IamBianca Reputație: 73 Postat Martie 31, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 31, 2022 Bună ziua dragilor , ma numesc Bianca am venit în orașul tău sa ne cunoaștem și sa petrecem clipe de neuitat , sunt o fire cu bun simț și educată , igiena mă descrie , sunt o fată fără grabă 😘 Am dreptul de am selecta clienți . Nu accept domni în stare de ebrietate . ❤ oral (protejat sau neprotejat în funcție de igiena ) 50+ ❤ normal protejat ❤69 ❤ sex între sâni ❤ diferite poziții ❤ masaj de relaxare ❤foot fetish ❤ fk 50+ ( infuctie de compatibilitate si igienă) ❤ cim 100+ ( infuctie de igiena ) ❤️Finalizare corporală 50+ ❤️degete 50+ ❌O finalizare fără serviciile extra este 200 de lei (maxim 30 de minute), doua finalizări(maxim 60 de minute)❌ ‼️ Numărul meu de telefon este: 0746740429 1
john71 Reputație: 140 Postat Aprilie 1, 2022 Postat Aprilie 1, 2022 Adică o finalizare oN cu cim este 350???
GiulianoPute Reputație: 3 Postat Aprilie 1, 2022 Postat Aprilie 1, 2022 Baii fraților imi cer scuze pana acum nu am avut cont din cauza ca eu doar fut si nu ma interesează pe mine sa las comentarii dar pentru ea mi am făcut special. Am fost ieri la ea nu era pe Târgoviște era pe Brașov...pot sa zic doar ca e țeapă totală.. am vorbit cu ea ieri dupa ce am citit anunțul ei si am zis hai sa o incerc..in general merg la femei cu prețuri un pic mai mari pentru ca sunt mai profesioniste si mai curate.. ajung la ea imi deschide o copilă.. deci i am plătit toate serviciile extra degeaba fata nu face nimic din ce zice ..abia o baga in gura..ii mai curg si niste muci scârbosi ca e răcită din ce am înțeles... nu are nici un chef de nimic.. si după tot e tare in gură. Bai fetelor nu va mai puneți frate prețuri mari daca nu sunteți de banii aia.. Am plecat si neterminat si cu 400 luați pentru un număr. Nici măcar fk nu face. La corp e ok pentru o fata de 17 18 dar nu recomand . Degeaba esti ok dacă serviciile tale sunt slabeeeee. O zi bună la toți! 3
gansteru_eu2008 Reputație: 25 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Hawaii Oras:Hawaii Postat Aprilie 1, 2022 M-ai răcorit cu mesajul asta colegule. Chiar ma gândeam sa ii fac o vizita in Targoviste. Mai are o colega și nu știu despre ea nimic, tot pe Brașov a fost ! Mulțumim de recenzie 💪🏼💪🏼💪🏼
IamBianca Reputație: 73 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 9, 2022 Bună dragilor!😘 am revenit!🥳
IamBianca Reputație: 73 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 9, 2022 Vă aștept cu programări!🥰 1
ale_xandru Reputație: 41 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Ne lăsăm de prostituate la banii ăștia :)) 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum