Sari la conținut

A vizitat cineva aceasta domnisoara? 0764749253

Danyel40

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Buna stimabililor,

Am fost si eu de cateva ori la fata, pentru mine a fost grozav de fiecare data. Ca personalitate cu mine a fost super ok, chestia e ca si eu am fost gentil.  Cu oralul neprotejat nu sunt de acord asa ca nu m-am suparata cand mi-a pus prezervativul.  Cred ca este imposibil sa dai o nota unor experiente subiective asa ca ma voi abtine de la notare.

Obiectiv vorbind, igiena buna (nu am simtit mirosuri dubioase..etc), aspect foarte subtire la corp si are (poate) cea mai frumoasa pereche de sani naturali din oras), schimba pozitia daca vrei, geme de nota 10 (henati qualituy). In concluzie si tinand cont de faptul ca este o evaluare subiectiva,  calitate/pret eu as da un 9 overall (asta numai pentru ca desi are cea mai frumoasa pereche de sani, nu ma lasa sa pun mana pe ei pentru ca o dor).

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 28.09.2022 la 11:10, Mordred a spus:

Buna stimabililor,

Am fost si eu de cateva ori la fata, pentru mine a fost grozav de fiecare data. Ca personalitate cu mine a fost super ok, chestia e ca si eu am fost gentil.  Cu oralul neprotejat nu sunt de acord asa ca nu m-am suparata cand mi-a pus prezervativul.  Cred ca este imposibil sa dai o nota unor experiente subiective asa ca ma voi abtine de la notare.

Obiectiv vorbind, igiena buna (nu am simtit mirosuri dubioase..etc), aspect foarte subtire la corp si are (poate) cea mai frumoasa pereche de sani naturali din oras), schimba pozitia daca vrei, geme de nota 10 (henati qualituy). In concluzie si tinand cont de faptul ca este o evaluare subiectiva,  calitate/pret eu as da un 9 overall (asta numai pentru ca desi are cea mai frumoasa pereche de sani, nu ma lasa sa pun mana pe ei pentru ca o dor).

Buna grav de pulaaa!!!

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Link spre comentariu

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila

Salut colegi! Si Hristos a Inviat! Mai stie cineva ceva de aceasta domnișoara? Venea foarte des la noi pe Tg Jiu si stiu ca era prezenta si la voi des.Pentru mine era foarte buna-numai la gemetele ei ma gandesc.De ceva vreme a dispărut.Stie cineva o activa cu alte poze si alt nr de telefon??

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...