Jump to content

La tine sau la mine 0785592396

Recommended Posts

• Oras:Bucuresti
Posted
Acum 24 minute, Marius2907 a spus:

Scuze colegu', abia acum am ajuns acasă!

Confirm si eu informațiile obtinute de tine, si anume :

1.Fetele s destul de noi in domeniu. Nu am intrebat cat, dar se vede pe comportamentul lor. In cazul meu, cea mica a parut chiar sfioasa, dar compensează iubita ei.

2.Micuta e chiar alba rau, iar iubita ei e bronzata, dar zic eu ca doar atat. Daca ma insel, imi cer anticipat scuze, dar pentru mine asta chiar nu conteaza.

3.Ambele par niste tipe ok. Poti purta linistit o conversatie cu ele. Nu cred ca merge cineva sa dezbata teoria relativitatii acolo, oricum, dar am înțeles intrebarea ta. Sunt fete dezghețate, cu care e usor sa comunici.

4.Una din ele cred ca e din București (cea inalta, tunsa scurt). Cealaltă, asa cum am zis, a fost si putin sfioasa si nici nu cred ca s a dat in vant dupa mine, asa ca a stat mai in colțișorul ei, mai ales la inceput.

5.Da

Eu zic ca ar merita incercate si pentru amatorii unui show lesbi. Adica, se vede pe ele ca s un cuplu! Chiar au compatibilitate si fac show misto amândouă. 

Din nou, scuze pentru ca am raspuns tarziu!

Multumesc din nou colegu pentru recenzie, cred ca le incerc in weekend :) imi plac cele mai civile
Si am apreciat foarte mult la ele ca au o atitudine pro client!

Guest Marius2907
Posted
1 oră în urmă, inconfundabil a spus:

Multumesc din nou colegu pentru recenzie, cred ca le incerc in weekend :) imi plac cele mai civile

Asa mi s a parut si mie!

Distracție plăcută îți doresc!

• Oras:Dark Side
Posted
La 16.03.2022 la 21:43, inconfundabil a spus:

Ai incercat ?

• Inimioara 1
Posted
Acum 5 ore, catalin2015 a spus:

Ai incercat ?

Salut,

Încă nu, am prins o cetățeancă nouă neprofesionistă și zilele astea dau la ea

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Posted

Super fetele,  aminduo,  își merita toți banii-plus nu se uita la ceas.Ospitalitate tot ce vrei

Guest Marius2907
Posted
Acum 8 minute, geogeo66 a spus:

Super fetele,  aminduo,  își merita toți banii-plus nu se uita la ceas.Ospitalitate tot ce vrei

Colegu', ma bucur ca te ai simtit bine, dar ar fi misto sa dai si tu mai multe detalii...

Cat ai stat? Cost? Cum ti s au parut fetele? Tot pe langa Cismigiu sunt?

Mulțumesc anticipat!

Baftă pe mai departe!

Posted
On 3/15/2022 at 8:37 PM, Raducu0009 said:

... Deci dacă faci calculul cu 1000 de lei , futi 6 fete și iti mai rămân și 100 de lei , cu care poți sa cumperi 10  sticle de ulei de floarea soarelui și chiar te ai scos

Bah, da-l in plm de ulei, tu ai vazut cat s-a scumpit??? Si ce plm faci cu 10 sticle: ai candela???😂😂😂

• Haha 2
Guest
Posted

a fost cineva la ele in ultima vreme??

• Oras:Sexville
  • Oras:Sexville
Posted
La 15.03.2022 la 17:43, catalin2015 a spus:

Am pus anuntul pt ca vorbisem cu ele si mi se parea interesant. Se pare ca am nimerit :)

Am incercat si eu pe whatsup , insa pana acum niciun raspuns. Am gasit ceva mai multe poze pe un alt forum ..

Sper ca o data ce raspund nu sunt insistente sa imi faca probleme 🤪

ai mai luat legatura cu ele? 

Posted
Acum 5 ore, ionel_gigel a spus:

Am incercat si eu pe whatsup , insa pana acum niciun raspuns. Am gasit ceva mai multe poze pe un alt forum ..

Sper ca o data ce raspund nu sunt insistente sa imi faca probleme 🤪

ai mai luat legatura cu ele? 

Nu am mai luat legatura cu ele. Probleme de genul sa fie insistente nu am avut.

Poate le scriu si eu ca vine luna cu mai multe zile libere, sa vad daca mai e valabila oferta lor (anunt nu am mai vazut)