Sari la conținut

Maria 0758391961


Postări Recomandate


  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat

Am vizitat-o.

Nu-i nimic de lungit, fastfuck ieftin.

Aspect - 8.5. Skinny, mica. Arata bestial la corp si sani, omg, eu nu ma uit la sani, dar chiar sunt placuti si la atingere. La mufa arata ca capacul de canalizare, sa fac o cacofonie.

Atitudine - 6. E semi docila, dar la 69 nu a stat pe mine, cumva sa nu ma atinga. Ii zic sa o lase mai usor la oral, ca o pictez cu pasta corectoare in ochi, ea se face ca n-aude si continue tare acolo. ALO. MAI USOR CA-MI BAG PL. Prima careia i-am futut un picior in cap din 69 sa o opresc la oral. Ce plm. Nicio reactie la 69. Te doare pl. adica se vede ca nu-i proasta, gen.

Oral - 6. Slab tare, e genul care nu-ti face nicio excitatie, fara presiune, depresiune, zone. Doar caputza in guritz, plm, e si tanara. M-a sters cu servetel peste tot mai putin capul nu, lol. Incepatoare, dar cu si cu atitudine cam nasoala.

Normal - 7. Nu-i nici f stramta, nici larga, bibelou. Etc. Capra. Pa.

Igiena - 7. Firicele de par. Dupa ce am finalizat, zice ca s-a imbracat direct, dar a zis ca cica face dus. O pl. Eu direct la listerine si aghiazma.

Tarif - 100. Eu am avut alt tarif, cu ceva ajustari.

De revenit? La laba.

De recomandat? Ba, pentru 100 se merita, daca mergi la fast fuck. Nu-i asa rau. Cred ca o poti sa o mai lungesti putin, dar eu sincer nu am avut pe ce, la gusturile mele ar fi mers putin mai stramta la normal pentru un fast fuck legit la 100. A zis ca sta putin in acest domeniu.

Habarn-am daca pozele sunt reale, a doua seamana, dar mi s-a parut mai slabuta la corp. Plm, era intuneric in camera. 

Fiecare femela care ma primeste fara lumina in camera, o sa fac stanga imprejur de acum. Ce pula mea stati cu bezna aia in cap, angajeaza-te ca ajutorul lu batman, nu pot sa vad la 1 metru in fata mea. La cat de obosit vin de la munca, nu vad la 1 metru in fata mea nici pe lumina, dara-mi-te pe bezna. Zic asta pentru ca sunt si cateva escorte de top de aici care m-au primit in acelasi mediu si imi vine sa le fut cu pula-n cap, dar nu mai dau nume...

Ce te-a impresionat la vizita la x,y,z? Hmmmmmmmmm.......... bezna.

  • Like 6
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...