Sari la conținut

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Andreea⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️0734765604


Postări Recomandate

Salutare confrati,

🤠

Nu sunt un impatimit in a scrie recenzii, dar pentru mandrele/tipele care merita acest lucru (tot mai rare.. din pacate), fac un efort 😉.

Asadar, am fost recent la titulara topic-ului, intr-o seara. Locatia este un apartament - chiar ok, la parterul unui bloc (partea de nord a orasului, locuri de parcare fiind in zona [pentru cei care vin via auto./moto] ). 😀

Am fost asteptat doar in chilotei (asa am si cerut 😜 ) -> arata spectacol Andreea 🤩. M-a intampinat inclusiv Rocky (un catel tare jucaus btw).

Cum am mai zis si intr-o alta recenzie, nu sunt cine stie ce Fat Frumos, dar compensez prin altele... ideea e ca daca vrei un rasfat maxim - printre alte cele: trebuie sa respecti persoana la care mergi (si reciproca), inclusiv sa fii comunicativ si glumet (nu dau toate ingredientele unei intalniri reusite, le mai descoperiti si voi... 🤪)

Revenind, am inceput a discuta putin (chimia intre noi a fost exceptionala de la inceput) si am mers la o 'reimprospatare' la baie. Igienizat fiind, am inceput 'atacul' in pat (la inceput, ea mai mult decat eu 🫠)

->sarutari, mangaieri, FK (inota limba mea si a ei una in gura celuilalt de ziceai ca sunt niste tipari in Marea Mediterana 🤭 😜 ), continuat cu ON - supt cardanul, lins pe lateral, limbi pe cap, limbi pe lateralul stromeleagului 🥰 (asa oral n-am avut parte din septembrie; apropo, la mine Andreea este top 3 la ON, spectacol pur 😋 [pe locul 1 pt mine ramane totusi o olteanca focoasa 🫠, care nu mai activeaza de ceva timp in TM din pacate] ).

-> trecut ea deasupra si ne-am apucat de futut, dar...ce futai.. show total 🤗 (deja mi se intareste cand imi aduc aminte), in final terminandu-ma in cauciuc;

am mai discutat una alta si trecut la al doilea numar:

-> am inceput amandoi cu sarutari, FK, eu cu limbi pe sani, degustat din capsunica foarte uda (imi place cand femeia se uda natural), si trecut la futut - un misionar un pic adapatat; am 'lucrat' din greu, gemetele erau din ce in ce mai mari si facut ea squirt; am continuat a 'slefui busteanul' tot mai tare, pana cand (spre satisfactia mea) - intre gemete care erau misto rau - nu am mai rezistat si ne-am terminat amandoi in acelasi timp 😋🫠 (eu in balonas, desigur).

Amenda pentru o ora jumatate ++ a fost 🤑 conform listei postate de ea.

Nu dau note, totul fiind la un nivel extra +++.

A fost una dintre cele mai reusite experiente ale mele (dupa cea din septembrie) 🙂😉

Andreea - iti multumesc mult ca mi-ai inseninat weekend-ul si abia astept sa ne revedem girl 😊😘😍; te pupa cel cu cateva tigle 'reparate'/'in reparatie' 🤪

Iar confratilor -> le transmit spor la 'percutat' ('SDS +' style 😅 🤠) si cardane 'pietrificate' 😁😉

  • Like 9
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi

Que hora es?  :)

 

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
7 minutes ago, chrissbecker said:

Hello, am vazut ca esti in Arad, ti-am scris pe wapp dar n-am primit nici seen, imi spui te rog locatia din Arad?

Cum nu are platit contul de escorta (rosu), nu iti va putea raspunde aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...