Sari la conținut

0756 965 023 A fost cineva?


Postări Recomandate

  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Foarte ragusita si fara voce... party hard aseara probabil... cica servicii totale, 150 nr cu 250 ora...nici nu am inteles locatia...asa greu vorbea si se auzea. Pozele par promitatoare si speram sa nu fie din valul de etnice puse pe japca.  https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/lia-poze-reale/i1dh69hig66276f41dd93f45961721f3.html   interesant ca nu cere extra pt anal... sau pretul incepe sa urce dupa ce dai prima oara banii... tarife ascunse ca la banca:)). 

 

Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

bun...revenit azi cu apel... a revenit voce si aparent cheful de lucru. Primul lucru sare ca e analul inclus in pret. Alecu russo 33... ma bate un gand ca e relativ aproape...dar cum nu apar recenzii. Cele "laudate" au prins cazari la dracu in nord. Si ana si micuta sofia. Decat un anal promis si facut aiurea...mai bine o chinui pe Sofia o ora si fara anal...daca tot e mai pro activa.

 

Link spre comentariu

Salutare,

Am fost eu ieri seara si v-as recomanda nici sa nu va pierdeti timpu sa sunati😅

Acum depinde de ce prefera fiecare dar e cam batrana pentru mine( are peste 45 de ani cred), este slabuta si micuța si mai departe nu stiu ca nu am vazut-o goala doar ca avea ceva cosuri pe spate, nu mai zic de dintii din fata praf si lipsa. Stiu ca in poze nu arata rau dar realitatea e alta.Am mers mai mult pentru un anal dar dupa ce am intrat ma intreaba daca accept doar oral si anal ca e la ciclu si nu poate normal.Toate ca toate da faza cu ciclu ma facut sa plec, deci fiecare ce si cum ii place.

Spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...