Sari la conținut

Masaje explozive: 0743470729


Postări Recomandate

Vizitator palosugros
Reputație: 0

aseara, dupa o cina care s-a lasat cu cantitati impresionante de licori, am purces la o cautare si singura optiune relativ decenta gasita a fost aceasta locatie, careia ii dau un incurajator 9, alaturi de locatia din centru de langa PRO TV care primeste zece. la telefon a vorbit soferul taxiului in care eram, a stabilit niste detalii de principiu - fetele au fost ezitante sa spuna prea multe la telefon si odata ajuns acolo, am inteles de ce: practica aceeasi strategie stupida pe care am mai intalnit-o si in alte contexte, spun un pret pentru un pachet care include ... nimic si apoi orice vrei - costa suplimentar. Am intrebat din start daca voi primi o atitudine degajata si o ora placuta si au fosta lapte si miere pana ce au primit banii, apoi

 

ca sa nu lungesc o poveste dezolanta, am platit 250 lei pentru o ora cu ambele fete din locatie (prezentate deja in recenziile anterioare) si am primit 2 minute de sex oral aspirator si inca cateva minute de laba viteza, va dau cuvantul meu ca in viata mea nu am crezut ca se poate o asemenea performanta. Am fost nevoit sa rog fata de cateva ori sa fie mai "blanda" Fata de ce au promis, s-au dezbracat la chilotei, atingerile au fost cu desavarsire interzise, iar dupa ce au prestat o finalizare au incercat "nu-i asa ca iti doresti si sex normal - cu cat plusezi ca sa facem ... " si - atentie ... inca 100 ROn de fata li s-a parut PUTIN si nu au acceptat. Asta ar fi dus tot "halatul" la 450 RON pentru o ora ... oricum dupa a doua finalizare (si cam 40 de minute trecute) mi s-a spus ca ora a trecut si ca ... BYE.

 

ceea ce cred ca ar trebui sa le spunem si noi nesimtitelor alea.

Link spre comentariu
  • Oras:moon
  • Oras:moon

salut,

am fost acum 2-3 luni la aceste fete 

acum mi-am facum zis sa impartasesc din experienta traita

am intrat cu o domnisoa, cam un 168 inaltime, 53 kg

sani medii

dragutica, un 8

am mers la dus- ok, prosop curat,

am optatpt masaj thailandez 160 lei doua finalizari

masajul de relaxare undeva la un 7

apoi masajul tailandez un nota 7-8- putin supt, si mai mult laba, fara atentie la oo

finalizare pe mine

mai era o fata brunet, dragutica

sper sa  si pe la ea , asta daca mai este-vad ca mai au anunt in evenimentul

spor

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator palosugros
Reputație: 0

mai nou domnisoarele s-au rebranduit ca anunturi si numere de telefon folosite, au invadat site urile cu anunturi cu numarul de telefon 0749 900 107. Aceeasi strategie - voce mieroasa la telefon, promisiuni de "finalizari orale" .

Link spre comentariu
Vizitator palosugros
Reputație: 0

Vazand ca business ul scade in continuare, ca nu poti lua de fraieri la nesfarsit populatia de masculi dornici de harjoneala, fetele astea schimba la greu numerele de telefon. Noul numar promovat online este 0766 544 459. Atentie :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...