Sari la conținut

Bruneta ochii verzi 22 ani ,1.68, 47kg TEL 0757146066


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Intre timp si-a mai schimbat pozele. Eu am trecut pe la ea nu am mai asteptat raspunsul vostru. 

 Sunat,  mi-a indicat adresa T. Ionescu 47 et 3 ,ap 32 spun adresa deoarece intre timp si-a schimbat-o, acuma sta  pe C. sagului pe langa pompieri.

Deci,,,,,in primul rand de poze era o fatuca mica si slaba,am sunat si mi-a confirmat ca pozele sunt reale si ca are 22 de ani, a mintit in privinta pozelor.

 Ajung in fata blocului transpirat ca un armasar in calduri,o sun si-mi spune sa astept ca este la baie  :laugh2 ,stau 30 de sec si  sun din nou disperat la interfonat,intr-un final imi deschide. Urc ... cu liftul la et si-mi deschide o fata mica,slaba,dar cu sanii mari,avea ceva  pantaloni mulati de unde  se vedea si ce purta la spate,adica curul nu era plat din ala de care spui ca a fost batuta cu lopata la cur,era mic si bombat,dar mic. Mi-am spus.. fie raman las de la mine. Dau 100 de lei,ma dezbrac si cand sa merg  spre pat de sub masa sare un pekinez sa ma salute(eu ii trag un picior,nu suport cainii in casa).

 II spun la fatuca sa bagam cainele in baie sa nu ma deranjeze,a spus ca nu o sa ne faca probleme.

  O mai intreb ce varsta are sa nu am remuscari ma intind pe spate si o invit la un oral(din partea ei). Imi spune, cand imi vine sa-i spun,intre timp se ajuta cu mana la greu- de parca era zeita Diana  care vrea sa aprinda focul,trecem la normal,eu deasupra si ca sa nu o strivesc imi pun un picior pe podea si unul in pat asteptand sa ma termin,dau ca disperatul,transpir ca un magar iar cu gandul eram ca iarasi mi-am luat-o in privinta prostituatelor. La un moment dat simt o limbuta pe picior,.......era pekinezul,s-o fi saturat  sa tot priveasca ,eu i-am mai dat un picior,dar am inceput sa ma gandesc daca se razbuna si ma prinde de 00,in momentul urmator se taie maioneza. Fata imi spune; ca gata sa culcat,eu ii spun sa insiste ca nu este asa cum pare  :laugh2 incepe iarasi cu manutele,cu gurita iar finalul a fost apoteotic,adica intre sani si pe maini.

 Totul a durat 22 min.

 Am promis ca am sa mai vin  :slap2 .

 Apartamentul era unul saracacios 6

 la baie era un Dus gel obosit din care am reusit sa storc ceva lichid 5, prosopul ........

la fatza ......6

Fata  este slaba,slaba dar are sani si un cur mic si rotund 6, pt sani 9

oralul  ajutat cu mana  5, pt sub 5 trebuia sa fie ajutata de pekinez

corp ...... dupa gusturi eu nu mai revin,m-am saturat de astea slim.

 

Precizez ca am incercat si la alea pe care le laudati,dar nu am reusit sa intru in contact cu ele,ce-mi ramane este sa ma impac cu amanta.

 Apropos de data asta nu am baut nimic !!!!!

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...