Sari la conținut

Epilare inghinala barbati

Postări Recomandate

Postat

Sunt interesat de masaj inghinal cu ceara in Cluj. Aveti careva un pont, o recomandare? 

Poate fi un salon mixt sau o tipa care lucreaza singura? 

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

fara sa sune ciudat, dar cum functioneaza treaba asta.

adica te duci acolo, e o tipa, stai in chiloti / dai jos si o ti gen in mana??

plus, eu am vergeturi sau ce kkt pe acolo, par pubian gros cat batu, de trage cu banda imi ia pielea cu tot.

iar gen pe boase cum functioneaza chestia asta?

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

La epilare, ca e inghinala sau in alte zone, pune ceara in zona respectiva si iti smulge parul. Tipa e imbracata obisnuit. Intr-adevar fiecare are zone unde parul se smulge mai greu. Eu zic ca nu trebuie sa iti faci griji de vergeturi sau alte cele, rolul persoanei de la salon e sa iti smulga parul de pe corp, nu altceva.

• Like 2
Postat

Cand te epileaza inghinal sau pe fese, trebuie sa iti dai jos chilotii, altfel nu are cum sa te epileze.

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 7 ore, satelitman a spus:

Încearcă la Salon Alisa www.salonalisa.ro, e in Hașdeu

Multumesc. 

Am vorbit acolo, dar sunt foarte ocupate. Speram sa gasesc in Cluj o doamna/domnisoara la care sa nu fie asa de aglomerat si daca ar oferii servicii ca Randunica din capitala, ar fi OK. Dar si daca este doar epilare cu ceara este OK

• Oras:pe aici
  • Oras:pe aici
Postat
7 hours ago, pepino02 said:

Multumesc. 

Am vorbit acolo, dar sunt foarte ocupate. Speram sa gasesc in Cluj o doamna/domnisoara la care sa nu fie asa de aglomerat si daca ar oferii servicii ca Randunica din capitala, ar fi OK. Dar si daca este doar epilare cu ceara este OK

doar epilare , incearca la Aphrodite pe Motilor

Postat

Salut. Poți încerca și la Salon BoraBora îi pe bulevardul 21 decembrie 1989 îi salonul. Dar îl găsești și prin aplicația Stailer. Eu am fost acolo la pensat și face și epilare inghinala tipa la bărbați și interfesier. Între 120 și 140 de lei acuma asta nu știu ea decide ce preț îți cere .

Postat
Acum 2 ore, andorkozma a spus:

Salut. Poți încerca și la Salon BoraBora îi pe bulevardul 21 decembrie 1989 îi salonul. Dar îl găsești și prin aplicația Stailer. Eu am fost acolo la pensat și face și epilare inghinala tipa la bărbați și interfesier. Între 120 și 140 de lei acuma asta nu știu ea decide ce preț îți cere .

Mersi

• Oras:cluj napoca
Postat

Poti incerca epilare inghinala si in Grigorescu. Este un salon chiar in dreptul primei statii, la parterul unui bloc de 4 etaje, pe aleea care trece pe langa magazinul Profi. Nu stiu xum se nimeste salonul, dar cosmeticiana epileaza si baieti/barbati.

Postat
La 07.05.2022 la 9:45, carlos_cj a spus:

Poti incerca epilare inghinala si in Grigorescu. Este un salon chiar in dreptul primei statii, la parterul unui bloc de 4 etaje, pe aleea care trece pe langa magazinul Profi. Nu stiu xum se nimeste salonul, dar cosmeticiana epileaza si baieti/barbati.

Nu sunt din Cluj. 

Poti sa detaliezi zona mai precis. Sa fie str. Donath pe sensul dinspre centru spre capat, sau str. Octavian Goga? 

Multumesc

• Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat

Ce faceți ma voi aici erotizm forumului😆

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat
Acum 5 minute, Pisipisi a spus:

Ce faceți ma voi aici erotizm forumului😆

Nene, ne și traduci, nu-i asa?

Postat

Sunt moldoveanca am probleme cu tradusul

Vizitator altu2
Postat
Acum 4 minute, Pisipisi a spus:

Sunt moldoveanca am probleme cu tradusul

Încearcă din moldoveneasca în romana. Găsești pe Google Translate, varianta pentru lumea a patra.

P.S.: moldoveanco, cu ce treburi prin Cluj?

Faci epilare inghinala?

Faci masaj?

Faci sex?

Postat

Scuze dar vroiam sa înțeleg defapt ce cautati

Vizitator altu2
Postat
Acum 4 minute, Pisipisi a spus:

Vezi P.S.-ul de mai sus.

Vizitator altu2
Postat
Acum 17 minute, Pisipisi a spus:

După o lectura de 3 minute a topicului de pe Sibiu, e normal sa cauti relocarea punctului de lucru în alte areale geografice.

Postat

Scuze nici de gind sa ajung in Cluj ok 2 la mina daca citeai corect pe sibiu a fost treaba cu o fosta colega pina nu sia dat cu seama cinva si a bagat topicul in spam sory nu miam cautat reclama, si nici macar plan de voi nu aveam doar articolul vostru interesant mi so parut

Postat

Nu fiți asa răutăcioși cind citiți un topic luați de la inceput la capăt și nu a fost problema mea cind cineva nu citeste corect 56kg si incurca cu 46kg totală treaba diferita

Postat

Doar daca imi permiteti pun un link aicea sa vedeți despre ce e vorba nu mai mult la voi nam treaba dar sa nu judecati aiurea.....

Postat
La 09.05.2022 la 22:38, pepino02 a spus:

Nu sunt din Cluj. 

Poti sa detaliezi zona mai precis. Sa fie str. Donath pe sensul dinspre centru spre capat, sau str. Octavian Goga? 

Multumesc

E la prelungirea strazilor O. Goga, apoi Fantanele, pe sensul de mers dinspre centru spre capat. Imediat dupa Institutul de Chimie strada face fie la stanga, spre ultima statie, fie la dreapta, spre Casa Radio. Drept in fata e o trecere de pietoni semaforizata care continua cu aleea. Pe aseasta alee, la parterul unui bloc de 4 etaje aflat pe dreapta, e cabinetul de cosmetica, frizerie si coafor.

• Like 1
Postat
La 11.05.2022 la 19:15, carlos_cj a spus:

E la prelungirea strazilor O. Goga, apoi Fantanele, pe sensul de mers dinspre centru spre capat. Imediat dupa Institutul de Chimie strada face fie la stanga, spre ultima statie, fie la dreapta, spre Casa Radio. Drept in fata e o trecere de pietoni semaforizata care continua cu aleea. Pe aseasta alee, la parterul unui bloc de 4 etaje aflat pe dreapta, e cabinetul de cosmetica, frizerie si coafor.

Multumesc. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...