Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 Buna, as vrea sa va fac o vizita scurta incepand de Joi, NU am lucrat niciodata in Constanta, este prima mea incercare. Nu stiu exact ce zona este ideala pentru asemenea activitate in orasul vostru, daca ma puteti ajuta cu o sugestie... Preturi : 150 lei - 1 fin. (maxim 30 minute) 250 lei - 1 sau 2 fin. (1h)
madaa69 Reputație: 1300 Postat Mai 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2022 6 minutes ago, SelenBaby said: Buna, as vrea sa va fac o vizita scurta incepand de Joi, NU am lucrat niciodata in Constanta, este prima mea incercare. Nu stiu exact ce zona este ideala pentru asemenea activitate in orasul vostru, daca ma puteti ajuta cu o sugestie... Preturi : 150 lei - 1 fin. (maxim 30 minute) 250 lei - 1 sau 2 fin. (1h) Pui tu topicul din București sau il pun eu ? 2
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 Mi-au fost recomandate pe Whatsapp zonele Liberty Mall sau Tomis Nord, sunt ok? Sa vad unde gasesc.
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 Acum 2 minute, SelenBaby a spus: Mi-au fost recomandate pe Whatsapp zonele Liberty Mall sau Tomis Nord, sunt ok? Sa vad unde gasesc. City Mall* 😅
madaa69 Reputație: 1300 Postat Mai 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2022 6 minutes ago, SelenBaby said: City Mall* 😅 București ? 1
bozoxdrive Reputație: 135 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 10, 2022 Eu iti recomand zona Vest,mai exact Timisoara. Cand te plictisesti faci o excursie la vecinii unguri sau Felix la strand termal. Si chiar ai ce sa vezi,alta cultura . 3
mihaita2020 Reputație: 866 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 Eu nu înțeleg de ce în toate pozele iti acoperi sâni. Sau îți e rușine cu ei. Pune.si tu o poza fără sa pui mana aia pe ei.🤣🤣
zurly Reputație: 613 Postat Mai 10, 2022 Oras:Malul mării Oras:Malul mării Postat Mai 10, 2022 Acum 34 minute, madaa69 a spus: Pui tu topicul din București sau il pun eu ? Mama, mama, ce e acolo... bine ca am aruncat un ochi asa... preventiv. 2
dragoionu Reputație: 177 Postat Mai 10, 2022 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Mai 10, 2022 Asa rau e?
zurly Reputație: 613 Postat Mai 10, 2022 Oras:Malul mării Oras:Malul mării Postat Mai 10, 2022 Pagina 11 din Topicul de pe Bucuresti e antologica : 2
dragoionu Reputație: 177 Postat Mai 10, 2022 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Mai 10, 2022 Da recenzii nu exista? 😂😂😂 daca stai sa citesti tot topicul, inveti multe injuraturi de la fata asta. Mda…. Ce sa zic, frumos 1
uritescu Reputație: 1896 Postat Mai 10, 2022 Oras:București Oras:București Postat Mai 10, 2022 14 minutes ago, zurly said: Pagina 11 din Topicul de pe Bucuresti e antologica : Aia este pe Brașov și discuția e pantaloni scurți față de adevăratul ei potențial. Până vine în Constanța (dacă vine), mai aveți timp pt documentare 🤣 2
uritescu Reputație: 1896 Postat Mai 10, 2022 Oras:București Oras:București Postat Mai 10, 2022 5 minutes ago, dragoionu said: Da recenzii nu exista? Oooo, ba da! Nu știu dacă chiar vrei să le citești 🤭 1
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 Deci nu gasesc cazare in Constanta in nicio zona centrala...daca are cineva ceva de inchiriat sau ma poate ajuta cu o locatie, va rog sa-mi dati un mesaj pe whatsapp, chiar vreau sa vin. Am gasit doar in Mamaia...Solid House... In Ct. nu.
dragoionu Reputație: 177 Postat Mai 10, 2022 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Mai 10, 2022 E bun si la Solid house. Acum sunt si locuri de parcare.
dragoionu Reputație: 177 Postat Mai 10, 2022 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Mai 10, 2022 Da poti sa ne spui si noua ce servicii vei avea pe Constanta?
madaa69 Reputație: 1300 Postat Mai 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2022 7 minutes ago, dragoionu said: Da poti sa ne spui si noua ce servicii vei avea pe Constanta? On 1/13/2022 at 10:58 PM, SelenBaby said: Fac ce vrea pizda mea. 3
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 22 minutes ago, SelenBaby said: Deci nu gasesc cazare in Constanta in nicio zona centrala...daca are cineva ceva de inchiriat sau ma poate ajuta cu o locatie, va rog sa-mi dati un mesaj pe whatsapp, chiar vreau sa vin. Am gasit doar in Mamaia...Solid House... In Ct. nu. Este cel mai bine la Solid,stai lejer ca la hotel si nu se va plange nimeni ca este departe. Te astept!
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 Stati ca m-am razgandit, mai lucrez cateva zile in Buc. si apoi o sa vin, mai asteptati si voi putin, va rog. Va anunt. 😊 😘
madaa69 Reputație: 1300 Postat Mai 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2022 2 minutes ago, SelenBaby said: Stati ca m-am razgandit, mai lucrez cateva zile in Buc. si apoi o sa vin, mai asteptati si voi putin, va rog. Va anunt. 😊 😘 Eu zic sa nu mai așteptați ca e clară treaba , parerea mea 1 7
zurly Reputație: 613 Postat Mai 10, 2022 Oras:Malul mării Oras:Malul mării Postat Mai 10, 2022 1 oră în urmă, uritescu a spus: Aia este pe Brașov și discuția e pantaloni scurți față de adevăratul ei potențial. Până vine în Constanța (dacă vine), mai aveți timp pt documentare 🤣 Da da, corect, my bad. Nu am mai avut putere pentru Bucuresti. Caz in care, daca vrea sa vina la Constanta, il citez pe colegul de mai jos unde e ok cazarea. Acum 2 ore, bozoxdrive a spus: Eu iti recomand zona Vest,mai exact Timisoara. Cand te plictisesti faci o excursie la vecinii unguri sau Felix la strand termal. Si chiar ai ce sa vezi,alta cultura . 2
uritescu Reputație: 1896 Postat Mai 10, 2022 Oras:București Oras:București Postat Mai 10, 2022 1 hour ago, zurly said: Da da, corect, my bad. Nu am mai avut putere pentru Bucuresti. Caz in care, daca vrea sa vina la Constanta, il citez pe colegul de mai jos unde e ok cazarea. Ea se mai gândește, mai analizează, face frumos cu pozele, se victimizează, își caută creduli, etc. Până atunci: 1 hour ago, SelenBaby said: Stati ca m-am razgandit, mai lucrez cateva zile in Buc. si apoi o sa vin, mai asteptati si voi putin, va rog. Va anunt. 😊 😘
dragoionu Reputație: 177 Postat Mai 11, 2022 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Mai 11, 2022 Poate se mai gandeste si ramane la bucuresti de tot 😁 1 2
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Buna, v-am gasit cazare...un apart. cu 2 camere foarte frumos in Mamaia la Solid House Residence. Va astept la mare incepand de Marti dupa ora 12:00 ! Pot lua programari de la ora 13:00. Mesaj pe whatsapp pt. programari. Selen.
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2022 Postat Iunie 4, 2022 Cadou si Servicii: - 150 lei : ~1 finalizare (maxim 30 minute) ~ Include : - Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - Finalizare corporala. - 250 lei : ~ 1 sau 2 finalizari (60 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - GFE ✔ - 69 ✔ - Cunnilingus ✔ - Finalizare corporala. NU accept persoane in stare de ebrietate insa se poate bea un pahar/ fuma o tigara la mine 😉☺ NU accept persoane cu BILE. NU fac: Anal, CIM, COF, indiferent de suma. Cadoul se va da in primele 5-10 minute din intalnire, pentru a evita neplacerile. Lucrez doar pe baza de programare. Programarea se va face cu un MESAJ pe Whatsapp, unde imi veti spune durata (30 sau 60 minute) si ora vizitei (scopul il stim 🤪) Programarea trebuie reconfirmata din partea voastra cu minim 30 de minute inainte de ora stabilita, altfel programarea va fi anulata si numarul blocat. Am dreptul de a imi selecta clientii cu care urmeaza sa ma intalnesc. Mesaj pe whatsapp. Va astept !!! 💚💚💚 Selen 💚💚💚
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum