Membru Premium bestdick 64 Posted January 27 Oras:constanta Membru Premium Share Posted January 27 Acum 14 ore, jardel123 a spus: Pentru doritori, @Izabelastefa este in oras. Un nr de contact ? Link to post
Membru Premium jardel123 508 Posted January 27 Telefon: 0236518345 Oras:Tulcea Author Membru Premium Share Posted January 27 Acum 6 ore, bestdick a spus: Un nr de contact ? Cel din titlu Link to post
sorinsoce 108 Posted January 27 Oras:România Share Posted January 27 Acum 6 ore, bestdick a spus: Un nr de contact ? 0756401121, este in titlu la topic. Este o navetistă să zicem, cu locația principală în Galați pe Brăilei la A-uri, dar care mai pleacă în turnee, inclusiv la Tulcea. Față de altele, ea e pe înghițit pula (cine are) adică face și deepthroat. Și înghite și peste 20 cm, ceea ce nu e căzul meu dar pentru dotați chiar merită să mergeți că așa ceva nu mai găsiți. Aștept recenzia de la @jardel123dacă tot a vizitat-o recent... Link to post
ice_tea_foot 0 Posted February 5 Oras:Tulcea Share Posted February 5 Betty, când mai ajungi prin Tulcea? Link to post
mariusik90 4 Posted February 9 Oras:Tulcea Share Posted February 9 Programare stabilita in cursul zilei si onorata de ambele parti mai pe seara.Am dat sa întâlnesc o fata amabila, draguta ,câteva kg în plus dar nimic deranjant.Eram dusat de acasă,dezbrăcat și acțiune. Oral neprotejat, doggy și din nou oral,finalizat în gurița ei. Note: Locație 7: Pensiunea Nicol.Aviz celor însurați sau care doresc o mai mare discreție...ești nevoit sa treci prin fata receptiei,unde,în cazul meu,a trebuit sa imi fac loc printre persoanele aflate pe hol ,pentru a ajunge la camera. Aspect : aici nu dau note,gusturile nu se discuta. GFE 8: Nu ne-am sărutat sau ceva,dar nu te grăbește absolut deloc.Eu m-am simțit bine in prezenta ei. Igiena 9: Nu a făcut dus,menționând ca a făcut înainte sa ii calc pragul.Nu am simțit mirosuri sau ceva anume sa îmi displaca. Oral neprotejat 9 : bine executat,tendințe de deep, puțin facefuck,finalizare orala,fără atenție vecinatatilor ,cu toate ca eram proaspăt epilat. Insa am apreciat faptul ca face tot posibilul și dorește sa pleci mulțumit. Normal protejat 9: O singura poziție, doggy,se implica. Cadou 350 /1h: 250 ON,NP + 100 CIM Overall,o experienta plăcută și de revenit. 1 Link to post
Onety 0 Posted February 17 Telefon: 0741690000 Oras:România Share Posted February 17 La 09.02.2023 la 23:13, mariusik90 a spus: Programare stabilita in cursul zilei si onorata de ambele parti mai pe seara.Am dat sa întâlnesc o fata amabila, draguta ,câteva kg în plus dar nimic deranjant.Eram dusat de acasă,dezbrăcat și acțiune. Oral neprotejat, doggy și din nou oral,finalizat în gurița ei. Note: Locație 7: Pensiunea Nicol.Aviz celor însurați sau care doresc o mai mare discreție...ești nevoit sa treci prin fata receptiei,unde,în cazul meu,a trebuit sa imi fac loc printre persoanele aflate pe hol ,pentru a ajunge la camera. Aspect : aici nu dau note,gusturile nu se discuta. GFE 8: Nu ne-am sărutat sau ceva,dar nu te grăbește absolut deloc.Eu m-am simțit bine in prezenta ei. Igiena 9: Nu a făcut dus,menționând ca a făcut înainte sa ii calc pragul.Nu am simțit mirosuri sau ceva anume sa îmi displaca. Oral neprotejat 9 : bine executat,tendințe de deep, puțin facefuck,finalizare orala,fără atenție vecinatatilor ,cu toate ca eram proaspăt epilat. Insa am apreciat faptul ca face tot posibilul și dorește sa pleci mulțumit. Normal protejat 9: O singura poziție, doggy,se implica. Cadou 350 /1h: 250 ON,NP + 100 CIM Overall,o experienta plăcută și de revenit. Am făcut și eu o programare și cândtrebuia să ne întâlnim nu a mai răspuns la telefon și nici la sms. Cred că numai dacă are chef onorează programarile. Pentru mine este o neserioasă. Link to post
ginditorul 5 Posted March 19 Oras:Constanta Share Posted March 19 Are un mare atu.Oralul pe care l face e de nota zece.Si atitudinea față de client este una de top .Recomand să mergeți măcar odată.Nu ve ți avea ce regreta. Link to post
gigi4445 1 Posted May 25 Oras:Tulcea Share Posted May 25 Salut futaciosilor, am vizitat-o pe domnisoara Betty chiar acum câteva ore cele spuse de voi m-au indrumat sa o contactez, în urma convorbiri în care mi-a dat toate detaliile și am ajuns la locație am sunat-o si ma indrumat foarte frumos la etajul si camera in care se afla , cand am ajuns mi-a deschis usa cu un zâmbet plăcut. Nota : 9 fața 9 (machiata ) , corp 8-9 aviz amatorilor de curbby. ON: bine executat,facefuck , finalizare orala NP: nu am apucat dar cu siguranță a doua oara voi apuca Cadou de 400 de lei/ 1h:300 ON, NP +100 CIM O experienta unica și de revenit Spor la futut 1 Link to post
live4fun 8 Posted May 25 Oras:constanta Share Posted May 25 Ma bucur sa aud ca sunt unele servicii de top si in Tulcea si ca esti multumit. Parerea mea si strict a mea.... 400 in momentul asta e cam mult pentru o muie 😅No hard feelings. Si multumim pentru recenzie Link to post
Recommended Posts