Sari la conținut

🎀Izabella cu forme🎀0720185935🎀


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna,dragilor.

🤗Ma aflu pentru prima data in orasul vostru,ma prezint a fii o tipa open mind cu simtul umorului bine dezvoltat,inalta,bruneta,fundul mare,sanii mari😼65 kg,1,70 inaltime.🤗

Serviciile mele:

sex oral protejat/neprotejat in functie de igiena

sex normal (doar protejat)

masaj de relaxare

masaj erotic

Fk (in functie de igiena orala 50 de lei extra)

GFE

69 

finalizare corporala

diverse pozitii

saruturi corporale

Preturi:150 de lei (30 de minute)

250 (o ora/2 finalizari)

Locatie Aleea Viitorului O3

️Pentru programari apel telefonic/whatsapp sau sms.

E2AED9FA-0F6A-486B-BCA6-DF2D31FDA6B3.jpeg

6659CA14-30EA-4C9F-B1D0-F45F9ABE70D7.jpeg

AEFD3B40-DDD8-4902-B622-F0ABE3376EB4.jpeg

D0E744D7-CFA2-47CA-A27D-77B75F1A03B6.jpeg

B8D7403C-11D6-45F5-B265-93481BBA1A14.jpeg

A2D0F3EF-02E6-41CD-9093-CED6F4B38BF1.jpeg

516A8AC7-7CA8-42BE-819B-7D8E67141E86.jpeg

C61EBED1-8CD6-499C-8BDC-804028D77F13.jpeg

  • Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Dra. e potrivita dacă mergeți să trageți cu ele sau să fumați. Pentru sex, poate ar fi colega dar era obosita și nu am reușit să o conving.

Toate semnele erau acolo dar am insistat să îmi iau țeapa pentru binele tuturor. 

Am știut când am ajuns DEODATĂ cu alt "fraier" dar se poate întâmpla așa că am găsit o soluție fără să fac tamtam și pentru a mă convinge de bănuială. 

Deși am fost primul intrat, am reușit să mă sustrag de la acțiune cu colega ei (@ioana.elena)  la o țigară până l-a făcut pe fraier. In 5 minute dus a fost.😈 Dar venea rândul meu 🥺😭

Rebecca, daca te-ai certat cu părinții, e momentul sa te întorci la ei, să îți începi cariera singura sau să găsești alta colega blonda, înaltă și bisexuala așa cum ți-ai dori.

Sunt destul de sigur că cititul nu e punctul forte al Izabelei, motiv pentru care îndrăznesc să scriu aceasta recenzie sperând că Rebeca nu ii va povesti despre asta, la fel nici ceilalti care reușesc să înțeleagă tot ce am scris aici nu vor incerca sa abia aceasta discuție cu Iza.

Cele două îmi amintesc de un alt duo din Timișoara (Larisa și Naty/Betty, decât că Beti așa fotografa cum e, tot ar fi prima mea alegere dintre ele două( beti sau iza) chiar daca mă costă dublu).💔

Mai aveam un duo in liceu la fel: una buna de la care nu te așteptai să aibă și un suflet frumos, sa fie mai drăgăstoasă totuși decât aia urâtă cu coșuri, grasa și nespălată.

Buun 

As lasă recenzie dar nu prea am la ce:

Am platit o oră, mi-a comunicat că am 40 de minute la dispoziție din care am avut parte de 75 de secunde masaj cu ulei de bebeluș, 45 de secunde de oral protejat până nu mai poate, 90 de secunde împărțite la 3 poziții de normal și o laba pe care am făcut-o singur cam 120 de secunde până mi-am dat seama că fără măcar un film porno, nu am cum sa finalizez și am renunțat la idee 🤣

Note ? Promit că nu e cazul și de recomandat o recomand tuturor care își doresc să se reindragosteasca de sotie sau iubita văzând că se poate și mai rău. Nu știu ce face aia greșit, dar promit că asta o întrece 😂🤣

Sumarizând una peste alta, ora are 40 de minute, OP jalnic, NP cum nu se putea mai prost, la aspect pozele o avantajează și sunt modificate atât de mult cat se poate, nu corespunde cu înălțimea nici greutatea din descriere ambele merg in sens invers decât ne-am dori cu toții,. Atitudinea de mahala și dorința de îmbogățire fără muncă vin să completeze acest tablou sumbru pe care îl reprezintă ființa vizitată poate umană sau poate neanderthal (alt motiv să o vizitați. Pentru a înțelege cum erau oamenii). 

Mi-aș dori sa fiu scuzat pentru răutatea de care dau dovada, dar trebuia sa recunosc adevărul măcar aici daca acolo nu am avut tupeu pentru că probabil mă lua la bătaie. Știu că puteam opri totul, dar mai reușeam să scriu aceste rânduri dacă nu rămânem până la capătul celor 32 de minute (door to door dintre care 7 discutat cu Rebeca) petrecute împreună până următorul era la ușă, a băgat banii pe sub ușă când ieșeam eu și a plecat ( ăla știa ce îl așteaptă dacă supără balaurul eu prost)

Regret sa spun că e sora cu cea mai proasta experiență pe care am avut-o vreodată în Timișoara tot cu o ființă de etnie romă (doar că aia avea șalăul in casa in loc de colega, dar trauma rămâne 🙈)

Cu alte cuvinte, apelează și la metode de intimidare in modul total greșit această făptură in care nu pot sa cred că am fost in stare sa îmi introduc prețioasă mi pula😳😳

Mai in gluma mai in serios, daca o mai găsiți pe forum după acest număr de telefon, ori fugiți să vă convingeți că e adevărat ce spun, ori fugiți de ea cu banii in buzunar sau cu pula prin vreo fata pentru care merita măcar sculată.

Cheers

  • Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:deva
  • Oras:deva

BUna colegu nu stiu  daca ia observat dar d-ra a redus tarifele pe Deva , era un semn zic eu ,dar cum ai spus si tu daca nu ramineai nu puteai sa fi sigur de cit de nasoala e situatia.

pacat de tine pt experienta nasoala, noroc ca ai avuta taria sa o impartasesti cu noi, ca daca te uiti pe forum nu prea sunt recenzii nici de bine nici de rau.

bafta

 

Link spre comentariu

  • Oras:deva
  • Oras:deva

Buna seara acum am fost mai riguros si am citit cu atentie anunul Izabelei pe Alba Iulia avind drum zilele viitoare sa fac un plansi ce sa vezi diva ibcepe stagiunea la colegii AlbaIulieni cu

Preturi:100 de lei (30 de minute)

200 de lei (o ora)

Ce dracu e in aer ma oameni buni de unele fete  adauga 50 de lei cind vin La Deva

eu o sa ajung sa evit Deva ca futai ca e mai scump decit in orice oras

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...