iubaretu2007 Reputație: 47 Postat Iunie 8, 2022 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iunie 8, 2022 As vrea sa vad cum se fut două persoane. Adică sa stau in camera si sa ii privesc. Plătesc fata si băiatul. Dorește careva?
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 9, 2022 Acum 5 ore, iubaretu2007 a spus: As vrea sa vad cum se fut două persoane. Adică sa stau in camera si sa ii privesc. Plătesc fata si băiatul. Dorește careva? se numeste cuckold cred ca trb s aplatesti si pt tine si pt ala ca altfel cine se complica sa aiba un spectator cand isi face treaba lui 1
siana Reputație: -1369 Postat Iunie 9, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2022 Acum 14 ore, iubaretu2007 a spus: As vrea sa vad cum se fut două persoane. Adică sa stau in camera si sa ii privesc. Plătesc fata si băiatul. Dorește careva? Eu iti pot indeplini fantezia. Arat bine si am un partener pe masura, dotat. Contacteaza-ma si iti dau link, sa vezi poze cu mine ! 0790546873
siana Reputație: -1369 Postat Iunie 9, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2022 Acum 15 ore, iubaretu2007 a spus: As vrea sa vad cum se fut două persoane. Adică sa stau in camera si sa ii privesc. Plătesc fata si băiatul. Dorește careva? As mai adauga ca sunt destul de perversa, am multa imaginatie, imi place sa domin, te pot si umili, daca vrei, detin filme xxx, lenjerii si jucarii, Sedinta se desfasoara asa cum isi doreste fiecare.
alexb80 Reputație: 96 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 9, 2022 16 hours ago, iubaretu2007 said: As vrea sa vad cum se fut două persoane. Adică sa stau in camera si sa ii privesc. Plătesc fata si băiatul. Dorește careva? Are Andrieș o melodie cu un refren ce suna cam asa : Am o problema Și problema nu-i mica Toată lumea-mi zice Ca semăn cu Ștefan Banica ! 😉
carljung Reputație: 20 Postat Iunie 9, 2022 Postat Iunie 9, 2022 Acum 9 ore, siana a spus: As mai adauga ca sunt destul de perversa, am multa imaginatie, imi place sa domin, te pot si umili, daca vrei, detin filme xxx, lenjerii si jucarii, Sedinta se desfasoara asa cum isi doreste fiecare. Scato faci ? 🤣
siana Reputație: -1369 Postat Iunie 10, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 10, 2022 Acum 9 ore, carljung a spus: Scato faci ? 🤣 Nu. Iti pot da sa imi sugi degetul, dupa ce mi-l bag in fund sau im poti linge frisca sau bomboane de ciocolata, topite, din fund. Practic uro, cat de mult vrei. Cauti o stapana autoritara, dezinvolta, cu imaginatie, open minded, care sa stie ce sa faca cu o plastelina, ca tine, ,Labarus ? M-ai gasit. Sunt experta placerii. Faptul arat bine, este o calitate in plus si un bonus pentru privirea ta. Sunt stapana Sanziana si te pot domina soft sau hard, te pot umili, feminiza, disciplina dresa, tortura, etc . Ofer si masaj profesional, jocuri de rol, hand job, foot job, uro, palmuire, fortare, controlul orgasmului, porunci, pedepse, bondage, stimulare cu strapon si cu alte jucarii, foot fetish si alte fetisuri. . Sunt sociabila prietenoasa, cu cine este cazul, stiu cand sa te alint si cand sa te pun la colt, stiu, sa te ajut sa iti invingi timiditatea si sa iti depasesti blocajele. Placerea, bunul simt si respectul trebuie sa existe de ambele parti. Te astept, la mine, sa facem impreuna, tot ce putem mai frumos, cu clipa prezenta
carljung Reputație: 20 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 Acum 12 ore, siana a spus: Nu. Iti pot da sa imi sugi degetul, dupa ce mi-l bag in fund sau im poti linge frisca sau bomboane de ciocolata, topite, din fund. Practic uro, cat de mult vrei. Cauti o stapana autoritara, dezinvolta, cu imaginatie, open minded, care sa stie ce sa faca cu o plastelina, ca tine, ,Labarus ? M-ai gasit. Sunt experta placerii. Faptul arat bine, este o calitate in plus si un bonus pentru privirea ta. Sunt stapana Sanziana si te pot domina soft sau hard, te pot umili, feminiza, disciplina dresa, tortura, etc . Ofer si masaj profesional, jocuri de rol, hand job, foot job, uro, palmuire, fortare, controlul orgasmului, porunci, pedepse, bondage, stimulare cu strapon si cu alte jucarii, foot fetish si alte fetisuri. . Sunt sociabila prietenoasa, cu cine este cazul, stiu cand sa te alint si cand sa te pun la colt, stiu, sa te ajut sa iti invingi timiditatea si sa iti depasesti blocajele. Placerea, bunul simt si respectul trebuie sa existe de ambele parti. Te astept, la mine, sa facem impreuna, tot ce putem mai frumos, cu clipa prezenta Scarboasa mai esti sa moara jaxana. 1
mihai1002020 Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2022 Postat Iunie 12, 2022 La 10.06.2022 la 23:46, carljung a spus: Scarboasa mai esti sa moara jaxana. a zis ca e perversa deci la ce te asteptai?😁
nikilucy Reputație: 1567 Postat Iunie 12, 2022 Oras:🟦🟨🟥 Oras:🟦🟨🟥 Postat Iunie 12, 2022 La 10.06.2022 la 10:54, siana a spus: Nu. Iti pot da sa imi sugi degetul, dupa ce mi-l bag in fund sau im poti linge frisca sau bomboane de ciocolata, topite, din fund. Practic uro, cat de mult vrei. CIOCOLATA CALDA.... PROASPAT CALDUTA! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum