Vizitator DrogosP Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 Acum 5 ore, goe_bulgaru a spus: Sunt 4 persoane care spun că au fost la tine, dar la niciunu nu reiese clar că te-a și futut. Îți spun sigur că am fututo, și am dat tare în ea, și a fost bine, nu ceva memorabil dar ok,
Dididia Reputație: 103 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 16, 2022 1 oră în urmă, DrogosP a spus: Îți spun sigur că am fututo, și am dat tare în ea, și a fost bine, nu ceva memorabil dar ok, Cu siguranță, nu te am lăsat să dai tare, doar că momentul respectiv a permis să faci asta.🥳 1 1 3
Dididia Reputație: 103 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 16, 2022 Nu permit sexul brutal, dacă ești o persoană care știe să trateze o fată cum trebuie, atunci totul vine de la sine. Cine încearcă să facă altceva decât am menționat că ofer, o să mă supăr și întrerup tot, adică îți fac un handjob și ești liber să pleci. Mi se pare ceva normal atâta timp cât am specificat ce ofer și ce nu accept. Sunt fete care pot accepta sexul brutal, adică cu palme tari peste fund, tras de păr mai pe scurt să se lase dominate. Eu sunt dominatoare, automat nu îmi place să fiu dominată ci partea activă în care te duc în jocul meu erotic. Nu toate fetele care domină, nu știu să aducă un bărbat la ejaculare, practic este vorba de un roleplay, în care tu vii la mine, iar eu mă joc cu corpul tău Ce pot oferii eu la dominare și sex : Nu îmi spuneți voi că nu v ar place să fiți legați de un scaun sau de un pat și o tipă sexi să profite de corpul vostru. Credeți-mă că este mult mai tare când o fată profită de corpul tău. Să vezi cum nu poți să o atingi și ea să-ți facă un oral de vis, cu priviri, limbi etc. 😼Sunt multe jocuri pe care le pot face dar trebuie să fiu și la a doua ședință ca să pot să fiu eu însumi, la a doua ședință, știu ce îi place unui om și ce nu, na nu tot, dar ai habar, la prima ședință nu prea îți dai seama, dar după ce pleacă tipul, stai ca fată și te gândești ce și cum.. Kiss! Dia😈😋 1 3
silviukinky Reputație: 148 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 17, 2022 Prin ultimul comentariu dai dovada de prostie . Ai mai multe capete de acuzare. De când până când a fute tare și a da câteva palme la cur E DOMINARE? eu zic că e SEX PASIONAL. De când până când, roleplay e ceea ce zici tu? Te joci cu corpul bărbatului 🤣💋🤣 Caută în pula mea pe google daca nu știi cum e treabă cu rolurile :)) sa te cred pe tine că faci oral de vis? Pt mine oralul de vis e o alternare a vitezei, un oral umed și adânc .CU SIGURANȚĂ NU ESTI CAPABILA. Te ai uitat prea mult la Fifty shades of gray cu siguranta . Ți ai luat rolul lui Gray . Evident..o ședință nu e de ajuns , trebuie să o ia fraierul si pe a 2 a că sa ii arăți cu adevărat de ce ești capabilă :))) . La prima ședință ești Intr un ROLEPLAY. In prima ședință ești copila sfioasă iar în a 2 a ședința ești dominatrix :)) După ce pleacă omul, numeri banii , du te dracu de ordinara 1 1 1
silviukinky Reputație: 148 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 17, 2022 PS. Ai zis că ne spui ce poți oferi la dominare și sex .. ne spui sau mai așteptăm? Pai ce faci aici? Te joci cu creierasele noastre?! Aaaa ce perversa eeeeesti ....ne tii așa în suspans !! ( de ai avea tu creier pt lucruri de genul) Nici nu mai știm când scrii tu sau când îți scrie mâncătorul de căcat. Vad o diferență intelectuala . De aia ești și curva , evident 1 1
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 17, 2022 11 hours ago, Dididia said: Cu siguranță, nu te am lăsat să dai tare, doar că momentul respectiv a permis să faci asta.🥳 Hai că începi să spui adevărul. La dia dilia lucrurile sunt foarte simple e nu pentru oral, nu pentru normal, nu pentru anal, doar lași banii și pleci 1
Dididia Reputație: 103 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 17, 2022 La 15.06.2022 la 12:29, Dididia a spus: Esti un om care știe doar să provoace, nu sunt toaletă publică prietene, dacă eram nu mai săreau colegii tăi pe mine. 😅 Vezi că începi să confunzi marfa cu ambalajul. 😂😂 Nu, eu nu mi am stricat reputația, voi vreți să o faceți, ați văzut că au apărut recenzii și sunteți foarte ofticați. 😏 Eu dacă am răspuns la cineva, am răspuns fără înjurături doar că vouă vă place circul. 🤦♀️ Te rog să te abții de la comentarii și rog toți băieții care nu au fost la mine să nu își mai dea cu părerea. După ce vii la mine, faci o recenzie și îți spui nemulțumirile. Ați scris prima oară depre preț și etc dar deja am aproape o lună și voi tot comentați fără să fi fost la mine, aici dați dovadă de plictiseală și ciudă. 🤫☺️ O zi bună! Măi citește te rog, observ că nu ai imaginație deloc. Este logic că se mai întâmplă și alte chestii, dar nu am intrat în detalii prea mult ca să mă poți descoperi mai mult la mine. Dar na, când te pui să îi strici reputația unei fete nu mai vezi și chestiile interesante, cauți doar discuții inutile. 🤣🤣🤣😏 1 4
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iunie 17, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 17, 2022 1 oră în urmă, goe_bulgaru a spus: Hai că începi să spui adevărul. La dia dilia lucrurile sunt foarte simple e nu pentru oral, nu pentru normal, nu pentru anal, doar lași banii și pleci pai si ce este rau in asta?...faci un minim de efort si in plus cu cat lasi mai mult prinzi si aripi fara REDBUL, ca esti mult mai usurel ....sau preferi sa donezi ca sa fi biciuit ? Dia este sfanta facatoare de banuti .....sfaaaar,sfaaar sfaaar si banul dispare . 1
Dididia Reputație: 103 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 17, 2022 Disponibilă Detalii wapp 0737702891 Companie intimă-350 de lei ora Dominare-350 de lei ora Companie intimă & Dominare - 600 de lei ora. Zona este ușor accesibilă! Dia 😏😈 1 4
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 17, 2022 2 hours ago, Dididia said: Disponibilă Detalii wapp 0737702891 Companie intimă-350 de lei ora Dominare-350 de lei ora Companie intimă & Dominare - 600 de lei ora. Zona este ușor accesibilă! Dia 😏😈 La ce naiba mai postezi disponibilitatea că oricum nu știi să te fuți ??? Du-te și apucă-te de dat cu mătura pe strada că acolo este locul tău
Dididia Reputație: 103 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 17, 2022 La 09.06.2022 la 21:25, Dididia a spus: Disponibilă mâine! 0737702891 msj wapp Kiss! ❤️😎 Disponibilă! Companie intimă - 350 de lei ora Dominare - 350 de lei ora Dominare & companie intimă - 600 de lei ora 🤦♀️Spor la programări inutile! Din cauza anumitor "admiratori" care fac programări inutile și după au un limbaj nesimțit ca să mă facă să plec de aici, că na, nu mai au loc de mine... programarea se face cu 10 minute înainte, dacă nu ai ajuns în 10-15 minute, ți se va ocupa locul. Nu pun poză cu conversația ca să evit alte disconforturi.🤦♀️ Kiss! 4
silviukinky Reputație: 148 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 17, 2022 Du te n 1 2 1
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 17, 2022 1 hour ago, Dididia said: Disponibilă! Companie intimă - 350 de lei ora Dominare - 350 de lei ora Dominare & companie intimă - 600 de lei ora 🤦♀️Spor la programări inutile! Din cauza anumitor "admiratori" care fac programări inutile și după au un limbaj nesimțit ca să mă facă să plec de aici, că na, nu mai au loc de mine... programarea se face cu 10 minute înainte, dacă nu ai ajuns în 10-15 minute, ți se va ocupa locul. Nu pun poză cu conversația ca să evit alte disconforturi.🤦♀️ Kiss! De evitat !!! 3
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4317 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Iunie 18, 2022 Acum 10 ore, Dididia a spus: Disponibilă! Companie intimă - 350 de lei ora Dominare - 350 de lei ora Dominare & companie intimă - 600 de lei ora 🤦♀️Spor la programări inutile! Din cauza anumitor "admiratori" care fac programări inutile și după au un limbaj nesimțit ca să mă facă să plec de aici, că na, nu mai au loc de mine... programarea se face cu 10 minute înainte, dacă nu ai ajuns în 10-15 minute, ți se va ocupa locul. Nu pun poză cu conversația ca să evit alte disconforturi.🤦♀️ Kiss! fast fuck clar 1
Dididia Reputație: 103 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Iunie 18, 2022 La 07.06.2022 la 13:39, Dididia a spus: Neața! 😏🥳❤️ Diana, minionă și nebunatică căruia îi plac joculețele‼️ Minionă, 1,55 45kg 24 de ani Părul lung peste funduleț, jucăușă, fantezistă, perversă, fund micuț și bombat, creolă. Ca persoană pot să spun că sunt super deschisă și drăgălașă. ❗Dominare ❗ La dominare nu am limite, îmi place să mă distrez cu corpul tău, inclusiv cu mintea ta. Mulți îmi spun că sunt umpic sadică dar și sexi în același timp. Dă-mi mesaj și spune-mi ce te excită în a fi dominat sau ce ai vrea să încerci. Dețin❗ Cătușe, bici, mască de ochișori, căluș, cleștișori jucăuși de sfârcuri, lesă, sfoară ( vreau să te leg și să mă joc cu tine până te aduc la o excitare inexplicabilă), pompiță, chasity, vagin și guriță artificiale, dopulețe pentru penetrare, 2 tipuri de strapon-uri ( nu îți face griji că vei avea durere sau disconfort deoarece dețin un gel minune, așa îmi place mie să-l alint 😈) NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV! 😈Uro 😈Scato (nu mereu) 😈Limbaj vulgar 😈Cunnilingus 😈Annilingus 😈Porunci 😈Biciuire (coițe, funduleț, tălpi etc) 😈Foot-fetish 😈Chinuirea sfurcurilor 😈Feminizare 😈Dresaj 😈Spit 😈Handjob Sunt mult mai multe nebunii dar prefer să le descoperim împreună. Igiena este pe primul loc ‼️ Preț - 350 de lei ora dominare ❤️COMPANIE INTIMĂ! Oral (neprotejat depinde de igenă) Normal (protejat) în diferite poziții Masaj ( relaxare și erotic) Dacă ești un om care îi place sexul mai brutal, nu sunt genul care să accept. Preț - 350 de lei ora companie intimă 😡CE NU OFER- Finalizare orală, facială, corporală ,sex anal,săruturi pe guriță și nici sexul brutal. 😈❤️DOMINARE ȘI SEX - 600 de lei ora Locația este drăguță și ușor accesibilă. Țin să menționez, că îmi selectez foarte bine oamenii cu care urmează să mă întâlnesca, chiar de la primul apel/mesaj. Vreau ca întâlnirea noastră să fie una memorabilă. Constanța 7 minute de centru Disponibilă pentru programări Disponibilă! Msj sau sună-mă 0737702891 Kiss! 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 Dar dididia nu mai zice nimic? Mie îmi e dor de conversațiile cu ea. 😂😂 Nu bagi și tu un serviciu de servit cina în doi? Eu cu Talibanu te-am invita la Toscana. 4
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Iunie 18, 2022 Acum 27 minute, g2br13l a spus: Dar dididia nu mai zice nimic? Mie îmi e dor de conversațiile cu ea. 😂😂 Nu bagi și tu un serviciu de servit cina în doi? Eu cu Talibanu te-am invita la Toscana. Platesti tu ca eu sunt sarac 🤣🤣 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 6 minutes ago, talibanu said: Platesti tu ca eu sunt sarac 🤣🤣 La Toscana noastră nici nu contează cine plătește. 😂😂😂
silviukinky Reputație: 148 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 18, 2022 De evitat 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 9 minutes ago, silviukinky said: De evitat Și la mâncat? Varsă mâncare pe ea? Face firimituri pe masa? Diaaaaaa, nu poți sa faci asa ceva. 😂😂
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 Acum 2 ore, g2br13l a spus: Dar dididia nu mai zice nimic? Mie îmi e dor de conversațiile cu ea. 😂😂 Nu bagi și tu un serviciu de servit cina în doi? Eu cu Talibanu te-am invita la Toscana. Acolo se mananca cu tacamuri, nu din troaca ca la 'mpinge tava sau KFC. Stie si ea de tacamuri, dar nu pt mancat cu ele, ci din ele... Chiar o jignesti...🤫 1
aloo02 Reputație: 212 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: Xxxx Oras:Constanța Telefon: Xxxx Oras:Constanța Postat Iunie 18, 2022 D-nul g2br13l,am o întrebare. Aveți și dv.o fată sau două de recomandat,fututa,de dv-ra?Dar să fiți sincer vă rog.Fara supărare vă rog.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 1 hour ago, aloo02 said: D-nul g2br13l,am o întrebare. Aveți și dv.o fată sau două de recomandat,fututa,de dv-ra?Dar să fiți sincer vă rog.Fara supărare vă rog. Dididia și naty. Dar din păcate a doua a plecat. 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 1 hour ago, playmaker said: Acolo se mananca cu tacamuri, nu din troaca ca la 'mpinge tava sau KFC. Stie si ea de tacamuri, dar nu pt mancat cu ele, ci din ele... Chiar o jignesti...🤫 Stai ca nu e Toscana aia de care ști tu. E una de pe Brătianu. 😂 1
guzel Reputație: 45 Postat Iunie 19, 2022 Postat Iunie 19, 2022 Acum 10 ore, g2br13l a spus: Stai ca nu e Toscana aia de care ști tu. E una de pe Brătianu. 😂 eu cred ca mergi la tocana 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum