Sari la conținut

Pozele Randunicii

Postări Recomandate

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Randunico, daca tot ai forumul tau propriu si personal, mi-am permis sa deschid un topic despre pozele tale cu fata care se pot vedea inca pe net.

Uite o "monstra" :laugh2

http://www.modelle-ganz.com/ads/ruxandra-irina/

Sunt tare curios daca o sa ii ceri lui Pisicuts sa stearga si poza din acest topic si daca el se va conforma si o va face instant.

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Și eu credeam că asta este poza ei

post-3169-0-31101100-1390949948_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dino, ce mai pot sa spun eu in acest caz?Spune tu! Faptul ca pozele mele apar pe net undeva nu inseamna ca este absolut obligatoriu sa apara si pe forum. Nu va inteleg sincer! Am poze cu fata si pe toate blogurile mele, nu faptul ca ma vede lumea ma supara pe mine, sunt o persoana transparenta, nu ma ascund in spatele unui NICK. Dar nu vad cu ce va face mai fericiti faptul ca pozele mele sunt pe acest forum Ce va aduce oameni buni in viata?!? Rautatea va face mai fericiti?!??!OK!!Fi-ti voi fericiti ca mi-ati publicat pozele cu fata pe forum, bucurati-va! Altceva ce as putea face, ce as putea sa mai cer?!?! Sincer, nu am reusit sa inteleg niciodata rautatea oamenilor si grija ursuza fata de altii.

In cel mai scurt timp voi trece aceasta cumpana in care ma aflu in acest moment si care ma tine cumva "legata" de aceasta meserie. Dar am speranta ca mai este doar un pas mic mic, pe care il voi trece incetisor, in cel mai scurt timp. Probabil ca nu am sa mai mor inca 45 de zile. In momentul in care voi pleca pentru a-mi rezolva marea problema pentru care ma zbat,probabil ca va exista bunavointa tuturor sa stearga pozele. Si totodata sa ma stearga si pe mine de pe aici si de peste tot. Eu sincer, nu va doresc niciunuia dintre voi sa treceti prin momente grele, asa cum am trait eu. Si sa va ajute pe fiecare Bunul Dumnezeu sa va gasiti calea si bunatatea. Nu am facut niciodata rau nimanui, poate ca pe acest forum m-am afisat ceva mai agresiva. Stiti ca cei buni sunt mereu luati de prosti? Dar in afara de modul meu de a imi exprima ideile,care nu a multumit pe fiecare dintre voi,nu cred ca vreodata am facut rau cuiva. Nu stiu cum traiesc unii doar ca sa faca rau. Dar vedeti, e dreptul vostru, fiecare dintre noi platim la un moment dat pentru fiecare fapta. Inca un pic mai am de stat pe aici, inca un pic probabil ca si voi ma veti mai "tolera". Drumul meu se va indrepta catre altceva, pentru ca si daca as vrea, nu voi mai putea vreodata sa revin(chiar daca tot ce am facut eu am facut cu drag si din suflet, probabil ca si de asta ma consum si imi pare rau).

Asa ca Dino, daca asta te multumeste pe tine, daca acest aspect te face fericit si aduce in viata ta o raza de lumina, nu pot sa ma opun acestora. Dar daca tie si altora le este indiefernt ca sunt sau nu poze cu mine pe acest forum, cred ca ar trebui sa se ia cateva masuri de bun simt.

Cam asta e...bucurati-va de viata..e mai scurta decat credeti..si eu daca voi trece de impasul care ma asteapta in cert mai scurt timp poate am sa mai intru pe aici doar sa va salut...Mult nororc rautaciosilor. Multa dragoste tuturor celorlalti!

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

N-am sa-nteleg de ce tot ii cautati nod in papura. Pe mine ma depaseste obiectivul vostru cu oaresce tenta de frustrare. Frustrarile au diverse motive... nu e problema mea asta, cu toate ca as putea sa-mi dau cu parearea si aici.

La un moment dat incepe sa fie un pic sinistru, fara misto. Este destul de usor sa faci un exercitiu de imaginatie si sa te pui in pielea ei imediat sa realizezi ca e de-a dreptul agasant sa tot fii urmarit din toate "unghiurile".

Intrebarea mea este: Daca stii bine ca nu-i bine, de ce continui sa-i bagi bete-n roate? Aici devine sinistru.

http://25.media.tumblr.com/4ca84126ffef3a8a8b4ceca093269fdb/tumblr_mkl1843KNp1s8o1r4o2_500.gifGif-ul asta mi se pare potrivit, ea fiind pe partea cealalta a usii. :)))

Eu daca as avea ceva sa-i reprosez ar fi lipsa modestiei, dar nici asta nu este problema mea... si nici a noastra, nu!?

Fiecare cu caracteristilcile personalitati. (edited)

ps: Nu am amintit pe nimeni, daca te simti inseamna ca te faci culpabil. De ce? Pai in general de misoginims.

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu unul cred ca sunt destule cururi pe forumul asta si un chip dragut ca al tau Randunico e binevenit. Daca oameni te-ar cunoaste mai bine n-ar mai fi atat de rautaciosi. Inteleg perfect cum te simti cand iti sare toata lumea in cap, mi se intampla foarte des, dar nu poti fi o oarecare. Am descarcat poza ta ca sa stiu ca sunt si lucruri frumoase pe lume.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu unul cred ca sunt destule cururi pe forumul asta si un chip dragut ca al tau Randunico e binevenit. Daca oameni te-ar cunoaste mai bine n-ar mai fi atat de rautaciosi. Inteleg perfect cum te simti cand iti sare toata lumea in cap, mi se intampla foarte des, dar nu poti fi o oarecare. Am descarcat poza ta ca sa stiu ca sunt si lucruri frumoase pe lume.

Sunt bune si pozele la ceva, chiar daca riscul este foarte mare...Ideea este SIMPLA: sunt poze pe blogul meu, cine vrea sa vada, poate face o directionare printr-un simplu click pe linkul din semnatura. Nu e musai sa fie puse pozele pe forum..

Postat

Sunt bune si pozele la ceva, chiar daca riscul este foarte mare...Ideea este SIMPLA: sunt poze pe blogul meu, cine vrea sa vada, poate face o directionare printr-un simplu click pe linkul din semnatura. Nu e musai sa fie puse pozele pe forum..

Na ca a revenit !  :laugh2  :laugh2

Sa te ti acum ce de comentarii pro si contra. Unde a fost, ce a facut, pe cine a impresariat.  :laugh2

Cei care se leaga de impresariat sa stie ca m-a ajutat pe mine sa castig concursul de Karaoke de la Buzau  :laugh2  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Na ca a revenit !  :laugh2  :laugh2

Sa te ti acum ce de comentarii pro si contra. Unde a fost, ce a facut, pe cine a impresariat.  :laugh2

Cei care se leaga de impresariat sa stie ca m-a ajutat pe mine sa castig concursul de Karaoke de la Buzau  :laugh2  :laugh2

am fost departe, am facut de toate.. :laugh2 :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

sa nu cazi pe spate, am facut sex pe gratis :laugh2 :laugh2

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Sa nu spui ca ai facut si cu un barbat asta  :laugh2  :laugh2

Ce-i ala ? :))))))))))))))))))))))))))0

• Telefon: pizda35
  • Oras:BOY?
  • Telefon: pizda35
  • Oras:BOY?
Postat

o poza din arhiva ei personala a pizdulicii:

post-110046-0-52274900-1393159579_thumb.jpg

Postat

Domnilor, m-ati facut Curios. 

De doi ani de zile numai Randunica, Randunica...

Pana la urma am sa-i scriu si eu si am sa-i fac o recenzie....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Domnilor, m-ati facut Curios. 

De doi ani de zile numai Randunica, Randunica...

Pana la urma am sa-i scriu si eu si am sa-i fac o recenzie....

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

s-o crezi tu :laugh2 :laugh2 :laugh2

te pun sa juri pe mama/tata/copii/nepoti si orice din arborele genealogic ca nu scrii recenzie daca vrei sa ma cunosti :laugh2 :laugh2 :laugh2 .

Bine ca am tras oblonul, asa stiu sigur ca nu ma astepta surpize de genul :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

vrei poze poze iti dau :laugh2 :laugh2 :laugh2

dau si poze si web si live (ca doar stie juma' de forum unde pot fi gasita) :laugh2 :laugh2 . dar nu pe forum fratilor ca nu-i frumos!

• Like 1
  • Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

De cand sunt pe aici, pe forum, tot observ comentarii, ca Randunica asa.. ca alta asa.. sunt cateva despre care tot citesc comentarii rautacioase si ca s-ar baga in seama. Dar observ ca sunt multi care le provoaca pe fete fara incetare.  Ce tampenie.

Iar faza cu publicarea pozei cu fatza, nu mi se pare prea ok. Si acea fraza cu "vreau sa vad daca Pisicuts o sterge" ... mi se parea normala. E vorba strict de forum, nu conteaza ca altundeva are pozele cu fata publice. Aici pe forum din cate stiu nu se permite publicarea pozei cu fatza mai ales daca fata isi exprima dezacordul de a avea aici o poza de acest fel.

Deci, cred ca protejatii sunt altii...  pacat...

Mentionez ca nu o cunosc pe Randunica, nu ii cunosc nici pe provocatori, deci nu am nimic nici cu unii nici cu altii

• Like 3

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Cine-i rândunica asta, oameni buni!? Este migratoare!? Vine doar acum in prag de primăvara!? ... Sau a stat si peste iarna pe acilea!?

Juma' forum vorbește de aceasta păsărică! Poate o sa am onoarea sa o cunosc la un 1Mai!

Promit ca vin macar cu o râma in cioc!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...