Sari la conținut

A fost cineva? 0746 736 497


Postări Recomandate

Acum 1 minut, patriotul11 a spus:

D-soara  este o prezenta constanta la noi la Deva , erau parca niste topicuri despre ea , dar vad ca nu apar la cautari.

De aia am si deschis un topic, ca fizic nu arata rau si poate chiar este o escorta care merita putina atentie dar avem nevoie de parerea cuiva care s-a intalnit cu ea 

Link spre comentariu
  • Oras:deva
  • Oras:deva

Da Georgee ai dreptate dar cite o data dupa ce vizitez o fata si vreau sa las parerea mea ( din pacate nu sunt asa de talentat ca unii colegi spun asta ca si complimente la recenziile lor pe care le citesc cu deosebita placere ) si dau numai de mine imi vine sa inchid topicul.

Ma repet recenziile ajuta pe toata lumea dar din diverse motive ( si eu scriu greu ca tot timpul e cineva pe linga mine)nu posteaza , pacat.

 

Link spre comentariu

  • Oras:deva
  • Oras:deva

Stimate coleg iubaretul acum vreo 3 luni am facut niste afirmatii vis a vis de cuantumul unor servicii si am primit vreo suta de minusuri de la colegi de parca eu pot sa ii opresc sa mearga la vreo fata , in principiu fiecare fata are clienti ei, preturile ei, cine vrea merge cine nu, nu.

Cred ca ai dreptate pe recenziile de atunci era vorba si ca avea doua anunturi si ea a intervenit spunind ca sunt ale ei , da si 200 lei finalizarea.

De frumoasa e frumoasa , succes .

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...