Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 Acum 14 minute, Ioioio1 a spus: Bună... Nu știu dacă tu găsești un cuvânt cu care te.am jignit în ceea ce ți.am scris eu pe când tu....ma rog! În legătură cu sfaturile, eu am precizat ca nu.ti dau sfaturi dar te.am văzut ca te întrebi ce au bărbații de te "baga un colt" și te injura si mai zici tu la un momentat dat ca de 2 ani tot ești huiduita...asa ca m.am gândit la ce as face eu în locul tău și nu sa.ti dau un sfat. Tu continui sa jignești chiar dacă nu ești jignita..de ce? Ma rog, este treaba ta iubita dar măcar nu mai întreba lumea de ce ești huiduita.Asuma.ti ceea ce ești, ceea ce scoți pe gura și ceea ce scrii. Sincer, eu am sa vin la tine sa te vad, sa te plătesc nu pentru ce ai tu între picioare ca nu ai nimic special ce nu as putea găsi în alta parte, dar ma intriga felul tău, și dacă dorești te.as plăti sa.mi fii subiect intr.o analiza mai amănunțită, poate ca am face bani frumoși amândoi...eu te plătesc ca și subiect în analiza mea și apoi scot o carte și câștig și eu...ce zici? Sa nu crezi ca ce ai tu acolo între picioare este poleit cu aur sau ca ai face tu ceva ce o alta nu poate face, nu te amăgi draga mea Selen gandindu.te ca tineretea este vesnica.... Îți doresc mulți clienți pe măsură atitudinii tale! Din nou, nu este vina mea ca am fost abuzata de voi in numele a ceva ce NU exista, eu NU am fost de acord sa fac parte din planul "Covid", nu am semnat nimic, nu sunt experimentul nimanui, ati incercat sa imi furati viata, imi datorati foaaarte mult si nu va ajung 10 vieti sa-mi platiti daunele si deranjul! Atitudinea mea este in functie de cum sunt tratata (iar ce vedeti acum FIX este ce ati creat in 2020)! Nu va mai place opera voastra acum? Too late. Eu nu sunt niciun Coronavirus, imi respectati existenta sau o sa fie circ in continuare pana se va face dreptate. Greselile nu se iarta, se repara. Asa ca nu va iert, reparati-va greselile, daca mai puteti. Nu va place cum ma comport si cine sunt, este? Asta ati creat, asta aveti! Vreti alt comportament? Sa vad schimbarea! Dar e cam tarziu...voi ramane asa😊. Bisous.
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 Eu sunt aici strict pt. sex pe bani. Atat. Nu am timp de altceva pe un site despre sex. Sfaturi du-te si da familiei tale, eu aici muncesc, nu sunt la psiholog, voua va ofer atentie doar cand platiti pt. ca asta este serviciul meu. In rest, ce fac in afara serviciului NU va priveste. Puteti sa scrieti si 10000 pagini, eu nu am datoria sa ma port frumos decat cat sunt platita si respectata. Ai platit, s-a dus ora, eu ma intorc la viata mea privata. Pe care mi-o invadati abuziv de 2 ani.
BlavkEyess Reputație: 203 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 Acum 7 minute, SelenBaby a spus: Eu sunt aici strict pt. sex pe bani. Atat. Nu am timp de altceva pe un site despre sex. Sfaturi du-te si da familiei tale, eu aici muncesc, nu sunt la psiholog, voua va ofer atentie doar cand platiti pt. ca asta este serviciul meu. In rest, ce fac in afara serviciului NU va priveste. Puteti sa scrieti si 10000 pagini, eu nu am datoria sa ma port frumos decat cat sunt platita si respectata. Ai platit, s-a dus ora, eu ma intorc la viata mea privata. Pe care mi-o invadati abuziv de 2 ani. 🤣🤣🤣,Plm...zici ca ești Bianca Drăgușanu,sunteți niște petarde de sezon și atât,sa nu ai impresia ca după ce ai scris aici ce ai scris,și folosit acest vocabular meriți mai mult,nop,doar un cur spart și atât. 1
silviukinky Reputație: 148 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 18, 2022 Ferească Dumnezeu!! 🤣🤣🤣ești descentrata rău de tot ! 2 3 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 Acum înțeleg eu de ce s-a scumpit curentul.... pai dacă s-a furat...... 😂😂 Mai citesc pe aici, poate detecteze și de ce s-a scumpit gazul. 😂😂😂 La motorina și benzina știu ca nu e vina ei. Acolo Naty e de vina ca rupe tara în doua cu vizitele și duba aia mănâncă mult 😂😂 1 4
Membru Premium haloowen Reputație: 4866 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat Iunie 18, 2022 Ei baieti, asa arata o muie cu respect cand fumezi praf de șosete! Abia astept luna iulie!🤣🤣 1 2
Orb1t Reputație: 2221 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 Aici nu mai e vorba de Covid. Aici e vorba de meningita. 2 hours ago, g2br13l said: Acum înțeleg eu de ce s-a scumpit curentul.... pai dacă s-a furat...... 😂😂 Mai citesc pe aici, poate detecteze și de ce s-a scumpit gazul. 😂😂😂 La motorina și benzina știu ca nu e vina ei. Acolo Naty e de vina ca rupe tara în doua cu vizitele și duba aia mănâncă mult 😂😂 Nu mananca dupa aia Gabriele, mananca in plin tranzit. 🤣 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 Intestinal? 😂😂😂 1
Orb1t Reputație: 2221 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 1 hour ago, g2br13l said: Intestinal? 😂😂😂 De-a dreptul scabros de potrivit. 😅 1
danycernat Reputație: 445 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 Prostanna s-a suparat " ca văcaru' pe sat" !
danycernat Reputație: 445 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 13 hours ago, SelenBaby said: Trebuie sa fii bolnav grav sa crezi ca o sa tac in fata abuzului. O sa lupt pana la moarte si dupa! Degeaba va umiliti in asa hal in fata mea, tot 0 barate sunteti. Ma respecti, te respect, ma ataci, ma apar! 😊 Nimic nou! Niciodata cat voi trai nu voi ceda, mai e un lucru pe care eu nu-l fac niciodata: nu accept sfaturi* ever! Doar eu stiu ce e mai bine pentru mine. Iar pentru visele mele imi dau si viata 😉. Cateii ca voi insa...latra pe la geamul meu. O sa va cumpar o viata sa nu mai stati cu lanterna la pizda mea, cand am nevoie de ginecolog va anunt eu. Sau de sfaturi. Niciodata nu am acceptat sfaturi despre viata mea*, inteleg ca sunt o provocare imensa si ma bucur ca sunt asa. O sa aveti nevoie de mii de ani si vieti sa ma intoarceti pe mine din drum. Clientii nu vor comenta niciodata ce fac eu, aia platesc o ora apoi nu mai e treaba lor cine sunt eu in afara serviciului 😉. Hai, mars. Clar ca mu accepti sfaturi pentru viata ta, doar ai o viata perfecta, ideala, de visss... Esti un exemplu de urmat pentru toate fetele!🤣😂🤣😂🤣 Este prima data cand vad "dominare online" cu membrii forumului!🤑🙃🤑 1
BlavkEyess Reputație: 203 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 Fraților,ce plm va bateți capul cu petarda asta?Sa bag pulabin neamul ei de traseista,dute fa în Slobozia de înaintată ce ești,tu și Dragusanca 1
aloo02 Reputație: 212 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: Xxxx Oras:Constanța Telefon: Xxxx Oras:Constanța Postat Iunie 18, 2022 Totul este de la șolobani,sigur.Convins de sigur....
Nowbody Reputație: -3 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 18, 2022 Si înca o dată ne dăm seama că curvele au gură doar că să suga nu să și vorbească
bozoxdrive Reputație: 135 Postat Iunie 21, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 21, 2022 La cum arati,daca veneai in Timisoara, te-ar trece la Top in 30 de zile....doar gura mai mica sa ai,multi comenteaza dupa n beri, sa nu te certi.Nu am urmarit de la ce a inceput scandalul nici nu ma intereseaza. Ne-au plecat multe ,stau 2-3 ani si pleaca in West Noi te asteptam!
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iunie 24, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 24, 2022 trimite te rog un Buna in PM -ul meu ai mesageria plina SelenBaby
Raducu1289 Reputație: -15 Postat Iunie 30, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 30, 2022 On 6/18/2022 at 11:37 PM, BlavkEyess said: Fraților,ce plm va bateți capul cu petarda asta?Sa bag pulabin neamul ei de traseista,dute fa în Slobozia de înaintată ce ești,tu și Dragusanca Suferă cu capul târfa. A fost abuzata de tac-su și de amicii lui șantieriști, făcută poștă și ținuta numai beată E dependenta de alcool, când face spume pe forum e in lipsa de bani sa și cumpere sticla de vodka Atenție mare, după ce se îmbată face normal neprotejat, e dusa rău cu pluta 2 1
Raducu1289 Reputație: -15 Postat Iunie 30, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 30, 2022 On 6/21/2022 at 2:31 PM, bozoxdrive said: La cum arati,daca veneai in Timisoara, te-ar trece la Top in 30 de zile....doar gura mai mica sa ai,multi comenteaza dupa n beri, sa nu te certi.Nu am urmarit de la ce a inceput scandalul nici nu ma intereseaza. Ne-au plecat multe ,stau 2-3 ani si pleaca in West Noi te asteptam! E o țărancă oropsită, a fost părăsită de mama iar ulterior tatăl a abuzat o grav, de pe la 15 ani o face poștă împreună cu prietenii lui șantieriști. Tot de la ei a deprins și patima alcoolului, femeia e dusa cu pluta, are creierul prăjit și nu mai ai ce face cu ea. A fost internată la neuropsihiatrie și a primit tratament precum și restricții la alcool, dar târfa nu a reușit să se abțină și uite ce terminată este, înjură că la ușa cortului pe oricine îi aminteste că este doar o târfa de duzină care înghite sloboz pe 100 lei. Adică un fel de cârpă cu care te ștergi la pulă 1 1
derby-f Reputație: 157 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2022 E plină de șmecherii că W.C.- ul de hârtii..😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum