Sari la conținut

Amada pe forum...

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

"Dragul" meu pisic,

Am revenit doar sa arunc cu noroi in troaca ta de porci, pana ma banezi...

Asta trebuia sa faci daca deranjam madamele tale...

Pace sau banare si punct, tu alegi.

Eu lucrez si fara nimfomane, mai ales ca acum dezvolt alt domeniu...

Cauta un pic de tarie in coloana...

PS. Tot eu scriu, indiferent ca spun "merci" sau "da-te in...", citesti ce meriti...

• Like 1
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Ai baut ceva si ai prins curaj ?:))))))

Bafta !!!:))

• Like 1
Postat

Oly,

Esti limitat.

Ti-am mai spus unele lucruri, dar nu te mai chinui sa le intelegi...

Mi-e sila de tine treaza sau bauta...

La orice ora daca ma trezesti si ma intrebi de Oly, spun "sa-l fut in gura!"...

• Like 1
Postat

PS-

Iti dau un sfat...vezi de viata ta, daca poti nu mai intra aici pe forum.Posibil sa iti fie mai bine.

Eu am invatat ceva de la viata.Ce nu poti avea...zici ca nu iti place.

Sper sa-ti vina mintea la cap si sa poti trece peste toate neajunsurile pe care le ai.

Imi pare rau pentru tine,doar atat pot spune ...

Nu iti pot adresa urarea mea preferata " Sa fii iubita"pentru ca stiu ca este in zadar, dar iti pot adresa alta, asemanatoare :

"Sa fii fututa"!!

Postat

Oly,

Bagati aroganta in fund, direct de unde a iesit...

Sau de la cat muie ai luat de la sefu' pisic ti s-a urcat la cap?

Cand ajungi muist, atat ramai, nimeni nu te respecta mai mult, chiar daca e pula sefului...

Postat

Te pup si te iert. Sunt convins ca esti beata.

PS. Atata timp cat faci trafic,pisicu nu o sa te baneze...asa ca esti libera sa nu mai intri aici...Paa...

Postat

Nu ma ierta! Mai ales ca nu sunt beata, ci sincera...

Pentru tine as deschide telefonul acum sa ma auzi si sa intelegi tot ce cred eu despre tine...

Bleah!

In ce priveste decizia lui pisicu, las-o mai subtire cu suptul sau si el are gura ocupata de esti tu putratorul de cuvant?...

• Oras:Bikini Island
Postat

Amada iti recomand clinica Psy Motion:

Alcool

Dependenta de alcool este o boala care consta intr-o nevoie puternica de a bea si incapacitatea persoanei de a se opri din consum in momentul in care apar probleme provocate de alcool. Se poate spune ca o persoana sufera de dependenta de alcool, atunci cand aceasta nu-si mai poate controla consumul chiar daca doreste acest lucru. Problemele legate de alcool afecteaza aproximativ 10 - 15 % din populatie.

Consumul abuziv de alcool si dependenta au un impact negativ asupra vietii in general, afecteaza familia si induce grave probleme de sanatate. Cand consumul excesiv sau inadecvat de alcool se transformă în obicei, afectează creierul şi sistemul nervos,schimbă sentimentele, dispoziţia şi gândirea, percepţia şi starea de conştientă, modificând imaginea asupra realităţii înconjurătoare. 

Dependenta si abuz:

Este de remarcat faptul ca nu toti consumatorii abuzivi de alcool dezvolta dependenta, fiind suspectat un substrat genetic.

Abuzul de alcool poate fi definit printr-un consum care are ca rezultat probleme si consecinte neplacute (consumul de alcool in conditii primejdioase, probleme familiale, ocupationale etc.).

Dependenta reprezinta nevoia psihologica sau fizica de a continua consumul de alcool. Ea poate fi de natura fizica (se concretizeaza prin simptome de sevraj la intreruperea consumului substantei) sau psihologica (se concretizeaza prin craving sau pofta).

Dependenta nu este un viciu, ci o boala cronica creierului, cu multiple recaderi.

Tratament

Tratamentul abuzului si dependentei de alcool este atat medicamentos cat si psihoterapeutic. Acesta vizeaza:

● tratarea sevrajului (semne si simptome ale sevrajului la alcool: anxietate, insomnie, tremor, transpiratii, dezorientare, uneori halucinatii, greata, varsaturi, palpitatii etc.)

●  mentinerea abstinentei si prevenirea recaderilor

●  tratarea depresiei si anxietatii adesea asociate consumului de alcool

●  redarea controlului asupra propriei vieti.

Programul integrat de tratament

Programul de tratament al dependentei de alcool este un program integrat ce combina intr-o maniera individualizata cele mai eficiente tehnici psihoterapeutice cu tratamentul medicamentos.

Scopul programului este obtinerea unor rezultate de durata si o crestere  a calitatii vietii si nu doar tratarea pe termen scurt a sevrajului.

Astfel in cadrul programului sunt combinate atat sedinte individuale, cat si sedinte cu familia. Toate elementele tratamentului (atat medicamentos, cat si psihoterapeutic) sunt aplicate in mod individualizat pentru beneficii maxime pe termen lung.

Deasemenea eficienta tuturor elementelor programului a fost testata atat in cadrul clinicii, cat si international.

Calendarul programului cuprinde:

Etapa 1:Individualizare- cuprinde doua sedinte individuale si o sedinta cu familia.

Etapa 2 :Terapia structurata- cuprinde 10 sedinte individuale cu tematica structurata si cate o sedinta lunara cu familia.

Etapa 3 :Exersarea abilitatilor- cuprinde 10 sedinte individuale nestructurate.

Programul se deruleaza pe o perioada de 5 luni si jumatate, iar costul programului se achita in mai multe transe. Mai multe informatii despre program puteti obtine sunand la 021.781.22.59.

• Like 1
  • Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS
Postat

PS: eu mi-am tratat dependenta de sex acolo.

Da pe tine cine te-a intrebat ceva?Amanda spune-le ce vor sa auda.Te sustin si sunt deacord cu tine.
Postat

Vorbesc cu atat de multi bolnavi psihic zilnic, incat nu mai am asteptari, doar ma bucur cand intalnesc o persoana cerebrala si logica...

Deci, Buretzele, nu uita sa-ti iei pastilutele...

Eu depind de tigari si cafea, tu de insuficienta mentala...

La ce spital, puscarie sau cimitir sa ma pregatesc cu florile?

Postat

Amada,injura-l,mascareste-l,fa-l cum iti vine la gura,dar sa ajungi la puscarii si cimitire ?!?... deja e cam mult,nu crezi? :(

Si tu de unde ai aparut?Amada fute-l in noroc si pe asta.trimite-in pamant .te pup fato
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

hahahaha

sa moara fram ursu' mecanic daca nu femeia asta e cea mai trista =)) e prima oara cand o vad pe forum lol

Postat

Vorbesc cu atat de multi bolnavi psihic zilnic, incat nu mai am asteptari, doar ma bucur cand intalnesc o persoana cerebrala si logica...

Deci, Buretzele, nu uita sa-ti iei pastilutele...

Eu depind de tigari si cafea, tu de insuficienta mentala...

La ce spital, puscarie sau cimitir sa ma pregatesc cu florile?

Amada, iti multumesc pentru faptul ca vrei sa imi aduci un buchet de flori, fie el si la mormant.

Intentia mea nu a fost sa te supar in vriun fel, din contra imi este mila de persoanele nejutoarate in fata vicistititudinilor vietii (mama ce m-am scremut la cuvantul aista :onloo ) IAR intentia mea, cu mana pe sfanta pula, nu a fost alta decata sa te ajut.

Daca crezi ca te simti mai bine, pot sa te duc eu la clinica de dezalcolizare.

Sincere regrete draga mea.

Buetele te iubeste din preaplinul sufletului sau mare  :inlovee  :inlovee  :inlovee  :inlovee  :inlovee

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Si tu de unde ai aparut?Amada fute-l in noroc si pe asta.trimite-in pamant .te pup fato

Tu de unde pula mea ai mai aparut,de te iei gura'n pula cu noi?.

Traiesteti batranetile linistita....

Postat

Tu de unde pula mea ai mai aparut,de te iei gura'n pula cu noi?.

Traiesteti batranetile linistita....

se vede ca esti taximetrist 

y love you

Postat

@Trollescoviciulos,

E mult, dar acuzatiile care mi s-au adus constant, mai ales ultima pentru schimbarea statutului in portocaliu... nu ti s-a parut cam mult?

Ii iau pe cativa la pula pana imi schimba la loc statutul sau imi iau banarea, la mine lucrurile sunt simple.

@Picard,

Bine te-am regasit si te pup! :kiss3

Imi pare rau ca trebuie sa asisti la tampeniile astea... :hug1

@BureteleBob,

Sa-ti fie mila de tine, vezi ca un cal...

Si, era sa uit, Go fuck your self cu pula ta sfintita!

Postat

PISICUTS ASTEPT BAN PERMANENT SI MERGI IN IAD.RAIUL NU E PENTRU TINE.

Postat

PISICUTS ASTEPT BAN PERMANENT SI MERGI IN IAD.RAIUL NU E PENTRU TINE.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...