azi nu Reputație: 1103 Postat Iulie 27, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Iulie 27, 2014 :waytogo https://www.youtube.com/watch?v=kBZFp6eXUDg 2
terenteterente Reputație: 244 Postat August 1, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 1, 2014 sunt atatia prosti si din generatia asta vai...
Azareth Reputație: 450 Postat August 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 1, 2014 treci tinerete ca vantul, la mine nu-ti mai e gandul, merg pe drum ma uit in jos, cine sunt si cine-am fost ... erau niste vremuri frumoase cand eram copii si parintii nostri se chinuiau sa ne ofere cat puteau si sa nu ducem lipsa, era o vreme cand nu daduseram inca piept cu greutatile vietii ....
lightforcex Reputație: 4 Postat August 1, 2014 Telefon: wilderness28 Oras:Bucuresti Telefon: wilderness28 Oras:Bucuresti Postat August 1, 2014 va recomand o carte foarte buna ...despre anii 80-90 pe care am citit-o cu mare placere : Anii `80 si Bucurestenii sper ca inca se mai gaseste pe undeva (Niciodata nu va mai fi ce a fost ; traiul, copilaria noastra , NOI AM FOST ULTIMII CARE AM STIUT CE INSEAMNA COPILARIE ADEVARATA! )
the_engineer Reputație: 250 Postat August 1, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat August 1, 2014 ADEVARAT….. AM RAMAS FARA CUVINTE….. Născuţi la începutul anilor 80-90 vedem acum, în anul 2012CANIBALIZAREA DECREȚEILOR (a început in 2001, acum e la apogeu)casa (lui Dolănescu care nu se vinde, că e obiect de șantaj contra serviciilor de azil) ? tot pentru casa banii și mașina s-au futut românii, acum nu mai au nimic (in afara de betoanele lu ceasca, gratie ovreului petre r.), totul e pe datorie, al corporatiilor , DE CE? in RO bărbatul nu are caracter, femeia nu are suflet, sunt o PERECHE MINUNATĂ, TRĂZNET!î ...................tavanul coboară, apa urcă, Julius Savini spală banii, Arcașul Verde e pe drum...... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
Romero Reputație: 113 Postat August 3, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat August 3, 2014 eu m-am nascut a doua oara
Azareth Reputație: 450 Postat August 3, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 3, 2014 mi-e dor de acest serial 1
Azareth Reputație: 450 Postat August 3, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 3, 2014 Si prin anii 90 cand incepuse sa emita PRO TV-ul aparea MASH 4077, pe care ce-i drept eu l-am descoperit de vreo 2 ani si l-am vazut de 2 ori, seria completa http://www.youtube.com/watch?v=Wm_esz5kZKs 1
Azareth Reputație: 450 Postat August 3, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 3, 2014 Sa nu-l uitam pe domnul care bate tot 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum