Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Mai 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 15, 2022 Hei dragilor Disponibila Ultimele 3 zile la voi in oras 4 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9894 Postat Mai 15, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Mai 15, 2022 La a doua incercare Parca mi-a plăcut mai tare 🥰 Ai fost și mai speciala Amanta oficiala😂 Multumesc ca m-ai primt Și drăguță m-ai iubit Imi place noaptea târziu In pătuțul tau sa viu 🤗 As face abonament Sa te vizitez frecvent Dar știu ca pleci în curand Sa-mi mai ții un loc la rand 😜 3 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Mai 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 15, 2022 Acum 3 minute, x the impaler a spus: La a doua incercare Parca mi-a plăcut mai tare 🥰 Ai fost și mai speciala Amanta oficiala😂 Multumesc ca m-ai primt Și drăguță m-ai iubit Imi place noaptea târziu In pătuțul tau sa viu 🤗 As face abonament Sa te vizitez frecvent Dar știu ca pleci în curand Sa-mi mai ții un loc la rand 😜 Multumesc pentr.u vizita ❤ Te astept cu mare drag 🤗 Puup😘 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Mai 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 15, 2022 Disponibila🙈 1 1 Link spre comentariu
Vizitator boy boy23 Reputație: 0 Postat Mai 16, 2022 Partajează Postat Mai 16, 2022 Salutare dragi colegi...m-am decis sa o vizitez și eu pe Alexia ..Nu a fost cea mai frumoasă întâlnire se care am avut parte dar a fost în regula ..plecat satisfăcut ...fata curata ,drăguță ,la început este destul de rece și reținută dar pe parcurs se dezgheață frumos și începe să vorbească chiar mult 😁😁💯💯serviciile sunt medie ...oral nu este ceva special dar e plăcut ..la normal se implica și vrea să te simți bine ...de data asta nu ii dau note separat pe fiecare serviciu cu ii dau in felul următor ...primește un 8 (medie ) De revenit - sincer nu știu ..probabil o sa mai revin la ea ... De recomandat - pentru o partida va pot recomanda ,te satisface și pentru un trofeu e ok fata ... Îți mulțumesc draga pentru ora petrecuta cu tine ..ai grija de tine și poate ne vedem când te întorci la noi ...te pup dulce Iar vouă dragi shogori va doresc portofele pline și ciocane tari 👍👍👍👍 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Mai 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 16, 2022 Acum 30 minute, boy boy23 a spus: Salutare dragi colegi...m-am decis sa o vizitez și eu pe Alexia ..Nu a fost cea mai frumoasă întâlnire se care am avut parte dar a fost în regula ..plecat satisfăcut ...fata curata ,drăguță ,la început este destul de rece și reținută dar pe parcurs se dezgheață frumos și începe să vorbească chiar mult 😁😁💯💯serviciile sunt medie ...oral nu este ceva special dar e plăcut ..la normal se implica și vrea să te simți bine ...de data asta nu ii dau note separat pe fiecare serviciu cu ii dau in felul următor ...primește un 8 (medie ) De revenit - sincer nu știu ..probabil o sa mai revin la ea ... De recomandat - pentru o partida va pot recomanda ,te satisface și pentru un trofeu e ok fata ... Îți mulțumesc draga pentru ora petrecuta cu tine ..ai grija de tine și poate ne vedem când te întorci la noi ...te pup dulce Iar vouă dragi shogori va doresc portofele pline și ciocane tari 👍👍👍👍 Iti multumesc frumos pentr.u vizita Te puup😘 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Mai 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 16, 2022 Disponibilă 🔞❤️ Vă aștept cu programări !! Ultimele 2 zile alături de voi Va 😘 3 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Mai 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 16, 2022 Disponibila dragilor Programarile pe wapp Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Mai 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 17, 2022 Hei dragii mei , din păcate astazi este ultima mea zi in Oradea Va astept pe toti cei care doriți sa ma vizitați sa ne simtim bine impreuna . Va pup si vă astept cu mare drag ! 🤗🤗❤️❤️ 1 2 Link spre comentariu
somebody_tm Reputație: 972 Postat Mai 17, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Mai 17, 2022 Acum 5 ore, Alexiaxxx a spus: Hei dragii mei , din păcate astazi este ultima mea zi in Oradea Va astept pe toti cei care doriți sa ma vizitați sa ne simtim bine impreuna . Va pup si vă astept cu mare drag ! 🤗🤗❤️❤️ ...💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 30, 2022 Buna dragilor ❤ Am revenit la voi Va astept cu mare drag sa ne revedem Serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele Servicii Sex normal DOAR protejat; 👉Sex oral protejat/neprotejat(daca igiena corespunde) 👉Finalizare orală 👉Finalizare corporală 👉69 👉Sex în diferite poziții -Preț: 👉 150 o finalizarea (25-30 minute) 👉 250 ora 2 finalizări (60 minute) 👉Anal Extra (50 lei) 👉Uro Activ (50 lei) ⛔ Nu primesc persoane cu bile s.au alte adaugiri ⛔ Persoane sub influenta alcoolului Programarile se vor confirma cu 30 min inainte Ca si zona ma găsiți Nufarul plaza Va astept cu programari😘😘 1 4 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 1, 2022 Disponibila și cu chef de nebunii♥️♥️😘🥰 Pupiciii ♥️♥️♥️ 1 3 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 1, 2022 Bună futaciosilor ! ♥️♥️ ♥️ Disponibila 2 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 2, 2022 Bună , disponibilă pentru programări ❤️, vă aștept ! Weekend minunat să aveți (alături de mine )💋 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 2, 2022 Disponibila Ma puteti gasi pana la 3 dimineata Programarile pe wapp Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9894 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Iulie 3, 2022 Azi noapte spre dimineața a Pula deveni măreață Mi-a cerut niște dulceață Nu aveam, m-am dus la piață 😆 La piața din Nufaru Sta Alexia amu Mi-a dat repede borcanu Sa îmi satur animalu 😘 Mi-a fost dor s-o țin de cur Sa înfig furtunul dur La dansa în conector Sa împing pana ma dor 🥵 Bucile de la pompat Din Brașov nu i-am mai dat Cu furtunul în borcan A fost fain am dat taman🥳 Ca de fiecare data Ma-ncurcai puțin la fata Într-un final am patruns Și la dansa am ajuns De-mi spunea apartamentu Nu stăteam ca corigentu Pana descarca vecinii 🤯 M-am uitat cum plimba cainii O curva mai expirata El nu cred ca-i era tată 😆 Probabil un pestisor Doi căței și mama lor Evident m-am resemnat Când la fata am intrat Am găsit-o imbracata În negru deci eleganta De chiloți m-am agatat Și chiloții au picat🙀 La sutien am umblat Nici ala n-a rezistat Și când goala o zărește Pula se mai intareste Am băgat botu-n borcan Am linso ca un golan🙊 Când fu bine flescaita Am pus-o foarte cracita După care am intrat Bănuiți ce a urmat 😹 Ne-am mai repozitionat Câteva figuri i-am dat Pana a venit finalu Și-a explodat animalu La Alexia total 🙃 Eu n-am prins nici un anal Ca prostul meu nu incape Între buci fundic sa pape 🥴 Dar am plecat fericit Animalu l-am hranit Cu dulceață de-aia buna Ador gemul ei de pruna 🥰 Și geme tare frumos Când călărești prietenos Uzi bine bucataria Aluneci și-ți mânci felia 🤣 Dacă ai sta permanent Te-aș iubi mult mai frecvent Dar te mai prind eu prin tara Ma fac tren și-mi vei fi gara 😘😂 1 1 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 Acum 4 minute, x the impaler a spus: Azi noapte spre dimineața a Pula deveni măreață Mi-a cerut niște dulceață Nu aveam, m-am dus la piață 😆 La piața din Nufaru Sta Alexia amu Mi-a dat repede borcanu Sa îmi satur animalu 😘 Mi-a fost dor s-o țin de cur Sa înfig furtunul dur La dansa în conector Sa împing pana ma dor 🥵 Bucile de la pompat Din Brașov nu i-am mai dat Cu furtunul în borcan A fost fain am dat taman🥳 Ca de fiecare data Ma-ncurcai puțin la fata Într-un final am patruns Și la dansa am ajuns De-mi spunea apartamentu Nu stăteam ca corigentu Pana descarca vecinii 🤯 M-am uitat cum plimba cainii O curva mai expirata El nu cred ca-i era tată 😆 Probabil un pestisor Doi căței și mama lor Evident m-am resemnat Când la fata am intrat Am găsit-o imbracata În negru deci eleganta De chiloți m-am agatat Și chiloții au picat🙀 La sutien am umblat Nici ala n-a rezistat Și când goala o zărește Pula se mai intareste Am băgat botu-n borcan Am linso ca un golan🙊 Când fu bine flescaita Am pus-o foarte cracita După care am intrat Bănuiți ce a urmat 😹 Ne-am mai repozitionat Câteva figuri i-am dat Pana a venit finalu Și-a explodat animalu La Alexia total 🙃 Eu n-am prins nici un anal Ca prostul meu nu incape Între buci fundic sa pape 🥴 Dar am plecat fericit Animalu l-am hranit Cu dulceață de-aia buna Ador gemul ei de pruna 🥰 Și geme tare frumos Când călărești prietenos Uzi bine bucataria Aluneci și-ți mânci felia 🤣 Dacă ai sta permanent Te-aș iubi mult mai frecvent Dar te mai prind eu prin tara Ma fac tren și-mi vei fi gara 😘😂 Te puuup Si iti multumesc frumos pentr.u vizita😘🤗 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 Disponibilă 🔞❤️ Vă aștept cu programări !! 2 2 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 Buna seara futaciosilor ❤❤ Disponibila 🔥 Ma puteti gasi pana la 3 dimineata Programarile pe wapp 1 Link spre comentariu
alexandruvasile Reputație: 7 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Oradea Telefon: [email protected] Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 3, 2022 Buna, ești disponibila? Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 Acum 4 minute, alexandruvasile a spus: Buna, ești disponibila? Buna Da sunt disponibilă Link spre comentariu
alexandruvasile Reputație: 7 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Oradea Telefon: [email protected] Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 3, 2022 Îmi poți da adresa? Tarife? Mulțumesc. Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 Acum 1 minut, alexandruvasile a spus: Îmi poți da adresa? Tarife? Mulțumesc. Lasa.mi te rog mesaj pe wapp Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2022 Disponibilă 🔞❤️ Vă aștept cu programări !! Ultimele 2 zile la voi in oras Link spre comentariu
a.asd Reputație: 136 Postat Iulie 4, 2022 Partajează Postat Iulie 4, 2022 A incercat cineva analul ? Sau e doar marketing ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum