Sari la conținut

Când nebunia intra în sfera patologicului!


Postări Recomandate

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Astăzi am primit un mesaj privat de la stimabilul #breakingbad care avea titlul "căcatule", și conținutul "sa ma pis pe tine, cățelule". Menționez ca nu am discutat niciodată în privat cu simpaticul nostru coleg, iar cele câteva diferende de opinie s-au întâmplat cu mai bine de un an, cred, în urmă, și toate au fost pe topice, în vazul tuturor! Omul m-a jignit în mai multe rânduri, dar niciodată nu am răspuns cu aceeași moneda, și nici nu am s-o fac, pentru ca tot timpul am considerat ca omul asta caută - atenție, validare, iar eu am ales să-l ignor. I-am dat câteva minusuri, de-a lungul timpului, la postări violente la adresa altora, niciodată nu i am depunctat ieșirile la adresa mea! Dar lucrurile astea se întâmplau, repet, în urma cu mult timp! Și, în cazul asta, nu înțeleg reacția atât de întârziată, și atât de violentă! Ce credeti ca s a întâmplat cu el? A schimbat tratamentul, a prins curaj de la idolul lui Putin, i-a dat mă-sa drumu' din cămașa de forță? Ce o fi cu el? 

Și mai e' un lucru pe care nu - l înțeleg! Ori sunt căcat, ori cățel? Și de ce ai vrea sa te piși pe un cățel? Nebunie curată! 😅

  • Haha 5
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Abia acum am inteles reacția simpaticului nostru coleg. Și - a închis contul, și a dorit să-și facă o retragere pe genul - dă și fugi -  specifica bărbaților adevărați! 

Probabil l-au închis într-un salon fără Wi-Fi și nu mai avea rost sa tina contul activ! 

  • Haha 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...