Sari la conținut

Spune-mi ce asculti ca să-ți spun ceea ce ești!


Postări Recomandate

  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

Afirmația din titlul topicului aparține psihologilor.

Personalitatea umana este structurata pe 3 nivele (conform teoriei analizei tranzacționale dezvoltată de Eric Berne) și anume, Părinte (normatorul, negativ sau pozitiv), Adultul (computerul care rezolva problemele aici si acum) si Copilul (dorinte, emotii, aptitudini / talente, poate fi adaptat pozitiv, din proprie initiativa sau negativ, de frica parintelui normator negativ)

Care e structura personalității a cel puțin 70% dintre români?

Părintele  - Tiran  (îi găsiți în special în învățământ, sau in sfera clericală - preoți, dar și în justiția de jos - polițiști, etc.)

Adultul - semineputincios, parazitat de un părinte tiran si un copil interior nebun, adult care deabia mai face fata problemelor

Copilul interior la români este nebun - mărturie stă muzica populară (de petrecere, huleai), manelele, hip-hop-ul, trap manelele, latino-manelele, toate expresie  a unui copil adaptat negativ, de frica, copil rebel (aici se inscriu si antivaccinistii). Un om nu poate supravietui cu un copil interior nebun, de aceea românii in special din mediul rural dupa varsta de 25-30 de ani ajung murați în spirt.

Doar in 2021 politia rutiera din Bucuresti a surprins la volan peste 600 de soferi drogati, nu doar cu alcool ci cu droguri GRELE!

Avand in vedere că autori de muzica infractionala ca țanca uraganu sau dorian popa au cate 70 de milioane de vizualizari / per videoclip, va pun cruce in 20 de ani voua celor care veti mai ramane in tara. Succes celor care emigreaza. 

Restul care mai raman, le urez canibalizare plăcută!

  • Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

troglodiților care au râs (le zic troglodiți pentru că fac parte din ex toto orbe romano), le reamintesc că progeniturile lor vor sfârși sub tancuri de 65 tone (probabil sub stindardul lui George Simion), iar celor ce n-au râs, nu știu ce sfat să le dau, pentru că oriunde vor fugi, vor cădea în laț, pentru că ce e scris, e scris! Lațul e gata pregatit, arcul e gata întins iar săgeata se află în el. 

Voi chiar credeți că veți scapa, voi, curve și curvari? Credeți că vă veți păpa la bătrânețe câștigul nelegiuit? Hahaha, nici pomeneala, ba dimpotrivă, veți vedea pe copiii voștri căzând sub ochii voștrii, departe, la vreo 2500 KM. Succes pițigoilor!

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

prepuțul istoriei mondiale care are tupeul de a se numi Gradina Maicii Domnului,  are 54 tancuri moderne si in curs de achizionare 32 avioane F16 vechi de 40 de ani. Cauza? CURVIA!

Adevarata Gradina a Maicii Domnului are 2300 tancuri, sute de focoase nucleare, zeci si zeci de avioane de vanatoare si elicoptere de atac. La o populatie de jumatate din populatia prepuțului istoriei mondiale.

Dar hei, noi avem catedrala mantuirii prostiei neamului construita de contemporanii lui Ciuca si Ponta. 

Daca asta nu e nebunie atunci nu stiu ce sa mai zic. Tunurile alea de la 1907...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

Intr-o forma mai voalata acelasi lucru il spune si Borțun într-un interviu cu Buhnici. Adică, românii sunt un popor primitor, vă primim cu pâine și sare, adică  vă lăsăm și flămânzi și însetați....

Oricine trece printr-o formă de școală și a învățat carte, știe că o afirmație trebuie argumentată, iar eu nu fac argumentații neargumentate, mai ales de terți, mai deștepț cu mult ca mine.

Voi ăștia de pe forum sunteți damnați 99%, IRECUPERABILI (ca si curvele), am făcut topicul pentru restul de 1%  ca sa fie conștienți în ce cloacă se scaldă și pentru cei care citesc din afara forumului. 

Ceea ce trebuie să rețineți este ceea ce am mai spus, aveți cruce pusă ca neam in maxim 20 de ani. Asta pentru cine va mai supraviețui, sa vada finalul.

 

  • Haha 3
Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

Sandu Ciorba, 44 milioane vizualizari (am ajuns la numarul de 68 proxeneti muzicali români tzigăniți)

 

repet postez astea pentru ăia din afara forumului, nu pentru gunoaiele de proxeneti care-si fac veacul aici, si atentionez cui e inrteresat sa vada numarul de vizualizari la asemenea mizerii care ne-au adus faima de scursurile Europei

EMIGRAȚIA VA CONTINUA! 

Să vedem dacă Ciucă al nostru cu cu pseudoarmata română vor apăra peste 15-20 de ani "agoniseala" de o viață a tzigănetului din România, pardon, Gradina Maicii Domnului.

Stau și mă întreb, ăsta e poporul român? Da, ăsta e! Dacă te duci la un medic îți vorbește de Dumnezeu(ul)  banului  cu telefonul Apple pe  masă, iar dacă-i cauți profilul pe facebook îl poți vedea dându-se în stambă pe manele.

De aici concluzia, că termenul român este un antonim pentru CARACTER! 

 

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

*pardon....antonim la lipsă de caracter

p.s. aia care fac bășcălie la topic sunt lepădăturile de proxeneți întreținuți de femei, ca niște handicapați incapabili de muncă

  • Haha 3
Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

Categorii socio-muzicale

1. Ipocriți analfabeți, red necks (țărănoii) - ascultă muzică populară, la taragot dar nu neapărat și se cred mari patrioți, real e vai de pula lor care le ține loc de creier

2. Prostituați reali sau profesionali (gulerele albe) - manele (asta  e parafilia muzicală, o  formă de perversiune muzical-comportamentala promovată  de proxeneți - traficanți de carne vie pentru a-și etala "câștigurile")

3. Tembeli (rebeli) - hip-hop, trap

4. Oameni de caracter, care nu fac ling unde au scuipat - muzică cultă

5. Indragostiții asculta psychedelic trance

6. Oamenii care o duc bine pe bani albi - ascultă techno (ca de exemplu germanii) si in general muzica electronica ambientală

7. Afonii, handicapatii locomotor si alienatii emotionali (idiotii utili)  - ăștia nu asculta muzica deloc, iar daca asculta o fac pentru cuvintele cantate ("huiuiu pă dealu gol că mândruța n-are țol")

Gusturile muzicale nu se pot schimba, ele țin de structura genetică (caracter). 

Singurele nații care au au  schimbat gusturile muzicale au fost germanii (prin holocaust) si evreii cu buldozerul care niveleaza casele ălora  care dansează din buric. 

Mai e o nație, lipsită de coaie, formată  din 19 milioane de troglodiți (la care nu putem să-i zicem nici măcar haită, pentru că e dezbinată total cand vine vorba de facere de bine) care a fost asimilată de o **spam editat**tate infracționala de 10 ori mai mică. Vă  las pe voi să ghiciți care e această haită de troglodiți....

 

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

am uitat de rockeri, si pop rockeri (ti-am luat un inel...), astia  sunt curvarii irecuperabili, traiesc din nostalgiile trecutului lor  de curvari 

let`s rock așadar

 

  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

Ar mai fi "religioșii" neoprotestanți, ăia care îl confunda pe Dumnezeu cu ex conducatorul prea iubit, ei au o singura melodie debilă pe care aduc ode nesfârșite de "mulțămiri" că vor fi "răpiți la ceruri" cu tot cu cățel și purcel înainte de a se dărâma șandramaia planetară. Ei bine, ei se află într-un soi de psihoză colectivă și consideră orige gen muzical, afară de al lor, ca fiind ... SATANIC! Aidoma neoprotestanților sunt si fanaticii ortodoxiei.

Sincer, imi doresc un cutremur de 8 grade in Vrancea dupa ce va fi terminata catedrala aia din bucale. Altfel mi se naruie credinta in adevaratul Dumnezeu!

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

După tot monologul  ăsta vine firesc întrebarea: cine-i cu adevărat sănătos la mansardă? 

Ei  bine, tot de la domnii psihologi avem un răspuns, unul stupefiant: nu putem fi normali la cap pentru că ... nu știm care e adevărul! (adevărul cu a mic sau cu A mare, asta-i întrebarea). De aceea domnii psoihologi au ca ocupații spirituale oculte, neoficiale, altele decât mirul și tămâia, ei ascultă muzică clasică plată (ca apa plată), să nu se descarce energetic (căci zic ei, energia psihică e puțină), dar cred în reincarnare și bioenergii (reiki, cristale, mandalism etc.), tocmai din același motiv, să se încarce ... energetic din nimic zic eu - Buddha m-ar contrazice ferm! Bun, aștia sunt psihologii de la noi, cvasi incompetenti, și ei foști loveless childs, care în veci nu se vor vindeca real pe sine la cap dar măcar ... se detașează (pe muzică clasică, ca Hitler) și meditează la nimic, adică nu  chiar, meditează la Univers (holistic), cu alte cuvinte privesc in gol cerul, dar fără să aștepte vreo răpire mistică iar când te  privesc în ochi, se incarca energetic, cu 50 euro / oră. Time is money, hgrrrr!

 

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

Aia care au făcut muzica buna in România fie sunt morți, fie au emigrat. 

.............................................................................

Un alt topic interesant dar care nu-si are locul pe Nimfomane (ca de altfel nici un topic deschis de mine), ar fi DE CE VOR ROMÂNII SĂ SE PENSIONEZE LA 40 DE ANI? In special ăia care zicese ca fac dreptate, aia care se bat cu caramida in piept  pentru binele tuturor (consilieri, primari) si sa "lucreze" in continuare la stat (sa se faca in continuare ca lucreaza, mai bine zis) ?

Raspunsul este simplu. Românii, tot ce fac, fac din scârbă (motivati  strict financiar si nu din vocatie - totul e pe interes, inclusiv casatoriile popești), cu excepția unor puține categorii socioprofesionale. Si cand faci ceva din scarba, efortul e inzecit si trebuie sa te pensionezi la 40 de ani, ca un handicapat sadea. De aceea ni se mai spune pe la colturi, handicarpați (cu filtru triplu de data asta dar cu noua coalitie s-ar putea sa se inzeceasca filtrul ăla).

Ceea ce e bine, pentru că .. "Afară vor fi zicese, pe langa curvari si curve si scarboșii, urâcioșii, ucigașii, necredincioșii și toți cei ce iubesc minciuna" (am incheiat citatul).  Iar România este țara minciunii, țara lui Pinochio. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...