Sari la conținut

Kristal total 0737627465


Vizitator Kristal19

Postări Recomandate

Vizitator Kristal19
Reputație: 0

Buna dragilor , sunt Kristal ! Mâine ajung in Arad.

Locația va fi în zona Uta str. Cocorilor
❤️Serviciile mele sunt :

-Normal protejat (fără excepții)

-Oral protejat/neprotejat ( daca igiena permite )

- FK 

- GFE 

- PSE

- Finalizare corporală

- 69

- Masaj 

- Dus împreună

- Mici fantezii

- Anal protejat (100 extra in functie de marime)

🥰Cadoul este : 150 - 1 finalizare (30 min )

                              250 - 2 finalizări (60 min ) 

Pentru mai multe detalii si programări           0775120451 (apel , whatsapp )

❤️🥰Va aștept cu mare drag dacă nu aveți bile sau alte accesorii și să nu fiți în stare de ebrietate! Pupici 😘😘😘

Poze, video și recenzii găsiți pe topicul din Timișoara sau Deva

Pupici cu sclipici 💋💋

Kristal❤️

 

 

 

Link spre comentariu
Vizitator Kristal19
Reputație: 0
On 1/14/2022 at 11:36 AM, jojujoj said:

Hello comunitate!

Am contactat si eu aceasta fata draguta pe whatsup ...am vorbit, am stabilit intalnirea,totul a decurs foarte lejer.

Am intrebat de "cadouri" cat sunt pentru 1 fin si 1 ora respectiv.

Am primit raspuns

150 cu 250 

Dupa vreo 2 ore am ajuns la ea am stat la o poveste fumand o tigara cu 1 pahar de suc alaturi si bineinteles gagica frumoasa si plina de energie.

Legat de cadou mi-a zis sa-i las la final fara presiuni, dar eu ca un baiat galant am lasat cadoul discret pe birou ... asa am crezut de cuviinta.

Dupa am inceput cu nebuniile 🤗😅👅🥰

A venit peste mine si a inceput sa ma trateze cu un ON superb. Limbi pe testicule, deepthroat...ce sa mai arata pasiune ...dar nici nu ma asteptam la mai putin dupa ce i-am observat energia sexuala ce deborda as putea zice :)

Apoi am facut un 69 , foarte curata gagica pasarica frumoasa si umeda.

Dupa am mai schimbat cateva pozitii misionar,doggystyle si gagica deasupra bineinteles incintati in valtoarea sexului intr-un final am finalizat in prez.

Note Oral Nepro:10

Sex normal , 69, schimbat pozitii:10

GFE si PSE sunt intradevar servicii ce le ofera deci 10 si acolo.

IGIENA:10

Dupa am mai stat la o tigara frumos ,am mai povestit ceva ca mai apoi sa ne luam la revedere.

Recomand gagica este foarte faina(fund fain , sani frumosi, la fata este frumusica si draguta)

 

 

 

 

 

 

 

 

On 1/24/2022 at 12:38 AM, costy7 said:

Sal..Am vizitat și eu fătuca,cam cu emoții dar până mea incep să mă obișnuiesc.Locatia take Ionescu aproape de 41😜Sincer nu am avut cine știe ce așteptări dar de data asta am fost plăcut surprins.Ma futut asta mica de mă strângeau șosetele,sa nu mai zic de oral unde îi dau direct 10 din prima,chiar știe ce face.Bine la anumite pozitii spune că o doare dar am găsit eu și pozițiile ei preferate ,trebuie sa mai verific și a 2 oară dacă a fost chimie sau altceva.Deci da eu probabil că o să mai revin Np 9 ,și mă gândesc încă la ON ei decartat 150 cu plus sau minus😜

 

On 12/16/2021 at 9:50 PM, panzerwaffe said:

Pusesem de ceva timp ochii pe topicul asta, dar nu am reusit sa dau de Kristal peste weekend. Totusi, universul a tinut cu mine azi si am reusit sa-mi satisfac curiozitatea. Ce noroc cu concediul! 

Am discutat detaliile pe WhatsApp. Discutia a durat cam o ora (din cauza clientilor, presupun), dar dupa o alta ora, eram deja pe drum. Totusi, ceva era diferit: nu primeam raspunsuri telegrafice, ba chiar am schimbat si vreo 2 glume in conversatie! Hmm, interesant! 

Adresa primita ma ducea in zona Lunei, not my favourite, dar ce mai conteaza cand esti horny? Dupa o mica incurcatura de adresa, Kristal ma ghideaza catre blocul corect si purced spre locul faptei. Apartamentul e micut, cu o camera cred, amenajat utilitar, dar curat si bine pregatit, cu toate jucariile la vedere. Nu am facut dus, dar am vazut ca era totul pregatit pentru vizitatori.

Acum, despre Kristal. Credeam ca-mi facusem o idee destul de buna despre ea din pozele generoase de pe forum, dar nu. Fata e muuuult mai hot in realitate! Kristal e o mignona brunetica foarte frumoasa, cu forme incredibile si o piele fina, placuta la atingere. Ce mai, un corp frumos si tanar, cu un chip pe masura! Dar aspectul e secundar cand vine vorba de atitudine, iar Kristal exceleaza aici. Cred ca e greu sa nu ai chimie cu o tipa ca Kristal, e extrem de lipicioasa si carismatica, motiv pentru care m-am simtit mult mai confortabil ca la alte tipe de aici. Stam de vorba la o tigara, radem. Radem mai mult. Tigara se termina si ne mutam in pat, unde Kristal incepe sa se dezbrace. V-as fi povestit ce purta, dar sa-mi bag picioarele daca-mi amintesc...

Fara doar si poate, Kristal e nemaipomenita in pat. E o partenera super, ce te atrage in act si iti satisface dorintele cu o placere usor naughty. In acelasi timp, are rezerve (probabil) infinite de energie si tine pasul cu ce ii cere partenerul. Cand am vrut mai lent, a fost mai lent. Cand am vrut mai intens, a fost mai intens. Chiar nu am ce sa reprosez, m-am simtit foarte bine cu Kristal si pot sa spun ca a fost memorabila intalnirea. Strict tehnic, ON a fost foarte fain si deep, NP a fost impecabil. Am incercat 3 pozitii: reverse cowgirl, doggy si misionar (in ordinea asta). Am terminat misiunea in pozitia misionar, lipit de Kristal, aproape paralizat de placere. Nu serios, vizita asta a fost nesperat de buna pentru mine!

Ca sa inchei, vizita cu Kristal este unul din highlight-urile mele de anul acesta, in materie de escorte. As vizita-o din nou, dar am inteles ca pleaca din Timisoara. Mai sta 2 zile, mergeti neaparat daca vreti o experienta tanara mignona, foarte simpatica si sexy!

@Kristal19, iti multumesc pentru experienta minunata pe care mi-ai oferit-o! Best of luck in continuare! 🙂

 

 

On 12/19/2021 at 2:33 AM, pittysmen said:

Hop..ca am de lasat si eu o recenzie...😅

Daca tot am comentat pe diverse topice,si pe acesta inclusiv....am zis ca e si cazul sa ma hotarasc si sa merg sa vizitez,si sa fiu indreptatit sa imi dau cu parerea...😀..si bine am facut.

La 20-30 de min sa zic asa,dupa ce "am fost invitati sa scapam de stres pe acest topic"😁..am hotarat sa ii scriu domnisoarei pe watss...sa vad daca lucreaza,pana la ce ora,etc.....raspuns inapoi instant ....

Deci am asteptat toata ziua sa vad daca lucreaza,etc....si sau aliniat astrele dupa ora 9 seara😂....🙂Preturile pt servici,le-a postat domnisoara,cateva randuri mai sus,eu am optat pt o ora...pt ca eu asa gandesc, daca cunosti o persoana noua,iti ia timp sa te acomodezi...bine,m-am si hotarat si datorita recenzilor pozitive,si mai ales ca tovarasu nostru cozonac a fost si a dat note de 10 cu plusuri.....am mai fost eu dupa recenzole lui 😂😅(vai si amar😂)..el e pasare de noapte...cauta locatii cu apa calda,si tigari moca😂

Zona,pt mine cunoscuta🥰

Ajuns in zona,Kristal ma sunat si ma ghidat spre locatie,sunat ...la interfon..etaj 2...perfect....

Imi deschide usa,o fata micutza,dragutza,spontana....multa energie pe ea..invitat la o tigara,pt socializare...si ma servit cu un pahar de vin,demisec(au fost minim 3 pe tot parcursul vizitei)..chiar pe gustul meu....hai sa nu mai plictisec lumea,ca iar se ia "preotul"(the king) de mine ca imi place sa vorbesc,si ca am suflet bun,dar chiar am,😂.......Kristal,e spectacol....cel putin la supt.....e tot ce trebe....scuipat,saliva,..deep...primul nr. ma facut asa... rapid...😂e vis...Atentie! nu face CIM..pt amatori de acest servici,ci doar COF....pe care l-am incercat,si a fost ca in filmele ce le vedeti pe Pornhub😂,...Sa curga notele:

LOCATIE: 8  Locuri de parcare,depinde de ora la cat aterizezi,apartament cu o camera...gen garsoniera...bucatarie separat,baie cu de toate....dar nu e lux sa zicem asa...(asta am scriso pt baietii cu pretenti,care parca s-ar muta acolo in chirie😂)

ON:10 cu+++

NP 9.5 Stramta,pasarica faina,asta ii ziceam si ei in timpul actiunii😁...te intreaba,de schimbat pozitii.foarte pro client fata,

COF: 10   A rebuit sa am grija,pt ca s-ia pus gene,care sunt sensible la apa,dar nu e bai,ca o astept si data viitoare😅

Timp petrecut o ora si 10-20 de min...achitat tariful de o ora..(250),chiar ea a zis sa mai stam la o tigara,chiar la 2, am stat la final...🙂probabil fiind pe final de program..

In fine am vb multe lucruri,si nu ma intereseaza sa le expun aici,toata treaba e,fata e open mind,daca stateam 3 ore,aveam ce vb cu ea...o suge bine,intr-un cuvant ii place pula....nu o face neaparat pt suma de bani,a-ti observat ca acum la revenire,a avut alt pret pt servicii,poate pentru ca vrea sa se futa... mia zis si mie personal..banul e o recompensa care chiar o merita.

Pt mine,e fata de abonament,sociabila,dar acum depinde si ce fel de om esti cu ea(cum interactionezi cu ea)..vb aia .esti om cu mine, is om cu tine..

Multa bafta pe viitor Kristal,si te asteptam de la anul,daca nu ai sa ne faci o surpriza placuta si sa mai revii anul acesta!🥰

P.S.  Notele is de info,fiecare are genul lui de persoane pe care le place,pt mine Kristal e de nota 10 din toate punctele de vedere,punct.(si are numai 20 de ani)🙂

 

 

 

 

On 11/22/2021 at 4:11 PM, Cozonac7 said:

Salutări la toată lumea! 

Vizitat titulara thread-ului vineri noaptea. Stabilisem inițial o oră anume, dar apoi ne-am decalat și ne-am întâlnit în miez de noapte. Mie mi-a convenit, mai ales că a fost alegerea ei. 

Locația este una elocventă. Zici că mergi în capătul sectorului 2, eu așa m-am simțit. Apartamentul are toate cele necesare, mai puțin apă caldă după miezul nopții...dar e vina lui Fritz nu a fetei. 

Ca și aspect fizic, fata este micuță de statură, undeva la 1,50. O Casandră cu ochii mari și un fund foarte bombat. Ospitalieră, te servește cu suc/apă/licori magice și poți sta cu ea de vorbă la o țigară. Chiar am învățat o vorbă nouă cât ne-am conversat noi. Pun pariu că nu mulți știați că dacă îți iei hainele pe dos se schimbă vremea 😃 Am lăsat-o mai mult pe ea să vorbească, mi-a plăcut s-o ascult. 

Oralul îl practică neprotejat, foarte excitant. Acordă atenție la bile, este suficient de umed, nu simți deloc dințișorii și este unul destul de porno... Nu face deepthroat, în rest bifează toate punctele importante. 

Am schimbat vreo 3-4 poziții. Ea deasupra (se mișcă bine), misionar, mama iedului și linguriță. E pasională. Chiar cere și ea :) la final m-am simțit uMpicuț vinovat că nu avusese și ea orgasm... De regulă chiar nu mă interesează dacă au sau nu și ele, dar în seara aia nu știu ce mi-a venit să întreb. Nu mi-a convenit răspunsul și nici n-am de gând să mai întreb vreodată așa ceva :)

Am făcut un duș, am terminat paharul de cola, am fumat țigara de după împreună și ne-am luat la revedere. Am avut parte și de un mic show twerk din partea ei. Tariful aferent a fost de 200, achitat înainte de începerea acțiunii. Ținând cont că prestează pe aceeași suma și acasă și în deplasare...nu stiu ce să zic. Eu am plecat satisfăcut și mulțumit de la ea, chiar a fost o întâlnire foarte reușită. Scriind acum rândurile astea, parcă îmi pare rău că nu am rămas să încerc și a 2-a finalizare, fata chiar mi-a zis că ar avea o surpriză. Dar cum știu că termin greu a doua oară am zis că e bine așa. Poate la următoarea întâlnire... Vedem ce-o fi. 

Din partea mea toate notele sunt de 10(zece!)+++

 

Baftă și numai bine (aproape) tuturor! 

 

On 12/2/2021 at 10:15 PM, cristiano07 said:

Salutare confrati futaciosi și pupici scumpete Kristal 

Săptămâna trecută joi am bifat cea de a doua vizita la aceasta ființă drăgălașa, minunata și care provoacă dependenta, Kristal♥️, iar ceea ce a urmat mi a depășit așteptările și pur și simplu m am simțit în compania ei precum în bratele unei iubite. 

Dar sa încep cu începutul. I am scris încă de miercurea trecuta seara și am întrebat o dacă va reveni în frumosul oraș de pe malul sau cum zic unii pe aici "malurile" Begai iar ea mi a confirmat ca da, asa ca ziua următoare i am scris pe whats ap când ne am putea întâlni iar ea îmi spune ca abia după amiaza ajunge și ca va începe în jurul orei 17. Asa ca când mi am terminat treaba i am scris ca merg acasă sa ma pregătesc iar ea spune ca e ajunsa și ca pe la ora 19 ar putea sa ne vedem. Cum ora 19 nu puteam eu o întreb dacă ii pica bine ora 20 ea îmi confirma ca da dar cu rugămintea sa ii confirm la ora 19 ceea ce normal ca și faceam. Am timp sa ma pregătesc ii scriu ca as fi gata ca îmi voi comanda un UBER și voi ajunge la ea. Între timp fiindcă ne cunoșteam deja ii cer sa ma aștepte ca într o poza aici ea se conformează și ma întreabă dacă nu as vrea sa stau mai mult la ea minim 2h eu după puține minute de gândire ii spun "why not". Zis și făcut am ajuns în jurul orei 19 50 cu UBER ul în fata blocului eu,ii scriu ea îmi da nr interfonului sun urc iar când deschide ce sa vezi Wooww prințesa Kristal care era doar în niște bikinei un sutien și pe niște tocuri exact cum ii cerusem. După ce ne am îmbrățișat ne am pupat ma invita înăuntru ma întreabă ce doresc sa servesc ii spun ca o bere ea își ia un suc mergem în bucătărie unde socializam puțin între timp ea își aprinde o țigară între timp eu o studiam din cap pana în picioare am reușit sa ii fur și un sărut ne întoarcem înapoi în camera ea pune niște muzica și ma întreabă dacă vreau sa mi facă un twerk și un show eu cum puteam sa refuz asa ceva ma pun pe cap gol ma uit la ea și salivam abia asteptam sa o sărut dezmierd peste tot sa o fut iarăși. După câteva minute începe un oral absolut minunat doamne pur și simplu nu doream sa se mai termine e poate cel mai bun oral primit vreodată sau dacă nu oricum în top3 ever apoi iarăși prima pozitie vine ea deasupra dar cu spatele fiindcă la ea nu poți sa nu profiti de splendoarea funduletului ei pe care l am și pălmuit acompaniat de mici urlete și gemete ale ei m am jucat și cu sânii ei iar după câteva minute asa am întors o într un doggy demențial fiindcă curul ei e the best ♥️ iar a treia poziție am întors o în misionar unde iar acompaniat de gemetele și urletele ei care sper ca au fost puțin și de placere dacă nu e o actrița bună după vreo 10min am terminat în gumita, am mai stat îmbrățișați ne am sarutat, e clar ca am făcut click cu ea a fost muuult mai bine ca prima data și oricând va ma reveni în Timișoara voi reveni cu cea mai mare placere fiindcă chiar merita și după mine e de top, e în topul meu personal. 

Notele cum v ați dat seama sunt de 10++++ cu multe *. 

Mi a trebuit vreo săptămână să mi adun gândurile și sa mi permită timpul sa scriu aceasta recenzie 

Te sărut, te tzuc dulceață scumpete mica ce ești 🥰😍💋♥️♥️ și sper sa ne revedem cât de des putem și sa revi în Timișoara 

Pusi și I ♥️ Kristal 

Salutari (aproape) tuturor 

 

On 11/11/2021 at 8:24 PM, cristiandavid said:

Primul norocos ca in multe cazuri de altfel, am chemat aceasta frumoasa dră, la mine, plătit 400 pentru o ora in care am primit exact ce promite. Cuprins de spiritul sărbătorilor am ales sa împărtășesc această frumoasă experiență. 

ON, NP, AP, mi-aș fi dorit și săruturi pasionale dar daca nu vrea, nu vrea. 

Primul contact pe WhatsApp, a răspuns repede și am stabilit întâlnirea peste 2 ore cu menținerea că mi-a cerut să îi reconfirm cu 30 de minute înainte.

Locație la mine, 10 tot ce vrei, dus, geluri de dus diverse, prosoape curate etc.

Fata drăguță, este ea in poze, atitudine pro client, tânără, zvelta, doritoare, aspect 10

După clasica țigară cu socializare, am servit-o cu o cola la doză pe care a plecat fără să o termine, o invit și pe aceasta cale să revină să terminăm și discuția daca va mai binevoi să își facă timp. Am poftit-o la duș, a revenit în exact 5 minute fresh și a început acțiunea.
Din filmele porno parcă ieșită. On cu pasiune, atât de adânc cât îi permitea fizionomia și cu lins testicule 10
Trecut la np, de menționat că folosește prezervative profi, nu Lidl, nici Durex. Are lubrifiant dar se simte oricum fiecare cm cum intră și se simte bine. 10 și la acest capitol din partea mea.
Ap la fel, lubrifiant special, a fost cam la limita, dar cu un mare efort susținut din partea ambilor, am reușit și am finalizat glorios după cam 40 de minute de sex de calitate in fundul fetei in prezervativ. 
Fiind amândoi puțin transpirați și cu timpul de partea noastră, am purces la un dus împreună unde ne-am spălat fiecare bijuteriile celuilalt.
O întâlnire reușită pe care sper sa o repetam cât mai des.
De menționat că pare de etnie, dar vine sa contrazică orice stereotip negativ. Este curata, îngrijită și cu 7 ani de acasă.
Ii urez bun venit și o ședere cât mai plăcută și îndelungată în minunata Timișoară.

 

On 2/6/2022 at 5:48 PM, In_Utero said:

Salutare,

Am hotarat sa o vizitez astazi pe domnisoara Kristal deoarece data trecuta cand a fost pe la noi a plecat foarte repede si nu am reusit s-o prind. Programare facuta pe whatsapp in jur de ora 13:00 pentru ora 16:00, raspuns prompt la fiecare mesaj.

Locatie perfecta pentru sportul asta, arhicunoscutul bloc turn de langa McDonalds, la baie curat, am avut nevoie doar de o reimprospatare intre partide, deoarece am facut dus de acasa, cum fac eu de obicei.

Kristal e o fata micuta, foarte draguta la fata si zambareata, am ales si extra FK tocmai din acest motiv. Cu toate ca e asa micuta are niste sani superbi si bine proportionati si un fund grozav, de la spate arata nemaipomenit. Am fumat o tigara impreuna sa ne cunoastem un pic, m-a ajutat ea, deoarece mi-a cazut pachetul din buzunar intre scaunele din masina(trebuie sa fac ceva cu buzunarul ala 😄 )ma voi revansa data viitoare cand te mai vizitez Kristal, poate si de emotie am uitat sa ma caut inainte sa urc.

Am inceput cu un ON ca sa ne incalzim, unde se vede ca stie meserie chiar daca e mai tinerica, apoi trecand ea deasupra unde am finalizat prima partida. Dupa o pauza de o tigara am inceput partida a doua tot cu un ON, executat de nota 10, schimband apoi mai multe pozitii, e o placere sa poti sa o muti cum vrei tu, fiind asa micuta ti-e si drag de ea :😀. Are atata energie fatuta asta ca nu stii de unde o scoate din trupul ei micut. Am finalizat pe sanii ei frumosi, o incantare de-a dreptul.

Se face usor placuta, mai ales ca vorbesti deschis cu ea orice, chiar am reusit sa ne cunoastem destul de bine.

Cadoul 250 pentru o ora + 50 extra FK, chiar merita pentru cei care sunt fani, stie sa sarute foarte bine.

De revenit, cu siguranta, mai ales ca mi-a spus ca va avea drumuri mai dese prin Deva pe viitor. Sper sa aveti si voi ocazia astfel sa treceti pe la ea. E o fata pe care merita sa o avem aici la noi cat mai des.

Te pup Kristal si abia astept sa ne revedem 😘

 

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Hey @Kristal19 ai plecat din Timi 🥺

Timi te asteapta cu bratele deschise daca mai vrei sa ne vizitezi 😋

Lasand asta la o parte @Kristal19 este o fata draguta 🤗, dezinvolta 🤪  si 🥵... ce stie sa te faca sa te simti bine 😜🤗 cu ea

O recenzie de-a mea este mai sus, prima recezie a mea pe forum de altfel ... nu lasam inainte recenzii eram mai "timid" ...  din umbra sa zic asa 😅 dar am zis ca fata meritaa recenzie asa ca am lasat ...atat de bine m-am simtit 😉 😅

Recomand fata este de incredere 

Inca o data multumesc frumos @Kristal19🙏

 

Link spre comentariu
Vizitator Kristal19
Reputație: 0
1 hour ago, jojujoj said:

Hey @Kristal19 ai plecat din Timi 🥺

Timi te asteapta cu bratele deschise daca mai vrei sa ne vizitezi 😋

Lasand asta la o parte @Kristal19 este o fata draguta 🤗, dezinvolta 🤪  si 🥵... ce stie sa te faca sa te simti bine 😜🤗 cu ea

O recenzie de-a mea este mai sus, prima recezie a mea pe forum de altfel ... nu lasam inainte recenzii eram mai "timid" ...  din umbra sa zic asa 😅 dar am zis ca fata meritaa recenzie asa ca am lasat ...atat de bine m-am simtit 😉 😅

Recomand fata este de incredere 

Inca o data multumesc frumos @Kristal19🙏

 

Ești un dulce ,îți mulțumesc mult și eu pentru momente frumoase .

Voi reveni și la Timișoara 💋

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0

Eu te-as fi vizitat cu drag maine, dar putin mai tarziu fata de programul minuscul afisat.

Practic ai timp de maxim 4 clienti la ora, si aia inghesuiti rau. Crezi ca asa vei intelege ceva din piata Aradului?

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 7 ore, mrwick a spus:

@Kristal19 o veste bună faptul că ai venit la Arad, îți urmarisem topicul de pe Tm de ceva timp😁, zilele astea sunt prezent la tine😅😘

Care zile, colegu, ca sta 4 ore la noi?🙃

Si eu imi doream sa o vizitez, dar e ca la loto, extrage 4 dintr-o suta.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0759298961
  • Oras:Arad
  • Telefon: 0759298961
  • Oras:Arad
2 hours ago, unsuflet said:

Care zile, colegu, ca sta 4 ore la noi?🙃

Lucreaza la juma de norma :) e exact cum scrie la Fk + 50 extra, asa cred ca e si la timpul eu de a sta intr'un oras. Daca dai 100 mai sta o ora :) :) :) etc.

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salut.am fost si eu la domnisoara asta la Timișoara, chiar de 2 ori.ce veste bună ca ai venit la Arad.nu am timp acum sa fac o recenzie dar fata e super ok la mai multe capitole.o sa revin cu recenzie dupa ce o vizitez la Arad.Si da cam scurt timpul de vizitare al nostru.poate doar ce se acomodează fata😁

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0

Din pacate asa a scris, doar azi si doar 4-5 ore.

Poate daca vede cat este de dorita si ne purtam frumos cu ea, isi va prelungi sederea sau va mai reveni penttu o perioada mai lunga. 

Mie mi-a placut ce am vazut, ce am citit desprea ea, are preturi decente, se anunta un viitor stralucit, deci bine ai venit la noi!

Link spre comentariu
Vizitator Kristal19
Reputație: 0
1 hour ago, unsuflet said:

Din pacate asa a scris, doar azi si doar 4-5 ore.

Poate daca vede cat este de dorita si ne purtam frumos cu ea, isi va prelungi sederea sau va mai reveni penttu o perioada mai lunga. 

Mie mi-a placut ce am vazut, ce am citit desprea ea, are preturi decente, se anunta un viitor stralucit, deci bine ai venit la noi!

Hei dragule 

Din fericire am rezolvat problema care mă împiedica să stau așa puțin .

Deci vă aștept până mai spre seara dragilor cu multa energie și un chef de distracție

Pupici cu sclipici 💋

Kristal😋

 

Link spre comentariu
Vizitator Kristal19
Reputație: 0
2 hours ago, Flx01 said:

Nu am înțeles cit stai la noi.!!! 

Doar azi? 

Hello 

Voi sta și mâine ,și dacă îmi place voi prelungi șederea 🤗

Pupicii cu sclipici 💋

Kristal💥

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Vizitator Kristal19
Reputație: 0
22 minutes ago, Flx01 said:

😘🤗

Asa mai merge cumva. După gaura din buget de ieri cu iubite, amante, neveste, mai vii și tu cu doar citeva ore, pffff era greu🤣. Bine ca te-ai gândit și la noi un pic🤣

Haha ce drăguț ești 🤣

Bine că nu sunt cu floriile sau ciocolata 😅

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...