ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 4, 2022 Acum 18 minute, a.asd a spus: A incercat cineva analul ? Sau e doar marketing ? Eu am incercat cu ea.Sincer nu prea a ieșit nimic .Nu sunt prea dotat dar și așa doar capacul a intrat și după câteva minute de încercări am refuzat eu că n-am mai avut răbdare .repet că am refuzat eu și nu mi-a spus ea.deci fata incerca dar nu prea ii iese deocamdată .In rest e foarte ok fata .o pot recomanda . du-te și încercă ,poate ai noroc mai mare și reușești .bafta sa ai colegu 3 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2022 Buna seara futaciosilor ❤❤ Disponibila 🔥 Ma puteti gasi pana la 3 dimineata Programarile pe wapp Link spre comentariu
johny18 Reputație: 18 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: mobil Oras:cluj Telefon: mobil Oras:cluj Partajează Postat Iulie 4, 2022 daca e de 21 cm se poate anal ? Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2022 Acum 11 minute, johny18 a spus: daca e de 21 cm se poate anal ? Buna Nu se poate 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 5, 2022 Disponibila ❤ Hei dragii mei , din păcate astazi este ultima mea zi in Oradea Ma puteti gasi pana la ora 23 3 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 5, 2022 Disponibilă💓 Va ador maxim!!! Ultima zi disponibila pana la ora 23 !!! ❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Iulie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 5, 2022 ❌INDISPONIBILA! ❌ 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat August 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 23, 2022 Buna dragilor ❤ Am revenit la voi Va astept cu mare drag sa ne revedem Serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele Servicii Sex normal DOAR protejat; 👉Sex oral protejat/neprotejat(daca igiena corespunde) 👉Finalizare orală 👉Finalizare corporală 👉69 👉Sex în diferite poziții -Preț: 👉 150 o finalizarea (25-30 minute) 👉 250 ora 2 finalizări (60 minute) 👉Anal Extra (50 lei) 👉Uro Activ (50 lei) ⛔ Nu primesc persoane cu bile s.au alte adaugiri ⛔ Persoane sub influenta alcoolului Programarile se vor confirma cu 30 min inainte Ca si zona ma găsiți Nufarul plaza Va astept cu programari😘😘 3 Link spre comentariu
Trilulilu1 Reputație: 4 Postat August 23, 2022 Partajează Postat August 23, 2022 Buna seara! Stiu ca e prima recenzie,si probabil o sa imi sariti in cap la ceea ce spun,dar eu relatez doar ce a fost! Am fost azi la titulara topicului si serviciile lasa de dorit! La oral ia doar capul in gura,a avut de cateva ori tentative de a lua jumate in gura...deci slab rau!!! O sa ii dau totusi un 4 pt ca nu se opreste pana nu ii zici tu! La normal nu se implica,dar nici nu comenteaza nimic.in schimb nu e uda deloc,ceea ce e cam dificil sa faci o partita reusita. La anal....ei bine nu are lubrifiant Deci e imposibil sa faci ceva! Totusi nu zice nimic si te lasa sa incerci fara probleme! Eu nu am reusit sa fac nimic! I am atras atentia sa isi cumpere lubrifiant daca totusi vrea sa presteze ca altfel doar ne ia banii,dar nu ofera(cel putin eu nu am reusit sa fac nimic,poate altii reusesc si fara) Amenda 200 (cu anal inclus) chiar daca nu am facut eu nu am cerut banii inapoi,ea nu a zis nimic si am lasat asa! Per total pt mine e de evitat! O seara placuta tuturor!! 3 1 Link spre comentariu
francis Reputație: 195 Postat August 23, 2022 Oras:osorhei Oras:osorhei Partajează Postat August 23, 2022 Merci pour postare. Eu annulez Rdv de Maine. Thank you 2 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat August 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 23, 2022 Disponibila Programarile pe wapp Ma puteti gasi pana la ora 3 dimineata 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 24, 2022 Disponibila și cu chef de nebunii♥️♥️😘🥰 Pupiciii ♥️♥️♥️ 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 24, 2022 Buna seara futaciosilor ❤❤ Disponibila 🔥 Ma puteti gasi pana la 3 dimineata Programarile pe wapp 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat August 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 25, 2022 Disponibilă 🔞❤️ Vă aștept cu programări !! 1 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat August 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 25, 2022 Nu mai sunt indisponibilă 😘 Nu cred ca mai nevedem 1 Link spre comentariu
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat August 25, 2022 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Partajează Postat August 25, 2022 Acum 14 minute, Alexiaxxx a spus: Nu mai sunt indisponibilă 😘 Nu cred ca mai nevedem Ce s-a întâmplat de ești supărată pe noi orădenii???de ce zici că nu crezi că ne mai revedem?? Link spre comentariu
luzzu Reputație: 250 Postat August 25, 2022 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Partajează Postat August 25, 2022 2 hours ago, Alexiaxxx said: Nu mai sunt indisponibilă 😘 Nu cred ca mai nevedem A nu mai fi indisponibila inseamna ca esti disponibila. Si, au, cum doare limba româna! 1 Link spre comentariu
Vasile98765 Reputație: 302 Postat August 26, 2022 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat August 26, 2022 On 8/23/2022 at 7:45 PM, Trilulilu1 said: Buna seara! Stiu ca e prima recenzie,si probabil o sa imi sariti in cap la ceea ce spun,dar eu relatez doar ce a fost! Am fost azi la titulara topicului si serviciile lasa de dorit! La oral ia doar capul in gura,a avut de cateva ori tentative de a lua jumate in gura...deci slab rau!!! O sa ii dau totusi un 4 pt ca nu se opreste pana nu ii zici tu! La normal nu se implica,dar nici nu comenteaza nimic.in schimb nu e uda deloc,ceea ce e cam dificil sa faci o partita reusita. La anal....ei bine nu are lubrifiant Deci e imposibil sa faci ceva! Totusi nu zice nimic si te lasa sa incerci fara probleme! Eu nu am reusit sa fac nimic! I am atras atentia sa isi cumpere lubrifiant daca totusi vrea sa presteze ca altfel doar ne ia banii,dar nu ofera(cel putin eu nu am reusit sa fac nimic,poate altii reusesc si fara) Amenda 200 (cu anal inclus) chiar daca nu am facut eu nu am cerut banii inapoi,ea nu a zis nimic si am lasat asa! Per total pt mine e de evitat! O seara placuta tuturor!! Bine ca știm. Mergem la ea cu lubrifiant la noi 😉😉😉 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2022 Buna dragilor ❤ Am revenit la voi Va astept cu mare drag sa ne revedem Serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele Servicii Sex normal DOAR protejat; 👉Sex oral protejat/neprotejat(daca igiena corespunde) 👉Finalizare orală 👉Finalizare corporală 👉69 👉Sex în diferite poziții -Preț: 👉 150 o finalizarea (25-30 minute) 👉 250 ora 2 finalizări (60 minute) 👉Anal Extra (50 lei) 👉Uro Activ (50 lei) ⛔ Nu primesc persoane cu bile s.au alte adaugiri ⛔ Persoane sub influenta alcoolului Programarile se vor confirma cu 30 min inainte Ca si zona ma găsiți Nufarul plaza Va astept cu programari 2 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2022 Buna seara futaciosilor ❤❤ Disponibila 🔥 Ma puteti gasi pana la 3 dimineata Programarile pe wapp 1 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Septembrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2022 Disponibila și cu chef de nebunii♥️♥️😘🥰 Pupiciii ♥️♥️♥️ 3 Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Septembrie 14, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Septembrie 14, 2022 @Alexiaxxx dacă vin doar pentru anal e 50 Ron!!! Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Septembrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2022 La 13.09.2022 la 11:29, Alexiaxxx a spus: Buna dragilor ❤ Am revenit la voi Va astept cu mare drag sa ne revedem Serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele Servicii Sex normal DOAR protejat; 👉Sex oral protejat/neprotejat(daca igiena corespunde) 👉Finalizare orală 👉Finalizare corporală 👉69 👉Sex în diferite poziții -Preț: 👉 150 o finalizarea (25-30 minute) 👉 250 ora 2 finalizări (60 minute) 👉Anal Extra (50 lei) 👉Uro Activ (50 lei) ⛔ Nu primesc persoane cu bile s.au alte adaugiri ⛔ Persoane sub influenta alcoolului Programarile se vor confirma cu 30 min inainte Ca si zona ma găsiți Nufarul plaza Va astept cu programari Acum 1 minut, chrisbbmike a spus: @Alexiaxxx dacă vin doar pentru anal e 50 Ron!!! Buna! Ai m.ai sus lista cu preturile mele pentr.u anal este extra 50 lei Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Septembrie 14, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Septembrie 14, 2022 Acum 1 minut, Alexiaxxx a spus: Buna! Ai m.ai sus lista cu preturile mele pentr.u anal este extra 50 lei Pai da ...eu nefăcând nici ser oral, nici normal, doar anal ...50 Ron 🤣🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Alexiaxxx Reputație: 1149 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Disponibila Programarile pe wapp 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum