fxlx Reputație: 1515 Postat August 24, 2022 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat August 24, 2022 Acum 41 minute, Alyna34 a spus: Bună vă aștept să mă contactați între orele 12.00 și 21.00 va aștept pentru clipe 🔥 și îndeplinirea tuturor fanteziilor. 20220824_115315.heic 1 MB · 29 descărcări Pfff 😁! Tot cuminte ești!!! Unde iti e accesoriul? 😈😈😈 1 1
mathis27 Reputație: 1227 Postat August 24, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2022 Acum 10 minute, fxlx a spus: Pfff 😁! Tot cuminte ești!!! Unde iti e accesoriul? 😈😈😈 Frumos anus are Bro, știi cât de bine întra pula în el????...... Trebuie sa o încerci este bine rău. 2
GoguBBV GoguBBV Reputație: 14 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 Acum 3 ore, Alyna34 a spus: Bună vă aștept să mă contactați între orele 12.00 și 21.00 va aștept pentru clipe 🔥 și îndeplinirea tuturor fanteziilor. 20220824_115315.heic 1 MB · 75 descărcări Nu se poate deschide. Atașează normal.multumesc👅👅👅 1
Alyna34 Reputație: 950 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2022 1 oră în urmă, GoguBBV GoguBBV a spus: Nu se poate deschide. Atașează normal.multumesc👅👅👅 1 1 5
Alyna34 Reputație: 950 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2022 Acum 2 minute, Alyna34 a spus: Va place cum va aștept? 2
Alyna34 Reputație: 950 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2022 Acum 3 ore, mathis27 a spus: Frumos anus are Bro, știi cât de bine întra pula în el????...... Trebuie sa o încerci este bine rău. Multumesc frumos te sărut dulce 1
GoguBBV GoguBBV Reputație: 14 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 Acum 6 minute, Alyna34 a spus: Iti multumesc scumpa,arată foarte foarte bine. Chiar bun si bună de lins,dar când dai de smocurile alea de par de pe pulpite care este in apropiere de zonele acelea delicioase iti va pieri tot cheful. Putem vb în privat asa poate imi demonstrezi ca ma înșel. Te pup👅👅👅👅 2 1
Alyna34 Reputație: 950 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2022 Acum 32 minute, GoguBBV GoguBBV a spus: Iti multumesc scumpa,arată foarte foarte bine. Chiar bun si bună de lins,dar când dai de smocurile alea de par de pe pulpite care este in apropiere de zonele acelea delicioase iti va pieri tot cheful. Putem vb în privat asa poate imi demonstrezi ca ma înșel. Te pup👅👅👅👅 Sant depilat a nu este nici un smoc te asigur dacă m ai fi vizitat ai fi știut te pup 😉 1
GoguBBV GoguBBV Reputație: 14 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 Acum 7 minute, Alyna34 a spus: Sant depilat a nu este nici un smoc te asigur dacă m ai fi vizitat ai fi știut te pup 😉 Scumpa,nu fac mișto, dacă dai cu zum pe picior sub pasă se vede smocul, pe dreptul mai mult pe stângul mai puțin. Te pup
alfa-omega Reputație: 4940 Postat August 24, 2022 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat August 24, 2022 Acum 30 minute, GoguBBV GoguBBV a spus: Iti multumesc scumpa,arată foarte foarte bine. Chiar bun si bună de lins,dar când dai de smocurile alea de par de pe pulpite care este in apropiere de zonele acelea delicioase iti va pieri tot cheful. Putem vb în privat asa poate imi demonstrezi ca ma înșel. Te pup👅👅👅👅 Nu ar fi bine sa comentezi,după ce o vezi față în față?Așa zisul păr de pe buci 😉sau de pe pulpițe,este părul din cap👍...cine a fost la Alina,știe că e nu are fire de păr pe corp👍O zi bună in continuare. 1
Alyna34 Reputație: 950 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2022 Acum 1 minut, GoguBBV GoguBBV a spus: Scumpa,nu fac mișto, dacă dai cu zum pe picior sub pasă se vede smocul, pe dreptul mai mult pe stângul mai puțin. Te pup Bine poate nu am fost atenta remediez problema imediat cu putina crema👍💋și eu te pup
Alyna34 Reputație: 950 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2022 Acum 1 minut, Alyna34 a spus: Bine poate nu am fost atenta remediez problema imediat cu putina crema👍💋și eu te pup Sunt depilata complet 👌😘
GoguBBV GoguBBV Reputație: 14 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 Acum 2 minute, alfa-omega a spus: Nu ar fi bine sa comentezi,după ce o vezi față în față?Așa zisul păr de pe buci 😉sau de pe pulpițe,este părul din cap👍...cine a fost la Alina,știe că e nu are fire de păr pe corp👍O zi bună in continuare. Barosaneeeeee,vizualizează mai bine. Eu știu ce am văzut, și iam atras atenția în binele ei. Ala nu este par din cap. Dacă dumneavoastră sunteți avocatul ei,va urez succes 1
GoguBBV GoguBBV Reputație: 14 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 Acum 1 minut, Alyna34 a spus: Sunt depilata complet 👌😘 Acum 4 minute, Alyna34 a spus: Bine poate nu am fost atenta remediez problema imediat cu putina crema👍💋și eu te pup Ori esti depila ori remediezi??? Scumpa este treaba ta cum apari în fata clienților. Cum am spus și mai sus,tiam atras atenția înspre bine tau. Te pup la pasă,dar după ce ma asigur ca este ok,dar nu din vorbele altora.ci din fapte,poze frumoase (farmacie) 👅👅👅👅👅👅 1
Alyna34 Reputație: 950 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2022 Acum 3 minute, GoguBBV GoguBBV a spus: Ori esti depila ori remediezi??? Scumpa este treaba ta cum apari în fata clienților. Cum am spus și mai sus,tiam atras atenția înspre bine tau. Te pup la pasă,dar după ce ma asigur ca este ok,dar nu din vorbele altora.ci din fapte,poze frumoase (farmacie) 👅👅👅👅👅👅 Sigur ca da e perfect sunt depilata complet cu cremă ma fac. Și peste tot pe mâini pe picioare.. 1
Alyna34 Reputație: 950 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2022 Acum 16 minute, alfa-omega a spus: Nu ar fi bine sa comentezi,după ce o vezi față în față?Așa zisul păr de pe buci 😉sau de pe pulpițe,este părul din cap👍...cine a fost la Alina,știe că e nu are fire de păr pe corp👍O zi bună in continuare. Mersi alfa omega, asa este sunt epilata complet tu știi ca m ai vizitat. Te pup! 1
alfa-omega Reputație: 4940 Postat August 24, 2022 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat August 24, 2022 Acum 15 minute, GoguBBV GoguBBV a spus: Barosaneeeeee,vizualizează mai bine. Eu știu ce am văzut, și iam atras atenția în binele ei. Ala nu este par din cap. Dacă dumneavoastră sunteți avocatul ei,va urez succes Mai incet cu AVOCATUL EI👍Repet,tu te uiți la unele poze unde sta aplecată și se vede parul din cap(are parul lung)...nu are par pe corp.Am fost la Alina de 2ori,și știu ce vorbesc.Poate mai intră vreun client care a fost la ea,și confirmă ce am zis eu.Pană atunci,fă i o vizită,ca să vezi ca am dreptate. 2
mathis27 Reputație: 1227 Postat August 24, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2022 Alyna34 stai relax, cine te-a vizitat știe ca ești super curata... Fără nici un pic de păr în zona intima.... Nu mai încerca să convingi pe unii și pe alți, întâi sa te viziteze și după sa vorbească. Te pup dulce ❤️❤️❤️😘😘😘 3
Alyna34 Reputație: 950 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2022 Acum 2 minute, mathis27 a spus: Alyna34 stai relax, cine te-a vizitat știe ca ești super curata... Fără nici un pic de păr în zona intima.... Nu mai încerca să convingi pe unii și pe alți, întâi sa te viziteze și după sa vorbească. Te pup dulce ❤️❤️❤️😘😘😘 Multumesc frumos te sărut dulce și te aștept cât mai repede să revii! 1
GoguBBV GoguBBV Reputație: 14 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 Acum 1 oră, Alyna34 a spus: Mersi alfa omega, asa este sunt epilata complet tu știi ca m ai vizitat. Te pup! Ok ok ok Mergeți fraților la doamna ,se pare ca nu are unul ci DOI.... Nu știu sa pun poza,ca va aratam eu ca nu este par din cap. O seara buna sa aveți......
GoguBBV GoguBBV Reputație: 14 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 Acum 1 oră, Alyna34 a spus: Bine poate nu am fost atenta remediez problema imediat cu putina crema👍💋și eu te pup Asta a fost cel mai bun răspuns,dar sa răzgândit........
Alyna34 Reputație: 950 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2022 O noapte frumoasa sa aveți! 1
dobrix Reputație: 1180 Postat August 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2022 Nu am fost la ea pana acum...dar într o alta poza postata de ea se poate observa ca nu e vorba de parul ei ....pare a fi o epilare incorrect aplicata Poza de la pagina 4...iulie 18 parca....sunt de pe telefon și imi e greu sa atasez.... Unii zic ca nu e adevărat alții ca da...ce se vede in imaginea tind sa cred ca e realitatea.... 1
GoguBBV GoguBBV Reputație: 14 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 La 18.07.2022 la 22:04, Alyna34 a spus: O noapte frumoasa! Aici tot parul din cap este alinutza!?? Multumesc te pup la dindicos....🤦♂️🤦♂️
Alyna34 Reputație: 950 Postat August 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2022 Bună te aștept între orele 12.00 și 21.00 pentru a petrece împreună clipe frumoase și a te face fericit😜😘. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum