o colega... O bat de o indoi!Se face ora unsprezece. Nevasta-sa tot nu aparuse.- Sa vezi ce-mi povesteste, ca a fost la o aniversare cu colegii si nu si-a dat seama cand a trecut timpul... O calc in picioare!Ora douasprezece. Nevasta-sa tot nu venise.- Sigur o sa-mi toarne o poveste, cum ca a fost la o colega la o cafea si nu si-a dat seama cum a trecut timpul... Doamne, o omor in bataie!Pe la ora unu, noaptea apare si nevasta-sa.- Unde ai fost pana la ora asta? urla sotul furios.- Unde sa fiu, am fost sa ma fut....- Poftim, uite ce-o intreb eu si ce-mi raspunde ea! :laugh2 6
xoxo Reputație: 718 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 24, 2014 cine e tomorrowworld asta? e roman sau tigan?
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 24, 2014 Da.
xoxo Reputație: 718 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 24, 2014 aaa zii asa.. cred ca l-a batut fratele meu asta-vara
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Cand se tine,mai exact.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 24, 2014 Tomorrowland 2014 se anunta a fi mai mare ca niciodata. Se afla deja in top 5 festivaluri de dance in Europa, cu peste 180.000 de oameni prezenti la eveniment.Acum au luat oamenii decizia de a dubla doza de party, anul asta festivalul avand doua week-end-uri consecutive de show.Datele la care se vor tine cele doua week-end-uri de Tomorrowland 2014 sunt:- 18, 19 si 20 iulie, primul;- 25, 26, si 27 iulie, cel de-al doilea week-end.Cat costa biletele pentru Tomorrowland 2014?Pai asa cum ne-au obisnuit belgienii, sunt mai multe variante:a) intrarea pentru o zi costa 88 de euro. Nu primesti nimic altceva decat intrarea in ziua respectiva. Numele esteRegular Pass (Magical Friday Pass, Incredible Saturday pass si Glorious Sunday Pass. Da, sunt misto puse numele. http://www.cabral.ro/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif ).b) intrarea pentru o zi cu acces si confort sporit costa 165 de euro. Confort sporit inseamna acces la zonele de relax din cadrul festivalului precum si acces la tribunele VIP (stai mai bine/vezi mai bine/e mai liber si ai acces mai usor la serviciile conexe). Se numeste Incredible Comfort Pass (Magical Friday Comfort Pass, Incredible Saturday Comfort Pass si Glorious Sunday Comfort Pass).c) pachete pentru un intreg week-end (nu sunt diferente de pret intre primul si al doilea week-end)-> c1: Full Madness Pass – 237 de euro, acces chior pentru cele 3 zile. Variantele de cazare sunt multe, de la corturi mici sau mari si pana la hoteluri de 4 si 5 stele (mi se pare cam penibil sa te duci la festival de dance si sa stai la hotel de 4 stele, ca sa nu zic de 5, dar… fiecare cu bucuriile lui).O varianta de cazare pe care o recomand pentru cazarea la Tomorrowland este Group Camping Pack 10 persons, care costa 325 de euro de persoana si asigura acces regular la festival pentru tot week-end-ul plus cazare la cort alaturi de ceilalti din grup. Celelalte variante de cazare sunt de gasit aici.Dealtfel, daca ai rabdare sa te documentezi cum trebuie, iei la rand toate informatiile de pe site-ul oficial si nu mai stai sa te uiti la doar cele cateva randuri pe care le-am scris eu pe tema asta. Asa ca… tomorrowland.com.Un pont: daca locuiesti in alta tara s-ar putea sa-ti fie mai usor sa cumperi biletele prin dealer-ul din tara in care stai.-> c2: Full Madness Comfort Pass – 437 de euro, acces comfort pentru un week-end intreg. Asa, ca fun, cea mai scumpa varianta de pachet este Ultimate Madness Package, care acopera amandoua week-end-urile de show si costa, cu tot cu cazarea la hotel pe intreaga perioada, 2.798 de euro. De persoana!Si mergand mai departe in aceeasi directie, acum poti sa-ti rezervi si masa la Tomorrowland. Mai ai sa poti cere si sampanie cu artificã si… e gata treaba!Bine, sunt convins ca exista si cerere pentru asa ceva, cu toate ca parca ar fi aratat mai bine daca ar fi ramas la pachetele din anii trecuti, fara opulente si alte balete…Asadar: te agiti sa-ti cumperi bilete la Tomorrowland 2014 sau si anul asta te dai lovit? http://www.cabral.ro/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 24, 2014 Un pic gresit. Doar un pic In Belgia e pe 21-22 februarie
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Parerea mea e ca nu se merita,mai pui ceva banuti si mergi in Thailanda unde futi pe 2 sucuri pizde super tari,dar na..fiecare cu placerile lui.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Nu ai inteles. Ti-am mai spus odata. Este in iulie. In februarie se fac inscrieri si se cumpara bilete. Nu este deloc gresit. @mario: la tomorrowland nu se merge ca sa fwti. Asta pot face si acasa. Acolo merg pentru altceva. Nu poti intelege. Dar ce sa zic, si thailanda este o varianta...pentru unii.
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Bine Sorina,lasa ca poate mergem,nu e panica ,tu mergi un weekend in general sau pt o perioada mai lunga?
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Bine Sorina,lasa ca poate mergem,nu e panica ,tu mergi un weekend in general sau pt o perioada mai lunga?Eu merg strict cat tine festivalul...si doar cu bilete cumparate in prealabil, cu avionul. Nu merg cu nimeni cu masina.
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2014 Am inteles,la cati bani ajungi cu totul?ma refer strict la tine...aproximativ.
deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 24, 2014 Departe rau iulie asta!De ce nu mergi cu nimeni cu masina? Daca merg, promit sa nu te violez in padure Nu ai incredere in soferi?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 24, 2014 Un pic gresit. Doar un pic In Belgia e pe 21-22 februarie Probabil ca ai crezut ca ceea ce am postat este creatia mea. imi fac mea culpa si imi asum doar meritul de a lua cu copy paste o informatie de la un tip care a mers destul de des la acest festival. http://www.cabral.ro/wp-content/uploads/2014/01/Tomorrowland-2014-weekends-of-madness.jpg http://www.cabral.ro/wp-content/uploads/2014/01/Tomorrowland-2014-resellers.png Am postat afisul oficial al festivalului si lista dealerilor de bilete din cateva tari din Europa.
deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 24, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 24, 2014 Merci. Ma lamurise Sorina. Am citit eu aiurea pe site-ul lor cred.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 Departe rau iulie asta!De ce nu mergi cu nimeni cu masina? Daca merg, promit sa nu te violez in padure Nu ai incredere in soferi?Pentru ca am fost la Exit fest cu masina. Si am facut o gramada de timp pe drum. Si nu imi place sa merg cu masina. Insa accept sa merg cu cineva cu motocicleta. Nu am incredere nici in piloti dar stau prost cu rabdarea. Caracteristica a zodiei Mersul la festval nu are nicio legatura cu sexul. Nu va exista nici macar un moment in care sa se puna problema sa nu fiu acolo, in multime si sa-mi pierd timpul intr-o camera de hotel... Daca ne apuca nebuniile, gasim o rezolvare, sunt destul de inventiva....chiar si in multime... Ideea este FESTIVALUL!!!
shiva Reputație: 3141 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Postat Ianuarie 25, 2014 Mersul la festval nu are nicio legatura cu sexul. Nu va exista nici macar un moment in care sa se puna problema sa nu fiu acolo, in multime si sa-mi pierd timpul intr-o camera de hotel... Daca ne apuca nebuniile, gasim o rezolvare, sunt destul de inventiva....chiar si in multime... Ideea este FESTIVALUL!!! Stiu ca vorbeati de Tomorrowland dar...daca se face escapada la Ibiza la vara ma bag si eu
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 E smecher rau si festivalul asta,m-am uitat la clip,dar cred ca sunt alte variante mai ok la banii aia,astept totusi sa ne spuna Sorina la cati bani il faci,aproximativ.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 E smecher rau si festivalul asta,m-am uitat la clip,dar cred ca sunt alte variante mai ok la banii aia,astept totusi sa ne spuna Sorina la cati bani il faci,aproximativ. La exact pretul biletului draga mario. Adica 1200euro/persoana. Treaba fiecaruia daca acolo vrea sa cheltuie mai mult. CATEGORIC ca vei avea pe ce Shiva, si in ibiza vreau sa merg. Si in Amsterdam. Toate anul asta.Asadar, astept propuneri. Sau invitatii. Cheltuileile mi le asigur SINGURA!!!!
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 Daaa, this is fuckin' lifeeeeeee Cat de tare, minutul 28-31.....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum