Sari la conținut

Alyna milf 34 slim Dristor 0737325564

Postări Recomandate

• Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat
Acum 41 minute, Alyna34 a spus:

Bună vă aștept să mă contactați între orele 12.00 și 21.00 va aștept pentru clipe 🔥  și îndeplinirea tuturor fanteziilor. 

20220824_115315.heic 1 MB · 29 descărcări

Pfff 😁!  Tot cuminte ești!!!  Unde iti e accesoriul?  😈😈😈

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 10 minute, fxlx a spus:

Pfff 😁!  Tot cuminte ești!!!  Unde iti e accesoriul?  😈😈😈

Frumos anus are Bro, știi cât de bine întra pula în el????...... Trebuie sa o încerci este bine rău. 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 oră în urmă, GoguBBV GoguBBV a spus:

Nu se poate deschide.

Atașează normal.multumesc👅👅👅

IMG-20220824-WA0002.jpg

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 5
Postat
Acum 2 minute, Alyna34 a spus:

IMG-20220824-WA0002.jpg

Va place cum va aștept? 

• Inimioara 2
Postat
Acum 3 ore, mathis27 a spus:

Frumos anus are Bro, știi cât de bine întra pula în el????...... Trebuie sa o încerci este bine rău. 

Multumesc frumos te sărut dulce 

• Inimioara 1
Postat
Acum 6 minute, Alyna34 a spus:

IMG-20220824-WA0002.jpg

Iti multumesc scumpa,arată foarte foarte bine.

Chiar bun si bună de lins,dar când dai de smocurile alea de par de pe pulpite  care  este in apropiere de zonele acelea delicioase iti va pieri tot cheful.

Putem vb în privat asa poate imi demonstrezi ca ma înșel. 

Te pup👅👅👅👅

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 32 minute, GoguBBV GoguBBV a spus:

Chiar bun si bună de lins,dar când dai de smocurile alea de par de pe pulpite  care  este in apropiere de zonele acelea delicioase iti va pieri tot cheful.

Te pup👅👅👅👅

Sant depilat a nu este nici un smoc te asigur dacă m ai fi vizitat ai fi știut te pup 😉

• Like 1
Postat
Acum 7 minute, Alyna34 a spus:

Sant depilat a nu este nici un smoc te asigur dacă m ai fi vizitat ai fi știut te pup 😉

Scumpa,nu fac mișto, dacă dai cu zum pe picior sub pasă se vede smocul, pe dreptul mai mult pe stângul mai puțin.

Te pup

• Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
  • Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
Postat
Acum 30 minute, GoguBBV GoguBBV a spus:

Te pup👅👅👅👅

Nu ar fi bine sa comentezi,după ce o vezi față în față?Așa zisul păr de pe buci 😉sau de pe pulpițe,este părul din cap👍...cine a fost la Alina,știe că e nu are fire de păr pe corp👍O zi bună in continuare.

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, GoguBBV GoguBBV a spus:

Scumpa,nu fac mișto, dacă dai cu zum pe picior sub pasă se vede smocul, pe dreptul mai mult pe stângul mai puțin.

Te pup

Bine poate nu am fost atenta remediez problema imediat cu putina crema👍💋și eu te pup

Postat
Acum 1 minut, Alyna34 a spus:

Bine poate nu am fost atenta remediez problema imediat cu putina crema👍💋și eu te pup

Sunt depilata complet 👌😘

Postat
Acum 2 minute, alfa-omega a spus:

Nu ar fi bine sa comentezi,după ce o vezi față în față?Așa zisul păr de pe buci 😉sau de pe pulpițe,este părul din cap👍...cine a fost la Alina,știe că e nu are fire de păr pe corp👍O zi bună in continuare.

Barosaneeeeee,vizualizează mai bine.

Eu știu ce am văzut, și iam atras atenția în binele ei.

Ala nu este par din cap.

Dacă dumneavoastră sunteți avocatul ei,va urez succes

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, Alyna34 a spus:

Sunt depilata complet 👌😘

Acum 4 minute, Alyna34 a spus:

Ori esti depila ori remediezi???

Scumpa este treaba ta cum apari în fata clienților. Cum am spus și mai sus,tiam atras atenția înspre bine tau.

Te pup la pasă,dar după ce ma asigur ca este ok,dar nu din vorbele altora.ci din fapte,poze frumoase (farmacie)

👅👅👅👅👅👅

• Inimioara 1
Postat
Acum 3 minute, GoguBBV GoguBBV a spus:

Ori esti depila ori remediezi???

Scumpa este treaba ta cum apari în fata clienților. Cum am spus și mai sus,tiam atras atenția înspre bine tau.

Te pup la pasă,dar după ce ma asigur ca este ok,dar nu din vorbele altora.ci din fapte,poze frumoase (farmacie)

👅👅👅👅👅👅

Sigur ca da e perfect sunt depilata complet cu cremă ma fac. Și peste tot pe mâini pe picioare.. 

• Like 1
Postat
Acum 16 minute, alfa-omega a spus:

Mersi alfa omega, asa este sunt epilata complet tu știi ca m ai vizitat. Te pup! 

• Like 1
Postat
Acum 15 minute, GoguBBV GoguBBV a spus:

Barosaneeeeee,vizualizează mai bine.

Eu știu ce am văzut, și iam atras atenția în binele ei.

Ala nu este par din cap.

Dacă dumneavoastră sunteți avocatul ei,va urez succes

Mai incet cu AVOCATUL EI👍Repet,tu te uiți la unele poze unde sta aplecată și se vede parul din cap(are parul lung)...nu are par pe corp.Am fost la Alina de 2ori,și știu ce vorbesc.Poate mai intră vreun client care a fost la ea,și confirmă ce am zis eu.Pană atunci,fă i  o vizită,ca să vezi ca am dreptate.

• Like 2
Postat

Alyna34 stai relax, cine te-a vizitat știe ca ești super curata... Fără nici un pic de păr în zona intima.... Nu mai încerca să convingi pe unii și pe alți, întâi sa te viziteze și după sa vorbească. Te pup dulce ❤️❤️❤️😘😘😘

• Like 3
Postat
Acum 2 minute, mathis27 a spus:

Alyna34 stai relax, cine te-a vizitat știe ca ești super curata... Fără nici un pic de păr în zona intima.... Nu mai încerca să convingi pe unii și pe alți, întâi sa te viziteze și după sa vorbească. Te pup dulce ❤️❤️❤️😘😘😘

Multumesc frumos te sărut dulce și te aștept cât mai repede să revii! 

• Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, Alyna34 a spus:

Mersi alfa omega, asa este sunt epilata complet tu știi ca m ai vizitat. Te pup! 

Ok ok ok 

Mergeți fraților la doamna ,se pare ca nu are unul ci DOI....

Nu știu sa pun poza,ca va aratam eu ca nu este par din cap.

O seara buna sa aveți......

Postat
Acum 1 oră, Alyna34 a spus:

Asta a fost cel mai bun răspuns,dar sa răzgândit........

Postat

Nu am fost la ea pana acum...dar într o alta poza postata de ea se poate observa ca nu e vorba de parul ei ....pare a fi o epilare incorrect aplicata 

Poza de la pagina 4...iulie 18 parca....sunt de pe telefon și imi e greu sa atasez....

Unii zic ca nu e adevărat alții ca da...ce se vede in imaginea tind sa cred ca e realitatea....

• Inimioara 1

Postat

Bună te aștept între orele 12.00 și 21.00 pentru a petrece împreună clipe frumoase și a te face fericit😜😘

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...