Sari la conținut

Maya Strada Radu Voda https://m.anuntul.ro/anunt-reala-100-Vl8v7Z#37VBy2

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna seara tuturor, azi am fost pentru prima data la fata din anunt si nu am regretat pentru o finalizare de 80 de lei . Fata este de etnie dar foarte de treaba si vorbareata are si un catelus un bison foarte jucaus . Fata ofera la 80 de lei oral neprotejat sau protejat aici depinde de igiena fiecaruia si normal protejat in mai multe pozitii , accepta sarutari pe corp de la sani pana jos . Are sanii mici dar frumosi , fundul este bombat , curata nu am simtit nici un miros suspect chiar daca apa calda era oprita in apartament , ea totusi s-a spalat repede cu apa rece aici un punct foarte important ca pune igiena pe primu loc . Are multe tatuaje pe corp dar foarte frumoase si pozele sunt reale din anunt. De revenit da , pentru mine a fost o experienta placuta nu are nici un guvid prin apartament sau prin apropierea lui chiar daca ea este de etnie . Avea usa de la bucatarie deschisa si nu era nimeni in ea , nici la baie ca dupa ce am finalizat in prezervativ s-a dus repede sa il arunce la baie in gunoi si sa se spele repede cu apa rece pentru urmatorul client. Numarul unde o puteti vizita este 0733181048. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...