Eveelin9 Reputație: 12 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 7, 2022 Ma numesc Evelin am 21 ani înălțime 1.60cm o zeita a dragostei! Vino in brațele mele și vei simți focul pasiunii mele. Sunt nouă in această zonă...de aceea profită de fiecare moment!... Timpul trece te astept! POZE 100% REALE!! Serviciile pe care le pot oferii: - sex oral( în funcție de igiena) -sex normal (doar protejat) -sex între sânii -diferite poziții - mici fantezii ( 69, accept cunni ) -finalizare corporala Iar cadourile: -o finalizare - 30 min-150 lei , -2 finalizari - 60 min-300lei. Va aștept cu drag programările se fac doar pe WhatsApp sau intr-un apel Link spre comentariu
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2022 Partajează Postat Iunie 7, 2022 Ai uitat să scrii numărul de telefon. Bun venit și la cât mai mulți clienți mulțumiți! Link spre comentariu
Eveelin9 Reputație: 12 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 7, 2022 Acum 7 minute, silviudulce a spus: Ai uitat să scrii numărul de telefon. Bun venit și la cât mai mulți clienți mulțumiți! Dési sunt noua încă nu ma prea pricep 😅 0754639727 Link spre comentariu
Foto88 Reputație: 12 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 7, 2022 Cat ramai la noi? Link spre comentariu
Eveelin9 Reputație: 12 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 7, 2022 Acum 4 minute, Foto88 a spus: Cat ramai la noi? Nu știu.. sper cât mai mult .. Link spre comentariu
thedduy Reputație: 14 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2022 Program? Multumesc 😘 Link spre comentariu
Eveelin9 Reputație: 12 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 7, 2022 Acum 10 minute, thedduy a spus: Program? Multumesc 😘 De obicei încep dimineața pe la 9 pina seara la 11/12:) Link spre comentariu
thedduy Reputație: 14 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2022 Am vizitat-o pe Evelin in aceasta seara! Locatie: 9 nu are lift, dar e ușor de ajuns ON:9 NP:10- nu te grăbește, te întreabă ce vrei e deschisă, fara FK, fără GFE dar te face sa te simți bine! Fata e super ok! Mie unul mi-a plăcut! Curatenie, curată, prosop curat si e buna fata nu e wow dar nici de e evitat! Multumesc Evelin! 😘 2 1 Link spre comentariu
rtoto034 Reputație: 284 Postat Iunie 8, 2022 Oras:pe somes Oras:pe somes Partajează Postat Iunie 8, 2022 8 hours ago, thedduy said: Am vizitat-o pe Evelin in aceasta seara! Locatie: 9 nu are lift, dar e ușor de ajuns ON:9 NP:10- nu te grăbește, te întreabă ce vrei e deschisă, fara FK, fără GFE dar te face sa te simți bine! Fata e super ok! Mie unul mi-a plăcut! Curatenie, curată, prosop curat si e buna fata nu e wow dar nici de e evitat! Multumesc Evelin! 😘 Locatie aproximativa trog... probabil mai sunt si altii interesati....zi faina !! Link spre comentariu
legyonayre Reputație: 340 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 8, 2022 salut, mai are un topic deschis... Aveam de gand sa o vizitez dar, am retineri deja 1 Link spre comentariu
Eveelin9 Reputație: 12 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 8, 2022 Acum 11 ore, rtoto034 a spus: Locatie aproximativa trog... probabil mai sunt si altii interesati....zi faina !! Bună! Ma găsiți pe strada fabrici 105. Pupicii Link spre comentariu
legyonayre Reputație: 340 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 8, 2022 Ma super tentează fundul ei,insa sunt curios daca a mai vizitat-o cineva in afara de scurta recenzie de mai sus… Link spre comentariu
Eveelin9 Reputație: 12 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Bună doar azi și mâine mai sunt la cluj va aștept sa ne vedem și sa ne simțim bine împreună va pup 😘 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum