SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 4, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 4, 2024 ❌❌NU NEGOCIEZ PRETUL PENTRU NIMENI ❌❌ NU MAI INSISTATI ❌❌ ‼️‼️NU FAC NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN DECAT SERVICIILE PREZENTATE‼️‼️
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 4, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 4, 2024 Voi locui impreuna cu @Emilia23 intr un apartament cu 2 dormitoare decomandate ❤️ 1
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 4, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 4, 2024 Dispo pana la 22:00 ❤️ Voi lucra la liber (fara programare momentan )
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 5, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 5, 2024 Buna dimineataaa ☕️☕️ Disponibila pentru programari incepand cu 08:30 ❤️ ☎️Contact whatsapp Programarea trebuie confirmata cu minim o ora inainte altfel aceasta va fi anulata 🫠
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 5, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 5, 2024 Dispo pana la 01:00 ❤️
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 6, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 6, 2024 Buna dimineata dragilor Disponibila ❤️ Locuri libere dupa 12:00 ❤️
dan04 Reputație: 3 Postat Martie 6, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 6, 2024 vizitat f ok pt cei care apreciaza bbw simpatica curata oral cim 10 tot ce trebuie locatie 8 dar ingrijita 1
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 6, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 6, 2024 Acum 9 minute, dan04 a spus: vizitat f ok pt cei care apreciaza bbw simpatica curata oral cim 10 tot ce trebuie locatie 8 dar ingrijita Multumesc frumos atat pentru vizita cat si pentru apreciere . Te pup 😘😘
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 6, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 6, 2024 Dragilor , vom prelungi vizita la voi in oras pentru inca 2 zile . ❤️ 1
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 6, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 6, 2024 Azi voi lua programari pana la ora 00:30 ❤️
hiveking88 Reputație: 29 Postat Martie 6, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 6, 2024 Am fost și eu la domnișoara și să știți că e destul de ok.. nu este pentru amaturi de skinny. Scunduță, tinerică puțin cam timidă....ceea ce nu e un lucru rău nu m am simțit grăbit deloc. 10 - La oral se pricepe și se vede că îi și place.deep scuipat sunete de supt mișto etc. 8 la normal obosește cam repede dar este strânsă și geme frumos.. sexual așa. Eram cu treaba și nu am încercat restul de fantezii după listă o sa ii mai fac o vizita sper sa o mai prind. Concluzie de revenit pentru mine. Sunt satisfăcut și m a durut în mod plăcut ciocanul ziua următoare. Baftă tuturor! Cu Drag H! 1 2
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 7, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 7, 2024 Acum 9 ore, hiveking88 a spus: Am fost și eu la domnișoara și să știți că e destul de ok.. nu este pentru amaturi de skinny. Scunduță, tinerică puțin cam timidă....ceea ce nu e un lucru rău nu m am simțit grăbit deloc. 10 - La oral se pricepe și se vede că îi și place.deep scuipat sunete de supt mișto etc. 8 la normal obosește cam repede dar este strânsă și geme frumos.. sexual așa. Eram cu treaba și nu am încercat restul de fantezii după listă o sa ii mai fac o vizita sper sa o mai prind. Concluzie de revenit pentru mine. Sunt satisfăcut și m a durut în mod plăcut ciocanul ziua următoare. Baftă tuturor! Cu Drag H! Multumesc frumos ❤️❤️ te pup cu drag
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 7, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 7, 2024 Buna dimii 😘 Va poftesc la cafeluta ❤️ Mai sunt dispo doar azi si maine la voi in oras ❤️ Va pupacesc ❤️
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 7, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 7, 2024 Dispo pana la 00:00 💙
tsexterone Reputație: 658 Postat Martie 7, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 7, 2024 Vizitat posesoarea topicului, programare whatsapp respectată fără probleme de ambele părți, locație accesibilă, intrat în apartament am făcut cunoștință, domnișoara zâmbăreață, vorba colegului puțin timidă ca o școlăriță, atmosfera s-a destins foarte repede socializează ușor, vorbăreață, glumeață, servit cu un pahar de suc ne-am mutat în dormitor, am mai vorbit puțin fără a mă simții grăbit, am cerut la duș mi-a fost oferit prosop curat, revenit în cameră mă aștepta întinsă în pat, început cu mângâieri până am coborât la piersicuță, totul curat, epilat fără probleme, geme frumos îi place mult, sa umezit, trecut ia la oral unde se descurcă bine, cu deep bătăi peste obraz, pus prezervativ cu gura, trecut ea deasupra se mișcă bine, într-adevăr obosește repede, am schimbat trecut în misionar, strâmtă se umezește natural, gemetele nu păreau teatrale, în timpul acțiunii sărutat sânii, puțin fk, finalizat în prezervativ, am mai stat la discuții puțin, mers la duș și echiparea. Aspect: 8,5 nerecomandat amatorilor de skinny OP: 10 punctul ei forte NP: 8,5 GFE: 10 deschisă, comunicativă, ține la glume Cadoul: 300 ron fără nici un pic de grabă De revenit de câte ori vine la noi în oraș, sperăm să o facă cât mai des. 1 2
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 8, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 8, 2024 Acum 3 ore, tsexterone a spus: Vizitat posesoarea topicului, programare whatsapp respectată fără probleme de ambele părți, locație accesibilă, intrat în apartament am făcut cunoștință, domnișoara zâmbăreață, vorba colegului puțin timidă ca o școlăriță, atmosfera s-a destins foarte repede socializează ușor, vorbăreață, glumeață, servit cu un pahar de suc ne-am mutat în dormitor, am mai vorbit puțin fără a mă simții grăbit, am cerut la duș mi-a fost oferit prosop curat, revenit în cameră mă aștepta întinsă în pat, început cu mângâieri până am coborât la piersicuță, totul curat, epilat fără probleme, geme frumos îi place mult, sa umezit, trecut ia la oral unde se descurcă bine, cu deep bătăi peste obraz, pus prezervativ cu gura, trecut ea deasupra se mișcă bine, într-adevăr obosește repede, am schimbat trecut în misionar, strâmtă se umezește natural, gemetele nu păreau teatrale, în timpul acțiunii sărutat sânii, puțin fk, finalizat în prezervativ, am mai stat la discuții puțin, mers la duș și echiparea. Aspect: 8,5 nerecomandat amatorilor de skinny OP: 10 punctul ei forte NP: 8,5 GFE: 10 deschisă, comunicativă, ține la glume Cadoul: 300 ron fără nici un pic de grabă De revenit de câte ori vine la noi în oraș, sperăm să o facă cât mai des. Multumesc frumos pentru recenzie. Voi reveni cu drag aici si te astept oricand cu bratele deschise ❤️
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 8, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 8, 2024 Buna dimii Disponibila ❤️ ❌Azi chiar este ultima zi❌
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 8, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 8, 2024 Dispo pana la 23:00
SuperBetty Reputație: 649 Postat Martie 8, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 8, 2024 ❌INDISPONIBILA ❌
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum