badmadafaka Reputație: 1455 Postat Mai 16, 2022 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Mai 16, 2022 Cine castiga procesul? Am urmarit pana acum,am ascultat unele inregistrari audio.Sa te fereasca D-zeu de asemenea femei 🙄 2
Membru Premium elprofesoare Reputație: 64838 Postat Mai 16, 2022 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 16, 2022 Indiferent de situație, se vor împăca pentru a treia oară 😁 8 1
pacostel Reputație: -176 Postat Mai 16, 2022 Oras:mansarda Oras:mansarda Postat Mai 16, 2022 Acum 57 minute, badmadafaka a spus: Cine castiga procesul? Am urmarit pana acum,am ascultat unele inregistrari audio.Sa te fereasca D-zeu de asemenea femei 🙄 Las ca nici el nu-i cu toate corabiile acasa 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Mai 16, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Mai 16, 2022 2 hours ago, badmadafaka said: Cine castiga procesul? Am urmarit pana acum,am ascultat unele inregistrari audio.Sa te fereasca D-zeu de asemenea femei 🙄 Care va fi ajutat de NATO.😂 2 2
badmadafaka Reputație: 1455 Postat Mai 16, 2022 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Mai 16, 2022 1 hour ago, pacostel said: Las ca nici el nu-i cu toate corabiile acasa Toti martorii de pana acum,toti apropiatii lor si cei care au lucrat vreodata cu Johnny Depp au spus ca e om de nota 10,deci au fost niste marturii care mai putin mi-au dat lacrimile,omul asta a ajutat atatia oameni a facut foarte mult bine,eu nu am fost vreodata vreun fan de-al lui daca am vazut 2-3 filme cu Johnny Depp e mult dar chiar a iesit la iveala caracterul lui cum e el ca om in timp ce Amber Heard e o scorpie nenorocita.Genul de femeie care cauta scandal tot timpul!Ba esti nebun proasta voia sa se bata cu el non stop e plecata de acasa, asta saracu trebuia sa fuga de ea sa se ascunda in alte camere sau la baie ca nu mai scapa de gura ei.Si daca ii dai o palma lu o femeie in America faci puscarie deci n-ai alta varianta decat sa fugi lol.Si cand dadea birt cu fugitii ca s-o evite de ce pleca adica tot el era de vina.Stai aici sa ne batem unde crezi ca te duci??Eviti sa rezolvi problema lol 1
pacostel Reputație: -176 Postat Mai 16, 2022 Oras:mansarda Oras:mansarda Postat Mai 16, 2022 Acum 24 minute, badmadafaka a spus: Toti martorii de pana acum,toti apropiatii lor si cei care au lucrat vreodata cu Johnny Depp au spus ca e om de nota 10,deci au fost niste marturii care mai putin mi-au dat lacrimile,omul asta a ajutat atatia oameni a facut foarte mult bine,eu nu am fost vreodata vreun fan de-al lui daca am vazut 2-3 filme cu Johnny Depp e mult dar chiar a iesit la iveala caracterul lui cum e el ca om in timp ce Amber Heard e o scorpie nenorocita.Genul de femeie care cauta scandal tot timpul!Ba esti nebun proasta voia sa se bata cu el non stop e plecata de acasa, asta saracu trebuia sa fuga de ea sa se ascunda in alte camere sau la baie ca nu mai scapa de gura ei.Si daca ii dai o palma lu o femeie in America faci puscarie deci n-ai alta varianta decat sa fugi lol.Si cand dadea birt cu fugitii ca s-o evite de ce pleca adica tot el era de vina.Stai aici sa ne batem unde crezi ca te duci??Eviti sa rezolvi problema lol printre altele............stiu ca am citit mai demult ca si cu femeile lui se purta ”frumos” https://click.ro/vedete/vedete-internationale/incredibil-cat-cheltuie-johnny-depp-pe-luna-e-100799.html 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Mai 16, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Mai 16, 2022 Chiar n-am de unde sa stiu adevarul (precum 99,9% dintr pamanteni), dar fanii desigur sunt de partea lui Johnny, atacand-o pe Amber in toate felurile. La fel era treaba cand Michael Jackson era acuzat de **spam editat**ism, si fanii i-au sarit in aparare, spunand ca toti cei care-i acuza de asta, sunt mincinosi. Dar daca copilul lor era vicitma, foarte repede si-au fi schimbat parerea. 3
creepygreedy Reputație: 52 Postat Mai 16, 2022 Postat Mai 16, 2022 Fuck Hollywood si toate degeneratele ipocrite de acolo. America a ajuns la propriu taramul Tarfei Babiloniene. Ce ziceti de Megan Fox care se lauda ca bea sangele partenerului ei?
Membru Premium elprofesoare Reputație: 64838 Postat Mai 17, 2022 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 17, 2022 😁 11 1
omuleom Reputație: 125 Postat Mai 17, 2022 Oras:Departe Oras:Departe Postat Mai 17, 2022 Probabil va castiga Depp insa nu va primi suma ceruta. Ce e clar e ca amandoi sunt doi dobitoci si acest proces in era digitala nu face decat sa le faca rau carierelor lor. deja s-au adus in discutie batai,violuri,droguri etc. se merita unu pe altul.
Administrator pisicuts Reputație: 114998 Postat Mai 17, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 17, 2022 La 16.05.2022 la 9:04, badmadafaka a spus: Cine castiga procesul? Am urmarit pana acum,am ascultat unele inregistrari audio.Sa te fereasca D-zeu de asemenea femei 🙄 este mai rea decat inesuka mai ales cu povestea in care ea si-o facut nevoile in pat in asternut 😹 7
badmadafaka Reputație: 1455 Postat Mai 17, 2022 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Mai 17, 2022 2 hours ago, omuleom said: Probabil va castiga Depp insa nu va primi suma ceruta. Ce e clar e ca amandoi sunt doi dobitoci si acest proces in era digitala nu face decat sa le faca rau carierelor lor. deja s-au adus in discutie batai,violuri,droguri etc. se merita unu pe altul. Pai daca va castiga trebuie sa-l despagubeasca cumva adica pt faptul ca in urma articolului defaimator din Washington Post, Johnny Depp a fost concediat din Piratii din Caraibe doar acolo un agent care a lucrat cu el a marturisit in proces ca a pierdut 22,5 mil de dolari.Banii astia cine ii da inapoi?Adica la urma urmei e vorba de bani aici ca ii Amber Heard nebuna mai intelegi,dar cand imi dai dauna totala atunci du-te-n plm meriti ce ti se intampla.Dar asta nici nu are de unde sa-i dea atatia bani.E o actrita mediocra care a jucat in filme de kkt majoritatea cu reviewuri negative,a fost nominalizata si la Zmeura de Aur lol
MacArthur Reputație: 4237 Postat Mai 17, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Mai 17, 2022 Locul nasului este pe fata, nu in vietile altora. Imi amintesc acum vreo 10 ani cand "Columbenii" au divortat, s-a discutat saptamani la rand despre asta si la stirile de la 7 seara (🙄 ), despre faptul ca o pustoaica salvata din ghearele mafiei tiganesti si-a gasit jumatatea in persoana unui mosneag milionar de care s-a saturat destul de repede, si milioane de oameni stateau lipiti de fata televizoarelor sa vada cum decurge divortul lor. La fel si acum. OMFG. „Mințile luminate discută idei, mințile mediocre discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.” — Eleanor Roosevelt 4
omuleom Reputație: 125 Postat Mai 18, 2022 Oras:Departe Oras:Departe Postat Mai 18, 2022 20 hours ago, badmadafaka said: Pai daca va castiga trebuie sa-l despagubeasca cumva adica pt faptul ca in urma articolului defaimator din Washington Post, Johnny Depp a fost concediat din Piratii din Caraibe doar acolo un agent care a lucrat cu el a marturisit in proces ca a pierdut 22,5 mil de dolari.Banii astia cine ii da inapoi?Adica la urma urmei e vorba de bani aici ca ii Amber Heard nebuna mai intelegi,dar cand imi dai dauna totala atunci du-te-n plm meriti ce ti se intampla.Dar asta nici nu are de unde sa-i dea atatia bani.E o actrita mediocra care a jucat in filme de kkt majoritatea cu reviewuri negative,a fost nominalizata si la Zmeura de Aur lol In articolul ala nu e mentionat numele lui desi clar implica ca de el e vorba. in astfel de procese se ajunge si la o intelegere in privinta sumei. are si ea bani stai linistit,7 mil de dolari a luat doar la partaj si in filmele alea mediocre iei o gramada de banii. de unde crezi ca vin banii de droage?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2022 Postat Mai 18, 2022 Din pacate Amber e o actrita mediocra, si-a castigat reputatia aratand cate un san si afisand inainte de Johnny Depp o relatie lesby cu fotografa Taissa van Rae (de care nu a auzit nimeni) probabil pentru a castiga simpatia LGBTQ. Spre deosebire de Depp care e chiar un actor bun. Cand nu poate lumea sa te stie de bine macar sa te stie de rau si cancan. Acum ce a fost intre ei doar ei stiu, dar procesul ii ajuta pe amandoi din punct de vedere al publicitatii, indiferent cum e ea. Banul sa iasa!
omuleom Reputație: 125 Postat Mai 19, 2022 Oras:Departe Oras:Departe Postat Mai 19, 2022 On 5/18/2022 at 11:00 AM, partygoer said: Din pacate Amber e o actrita mediocra, si-a castigat reputatia aratand cate un san si afisand inainte de Johnny Depp o relatie lesby cu fotografa Taissa van Rae (de care nu a auzit nimeni) probabil pentru a castiga simpatia LGBTQ. Spre deosebire de Depp care e chiar un actor bun. Cand nu poate lumea sa te stie de bine macar sa te stie de rau si cancan. Acum ce a fost intre ei doar ei stiu, dar procesul ii ajuta pe amandoi din punct de vedere al publicitatii, indiferent cum e ea. Banul sa iasa! Ce bani ies cand amandoi pierd contracte din cauza procesului? el a pierdut Piratii ea a avut rolul din Aquaman micsorat. Plus ca desi tot Hollywoodul e asa acum se stie pe fata ca amandoi sunt doi betivi drogati ceea ce nu se vrea din cauza PCului. nu es bine nici unul nici altul
treblebass Reputație: 299 Postat Mai 19, 2022 Oras:Magheru Oras:Magheru Postat Mai 19, 2022 Cam greu pentru Jony dep sa o satisfaca pe junioara cica sarea la bataie la Jonny
Membru Premium elprofesoare Reputație: 64838 Postat Mai 23, 2022 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 23, 2022 când se termină procesul ? 7 1 1
badmadafaka Reputație: 1455 Postat Mai 27, 2022 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Mai 27, 2022 On 5/23/2022 at 4:01 PM, elprofesoare said: când se termină procesul ? Azi intra juratii in deliberari.Ori astazi ori daca nu saptamana viitoare sigur se da verdictul.
MacArthur Reputație: 4237 Postat Mai 27, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Mai 27, 2022 Probabil cu mine e problema, dar nu inteleg asa ceva de ce trebuie transmis live.🙄 Doar nu vorbim despre un proces al unor criminali de razboi, ci de viata privata a 2 oameni. 3
badmadafaka Reputație: 1455 Postat Mai 27, 2022 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Mai 27, 2022
badmadafaka Reputație: 1455 Postat Mai 27, 2022 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Mai 27, 2022 3 hours ago, MacArthur said: Probabil cu mine e problema, dar nu inteleg asa ceva de ce trebuie transmis live.🙄 Doar nu vorbim despre un proces al unor criminali de razboi, ci de viata privata a 2 oameni. Pentru ca este un proces de defaimare.Johnny Depp a pierdut totul in urma articolului scris de Amber Heard in Washington Post si trebuie sa-si recastige reputatia in opinia publica si in industria cinematografica
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Mai 27, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Mai 27, 2022 Acum 3 ore, MacArthur a spus: Probabil cu mine e problema, dar nu inteleg asa ceva de ce trebuie transmis live.🙄 Doar nu vorbim despre un proces al unor criminali de razboi, ci de viata privata a 2 oameni. E un căcat de show de cea mai joasă speță. Aveam și în România ceva similar cu Vulpița și țărănoiul ăla odios. În USA e mai palpitant, e cu tribunale, sentințe, formalisme... Urmează show-uri medicale, cu fătări în direct probabil 🤮🤢
pacostel Reputație: -176 Postat Mai 27, 2022 Oras:mansarda Oras:mansarda Postat Mai 27, 2022 OTV,Elodia, Vulpita, Columbenii,Nora pt. plm............ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum