Sari la conținut

Elissa - 0763539656 (sani naturali superbi)


andrei003

Postări Recomandate

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/prima-oara-la-tine-in-oras/424g1482i1h577f2d303g9g4ee1e11ed.html

Salutare futaciosi si futacioase!

Tentat de pozele din anunt, am sunat frumoasa domnisoara sa-i aud glasul. Eram convins ca pozele nu-s ale ei, desi ea sustinea ca ar fi. La telefon a parut amabila, voce frumoasa, tanara, nu genul pusa pe japca. Prima impresie buna, inceputul era promitator.

Chiar si asa am plecat cu gandul ca fac o plimbare pana la ea si ma intorc, ca pozele sigur nu-s ale ei. Oricum nu aveam nimic de pierdut, cu timpul stateam bine.

Am plecat spre Adora Park, gandindu-ma ca totusi poate o sa am parte de o surpriza foarte placuta, ca la Adora Park nu se cazeaza orice maimuta fara dinti si cu poze false.

Eram optimist si foarte curios sa vad peste cine dau…

Ajuns la fata locului, am avut parte de o jumatate de surpriza. Bineinteles, pozele false, dar tipa arata f bine.

Si avea surpriza asta niste sani… cum de mult nu am mai vazut! O tanara domnisoara  draguta, slim, intr-un tricou alb, cu o pereche de sani superbi!

As fi putut sa jur ca sanii aia superbi sunt opera vreuni chirurg vestit, insa la o cercetare mai atenta, am observant ca sunt naturali.

Am ales sa raman si bine am facut. La capitolul servicii cred ca ar fi loc de imbunatatire. Lipsa de experienta isi spune cuvantul, insa are doar 22 de ani. Compenseaza insa lipsa de experienta cu faptul ca e foarte stramta si se simte super! Nu i-am rezistat prea mult.

In ce priveste aspectul, chiar arata bine, iar sanii aia frumosi care se vedeau prin tricoul alb, parca te invitau sa ramai. Cred ca sunt printre cei mai frumosi sani naturali pe care i-am vazut cu ochii mei! Si cu mainile. 

Ca si concluzie, desi pozele erau false, asa cum ma asteptam, am intalnit o domnisoara draguta, cum doar speram, amabila si cu niste sani superbi, in compania careia m-am simtit foarte bine. As revizita-o daca as avea ocazia si o recomand si altora!

  • Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, unsuflet a spus:

Suna tentant, dar te rugam s ne dai mai multe detalii despre servicii, ce nu ti-a placut?

N-am zis ca nu mi-a placut, ci ca este loc de imbunatatire.  Daca ar fi sa dau si o nota, desi nu imi place, as zice ca e de nota 8 la servicii. Fata sta cum o pui, nu comenteaza, incerca sa iti faca pe plac, deci, se fute bine, pe scurt, insa nu foarte bine. Nu de 10. Pentru 10 eu cred ca-i nevoie de mai multa tehnica si initiativa si astea vin odata cu experienta. Deci, sunt ok serviciile, dar mai ramane loc de imbunatatit. Sper ca am reusit sa ma fac inteles.  Oricum, fata merita vizitata. E genul pustoiaca de liceu, slim si cu sani mari. Zicea ca urmeaza sa plece miercuri, daca bine imi mai amintesc.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Dacă este așa nu înțeleg de ce fata nu-și pune poze cu corpul ei, ce are de ascuns. Sincer eu nu știu cine se încumetă să meargă la genul ăsta de anunțuri,  se vede clar ca pozele nu-s reale. Își poate pune poze cu corpul, fără să-și arate fața. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...