Sari la conținut

Sara - O712609941


Nasty-Nas

Postări Recomandate

  • Oras:arad
  • Oras:arad
Acum 7 ore, hateru_ a spus:

Scriu azi recenzia...ieri nu eram in stare...

Sara e incredibila. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, va invit sa ii treceti pragul! Am avut din nou o intalnire perfecta, asa cum Sara stie sa ofere.

Unul din momentele favorite e imbratisarea de bun venit. In momentul ala ies din "lumea mea". Imi primesc portia de energie, starea de bine ma cuprinde. E un sentiment extrem de placut. Plina de simplitate, naturalete, reuseste cu usurinta sa iti schimbe starea. Modul cum zambeste, cu gura dar si cu ochii, face parte din farmecul ei inegalabil.

Intru in camera, bineinteles, totul curat, aranjat, ca de obicei. Tot timpul are apa, suc, dulciuri, e o gazda primitoare. 

Dupa dusul de rigoare, urmeaza o parte pe care nu doresc sa o detaliez. Pentru ca e vorba de traire, nu de sex carnal. Chiar nu au relevanta pentru voi aceste detalii. Sincer nu ma intereseaza sa trec prin toate pozitiile, sa experimentez vreo chestie sexuala cu Sara. Imi place sa o simt, e acolo cu tine, pentru tine. E o senzatie pe care nu am mai simtit-o cu nici o alta fata, desi am avut multe experiente minunate in cei 5 ani de cand scriu pe acest forum. Repet, nu e vorba despre sex, este vorba de traire. Traire ce mi-as dori sa tina cat mai mult! Nici nu imi dau seama cum trece timpul in compania ei si nu imi vine sa mai plec.

Urmeaza imbratisarea de ramas bun (pe asta o cam urasc 🤨) si zambetul acela cald care ma face sa imi doresc sa ma intorc. Si ma voi intoarce la Sara...din nou...si din nou....pentru ca prefer o experienta plina de trairi, decat un sex carnal oricat de bun ar fi el. Sara nu e genul de fata pe care sa o futi, e genul de fata care trebuie iubita!

De obicei, cand plecam de la o fata, intram din nou in lumea reala, ca si cum nimic nu s-a intamplat. Si ieri, la fel ca in alte dati, a durat mult pana sa intru in lumea mea. Efectul unei intalniri cu Sara trece foarte greu. 

Asa cum ziceau si alti sogori, cu fiecare intalnire parca e tot mai bine. E foarte adevarat si pana la urma e normal. Insa atitudinea ,comportamentul exemplar, calitatea serviciilor e ceva normal la Sara, chiar daca esti la prima intalnire. Nu poti sa dai gres cu ea daca iti doresti ceva de calitate. 

Așa e dragostea, cred 😀

  • Haha 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
3 hours ago, robert78 said:

Așa e dragostea, cred 😀

Doar crezi? 😂😂

Nu e vorba de dragoste, dar mi-e draga Sara, recunosc! Pentru ca e o persoana foarte faina si ma inteleg extraordinar de bine cu ea. 

Si nu o spun doar eu, ci toti cei care o viziteaza. 

Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Bai fraților , deci nu ai cum ….

Am trecut pe la domnita asta , este inaccesibil așa ceva … nu e legal , trebuie interzis, e prea grav și periculos . Pur și și simplu Creează DEPENDANTA !!!

Programare făcută pe Whatsapp 

Ajuns la locație , după usa apare prima data zâmbetul ei , care dacă nu ești atent de orbește grav … și după zâmbet apare o energie pozitivă de zile mari și abea după apare mărunțica de Sara ! 
Stat puțin la povesti , servit un paharel de apa , trecut pe la Dus și după la locul de joaca !

Deci e prea dificile da notezi o acțiune cu Sara , totul e TOP

Aspect 9 ( e frumușică , maruntica sânii naturali și un fund de 10****)

ON 9 ( îl face soft , foarte plăcut , fără graba cu multă implicare )

NP 10**** ( nu ai cum sa nu te iubești cu o așa fata , startul e mai greut nitel , pana se încălzește , Soldățelul e certat ca ar fi cam grosut ,dar după nitel lubrifiant și putintica răbdare își intra in ritm . E Top Action , Must Have … )

Atitudine 1000 ( e imposibila fata asta , mai puțin și o duc acas , e periculoasa ) 

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...