Sari la conținut

❤Miruna❤ 0712616924


Vizitator Miruna.mira

Postări Recomandate

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Acum 3 ore, colericul a spus:

Dupa cum a fost conventia cu recenzorii de aici, chiar daca vizita a avut loc in alt oras, las recenzia pe Arad.

Initial am vrut sa o vizitez acum vreo zece zile, stabilisem ziua si urma sa-mi dea un semn cand incepe programul dar nu s-a mai intamplat. Cum am fost plecat, am zis ca nu o mai prind dar am vazut ca e activa asa ca cu o seara inainte am stabilit ora (prefer sa fiu primul din zi). I-am dat confirmare cu 30 de minute inainte si am ajuns la ea, era somnosoara se trezise doar sa onoreze programarea, altfel mai dormea (declaratia ei).

Locatia in acel oras e pe unul din principalele bulevarde, intr-un bloc construit dinainte de cutremur, totusi apartament amenajat pe care-l imparte cu o colega pe care nu a vrut sa mi-o prezinte in urma unui diferent avut cu alt client.

Locatia e intr-un apartament nedecomandat, eu am fost poftit in dormitorul ce avea legatura cu sufrageria, usa inchisa caci de avea client, colega l-ar fi primit in sufragerie, lucru care nu s-a intamplat, ar fi fost distractiv sa ma aud cu vreun confrate si sa ne sincronizam ritmurile :)

Fata are kilograme in plus, totusi cred ca e altceva la mijloc, nicidecum saormele. Pentru cui nu-i place genul rotofei cu colacei, sa nu mearga.

Am ales un numar cu finalizare orala, face si anal cu extra 100 lei dar doar in doggy, o pozitie pe care nu o agreez asa ca am spus pas. Oricum considera ca e prea mica suma si prea mult efort pentru anal asa ca e posibil sa-l scoata din oferta.

Am ajuns direct in camera, nu m-a intrebat daca am nevoie la dus, noroc ca eram dusat de acasa. Am schimbat cateva vorbe de inceput, dupa cum si altele in timpul oralului si chiar sexului... atunci am aflat ca s-a trezit si ca nu-si facuse dus ca sa onoreze programarea. Am aflat ca pot sa ma joc cu gogoasa ei dar fara sa bag degetele si sa nu-i strang mameloanele caci are o problema... plus un san "avariat" in urma unei aterizari fortate pe podea. Inaine de oral a scos un prezervativ din ambalaj, s-a dat cu gel la gaura ce urma a fi folosita apoi a trecut direct la munca, avand langa ea si un pachet cu servetele cu care-mi stergea din cand in cand instrumentul, se pare ca nu-i place oralul umed. Oralul a fost pe stil soft, cu cateva tentative de DP dar fara atentie la imprejurimi, nu face asa ceva. L-a facut ceva timp, eu i-am spus sa trecem la altceva... cat timp a pus prezervativul, a mai scris si un mesaj pe unul din cele doua telefoane ce au stat in permanenta pe pat. Am ales LOT, o pozitie pe care nu o agreeaza ("adica trebuie sa muncesc eu" a fost declaratia ei) dar a inteles impedimentele mele asa ca s-a conformat. A schimbat de cateva ori ritmul, a muncit fara sa se planga pana i-am cerut sa schimbat pozitia in doggy ca sa ii vad si fundul de brazilianca... in pozitia respectiva am avut si priveliste la tatuaj si am aflat ca e un jaguar (v-am spus ca am conversat si in timpul sexului, nu?). Am trecut si in pozitia cand e ea intinsa pe burta, am schimbat in misionar si apoi in legs in sholder. Cum nu parea ca ma apropii de vreun deznodamant am cerut sa trecem la oralul de final pentru CIM. Daca oralul de inceput a fost fara mana, acum s-a ajutat si de mana dar oralul era cumva prea soft ca sa ajung repede la punctul culminant asa ca am luat "problema" pentru cateva zeci de secunde in mainile mele, facandu-i semn sa continue ea cand a venit si finalizarea. A supt constiincios, fara graba dupa care a luat un servetel in care sa scuipe apoi m-a sters pe mine cu altele. M-am imbracat cat timp ea s-a dus la baie sa se clateasca, cand am revenit am fost condus la usa (tot fara sa vad colega) si ne-am despartit.

Caseta tehnica:

Locatie: nu cred ca are relevanta pentru Arad.

Igiena locatiei: nu era mizerie pe jos, nu am vazut baia, sigur nu se schimba lenjeria dupa fiecare client. Nota 7-8

Aspect fata: gen rubensian dar cu colacei, cu fund de brazilianca, sani naturali, tatuaje. Nu dau nota caci e in functie de preferinte, de apreciat tenul extrem de curat

Igiena fetei: nu am simtit mirosuri, nu stiu cand a facut ultimul dus, sigur nu inainte de a veni eu, conform propriei declaratii... din aceasta cauza dau 7,5

Oral: soft, cu tentative de DT, FARA atentie la vecinatati, nu prea m-a nimerit. Foloseste servetele... cred ca 5,5-6

Normal: e acolo, mai schimba ritmul, mai incearca si o contra, totusi prefera sa fie fututa si nu sa futa ea 6,5

GFE: nu face FK asa ca nu poate fi notat.

Amabilitate: e deschisa discutiilor, nu e cu ochii pe ceas, nu te simti grabit. Nota 7

Concluzie: daca vrei o descarcare lipsita de pretentii, merita vizitata. Nu vei iesi cu genunchii tremurand dar oule vor fi golite. Pentru "vanatori", o pot trece in palmares, nu vor fi tepuiti. Abonament? Pentru mine sigur nu dar nici nu-mi pare rau ca am fost la ea

Amenda: 150 lei numarul plus 50 pentru CIM, nu stiu daca m-am incadrat in 30 de minute sau am depasit cu cateva minute, sigur nu am fost grabit.

 

PS: cine nu intelege notele mele mai ales cand citeste concluziile, sa se gandeasca ca un examen se promoveaza cu 5, bacalaureatul cu 6... daca au timp, sa acceseze link-ul din semnatura mea si vor intelege mai bine.

Pai daca spui ca are kg in plus si nu de la shaworma si nu te lasa sa te joci cu sanii, ori e gravida ori a nascut recent... 🤔

Pacat ca mie imi plac astea mai rubensiene dar daca e ou kinder cu surprize nu prea merge.

Multumim de recenzie! 

Link spre comentariu
Vizitator Anthonio
Reputație: 0
1 oră în urmă, colericul a spus:

 Cu sânii e altă poveste, nu e de la lactație, are o sensibilitate la MAMELOANE iar pe un sân avea o contuzie... Iar kilogramele în plus sunt de la glanda tiroidă, nu alimentație. Adică e ceva medical ce nu i se poate reproșa. 

La dracu, credeam că sunt generos în descriere dar nu mă așteptam să mi se ceară să fiu exhaustiv. Data viitoare voi pune și culoarea pereților și a perdelelor, câte de dale de gresie și faianță sunt, lățimea ușilor de trecere... 😛

Data viitoare să fi mai atent cu detaliile 🤣 să specifici dacă toaletal e cu buton sau cu clapetă că pt unii e important 😂😂😂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri

Hai că am găsit și cealaltă recenzie pe Arad, am impresia că a făcut-o să renunțe să mai lucreze cu forumul:

Dupa cum a fost conventia cu recenzorii de aici, chiar daca vizita a avut loc in alt oras, las recenzia pe Arad.

Initial am vrut sa o vizitez acum vreo zece zile, stabilisem ziua si urma sa-mi dea un semn cand incepe programul dar nu s-a mai intamplat. Cum am fost plecat, am zis ca nu o mai prind dar am vazut ca e activa asa ca cu o seara inainte am stabilit ora (prefer sa fiu primul din zi). I-am dat confirmare cu 30 de minute inainte si am ajuns la ea, era somnosoara se trezise doar sa onoreze programarea, altfel mai dormea (declaratia ei).

Locatia in acel oras e pe unul din principalele bulevarde, intr-un bloc construit dinainte de cutremur, totusi apartament amenajat pe care-l imparte cu o colega pe care nu a vrut sa mi-o prezinte in urma unui diferent avut cu alt client.

Locatia e intr-un apartament nedecomandat, eu am fost poftit in dormitorul ce avea legatura cu sufrageria, usa inchisa caci de avea client, colega l-ar fi primit in sufragerie, lucru care nu s-a intamplat, ar fi fost distractiv sa ma aud cu vreun confrate si sa ne sincronizam ritmurile 

Fata are kilograme in plus, totusi cred ca e altceva la mijloc, nicidecum saormele. Pentru cui nu-i place genul rotofei cu colacei, sa nu mearga.

Am ales un numar cu finalizare orala, face si anal cu extra 100 lei dar doar in doggy, o pozitie pe care nu o agreez asa ca am spus pas. Oricum considera ca e prea mica suma si prea mult efort pentru anal asa ca e posibil sa-l scoata din oferta.

Am ajuns direct in camera, nu m-a intrebat daca am nevoie la dus, noroc ca eram dusat de acasa. Am schimbat cateva vorbe de inceput, dupa cum si altele in timpul oralului si chiar sexului... atunci am aflat ca s-a trezit si ca nu-si facuse dus ca sa onoreze programarea. Am aflat ca pot sa ma joc cu gogoasa ei dar fara sa bag degetele si sa nu-i strang mameloanele caci are o problema... plus un san "avariat" in urma unei aterizari fortate pe podea. Inaine de oral a scos un prezervativ din ambalaj, s-a dat cu gel la gaura ce urma a fi folosita apoi a trecut direct la munca, avand langa ea si un pachet cu servetele cu care-mi stergea din cand in cand instrumentul, se pare ca nu-i place oralul umed. Oralul a fost pe stil soft, cu cateva tentative de DP dar fara atentie la imprejurimi, nu face asa ceva. L-a facut ceva timp, eu i-am spus sa trecem la altceva... cat timp a pus prezervativul, a mai scris si un mesaj pe unul din cele doua telefoane ce au stat in permanenta pe pat. Am ales LOT, o pozitie pe care nu o agreeaza ("adica trebuie sa muncesc eu" a fost declaratia ei) dar a inteles impedimentele mele asa ca s-a conformat. A schimbat de cateva ori ritmul, a muncit fara sa se planga pana i-am cerut sa schimbat pozitia in doggy ca sa ii vad si fundul de brazilianca... in pozitia respectiva am avut si priveliste la tatuaj si am aflat ca e un jaguar (v-am spus ca am conversat si in timpul sexului, nu?). Am trecut si in pozitia cand e ea intinsa pe burta, am schimbat in misionar si apoi in legs in sholder. Cum nu parea ca ma apropii de vreun deznodamant am cerut sa trecem la oralul de final pentru CIM. Daca oralul de inceput a fost fara mana, acum s-a ajutat si de mana dar oralul era cumva prea soft ca sa ajung repede la punctul culminant asa ca am luat "problema" pentru cateva zeci de secunde in mainile mele, facandu-i semn sa continue ea cand a venit si finalizarea. A supt constiincios, fara graba dupa care a luat un servetel in care sa scuipe apoi m-a sters pe mine cu altele. M-am imbracat cat timp ea s-a dus la baie sa se clateasca, cand am revenit am fost condus la usa (tot fara sa vad colega) si ne-am despartit.

Caseta tehnica:

Locatie: nu cred ca are relevanta pentru Arad.

Igiena locatiei: nu era mizerie pe jos, nu am vazut baia, sigur nu se schimba lenjeria dupa fiecare client. Nota 7-8

Aspect fata: gen rubensian dar cu colacei, cu fund de brazilianca, sani naturali, tatuaje. Nu dau nota caci e in functie de preferinte, de apreciat tenul extrem de curat

Igiena fetei: nu am simtit mirosuri, nu stiu cand a facut ultimul dus, sigur nu inainte de a veni eu, conform propriei declaratii... din aceasta cauza dau 7,5

Oral: soft, cu tentative de DT, FARA atentie la vecinatati, nu prea m-a nimerit. Foloseste servetele... cred ca 5,5-6

Normal: e acolo, mai schimba ritmul, mai incearca si o contra, totusi prefera sa fie fututa si nu sa futa ea 6,5

GFE: nu face FK asa ca nu poate fi notat.

Amabilitate: e deschisa discutiilor, nu e cu ochii pe ceas, nu te simti grabit. Nota 7

Concluzie: daca vrei o descarcare lipsita de pretentii, merita vizitata. Nu vei iesi cu genunchii tremurand dar oule vor fi golite. Pentru "vanatori", o pot trece in palmares, nu vor fi tepuiti. Abonament? Pentru mine sigur nu dar nici nu-mi pare rau ca am fost la ea

Amenda: 150 lei numarul plus 50 pentru CIM, nu stiu daca m-am incadrat in 30 de minute sau am depasit cu cateva minute, sigur nu am fost grabit.

 

PS: cine nu intelege notele mele mai ales cand citeste concluziile, sa se gandeasca ca un examen se promoveaza cu 5, bacalaureatul cu 6... 

  • Like 2
  • Haha 1
  • Inimioara 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Bună!!!

DISPONIBILA ❤

SERVICII :

🔞150 RON - 30 min ( oral neprotejat- normal protejat- diferite poziții- finalizarea corporală-masaj de relaxare)

🔞 300 RON - 60 min ( oral neprotejat- normal protejat- mici fantezii- diferite poziții - 2 finalizari- masaj de relaxare - finalizarea corporală- cunnilingus) 

 

💥💥Servicii extra 💥💥

💰100 - Anal ( protejat) 

💰50 - Finalizare orala 

 

TOTAL   

🔞450 RON  - 60 min ( oral neprotejat - normal protejat - 2 finalizari- anal protejat- finalizarea orala - diferite poziții- 69 - cunnilingus - masaj relaxare)

 💎 PROGRAMARI: TELEFONIC SMS WHATSAPP 

Locație Aleea Ulise

 

PUPICII 🥰🥰🥰

Miruna ! Am reven... https://publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/miruna-am-revenit-ma-gasiti-si-pe-forum/7419fi5deigg78hfe8efi1f5f76547f3.html

 

  • Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Eu am fost la Miruna acum 2 ani la Adora Park era atunci, undeva în spate este recenzia mea eu am fost mulțumit știu ca am făcut dublă penetrare adică eu și dildo în pasă acum nu știu dacă o sa reușesc sa o vizitez dar poate o sa mai vina

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Acum 3 ore, Terent a spus:

Eu am fost la Miruna acum 2 ani la Adora Park era atunci, undeva în spate este recenzia mea eu am fost mulțumit știu ca am făcut dublă penetrare adică eu și dildo în pasă acum nu știu dacă o sa reușesc sa o vizitez dar poate o sa mai vina

🥰🥰🥰

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...