alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2014 cre' ca multa lume o sa ma injure, dar daca reputatia e marca contributiei la forum, atunci ar trebui sa se acorde corespunzator...si nu atunci cand faci cate o glumita deocheata. asa ca propun ca pe sectiunea de DG sa nu se mai poata acorda pct de reputatie (sectie despre care unii ar spune ca a devenit fabrica de reputatie). doar o sugestie. nu-mi luati capul. pls.
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 28, 2014 3
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 28, 2014 cre' ca multa lume o sa ma injure, dar daca reputatia e marca contributiei la forum, atunci ar trebui sa se acorde corespunzator...si nu atunci cand faci cate o glumita deocheata. asa ca propun ca pe sectiunea de DG sa nu se mai poata acorda pct de reputatie (sectie despre care unii ar spune ca a devenit fabrica de reputatie). doar o sugestie. nu-mi luati capul. pls. https://www.youtube.com/watch?v=gHtC_iISpiQ 6
Andreeavalcea Reputație: 1 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:RM.VALCEA Oras:RM.VALCEA Postat Ianuarie 28, 2014 SITE DE BOSCHETARI LABAGII MA PIS IN MORTII VOSTRI DE INVIDIOSI !!V ATI DORI VOI SA MA FUT MOCA CU VOI DEAIA STATI DE VORBE SPUSE DE DISPERAREA LABII SI PE CURVAR UCENIC SA MA CAC IN SICRIU LU MASA SI IN CURU LUI DE ORFAN
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 28, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 28, 2014 Bwuhahajaaaaaaaaaaaa ))))))
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2014 Pisa-te pe ei nu in ei, totusi sa pastram un minim de decenta.Sa fii iubita!
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 29, 2014 SITE DE BOSCHETARI LABAGII MA PIS IN MORTII VOSTRI DE INVIDIOSI !!V ATI DORI VOI SA MA FUT MOCA CU VOI DEAIA STATI DE VORBE SPUSE DE DISPERAREA LABII SI PE CURVAR UCENIC SA MA CAC IN SICRIU LU MASA SI IN CURU LUI DE ORFAN 1
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 29, 2014 SITE DE BOSCHETARI LABAGII MA PIS IN MORTII VOSTRI DE INVIDIOSI !!V ATI DORI VOI SA MA FUT MOCA CU VOI DEAIA STATI DE VORBE SPUSE DE DISPERAREA LABII SI PE CURVAR UCENIC SA MA CAC IN SICRIU LU MASA SI IN CURU LUI DE ORFAN http://collectionofawesome.files.wordpress.com/2013/02/tumblr_mfuscaa0tq1qcxtm5o4_250.gif http://www.youtube.com/watch?v=Ll8Q7genocM 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Ce idee.....mi-a dat pisicuts
dinozauru Reputație: 835 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Ianuarie 29, 2014 Ce idee.....mi-a dat pisicuts Ai grija cu pestisorii in cada sa nu intre unul pe acolo si sa iti provoace orgasm continuu. Sau tocmai asta era ideea.
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 29, 2014 Ai grija cu pestisorii in cada sa nu intre unul pe acolo si sa iti provoace orgasm continuu. Sau tocmai asta era ideea.cuuuuum ??sorina vrea peste ???nu pot sa cred ! :slap2 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 What??? Sorina vrea sa-si vada motanu' cum nimiceste...pestii
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 29, 2014 What??? Sorina vrea sa-si vada motanu' cum nimiceste...pestii si eu as vrea sa vad "pisica" lui Sorina cum nimiceste pestii....... 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Ok pai facem in felul urmator: cand vii la mine, poti aduce cu tine, intr-o punguta, cativa "pestisori". Le dam drumu-n cada si urmarim impreuna spectacolul. Pisica mea si pestii tai....woaw 3
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 29, 2014 de acord !!! daca zice ceva Pisicu de off-topic.....el este de vina, el a inceput cu pestii si pisica PS sa iti ( va ) arat si eu motanul meu ( pe bune ! ) de fapt, el este Asterica .... 7
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Uite-l si pe al meu, prefer sa nu-i divulg identitatea Sa-i spunem doar "pisicu" Sorinei 5
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 29, 2014 frumoase pisicile!El e Pif: 7
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Februarie 3, 2014 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Februarie 3, 2014 Ce idee.....mi-a dat pisicuts O sa moara de foame si tot nu se apropie de apa...
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2014 O sa moara de foame si tot nu se apropie de apa... Ce vorbesti?!?! Nu stii cu cine stai de vorba Ai pomenit motan caruia sa-i placa sa se joace du dusul? Am meu e! Ghici de unde a invatat?? Stiti ce se spune despre animale, ca imprumuta caracterul si obiceiurile stapanului?!?! Ei, motanul meu a stat bine cu ochii pe mine SI mai e o chestie, tot despre pisici: "Şi pisicii îi place peştele, dar, când trece puntea, închide ochii."
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Februarie 4, 2014 Oras:. Oras:. Postat Februarie 4, 2014 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/ab5W0rp_460sa.gif
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 4, 2014 O sa moara de foame si tot nu se apropie de apa...da' poate ca ii place berea....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum