Sari la conținut

Au atacat rușii, ce va urma ?

Postări Recomandate

• Oras:Dispărut
Postat
Acum 22 ore, tomson a spus:

nimanui nu i mai pasa de ucr

e istorie

cauza pierduta

bani nu le da , oameni nu au 

doar cu minciunile nu rezolva nimic

belensky kaput

Ce zici de de ruși,  care sunt cu  bestiile din hamas și iran ? “ursu” sovietic are belciug în rît și joacă după cum îi cântă copiii lu’ mahomed 

Cred că în curând ne vom trezi cu jihadul în Europa, că prea ne-am umplut de musulmani 

• Like 1
Postat

Cine se aseamănă, se adună ! Nu întâmplător bestiile cu chip de om sunt în aceeași tabără: și ca de obicei pt ei, omoară și distrug în numele dreptății și al lui Dumnezeu. Nu întâmplător la ei acasă e jale și teroare și nu întâmplător bestiile își dau mâna în alianțe care sunt chiar împotriva a ceea ce clamează ei că sunt. Rusia, China, Iran și toată lumea arabă…sunt deja atât de radicalizați încât cred că, din păcate, se va ajunge la : ori ei, ori noi. 

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat
La 12.10.2023 la 21:38, CAE_INDRU a spus:

Ce zici de de ruși,  care sunt cu  bestiile din hamas și iran ? “ursu” sovietic are belciug în rît și joacă după cum îi cântă copiii lu’ mahomed 

Cred că în curând ne vom trezi cu jihadul în Europa, că prea ne-am umplut de musulmani 

aia i pula ce ce zici tu

rusii nu is cu hamas si palestinienii ci is neutrii nu pun gaz pe foc is chiar factor de pace desi evident le serveste perfect razboiul ca nimeni nu mai are timp de drogatu tradator mizerabil genocidar bufon si guoaiele lui cu care tine in dictatura cea mai odioasa din lume pe bieti ucrainiei

pisai as fataul

pt toata rautatea etnocidul si  batjocura facuta romanilor din bucovina ocupata pe care o numeste cu tupeu tiganesc multumire pt ajutor

ii trimite prioritar cu duba la moarte sigura fara rost

le a eliminat toate scolile

recent a ineterzis limba romana ,eneasca ,  la care ii zice moldovdin slujbe

a arestat preotii la  liturghe si pe mitropolitu longhin din banceni care creste ca un tata 400 copii orfani si handicapati 

un puroi infect la care i-a venit vremea sa fie excretat

SLAVA ADEVARUL !!! +++

• Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Tomson, lasă naibii prostiile și zi-mi unde descarc AKM'ul, că-mi ruginește glonțul pe țeavă 🥲

Postat
Acum 1 oră, tomson a spus:

aia i pula ce ce zici tu

rusii nu is cu hamas si palestinienii ci is neutrii nu pun gaz pe foc is chiar factor de pace desi evident le serveste perfect razboiul ca nimeni nu mai are timp de drogatu tradator mizerabil genocidar bufon si guoaiele lui cu care tine in dictatura cea mai odioasa din lume pe bieti ucrainiei

pisai as fataul

pt toata rautatea etnocidul si  batjocura facuta romanilor din bucovina ocupata pe care o numeste cu tupeu tiganesc multumire pt ajutor

ii trimite prioritar cu duba la moarte sigura fara rost

le a eliminat toate scolile

recent a ineterzis limba romana ,eneasca ,  la care ii zice moldovdin slujbe

a arestat preotii la  liturghe si pe mitropolitu longhin din banceni care creste ca un tata 400 copii orfani si handicapati 

un puroi infect la care i-a venit vremea sa fie excretat

SLAVA ADEVARUL !!! +++

• Vladimir Putin a declarat vineri că Republica Moldova „îşi pierde identitatea” din cauza politicilor promovate de actuala conducere, afirmând, printre altele, că „elitele acestei ţări în general cred că nu sunt moldoveni, se numesc români”. 

• https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26605883-vladimir-putin-rep-moldova-isi-pierde-identitatea-elitele-cred-nu-sunt-moldoveni-numesc-romani.htm
  •  
  • Opa…iete ce declară procletul, poate sesizezi și nuanța cu “actuala conducere”. Bre Tomson, nici în ceasul al doisprăzecelea nu realizezi cine sunt rușii ? Ei ne-au furat Bucovina, Herța, Basarabia și cele 3 județe, nu ucrainenii. Ei l-au ținut în cușcă pe Ilașcu, ei s-au pișat pe tratatul care prevedea retragerea armatei a 14 a, semnat tot de ei, cu mânuța lor. Tot ei au făcut războiul din Transnistria și să mă ierte Dumnezeu, că nu i-a persecutat nici dracu în Moldova, e pur și simplu scenariul lor pă care-l aplică obsesiv din Georgia, Armenia, Ucraina până-n Moldova. Față de alte amenințări pă care le-am avut de a lungul istoriei noastre, de departe  rușii sunt cei mai periculoși, nu ungurii, nu austriecii, nu nemții și nici turcii. 
    Nu știu cum poți să fii neutru și să plângi de milă săracilor palestinieni, care încă din 1948 nu au făcut altceva decât să încerce să șteargă de pe fața pământului Israelul. Au ridicat sabia și sabie au primit. Se vede ce fac și acum în toată Europa, niște indivizi extrem de agresivi și intoleranți chiar cu unii care i-au primit și le au dat să mănânce. Ne merităm soarta dacă nu-i facem pachet și nu-i trimitem la frățiorii lor întru credință care dau pe afară de bogăție. 
    E harneală asta cu deosebirea între hamas și musulmani, zici că tot vestul e orbit de un val de prostie colectivă și nu văd bucuria pă care a declanșat-o măcelărirea sărmanilor oameni dă către bestiile cu chip de om din hamas. Dacă nu ne dăm seama că s-a ajuns la ori ei, ori noi, n-o să mai existe “noi”. 
    p.s. : procletul de putin e în alianță cu bestiile astea. 
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
On 10/12/2023 at 10:06 PM, CIMCOF said:

Urmează Avdiika!

toaca rusii mii de orci, carne de tun pentru abator

ca

• Like 3
Postat
Acum 21 ore, CAE_INDRU a spus:
  • Vladimir Putin a declarat vineri că Republica Moldova „îşi pierde identitatea” din cauza politicilor promovate de actuala conducere, afirmând, printre altele, că „elitele acestei ţări în general cred că nu sunt moldoveni, se numesc români”. 

• https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26605883-vladimir-putin-rep-moldova-isi-pierde-identitatea-elitele-cred-nu-sunt-moldoveni-numesc-romani.htm
  •  
  • Opa…iete ce declară procletul, poate sesizezi și nuanța cu “actuala conducere”. Bre Tomson, nici în ceasul al doisprăzecelea nu realizezi cine sunt rușii ? Ei ne-au furat Bucovina, Herța, Basarabia și cele 3 județe, nu ucrainenii. Ei l-au ținut în cușcă pe Ilașcu, ei s-au pișat pe tratatul care prevedea retragerea armatei a 14 a, semnat tot de ei, cu mânuța lor. Tot ei au făcut războiul din Transnistria și să mă ierte Dumnezeu, că nu i-a persecutat nici dracu în Moldova, e pur și simplu scenariul lor pă care-l aplică obsesiv din Georgia, Armenia, Ucraina până-n Moldova. Față de alte amenințări pă care le-am avut de a lungul istoriei noastre, de departe  rușii sunt cei mai periculoși, nu ungurii, nu austriecii, nu nemții și nici turcii. 
    Nu știu cum poți să fii neutru și să plângi de milă săracilor palestinieni, care încă din 1948 nu au făcut altceva decât să încerce să șteargă de pe fața pământului Israelul. Au ridicat sabia și sabie au primit. Se vede ce fac și acum în toată Europa, niște indivizi extrem de agresivi și intoleranți chiar cu unii care i-au primit și le au dat să mănânce. Ne merităm soarta dacă nu-i facem pachet și nu-i trimitem la frățiorii lor întru credință care dau pe afară de bogăție. 
    E harneală asta cu deosebirea între hamas și musulmani, zici că tot vestul e orbit de un val de prostie colectivă și nu văd bucuria pă care a declanșat-o măcelărirea sărmanilor oameni dă către bestiile cu chip de om din hamas. Dacă nu ne dăm seama că s-a ajuns la ori ei, ori noi, n-o să mai existe “noi”. 
    p.s. : procletul de putin e în alianță cu bestiile astea. 

bre , is de partea izraelului in acest eveniment

da nu is rusii cu hamas , au adus niste critici izraelului pertinente si niste sfaturi corecte , atat

stiu ca vor sa ne ia basarabia , dar noi putem sa o luam  acum pana nu e gata razboiul ,de ce nu o facem ?

basarabia nu poate exista singura nu are capacitatea economica sa isi asigure nevoile vitale mai ales dupa ce1.5 din 4 milioane ai mai valizi s-au carat

deci noi cu stapanii nostrii us , ue putem sa o luam dar nu o luam

de ce ?

apoi vine putin si o cumpara si el e rau 

nu bre , el e destept patriot si puternic

ai nostrii is scalvi prosti jeguri de nimic stapaniti de unii plini d eplosnite ce manca larve de balegar  si au o singura preocupare

sa convinga lumea ca e normal ca barbatii sa suga pula barbatilor

sa ne convinga sa aplaudam cand defileaza muistii  si bulangii prin centru

sa oficializeze legalizeze dogmatizeze sfinteasca muia si fututu in cur intre barbati

sa se predea in scoala la copii sa vada in casa ca e firesc normal si natural ca barbatu sa suga pula si sa fie futut in cur

bre

ce e de luat bun de la vest sa luam ca si eu am dubla cetenenie si sunt occidental 

si eu am luat un sac de bani de la ei

da excremetele lor nu le mai mancati ca e vai de steaua voastra

cand dau cv bun ii aplaud

cand dau puroaie ma pis pe ei

Postat

@tomson, bată-te Stalin și tot poporul rus... Cu o recomdare nu m-ai fi ajutat 🥲

Postat
Acum 15 ore, Cozonac77 a spus:

@tomson, bată-te Stalin și tot poporul rus... Cu o recomdare nu m-ai fi ajutat 🥲

ce-ai patit frate ce ti-ai mai facut banditele , stii ca ai linie privta la mn de ce nu ai solicitat ajutor ?

pai de cate te ori te-ai fript ca  nu mi-ai ascultat recomandarile

si la astia le spun de un an ca rusii fbat nato si castiga proxy war asa cum au cstigat si in siria impotriva nato

unii au inteles altii mai greu da am rabdare sa ajut pe toata lumea ca e datoria mea sa luminez poporul mult  incercat diareea din media

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
15 hours ago, Cozonac77 said:

😲

• Haha 1
Postat
Acum 16 ore, tomson a spus:

bre , is de partea izraelului in acest eveniment

da nu is rusii cu hamas , au adus niste critici izraelului pertinente si niste sfaturi corecte , atat

stiu ca vor sa ne ia basarabia , dar noi putem sa o luam  acum pana nu e gata razboiul ,de ce nu o facem ?

basarabia nu poate exista singura nu are capacitatea economica sa isi asigure nevoile vitale mai ales dupa ce1.5 din 4 milioane ai mai valizi s-au carat

deci noi cu stapanii nostrii us , ue putem sa o luam dar nu o luam

de ce ?

apoi vine putin si o cumpara si el e rau 

nu bre , el e destept patriot si puternic

ai nostrii is scalvi prosti jeguri de nimic stapaniti de unii plini d eplosnite ce manca larve de balegar  si au o singura preocupare

sa convinga lumea ca e normal ca barbatii sa suga pula barbatilor

sa ne convinga sa aplaudam cand defileaza muistii  si bulangii prin centru

sa oficializeze legalizeze dogmatizeze sfinteasca muia si fututu in cur intre barbati

sa se predea in scoala la copii sa vada in casa ca e firesc normal si natural ca barbatu sa suga pula si sa fie futut in cur

bre

ce e de luat bun de la vest sa luam ca si eu am dubla cetenenie si sunt occidental 

si eu am luat un sac de bani de la ei

da excremetele lor nu le mai mancati ca e vai de steaua voastra

cand dau cv bun ii aplaud

cand dau puroaie ma pis pe ei

Bre Tomson, și eu sunt împotriva bulangiilor care se trag pă cur și sug pula, spre deosebire de noi 2, putin doar se preface, i se rupe pula lui de așa ceva, doar încearcă să și apropie oamenii dezgustați dă propaganda bulangiilor, dar ești și tu pă viclenie, te faci că nu înțelegi că omul, de fapt ei ca și popor, conducere, nu și vor lua gheara de pe Moldova niciodată. Transnistria, ceea la care renunți cu atâta ușurință, n-a fost boss niciodată a lor, și asta e doar o rămășiță a Trasnistriei istorice care era mult mai mare. În 1918 moldovenii basarabeni au luptat cu arma în mână ca să revină la România, și când Sfatul Țării a votat unirea, sute de mii de români au rămas pe dinafară în Transnistria, deși luptaseră și și vărsaseră sângele pt unire. Acu “dai” Transnistria din poignet, că de, nu “merită”, peste câteva luni, ani…ce o să zici ? Hai să lăsăm și Republica Moldova, că ne costă, că rușii, că găgăuzii…

Nu există așa ceva, e inadmisibil să-ți cedezi pământul de bunăvoie.

Bre Tomson, chiar dacă în vreun moment istoric rușii au reprezentat cumva o contrapondere la alții care au vrut de la noi pământ și apă, în niciun caz nu sunt prietenii noștri, ba dimpotrivă, vezi de ce sunt capabili și că lăcomia lor de pământ e imensă, față de alții care s-au mulțumit cu furăciuni de agoniseli. 
 Și deschide bine ochii, rușii sunt în barca hamasului, cu tovarăși lor conjuncturali, ceainizii și perșii. 

• Like 1
Postat
Acum 13 minute, CAE_INDRU a spus:

Bre Tomson, și eu sunt împotriva bulangiilor care se trag pă cur și sug pula, spre deosebire de noi 2, putin doar se preface, i se rupe pula lui de așa ceva, doar încearcă să și apropie oamenii dezgustați dă propaganda bulangiilor, dar ești și tu pă viclenie, te faci că nu înțelegi că omul, de fapt ei ca și popor, conducere, nu și vor lua gheara de pe Moldova niciodată. Transnistria, ceea la care renunți cu atâta ușurință, n-a fost boss niciodată a lor, și asta e doar o rămășiță a Trasnistriei istorice care era mult mai mare. În 1918 moldovenii basarabeni au luptat cu arma în mână ca să revină la România, și când Sfatul Țării a votat unirea, sute de mii de români au rămas pe dinafară în Transnistria, deși luptaseră și și vărsaseră sângele pt unire. Acu “dai” Transnistria din poignet, că de, nu “merită”, peste câteva luni, ani…ce o să zici ? Hai să lăsăm și Republica Moldova, că ne costă, că rușii, că găgăuzii…

Nu există așa ceva, e inadmisibil să-ți cedezi pământul de bunăvoie.

Bre Tomson, chiar dacă în vreun moment istoric rușii au reprezentat cumva o contrapondere la alții care au vrut de la noi pământ și apă, în niciun caz nu sunt prietenii noștri, ba dimpotrivă, vezi de ce sunt capabili și că lăcomia lor de pământ e imensă, față de alții care s-au mulțumit cu furăciuni de agoniseli. 
 Și deschide bine ochii, rușii sunt în barca hamasului, cu tovarăși lor conjuncturali, ceainizii și perșii. 

trasnistria nu ne-a apartinut niciodata moldovei sau romaniei vezi hartile

moldovenii is putini si locuitorii au ales rusia e dreptul lor

dc ii primim o sa aiba partid ca udemr si fut politica interna si asa fututta

plus e imposibil f r castiga razboiul si ni o forta din lume la ora asta nu se pune cu ei cat au china d epartea lor

cine sa lupte , tu ? nu are nimeni chef sa moara pt aia

plus ca noi suntem nato si nu ne putem implica fara ww3 si mad

moldova nu are oameni nici sa isi fc de unceai dar sa lupte

furaciuni fac toti texasu e furat de la mexic dc eram acolo transilvania era stat us si multi ziceau ca f b

putin e mafiot dar e patriot destept si il voteza rusii oricand nu are nevoie sa falsifice alegerile 

belensky kaput a lichidat opozitia nu face alegeri si a interzis sa candideze lu klistko care merita si ar fi ales 

ucr ii ca in coreea de n

• Oras:Error 404: Not found.
Postat
On 10/11/2023 at 10:39 PM, tomson said:

nimanui nu i mai pasa de ucr

e istorie

cauza pierduta

Și tu știi să recunoști o cauză pierdută, nu? Ești tu însuți una.

Vedem, până acum nici ofensiva rusiei nu merge prea bine.

Postat
1 oră în urmă, fakeaccount a spus:

Și tu știi să recunoști o cauză pierdută, nu? Ești tu însuți una.

Vedem, până acum nici ofensiva rusiei nu merge prea bine.

fara wagner nu merge bn ofensiva aici ai dreptate

dar se apara f bn

dc insa nato si us vor afganistaiza ucr din cauza razboiului din izraels-ar pututea sa se rupa rezisteta ucr

cauza pierduta tiine o pt tn

Postat
Acum 6 ore, Bleaks a spus:

Promit ca nu mai zic nimic daca scrii macar o propozitie corect 😆😆😆

Sugi pula !

e corecta ?

Postat
15 hours ago, tomson said:

fara wagner nu merge bn ofensiva aici ai dreptate

dar se apara f bn

Ofensivele sunt mereu mai dificile (excepție fiind dacă ai elementul surprizei, vezi eliberarea Harkiv).  Normal că se apără, Rusia a construit km de fortificații și Icr nu are așa mulți soldați de tocat.

15 hours ago, tomson said:

dc insa nato si us vor afganistaiza ucr din cauza razboiului din izraels-ar pututea sa se rupa rezisteta ucr

Nu cred. Spre deosebire de Rusia, Hamas nu este o amenințare pt NATO iar Israelul se descurcă singur. Poziționarea SUA este pentru a preveni un război pe două fronturi. Hamas duce un război de gherilă, nu poate lupta în câmp deschis.

Postat
La 15.10.2023 la 17:40, tomson a spus:

trasnistria nu ne-a apartinut niciodata moldovei sau romaniei vezi hartile

moldovenii is putini si locuitorii au ales rusia e dreptul lor

dc ii primim o sa aiba partid ca udemr si fut politica interna si asa fututta

plus e imposibil f r castiga razboiul si ni o forta din lume la ora asta nu se pune cu ei cat au china d epartea lor

cine sa lupte , tu ? nu are nimeni chef sa moara pt aia

plus ca noi suntem nato si nu ne putem implica fara ww3 si mad

moldova nu are oameni nici sa isi fc de unceai dar sa lupte

furaciuni fac toti texasu e furat de la mexic dc eram acolo transilvania era stat us si multi ziceau ca f b

putin e mafiot dar e patriot destept si il voteza rusii oricand nu are nevoie sa falsifice alegerile 

belensky kaput a lichidat opozitia nu face alegeri si a interzis sa candideze lu klistko care merita si ar fi ales 

ucr ii ca in coreea de n

https://ioncoja.ro/mircea-dogaru-despre-istoria-care-ni-se-ascunde/

Ai aici istoria Moldovei și implicit a Transnistriei. Ai suficiente date pe care le poți verifica. 
Putin sigur e mafiot, la umbra lui au crescut și s-au dezvoltat oligarhii, dar sigur - sigur nu e vreun om providențial, mai degrabă e unul din tembelii care poate da foc la lume. Ca și pont, nu ai ce să aștepți de la unul ca el, e un criminal ordinar provenit din scursura spionilor mărunți ai kgb-ului. A ajuns mare ? Da, a ajuns, dar nu e vreo lumină și uitându-te la istoricul lui, e unul dintre indivizii care va rămâne ca o rușine în istorie. Îți dai seama bre Tomson ? Un tovarăș de-al lui Prigojin e și el la butoanele lumii, ce să aștepți bun de la un asemenea ins ? 

• Like 1
Postat
Acum 7 ore, CAE_INDRU a spus:

https://ioncoja.ro/mircea-dogaru-despre-istoria-care-ni-se-ascunde/

Ai aici istoria Moldovei și implicit a Transnistriei. Ai suficiente date pe care le poți verifica. 
Putin sigur e mafiot, la umbra lui au crescut și s-au dezvoltat oligarhii, dar sigur - sigur nu e vreun om providențial, mai degrabă e unul din tembelii care poate da foc la lume. Ca și pont, nu ai ce să aștepți de la unul ca el, e un criminal ordinar provenit din scursura spionilor mărunți ai kgb-ului. A ajuns mare ? Da, a ajuns, dar nu e vreo lumină și uitându-te la istoricul lui, e unul dintre indivizii care va rămâne ca o rușine în istorie. Îți dai seama bre Tomson ? Un tovarăș de-al lui Prigojin e și el la butoanele lumii, ce să aștepți bun de la un asemenea ins ? 

putin e un mafiot iubit de popor ce poate castiga alegerile democratic ce castiga razboiae pamant pt rusi ii elibereaza de nazisti 

la noi e un stat de mafiot de interlopi tradatori de joasa speta in care specialii coloana vertebrala a coruptiei colaboreaza cu traficantii de droguri si copii unde minorele is traficate copii drogati politistii is dealeri 

unde ucigasii nu fac parnaes sau prea putin

unde hotii de bani grei scriu mai multe carti decat au citit si ies la scurt timp fara sa stie titlurilel la cartile scrise

tradatori vandurti prosti analfabeti cei mai de jos infecti posibil de pe planeta fara nimic nobil in ei 

ce spune acest evreu e ceea ce cred si eu despre hamas si ce se intampla in izrael

https://fb.watch/nJsnL254UC/

Postat
On 10/16/2023 at 2:22 AM, tomson said:

Sugi pula !

e corecta ?

Hai unchiu de ce vorbesti urat. Incearca o propozitie mai complexa. Eu am tot cautat in toate postarile tale si nu am gasit nici o propozitie scrisa corect. Auzi unchiu tu bei mult? Poate asa se explica. Observ ca postezi mult noaptea.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...