Sari la conținut

❤️❤️❤️ Lili 32 ani 0764390599 ❤️❤️❤️


Postări Recomandate


  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am reusit si eu sa ajung la domnisoara de aici. Desi in trecut am avut vreo doua experiente neplacute in zona respectiva, atras de poze si de vocea care mi-a raspuns am zis sa incerc o vizita in zona si a treia oara, poate o fi cu noroc...si a fost :)

 

Am contactat-o pe lili la numarul din anunt, am incercat de mai multe ori si pana la urma am reusit.

Locatia se afla la gura de metrou Dristor 2, in cunoscutul bloc de garsoniere...am fost putin sceptic cand am auzit locatia dar totusi vocea de la capatul celalalt era diferita fata de experientele trecute. Cum incercarea moarte n-are am zis sa risc. Si a fost un risc bine meritat :)

La telefon am solicitat serviciile oferite si preturile, mi s-a spus ca ofera op on in functie de igiena, normal obligatoriu protejat, french kiss, cim, cof, cob pt 150 finalizarea - 250 ora ( aici i-am atras atentia ca pe site este 200 ora si mi-a spus ca este noua pe forum (un lucru in plus in comun 😘) si ca a trecut din greseala 200 si nu stie cum sa modifice, dar o va face)

Am stabilit sa ii fac o vizita de o ora si m-a rugat sa o sun cu 15-20 min inainte pt confirmare. Zis si facut, cand m-am apropiat de faimosul bloc de garsoniere am sunat si prima surpriza placuta a fost ca imi rezervase ora stabilita si mi-a multumit de confirmare. Inceputul suna bine 😁

Ajuns in fata locatiei am sunat din nou ca sa imi spuna interfonul. Mi-a spus ca momemtan nu functioneaza si o sa coboare sa ma ia de jos

Cand a coborat era imbracata in rochia din poze, pozele ii apartin in intregime, pot spune ca o dezavantajeaza putin, in realitate aratand mult mai bine, ceea ce a fost iarasi o surpriza placuta, tinand cont de locatie...Primul lucru pe care l-am observat a fost ca are ochii verzi, parul lung, si cand zambeste are gropite :)

Am urcat in locatie. Ca nota pt locatie am sa dau un 7, domnisoara clar ar "merita" ceva mai bun.

Am intrat, m-a intrebat daca doresc un pahar cu apa, sau un suc, eu am ales apa minerala. Cam cat dureaza o tigara mi-a confirmat din nou serviciile mai sus mentionate, la care se adauga si diferite fantezii ca uro, dus impreuna si altele, pt 50 lei extra. Nu am optat pt nimic in plus, fiind prima intalnire am vrut sa vad daca se comporta la fel fe bine cum arata :)

Dupa tigara mi s-a oferit prosop curat, mare, care pe deasupra mirosea si a balsam de rufe, deci curat, nu uscat in graba dupa alt client, pt mine si asta a fost un mare plus.

Baia curata, are cada, gel de dus nivea, mai era si un alt gel de dus pt dame pe care presupun ca il foloseste ea.

Dupa ce am iesit din baie am ajutat-o sa iasa din rochita cu care era imbracata si am trecut la actiune

Nu am cerut lucruri exagerate, ne-am imbratisat, ne-am sarutat, oralul a fost executat neprotejat, cu tente de deep, mie unul mi s-a parut foarte bine facut si excitant mai ales cand eram intins in pat si se uita in ochii mei, iar cand se apleca i se vedea fundul bombat. Nu am mai rezistat si am rugat-o sa stam in pozitia 69 sa o pot recompensa si eu pe ea.

Am cerut sa imi puna prezervativul, (avea mai multe marci, eu am ales durex) si am trecut la normal. Normalul care s-a desfasurat in mare parte pe la spate, unde ii puteam admira funduletul. Se implica, da contre, se arcuieste, geme, iar parul acela lung desfacut arata minunat.

Cand am simtit ca sunt aproape sa termin am rugat-o sa stea in genunchi ca sa pot termina pe sanii ei, sani care sunt destul de mari, cred xa marimea 3-4. Am terminat pe sanii ei, uitandu-ma in ochii aceia verzi. Are o expresie foarte porno!

Dupa ce am terminat am fost la dusul de dupa, si eu si ea. Fiind oarecum pe fuga nu am mai stat si pt a doua finalizare, am fumat o tigara, mi-am tras sufletul, am terminat paharul cu apa ca sa imi revin putin in simtiri si am zburat spre birou :)

Ca note o sa acord:

 

Locatie: 7 aici sunt putin rautacios poate, locatia este foarte curata dar nu arata prea bine, plus ca o dezavantajeaza si zona

FK: 10 mie mi-a placut, a initiat si intretinut sarutul

Oral: 9-10 nu dau 10 curat, intotdeauna e loc de mai bine 😘

Normal: 10 stie sa se miste, da contre, se uda, este stramta, si sincer va recomand pozitia pe la spate...nu veti regreta

 

Cam aceasta a fost intalnirea mea cu Lili, undeva saptamana trecuta, am mai incercat si saptamana aceasta sa o intalnesc dar avea tel inchis. O sa mai incerc.

Sper ca nu am uitat nimic. Este prima mea recenzie...

Sper sa va fie de ajutor.

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...