Sari la conținut

0741982320 (Adela)


Postări Recomandate

  • Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti
  • Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti

Salut,astazi avand un mare chef de ,,dat la buci,,Iau ziarul Curierul si dau sa sun : FETE sexi si manierate oferim masaj erotic. 0741982320.

Sun raspunde o voce placuta, imi spune ca este vorba de masaj erotic cu o finalizare maxim 30 minute la 80 Ron.O intreb daca face si alceva, imi spune ca discuam la fata locului.Ajuns pe Calea Bucuresti in blocul vis a vis de Cabinetul Doctor Necula, intr-un bloc la parter.Locatie frumoasa si curata.Deschide usa o brunetica (nu cred ca este de etnie)arata bine la corp,niste sani foarte frumosi :D,funduletz bombat,arata bine fata,dragutza,chiar frumusica asi putea spune (gusturile nu se discuta).O intreb din nou tarifele,si spune ca 80 de ron jumatate de ora masaj erotic,eu i-am spus ca am venit pentru altceva,spune ea ca 100 ron numaru oral + normal,protejate ambele.Ii spun ca nu am atat la mine si ca pot oferi 50 ron pe un numar,dar nu a fost de acord,pana la urma ne-am inteles la 60 de ron pe numar,zicandui ca eu rezist foarte putin si a fost de acord.De RETINUT, la telefon nu da detalii,asa ca nu o intrebati daca face alceva in afara de masaj ca nu va va spune,va duceti la fata locului negociati.Si inca ceva nu ii place sa stea epilata total (spunea ea ca se irita sau ceva de genu,asa ca ii place sa stea periuta)dar este foarte curata,a facut dush inainte,nu te intreaba daca mai termini (avand in vedere ca eu i-am spus ca imi dau drumu imediat,si nu prea a fost asa)

Aspect corp - 9

Aspect fata - 9

Oral mi-a facut foarte putin pentru ca la banii care i-am dat eu era vb ca nu imi face deloc oral,dar totusi ma ajutat sa o scol :D as spune un 8

De revenit !!!

Daca am omis ceva intrebati-ma !

Va astept cu recenzii, o zi faina ! 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti
  • Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti

Are parul brunet,putin sub umeri,putin cretz,nu este nici slaba,nici grasa, arata bine,nu este urata la fata,Are cam 1.60 inaltime sa zic asa,nu prea stiu sa apreciez eu inaltimea si greutatea la o fata,dar va zic ca merita sa incercati !!daca o viziteaza careva sa lase o recenzie cu experienta lui,sper sa va fi putut ajuta cu ceva :) eu tot ma gandesc sa o incerc pe ruxy .. .dar cam multicel nu stiu ce sa spun,caut o fata care sa ii placa sexul putin mai dur asa,mai  asa cumva putin salbatica,sunt si eu mai nebunatic asa :D

Link spre comentariu

Pai s-o mai recenzez sau nu?

 

Am contactat-o acum aproape doua saptamani la numarul de telefon din titlu si am intrebat-o de anunt. Mi-a zis tarifele pentru masaj, am intrebat-o daca e libera, mi-a raspuns afirmativ si m-a indrumat catre locatie. Chiar nu stiu ce varsta sa-i dau doamnei, dar mi s-a parut ca este o persoana destul de matura, in sensul bun al cuvantului, atat la fizic, cat si in atitudine.

I-am spus ca nu ma intereseaza masajul, ci sexul, mi-a raspuns ca tariful e de 100 lei pe numar, i-am zis ca vreau doua numere si am negociat pretul undeva la 150 lei.

Am inceput primul numar cu sarutari pe corp si pe gat din partea ei, urmate de un oral scurt, nu deep, dupa care a vrut sa trecem la normal. Am schimbat cateva pozitii dupa care am finalizat.

Al doilea numar a fost de lunga durata, am alternat felurite pozitii, dar cel mai mult am tinut-o in doggy, ba chiar s-a vaitat la sfarsit ca o dor genunchii. Ce m-a deranjat a fost ca ii suna des telefonul si chiar raspundea cand pozitia i-o permitea, dar a fost amuzant sa-i aud vocea tremuranda incercand sa dea detalii la telefon in timp ce eu pompam puternic in spatele ei. :laugh2

II acord nota 8 la corp, e slabuta, dragutica si nota 9 la normal pentru ca m-a suportat mai bine de o ora.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:none
  • Oras:none

Fiind fan masaj, si vazand ca se lauda cu el... sau sustine ca face doar atat in anunturi, am apelat si eu la ea strict pentru masaj pentru inceput ramanand ca la vizita urmatoare sa apelez la ea pentru sex.

Locatia e usor de gasit pe Calea Bucuresti, la parterul unui bloc cu 4 etaje.

Am fost intampinat de o bruneta draguta, bine proportionata, cam 1.65 inaltime si vreo 55-60kg.

M-am dus la baie sa fac un dus, din pacate scurgerea dusului era infundata si pe masura ce faceam dusul s-a cam umplut "mini cada" ridicand la suprafata multa mizerie stransa pe acolo... am rezolvat la sfarsit pintr-o spalare pe gresie.

Posibil sa fie si o problema generala cu blocurile din zona respectiva, ele neavand subsol scurgerea la parter fiind lenta.

A inceput masajul pe spate, dar foarte soft, mult prea soft ca sa se simta ceva. Crema folosita cu economie maxima, senzatie neplacuta desigur, in principiu un masaj slab fara tehnica, foarte asemanator cu cel al Oanei

https://nimfomane.com/forum/topic/10288-0754623108/?p=325682

de parca toate meseuzele din Pitesti au facut aceasi scoala de 2 bani.

Deci masaj de relaxare scurt, 5-10 minute pe spate si 5 minute pe fata, urmat de o parte erotica mai buna, ceva sarutari pe gat, dar foarte scurt momentul placut care a degenerat rapid intr-o laba, pana si aia fara vreo tehnica.

Intr-un final chiar a inceput sa intrebe de ce nu mai termin (raspunul evident ar fi fost,,, findca nu faci o teraba prea buna)... probabil sedinta ei de 30 minute ar fi vrut sa tina 15minute...

 

Ceva note:

GFE: 7 per ansamblu ok, dar nu poti intreba dupa 15minute daca nu mai termini...

Masaj: 6, nu are vreo legatura cu masajul asa ca iar ma intreb de ce multe escorte din Pitesti sustin ca fac masaj cand nu stiu.

Oral: data viitoare

Normal: data viitoare

Aspect: 8-9, aspect ok, inaltime si greutate potrivite, chip placut.

Locație: 6, nu pot ignora dusul cu scurgerea blocata si propsopul umed.

Tarif: 80 lei pentru un masaj cu finalizare dar foarte slab, care a durat undeva la 25 minute.

 

Concluzie:

In nici un caz de vizitat pentru masaj, praf si pulbere la capitolul asta, in plus mai vrea sa termine si in 15minute.

Deci total nerecomanda pentru masaj.

O sa urmeze o alta vizita pentru sex oral/normal la care promite.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:none
  • Oras:none

buna seara,

 

Am fost si eu la domsoara' si am fost foarte multumit.

Arata foarte bine....un fund frumos...bombat!

Atitudine orientata spre client.....oral si normal ...100 lei.

Sincer o sa mai repet experienta.

Nu pot vota asa ceva,

Asta nu e recenzie, ca sa nu mai zic ca fata nu este orientata spre client, decat in ideea de a scapa cat mai repede de el.

Aduce cu genul de centurista care se vaita permanent ca  a obosit, ca hai mai repede, ca nu mai termini si alte rahaturi.

Link spre comentariu

buna seara,

 

Am fost si eu la domsoara' si am fost foarte multumit.

Arata foarte bine....un fund frumos...bombat!

Atitudine orientata spre client.....oral si normal ...100 lei.

Sincer o sa mai repet experienta.

Cand ai fost?

Lasa o recenzie completa!

Link spre comentariu

  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

....nu e falsa recenzia mea .....o singura finalizare....locatia calea bucuresti.

Dupa cum spuneam e o fata foarte zambitoare si chiar nu am fost deloc grabit si nu a comentat,ba chiar parea ca-i face placere.

Actul nu a durat foarte mult....eu fiind grabit (25 min).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...