Sari la conținut

Miruna😍 0733097793


Postări Recomandate

Buna seara baieti. Am fost in weekend la Miruna dupa ce am contactat-o pe whatsapp si am stabilit o ora la care sa ne vedem. Locatie centrala, destule locuri de parcare (pentru cine vine cu masina) si blocul/scara usor de gasit.

La usa m-a intampinat o domnisoara draguta foc , micuta de statura si fix pe placul meu. M-a poftit in apartament care este destul de spatios si curat cu un pat unde poti sa iti faci treaba sau sa isi faca treaba. Am stat putin de vorba, mi-a oferit un prosop, i-am lasat cadoul si am intrat in dus.

Baia curata, geluri de dus si apa calda. Sigurul “minus” ca sa ii zic asa a fost presiunea de la dus, dar nimic important. Iesit din dus am intrebat-o daca vrea sa fumam o tigara si am mai stat putin de vorba (foarte sociabila dpmdv, cel putin cu mine).


Tot ce am spus mai sus nu a durat mai mult de 10/15 min dupa care m-a invitat in pat unde a inceput cu OP (alegerea mea) de minune unde a avut grija si de oo. Iti arunca priviri perverse si stie ce face. Dupa cateva minutele am trecut si la NP cu LoT prima oara, misionaru in diferite pozitii, si doggy (am tot alternat intre ele). Finalul a fost cu un OP in balonas.

Per total o experiente foarte placuta cu o domnisoara pe masura.

OP - 8,5

NP - 9

GFE - 8 (vorbareata, prietenoasa si nebunatica)

Cadoul - 300lei (o ora)

😘 Miruna

P.S: Este primul review pe care il fac, sper ca am fost de ajutor 😁.

  • Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salut pentru 2022, buna titularei!

Am fost sapt.aceasta - totul ok, mai fusesem la ea...cred ca mai are un cont, nu retin.

Merg pentru anal, bun spre foarte bun analul.

Locatie = modesta, dar maricica ca spatiu, transmite ea detaliile la fix; punctuala.

Cred ca este singura - nu a deranjat nimeni.

Fata- foarte amabila, nu te grabeste; la corp este bunicica un 8, tatele sunt de o clasa mai jos un 7.

Fata Curata, eu am facut dus....am vrut initial o fin., dar cum am spus fata este super ca atitudine....si a spus ca pot sa mai stau o finalizare pt.ca este libera.

Am avut o ora buna de sex, cred cu 5-10 min.peste....nu exagerati!

-proba nr.1 - doar anal, putin oral cu balon de intarire. Am fost incins, am pregatit ,,pista,, cu atentie, am intrat usorusor, fata cred ca se astepta sa fiu mai brutal (in pauza a spus ca mi multumeste pt.ca am fost mai bland).

Nu am rezistat mult, am finalizat repede = se freca cu curul si nu ai sanse...

Pauza a fost binevenita - acum fata a ,,butonat,,....ne am pregatit de nr.2 - fata a dat examenul.

-proba nr.2 - oral prinprejur, lins si supt prelungit, coana P. fusese rupta la nr.1.

Eu am supt la tate - bunicele tatele, te lasa sa examinezi.

 am cerut sex intre sani - s a conformat, saliva din belsug...alternam sex oral cu sex intre sani.

Eram din nou pregatit de anal, fata era si ea pregatita dupa nr.1. Am intrat perfect, am dat in anal cred peste 5 minute, pe la spate; am continuat anal cu ea pe spate, anal umeri\craci...am dat anal in toate pozitiile pe care le am vrut....am fin.si la nr.2,

repet am avut anal la ambele numere.

este facuta pentru anal, este o oferta buna la ora\pret.                                                                                                    Nu ma intereseaza - spunea ca are 6-7 clienti pe zi (i am facut socotelile...) dar daca oamenii sunt ok\finuti si ea isi da interesul.

300 lei, eu revin normal....sper sa se termine cu cacatenia asta de criza sanitara si sa bag si o fin.orala.

Recomand, fiti finuti...fata este respectabila la anal, si amabila.

Nota 9,5 pentru prestatie.

  • Like 3
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Azi am reusit sa ajung la Miruna, imi propusesem de saptamana trecuta sa ajung la ea,si recenziile colegilor m-au determinat sa iau taurul de coarne.

Programare pe whatsapp, foarte punctuala (cu 7-8 minute inainte m-a intrebat cam in cat timp ajung ca sa ma astepte pregatita, eu ma speriasem ca anuleaza sau amana intalnirea, dar nici vorba de asa ceva).

Locatia ok, curata, caldura, apa calda, baie dotata cu tot ce este nevoie.

Miruna e frumusuca foc, pozele nu o avantajeaza deloc, arata mult mai bine in realitate. Miniona dar foarte bine proportionata, sani frumosi dupa parerea mea, nu mi-s-au parut lasati, fundulet obraznic. Dar are fata asta niste ochi, buze si o dantura impecabila. Si e toata numai un zambet. Si nu e machiata strident, doar un contur la ochi. De fapt nici nu are nevoie.

Am venit pentru o finalizare dar am hotarat sa raman o ora dupa ce ne-am vazut. Foarte amabila, am baut un suc am fumat o tigara.

Nu mai descriu actiunea ca nu am talent.

Aspect 9,5 fata, 9 corp.

Igiena 10

ON 9 umed, a incercat si deep, atenta la vecinatati, nu am simtit dintisori. Fianlizare orala pana la ultima picatura.

NP am sarit peste, data viitoare

AP 10+, fara nici un fel de problema, consider ca este punctul forte si mi-a spus ca, chiar ii place. Si nu a mintit,  Accepta aproape orice pozitie cred.

Atitudine 9,5 zambitoare, amabila atenta la cum te simti, nici vorba sa te grabeasca. Daca avea si FK in meniu era de 10,

Cadou 300 lei pentru o ora...cu de toate.

De recomandat cu siguranta, eu am plecat Zen de la ea. De revenit clar, da. Consider ca are una din cele mai bune oferte privind calitatea serviciilor si pret si sper sa ramana asa.

Multumiri colegilor pentru recenziile care m-au convins sa o vizitez.

Te sarut Miruna. Pe obraz!😃

Seara faina tuturor.

 

Link spre comentariu

Am vizitat-o pe Miruna, un gem de fata, dupa poze nu o recunosti, cred ca sunt cu filtre, oricum e mai draguta in realitate decat in poze, ca varsta, da as zice 23 ani cum a postat ea, parul brunet si lung ca in poze, nu era machiata strident. 

Locatia e OK, centrala, apartamenul m-i sa parut OK, important e ca are apa calda si patul e bun, era curatenie. 

OP: sa zicem un 9, porn-like, scuipat, lins, jucat cu coaiele, uitat la tn, etc. cred ca primeste si indicatii, si mi-a placut ca nu s-a grabit. 

NP: 9, face un lady on top excelent, nu am schimbat alte pozitii.

AP: Aici nu stiu ca nu sunt mare expect, dar mi-a placut, oricum nu gasesti AP in pretul de baza, toate fetele cel 100 lei extra, sper sa nu ii dau idei, asa a incept si Mina apoi ca se plateste extra.

GFE: 8-9, nu cred ca face FK si nici finalizare faciala, nu se pune in bratele tale sau mai stiu eu ce, insa e amabila, zambitoare, comunicativa, nu prea am simtit ca sunt la o escorta, am asteptat insa cam 20 min, dar asta e, riscul meseriei.

Ca minus, as zice ca nu i-ar strica sa mearga putin la sala pt tonifiere. 

De revenit, DA, pret-calitate foarte bun. 

  • Like 3
  • Mersi 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salut,

Am facut si eu o vizita domnisoarei in prima saptamana in care a aparut cu acest thred.

Locatia: cf. ce s-a spus mai sus - apartament mare, insa anost si neamenajat pentru tariful cerut. Parerea mea este ca de la 100 fin in sus platesti si ambianța. 

Domnisoara: miniona, draguta la fata, atitudine ok. Nu i-ar strica niste sala pentru tonifiere.

Actiunea: Intins pe pat a inceput un oral bun cu atentie la zone si incercari de DT, dupa care montat cauciucul si LOT in care se misca bine si este destul de stramta. Dupa vreo 5 min maxim imi sufla senzual in ureche "Hai impreuna!" Wtf? Ii zic la fel de senzual (?) ca vreau si anal. "De ce nu zici asa?” - o baga inauntru tot LOT - mi-a placut. Continuam si pe la spate tot anal si imi dau drumul. Aici ar mai fi fost ceva de comentat dar trec peste. Daca ar include si FK zic ca ar fi mult mai bine. Imbracat si plecat.

Acum note din punct de vedere al raportului calitate pret:

Locatie: 7

Domnisoara: aspect - 8. Atitudine - 8 (Nu stiu ce sa zic de "impreuna"-le ala.

ON: 8

NP: 7

AP: 8

Cadou 150 (25min DTD)

Concluzia mea este ca pretul este justificat de anal insa mi s-ar parea mai normal un 150 cu 250h, pana mai lucreaza la fizic, include FK si amenajeaza locatia sau se muta. 

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

micuta, frumusica, naturala, dezinvolta fara inhibitii si unde mai pui, ca stie ce sa ti faca pentru o satisfatie totala, nu sta prea mult pe ganduri si se apuca rapid de treaba; are un corp armonios, bine proprtionata si niste sani frumosi cu aureole exact atat cat trebuie de mari, si sfarcuri care reactioneaza la atingere, Ochii in schimb si fata sunt de exceptie! locatia o trage inapoi, dar acolo a activat la inceput Be.y20 si acum este la top! Deranjant cel putin pentru mine fumul de tigare  si mirosul de canalizare care te intampina inca de la intrarea in scara blocului unde activeaza. Un pret corect pentru ""sex total"" care este inculs inclusiv la sesiunea scurta 150 lei/30 min DTD, nu taxeaza suplimentar pentru anal, oral nep, fin orala...cred. De revizitat clar, pentru paleta de servicii pe care le ofera si la ""finalizare""

 

  • Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Bună seara stimabililor! Datorită recenziilor din ultimele zile am reușit să ajung la @Miruna2  în seara aceasta. Programarea a decurs perfect, fără dificultăți.

Fără a da note, voi puncta pe scurt asteptele cheie. 

Locația este ușor de găsit, locuri de parcare chiar în față. 

Fata este frumoasă, pozele de aici nu sunt în avantajul ei. Este micuță, dar are un corp tunat ca să zic așa, țate, cur, buze și da, are parul lung, care pare mult mai lung datorita contrastului cu înălțimea ei. Are bun simț, este amabilă, de gașcă, nu are un gfe prea bun din pricina faptului că nu face fk și nici apropiererile dintre noi nu au fost prezente. Totuși are o atitudine bună, se implica, asculta dacă ai ceva de zis. Instant am remarcat interes din partea ei, fără a face eu mare lucru. 

Acțiunea a debutat cu un oral clasic, eu stand pe spate în pat, apoi în picioare și finalizarea orală a fost fix ceea ce îmi trebuia pentru moment. Al doilea număr a fost o continuare a primului. După câteva minute de supt, cu salivă, pupat la sateliți și priviri incendiare, am trecut la treabă în misionar modificat, iar mai apoi la anal, ea deasupra m-a rodat iar mai apoi pe la spate am finalizat exploziv. A fost ceea ce trebuie. Fiți oameni cu ea și comunicați și totul va fi așa cum trebuie. Ne vedem data viitoare Miruna și te voi lovi într-una🤣🤣. Glumă de final. 

Cicane tari stimabililor! 🔨🔨

 

 

  • Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns si eu la acest ghiomotoc😄de fata, programare făcută pe WP, respectata. Intrat in locație si zărit după usa o fetița micuța si firava, frumușică la fata si foarte prietenoasa. Are maxim 160cm, este de etnie(pt cine conteaza asta). Mie mi-a făcut o prima impresie buna. Vb putin si purced la dus. 

Actiunea: revin in camera, ma invita sa ma fac comod in pat. Începe cu un oral protejat la cererea mea. Din păcate oralul nu este punctul ei forte, acesta fiind slăbuț, il baga maxim jumate in gura si folosește mana destul de mult…spune ca nu poate deep dar asculta indicațiile. Se joaca cu limba ok, si folosește destul de mult scuipat, putina atentie la 00. Ce mi-a plăcut mult este poziția in care a stat cât timp mi-a făcut oral…s-a ghemuit cumva intre picioarele mele, destul de interesant si intim ca senzație. Dupa vreo 7-10 min de oral o opresc si o cer in lot si anal(consider ca este ok poziția lot pt a începe analul, deoarece controlează fata penetrarea) pune lubrifiant si incepe usor, geme frumos nimic exagerat, pare ca ii place si chiar se simte bine in curuletul ei. 

Schimbam in caprita tot anal unde pompez câteva minute si termin. Fara mirosuri naspa fara cauciuc maro…totul a decurs ok. Mai conversăm putin lăsându-mi senzatia ca sunt cu o prietena buna, este dezinvolta, naturala fara filtre si tertipuri(lucru foarte apreciat de mine). Mi-a dat o stare buna, m-am simtit bine si mi-a lăsat impresia ca si ea s-a simtit bine cu mine. Ma îmbrac si o tulesc pe usa pt ca eram in întârziere.

Notele

Locatia: 7 mai mult pt zona buna, apartament nerenovat, cum au amintit si alții miroase naspa când intri in scara, pat mare, cam sărăcăcios la baie un singur gel din ce imi amintesc. Minusul cel mai mare a fost prosopul putin umed, l-am cam evitat. Minimul necesar cât sa nu puți, cam atat.

Miruna: 8 micuta rau, frumușică la fata, par frumos negru, sânii putin lasati dar frumosi si buni de supt. Un pic de tonifiere nu i-ar strica dar este ok fata. 

Oralul: 7,5 umed, folosește mult mana, fara deep, atentie la 00. As fi preferat mai deep si supt mai bine. Este suficient cât sa se trezească si cu am primit eu oralul nu cred ca reușeam cim vreodată. 

Anal: 8,5 se simte bine, zona e curată, geme plăcut si participa, mie mi-a plăcut. 

Gfe: nu oferă sarut dar ca atitudine este super ok fata. Cum am scris si mai sus este dezinvolta, prietenoasa, naturala, este ok. Gen o vecinica pe care o prinzi si o “capsezi” putin, inainte sa ajunga tasu acasă. 

Concluzia: fata merita pentru anal, in păsărica o sa încerc data viitoare si revin cu recenzia. In locul ei as schimba locatia cu ceva mai amenajat si as avea grija mai mare la prosoape pt ca par destul de terfelite…cât sa coste 10-15 prosoape? Cred eu o investite foarte buna pt ea. Si sa imbunătățească oralul când vine vorba de deep. In rest e de revenit. 

  • Like 10
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Recenzie

 

Surpriza placuta fata asta, optiune buna pentru noaptea tarziu.

Eu am alte gusturi cand vine vorba de aspect fizic, imi plac femeile cu tate mari si cur carnos, pulpe ori lucrate ori proeminente, gen Anaxxx sau monika, dar din cand in cand o miniona e bine-venita. Ea este miniona, slaba, micutza, corp de pustoaica. La fata este foarte frumoasa natural, i-am si spus arata mai bine decat in poze, fara machiaj.

 

Actiune - oral de ambele parti, LOT normal, misionar si anal LOT, terminat in cauciuc.

Pro - oral bun, sustinut, nu deep dar cu implicare, atentie la adiacente, buze carnoase

Pro - normal bun de tot, implicare, flexibila, geme frumos, priveliste placuta, se desface ca o floare, rezistenta la LOT nu oboseste

Pro - anal usor de intrat, curat, se misca bine

Pro - pune pasiune, geme frumos de tot, am simtit ca sunt cu o colega de facultate sau vreo prietena de prin copilarie

Pro - labii frumoase, gen Jessa Rhodes, reactioneaza foarte bine la limbi

Con - nu are oglinda sa vezi cand sta la LOT, ar fi fost fantastic - pt mine analul nu e complet daca nu vad cum intra

 

Per total am ajuns la o concluzie la care am mai ajuns de multe ori la escorte - energia cu care te prezinti este cea pe care o primesti, pentru ca eu sunt bine dispus si prietenos 90% din intalniri ies bine sau foarte bine, cu orgasme de ambele parti sau discutii foarte placute in care se vede ca fata e relaxata si se vede si la actiune ca ajungem pe aceeasi lungime de unda.

Ca si contributie la discutia generala nu numai la ea, daca esti curat, te porti frumos si nu vii cu o energie de psihopat o sa primesti o intalnire fara probleme sau atitudini si intalnirea asta a fost tarziu, avea tot dreptul sa fie obosita si as fi inteles putina lipsa de energie, desi suntem clienti si ele ofera servicii.

Am mai fost la super laudate de pe aici in mijlocul zilei, fete care arata bine dar atitudinea de mahala sau de printese te face sa ti se inmoaie.

 

Miruna te pup si succes, esti ce trebuie.

 

  • Like 4
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0733097793
  • Disponibila
  • Telefon: 0733097793
  • Disponibila

Bună, dragilor.  💓 La cerința voastră, și datorita faptului ca am primit numai recenzii bune din partea voastra💓, Am schimbat locația,cu una de lux. Ma găsiți pe Bulevardul Cantemir nr 21 Bloc 4 .  300-400 metrii de locația precedenta. 

Tarifele mele, au rămas aceleași. 

150 RON  30 min. 

300 RON  60 min. 

Servicii:   Oral Neprotejat/Protejat

                 Normal Protejat

                 Anal Protejat 

                Finalizare Orala/Corporala

               69.

               Sex între sâni 

               Dominare soft/hard

               Uro.

              Șamd. 

Toate servicile sunt incluse în prețul de mai sus. Nu se plătește nimic extra pentru anal, fin orala etc. Va pup, Și ma găsiți astăzi disponibila, Începand cu ora 20:00, Programări Wapp🥰🥰 sau telefonic.  În cazul în care nu răspund va rog sa îmi lăsați un mesaj pe wapp, și va voi răspunde cât de repede cu putință. 

A voastră Miruna.   💓💓0749876842 💓💓

 

 

Screenshot_20220131_211603.jpg

  • Like 4
  • Inimioara 6
Link spre comentariu

Buna  seara! 

Am vazitat -o acum cateva zile pe domnisoara ...programarea  pe whatsapp, ajuns la ea dupa usă mă astepta o fată mică de inaltime, dragută la fată..facem cunostinta dupa intru la dus pt igienizare .. mi - dat un prosop "curat" dar cand l am mirosit era nespalat am preferat sa nu ma sterg cu acel prosop.. m-a invitat in camera , incepe cu un on la care dadea cu dinti... dupa n am mai suportat si i am spus sa trecem la normal ... actiune 0 din parte ei ..am luat o eu caprită si a inceput sa scoata niste sunete si ea ... dupa vreo 10 min mi ai dat drumul in balon pt că era foarte anxioasă ... !!!

Cadou  150 de lei !

Cu sigurantă n am sa mai revin la ea pt ca nu stie să se comporte cu clienti!

Spor la fete care stiu să iși faca treaba !!!

 

 

  • Minus 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...