Sari la conținut

Două "dame" din Raid (tel. 0756690395 şi tel. 0755695640) sau varianta: "Finalizezi şi fugi!"


dangalati

Postări Recomandate

  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979

"Curios de plăceri" din fire, iau RAID-ul la răsfoit, căutând în mod deosebit "o atracţie matură" - cineva care să ştie oarece meserie, nouă pentru mine şi căreia să nu trebuiască să-i mai explic 5 min că pe spate nu-i pe burtă, adică trebuie să stea invers.

Puţin agasat de numerosul număr de tinere (descrise ca având 19 ani, fix 1 buc an peste limita legală - adică cu peste 10km/h e OK!) - selectez trei numere de telefon, dar sun la primul:

"Doamna 35 ani, ofer servicii domnilor curioși de plăceri. Tel: 0756690395" păstrând în rezervă, ceva asemănător: " Doamna 34 ani, ofer servicii domnilor curioși de plăceri. Tel: 0755695640" (pe al treilea, cu o tânără de 36 de ani nu-l mai am salvat!).

Bun! Adică "bun" pe naiba, dacă-mi permiteţi limbajul - rog, sincere, scuze domnilor mai sensibili - sun şi-mi răspunde din prima. O doamnă absolut OK după voce, nu-mi prea spunea mare lucru, probabil o ureche cam înfundată!

Mă anunţă tarifele: 50 RON oral, 50 RON normal, 50 RON anal, "dar mai vorbim"!

Interesant, îmi spun şi cer date cu privire la locaţie. Adresa, undeva pe la Maşniţă, pe partea dreaptă din direcţia General spre M40.

Stabilesc întâlnirea şi purced! Găsesc uşor locaţia, urc, un apartament cu o cameră, oarecum OK, fiind închiriat, cald, deranj - haine cam prin toate direcţiile.

În apartament, două "dame"! Prima, max. 1.70 m, brunetă, m-a speriat puţin când mi-a deschis uşa. Bruneta, cam prea plinuţă, nu ştiam dacă se uită la mine sau mai e cineva în spatele meu şi trebuie să intre în apartament (avea un ochi Ferrari, îi fugea în toate părţile!). Înghit în sec, calc apăsat pe un călcâi şi brusc se deschide uşa de la "camera de ostilităţi", de unde apare o altă "damă", stilul slim, de aprox. max. 1.50 cm. Noua apariţie se prezintă, M., şi-mi spune că ea este cea cu care am vorbit la tel., că şi colega ei lucrează, dar nu face anal având în rest aceleaşi tarife.

Domnilor, ce diavol m-a împins, ce m-a mâncat şi unde... nu-mi pot da seama nici până acum, dar fărâma aia de om, m-a "stârnit" puţin, de unde rezultă că decid să rămân, dar fără să ştiu prea bine pentru ce!

Intrăm, "camera de ostilităţi" cu pat mare pe mijloc, nu aveai nici un scaun, fotoliu unde să încerci să te refugiezi, las o haină undeva pe un colţ de mobilier şi ne întrebăm ce urmează să facem. Eu mă întrebam pe mine, ea mă întreba tot pe mine. De răspuns, nimeni nu avea răspunsuri!

OK! Dezinvoltă/dezgheţată trece spre un oral (ales de mine cu prezervativ!). Făcut bine, molcom, dar la care eu începusem să mă uit pieziş, mă gândesc că totul e inutil şi parcă aş fi luat viteză. "Dă-i încolo de 50 RON, scap măcar cu fuga!" îmi spun. Mă citeşte, eu zic că are ceva experienţă şi dă să se dezbrace pentru normal. Eu sar ca ars şi-i zic să se oprească, că mie îmi place mai mult aşa... cu haine, că "păstrează ceva din misterul feminin...!" Doamneeeee!

Fără prea multe comentarii trecem la poziţia "capră" şi continuăm ostilităţile. Acţiunea se întinde probabil la un încă 10 minute, timp în care eu îmi aruncam privirea pe geam şi căscam ochii la un tip care tot foia o maşină pe lângă a mea - e şi un chioșc acolo, iar eu mă parcasem juma' trotuar, juma şosea în ideea de a nu bloca, iar tipu' tot încerca să-mi ia oglinda.

Într-un târziu, individul trece, eu îmi forţez imaginaţia şi cu ochii închişi finalizez cu minţile pe la toate mândrele de prin trecut. De menţionat că ea m-a invitat şi spre funduleţ; dar am sărit peste!

Domnilor, pentru ce-i "înghesuiţi cu timpul" voi rezuma:

Două dame, 35 şi 34 ani, 1.50 cm şi 1.70 cm, blondă şi brunetă (bruneta cu limbaj colorat, "p..." din 3 în 3 cuvinte!), blonda face şi anal, cu locaţie "pe lângă Maşniţă" - acceptabilă (nota 6 cu indulgenţă!), 50 RON de serviciu (oral, normal, anal = 150 RON), implicare chiar foarte bună (blonda la cât chef aveam eu a tras destul de mult de mine, chiar dorea să mă simt bine!), le recomand celor care vor doar "o descărcare" (nimic mai mult!).

Lăsat 100 RON din proprie iniţiativă, pur şi simplu aşa mi-a venit!

 

Stimă

  • Like 10
Link spre comentariu
Vizitator gingo
Reputație: 0

am ajuns si eu o data la aceste  "dame" cum ai zis tu. eu sincer nu am avut curaj sa raman. cand am vazut cum arata si dupa 1 min de conversatie, unde fiecare si-a prezentat oferta, am zis pas si am plecat grabit. sincer nu recomand. pe centura am vazut ceva exemplare mult mai atragatoare ca aceste 2 "dame".

Link spre comentariu
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979

am ajuns si eu o data la aceste  "dame" cum ai zis tu. eu sincer nu am avut curaj sa raman. cand am vazut cum arata si dupa 1 min de conversatie, unde fiecare si-a prezentat oferta, am zis pas si am plecat grabit. sincer nu recomand. pe centura am vazut ceva exemplare mult mai atragatoare ca aceste 2 "dame".

 

No, bine, stimate domn, păi dacă ai fost atunci de ce nu ai lăsat şi dumneata câteva rânduri aici pe forum, mai vedea lumea, mai citea şi poate "evita"!?!

 

Stimă

Link spre comentariu
Vizitator gingo
Reputație: 0

pai si ce sa zic ca am fost acolo si am plecat? tu nu ai vazut unde ai intrat ? 

oricum gusturile nu se discuta, mie nu mi-au placut si am plecat. poate altcuiva ii plac tipele de genul asta...

 

asa am fost la multe si am plecat.

Link spre comentariu
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest

Orce cuib , bun - nebun , e bine sa il stim cu totii , apoi alegem fiecare daca intram sau nu . Are dreptate Dan , daca aparea o recenzie despre el , poate numai ajungea pana akolo . Pana la urma cu asta ne ocupam : auzim , gasim ,incercam si constatam daca merita sau nu , apoi aducem la cunostinta . Acum ramane sa vedem , daca le trecem pe fete la ESCORTE DE EVITAT , sau la sectiunea FUCK and RUN .

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitator gingo
Reputație: 0

daca as fi ramas la ele si as fi fost nemultumit as fi facut o recenzie. asa nu am crezut ca este necesar, avand in vedere ca doar le-am scanat cu privirea si nu mi-au fost pe plac. pe de alta parte daca as fi scris ca sa nu mergeti la ele, i-as fi rapit colegului "dangalati"  experienta cu "mature" :).

 

alta data o sa incerc sa deschid un topic si sa explic ce si cum.  o zi buna.

 

 

LE: uite aici dovada ca am mai facut o data o recenzie de genul si cu toate astea au fost persoane care s-au dus si tot au incercat. asa suntem noi barbatii mai curiosi, ca sa nu zic ca atunci cand suntem infierbantati mai luam si decizii pripite care de multe ori sunt gresite :).   ("Asa e soarta boului, vitel adult, sa stea la poarta noului nitel mai mult....")

https://nimfomane.com/forum/topic/10221-0743906321-2-studente/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...