Guest Mihaelaaaaa Posted March 7 Share Posted March 7 Buna dragilor, numele meu este Mihaela. Sunt o persoana sociabilă , cu bun simț ,negrăbită și mereu cu zâmbetul pe buze . Igiena și discreția sunt cele mai importante pentru mine . 🥰Am 22 de ani, șatenă, slim , 1,70 înălțime și 51 kg, sânii mici. 😍 😍Serviciile mele sunt : -sex normal protejat (niciodată neprotejat) -sex oral protejat /neprotejat in funcție de igiena! -masaj de relaxare -69 -diferite pozitii -sărutări corporale -finalizare corporală Prețuri : 😍25 de min ;normal protejat,oral protejat/neprotejat in funcție se igiena (1fin)-150 RON 😍1h ;normal protejat, oral protejat/neprotejat in funcție se igiena (2fin) -250 RON Nu accept persoane in stare de ebrietate sau cu accesorii. Zona : Militari Residence Numarul meu este :0762432104 Va pup și va astept cu drag 💋💋 Quote Link to post
7uuupp 3,584 Posted March 7 Share Posted March 7 Mie îmi place cum te prezinți! Ai mai lucrat? Quote Link to post
Guest Mihaelaaaaa Posted March 7 Share Posted March 7 Acum 23 minute, 7uuupp a spus: Mie îmi place cum te prezinți! Ai mai lucrat? Da Quote Link to post
t2626 658 Posted March 7 Share Posted March 7 8 minutes ago, Mihaelaaaaa said: Da Bine ai venit 😘😘❤️ Ai mai avut topic pe aici? Ai lucrat tot în Buc? Quote Link to post
Guest Mihaelaaaaa Posted March 7 Share Posted March 7 Acum 6 minute, t2626 a spus: Bine ai venit 😘😘❤️ Ai mai avut topic pe aici? Ai lucrat tot în Buc? da Quote Link to post
7uuupp 3,584 Posted March 7 Share Posted March 7 Acum 1 minut, Mihaelaaaaa a spus: da Da mai multe detalii te rugam. Quote Link to post
laury 23,020 Posted March 7 Share Posted March 7 Acum 1 oră, Mihaelaaaaa a spus: Daca iti place pula precum arati, imi fac abonament! Sa vina recenziile. 😊 1 Quote Link to post
t2626 658 Posted March 7 Share Posted March 7 53 minutes ago, Mihaelaaaaa said: da Pai trebuia sa postezi pe topicul vechi, sau pune link ul aici 😘 Quote Link to post
il pupparo 20,487 Posted March 7 Share Posted March 7 Outcall e posibil? Ca zona aia e aproape imposibila pentru multi de pe aici. Mulțumesc. Quote Link to post
gicacontra2012 2,490 Posted March 7 Share Posted March 7 Fata arata bine, scrie bine și vad ca ne da detalii, iar în afara de zona greu accesibila pentru mulți, în rest pare ok. Asa ca acum așteptam recenzii. 🙂 Quote Link to post
delusione 531 Posted March 7 Share Posted March 7 Avea recenzii slabute pe celalalt topic.. oralul f slab, la normal ff teatrala si neimplicata cu multe gemete false etc.. cica in schimb este frumoasa cu un corp misto.. acum nu stiu ce sa zic, preturile sunt okey, locatia e la mama dracu..si mai ales ca ssrviciile nu sunt wow eu nu stiu ce sa zic 😳 1 Quote Link to post
bolo87 11 Posted March 7 Share Posted March 7 În sfârșit o fată mai calumea în Residence pe lângă Bianca skinny și Maria care au activat p aici , sper să stai mult ! Welcome ! Quote Link to post
snake1127 216 Posted March 7 Share Posted March 7 Acum 1 oră, delusione a spus: Avea recenzii slabute pe celalalt topic.. oralul f slab, la normal ff teatrala si neimplicata cu multe gemete false etc.. cica in schimb este frumoasa cu un corp misto.. acum nu stiu ce sa zic, preturile sunt okey, locatia e la mama dracu..si mai ales ca ssrviciile nu sunt wow eu nu stiu ce sa pai sincer 150 lei e ok problema e locația ca dacă stai 1h in trafic la 8 lei motorina😂😂😂 1 1 Quote Link to post
yellow_raven 207 Posted March 7 Share Posted March 7 7 hours ago, Mihaelaaaaa said: Buna dragilor, numele meu este Mihaela. Sunt o persoana sociabilă , cu bun simț ,negrăbită și mereu cu zâmbetul pe buze . Igiena și discreția sunt cele mai importante pentru mine . 🥰Am 22 de ani, șatenă, slim , 1,70 înălțime și 51 kg, sânii mici. 😍 😍Serviciile mele sunt : -sex normal protejat (niciodată neprotejat) -sex oral protejat /neprotejat in funcție de igiena! -masaj de relaxare -69 -diferite pozitii -sărutări corporale -finalizare corporală Prețuri : 😍25 de min ;normal protejat,oral protejat/neprotejat in funcție se igiena (1fin)-150 RON 😍1h ;normal protejat, oral protejat/neprotejat in funcție se igiena (2fin) -250 RON Nu accept persoane in stare de ebrietate sau cu accesorii. Zona : Militari Residence Numarul meu este :0762432104 Va pup și va astept cu drag 💋💋 7 hours ago, Mihaelaaaaa said: Sânii mici, dar obraznici 🙂 Quote Link to post
inconfundabil 51 Posted March 7 Share Posted March 7 Acum 2 ore, snake1127 a spus: pai sincer 150 lei e ok problema e locația ca dacă stai 1h in trafic la 8 lei motorina😂😂😂 Râdem, glumim dar e o problema reala sunt 3 litri + timpul nostru, care face 50 de lei cel putin + uzura masinii 4 1 Quote Link to post
kasparian 5,140 Posted March 8 Share Posted March 8 Fraților, dar parcă toți locuiți în mijlocul Rondului Alba Iulia! Mai sunt și "amărășteni" ca mine care stau în sectorul 1, iar pentru noi "uzura mașinii" e tot aia până pe Unirii sau până în Militari, ca să nu mai spun că vreun sfert din populația Bucureștiului trăiește prin Militari - Drumul Taberei, așa că nu vă mai plângeți atâta și lăsați să fie fete peste tot și pentru toți 2 2 Quote Link to post
Guest Mihaelaaaaa Posted March 9 Share Posted March 9 😍Buna dimineața , dragilor ! 👄 Disponibila pana la 22:00!!❣️ Quote Link to post
Guest Mihaelaaaaa Posted March 9 Share Posted March 9 Acum 42 minute, vortex a spus: Sex anal? Nu Quote Link to post
dropys 52 Posted March 9 Share Posted March 9 Buna, incerc sa te sun, telefon inchis. Quote Link to post
laury 23,020 Posted March 9 Share Posted March 9 Chiar acum, dropys a spus: Buna, incerc sa te sun, telefon inchis. E cu iuby Quote Link to post
dropys 52 Posted March 9 Share Posted March 9 Acum 5 minute, laury a spus: E cu iuby 🤪 1 Quote Link to post
inconfundabil 51 Posted March 9 Share Posted March 9 Am incercat si eu, sunat de 2-3 ori, nu a raspuns, i-am scris pe wpp, mi-a dat seen :))))) 1 Quote Link to post
Recommended Posts