Sari la conținut

69anna 0759691328

Postări Recomandate

• Oras:Bv

Buna ziua am vizitat si eu pe Anna  o experienta Nu prea reusita dar asta e gusturi si obiceiuri!!  Prima expresie reusita foarte amabila ,prosop curat,gel de dus ecc,pozele o avantajeaza foarte mult este mult mai rotunda dar fata simpatica,ochii frumoase intrat la baie igienizat si sa incepe distractia,un oral semi protejat inteput ne dupa luat in gura prezervativul si incercare nereusita de a pune sus in fine se mai intampla😂 continuat cu laba dupa ce am rugat sa Nu faca ca numi place a trecut la oral bunicel dar fara atentii la vecini la normal 2 pozitii  terminat in balonas,dus si ramas bun si scuze plata 150 Ron inainte de actiune  de revenit Eu cu siguranta Nu !!! 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0759691328
  • Oras:Brasov
Acum 23 minute, bubuci a spus:

Buna ziua am vizitat si eu pe Anna  o experienta Nu prea reusita dar asta e gusturi si obiceiuri!!  Prima expresie reusita foarte amabila ,prosop curat,gel de dus ecc,pozele o avantajeaza foarte mult este mult mai rotunda dar fata simpatica,ochii frumoase intrat la baie igienizat si sa incepe distractia,un oral semi protejat inteput ne dupa luat in gura prezervativul si incercare nereusita de a pune sus in fine se mai intampla😂 continuat cu laba dupa ce am rugat sa Nu faca ca numi place a trecut la oral bunicel dar fara atentii la vecini la normal 2 pozitii  terminat in balonas,dus si ramas bun si scuze plata 150 Ron inainte de actiune  de revenit Eu cu siguranta Nu !!! 

Da merci pt recenzie însă punctează dragul meu ceea ce vroiai tu… Si anume… servicii complete din lista mea de dominare..care eu le am la alt preț .. la 150 de lei… ceea ce nu se poate!! Nu accept negocieri iar pe 150 de lei nu se pot face  din pacate!! Am lista mea clara detaliata chiar.. servicii si prețuri de asemenea tocmai din motivul asta am postat o asa detaliat ca sa nu existe neînțelegeri!! Deci data viitoare te astept cum ti am explicat si in camera la dominare daca doresti servicii mai complexe… iar pozele mele sunt făcute apropo ZILNIC… deci n am cum sa fiu mai rotundă decat in poze.. ultima poza este de astazi si exact asa te am asteptat si îmbrăcată !
p.s. Postez special o poza acum făcută .. in drum spre Coresi!! Admir o.. !! 😋😉

Zi faina! 

05531348-CD2D-4ADC-B370-5233585D4162.jpeg

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Ma confuzi cu cineva Nu negociezi niciodata Nu vreau Dominare de la nicio Fata  si eu am fost ieri Nu azi😜si aspect fizic degeaba vorbim cine se duce la tine oricum vede diferenta dar asta Nu e un - e doar o observatie !! 

Link spre comentariu
Acum 16 minute, bubuci a spus:

Ma confuzi cu cineva Nu negociezi niciodata Nu vreau Dominare de la nicio Fata  si eu am fost ieri Nu azi😜si aspect fizic degeaba vorbim cine se duce la tine oricum vede diferenta dar asta Nu e un - e doar o observatie !! 

Nu am cum sa te confund dragul meu… pentru ca eu stiu clar ceea ce fac cu clienții mei pe camera!! Iar discutiile astea le am avut doar cu tine astazi nu cu altcineva!!! Apropo… ieri nu am avut programari de 150 de lei clar.. ieri am avut doar dominare!! In fine nu stau sa deZvolt subiectul ca n are rost…pt mine este u. Subiect incheiat oricât s ar mai comenta in viitor dar  uitasem sa subliniez ca eu am si postat in topicul meu ca iau banii inainte pt ca am pățit fel si fel de chestii si ti am si explicat dc i am cerut inainte.. deoarece exista “unii” samariteni care la sfârșitul finalizării mi au spus ca nu au decat 80 de lei… deci clar sunt pățită si banii întotdeauna ii voi cere la începutul sesiunii…!!! Zi faina! 

Link spre comentariu
42 minutes ago, 69anna said:

Nu am cum sa te confund dragul meu… pentru ca eu stiu clar ceea ce fac cu clienții mei pe camera!! Iar discutiile astea le am avut doar cu tine astazi nu cu altcineva!!! Apropo… ieri nu am avut programari de 150 de lei clar.. ieri am avut doar dominare!! In fine nu stau sa deZvolt subiectul ca n are rost…pt mine este u. Subiect incheiat oricât s ar mai comenta in viitor dar  uitasem sa subliniez ca eu am si postat in topicul meu ca iau banii inainte pt ca am pățit fel si fel de chestii si ti am si explicat dc i am cerut inainte.. deoarece exista “unii” samariteni care la sfârșitul finalizării mi au spus ca nu au decat 80 de lei… deci clar sunt pățită si banii întotdeauna ii voi cere la începutul sesiunii…!!! Zi faina! 

Nu stiu care idiot nu stie ca banii se dau la inceputul distractiei???!!

Asta de prin antichitate..!

Link spre comentariu
Acum 44 minute, dlgeo69 a spus:

Nu stiu care idiot nu stie ca banii se dau la inceputul distractiei???!!

Asta de prin antichitate..!

Pai asta zic si eu… dar unii clienți nu sunt multumiți!!! Oricum la mine asta este o regula si nu o voi schimba pt nimeni.., cui ii place ma poate vizita cui nu se pot abține… nu forțez pe nimeni , tocmai de aia am anuntat si inainte si lista/prețuri/servicii ..etc..ca sa evit discutiile! 🥰 

Link spre comentariu
La 26.07.2022 la 16:33, 69anna a spus:

95E66AEB-A703-49EA-8507-719C58AF2892.jpeg

📞📞📞📞📞 DISPONIBILA 📞📞📞

______De astazi in Brasov!!!______
☎️☎️☎️ Detalii si programari pe

🥇Whatsapp

si

🥈telefonic☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️

• Inimioara 1
Link spre comentariu

❤️❤️___Disponibila incepand de astazi la Brasov!!!
___☎️☎️ pe Whatsapp sau telefonic! ___☎️☎️📞📞📞📞📞📞📞📞

👅👅👅👅💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu

Chef de 👅👅👅👅👅

Disponibila pana tarziu… detalii : programari pe 

Whatsapp si telefonic!!!

☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️

La 20.07.2022 la 14:10, 69anna a spus:

Chef de 👅👅👅👅 Whatsapp me☎️☎️☎️💋💋💋🔥🔥🔥

14E17965-C3E4-4087-A3A0-AA9B72BDBB63.jpeg

Link spre comentariu
La 18.07.2022 la 7:11, 69anna a spus:

_____NeAtA 💋___________

💋💋 programari Whatsapp!!! Va astept cu drag!!👅👅👅🍭🍭🍭🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

AB0B84AE-ACF2-4218-8EEC-21A91C395432.jpeg

Link spre comentariu

Hello Gentelman’s, bun venit pe pagina mea !!

Sunt Anna, o tipa sexy înaltă sâni mari naturali 1.70. 57 kg, plină de senzualitate extaz si pasiune in tot ceea ce fac!!

Ma adresez domnilor generoși, gentelmanilor, celor care vor sa încerce o experiența sexuală unica .

Te astept intr un ambient plăcut,cu toate dotările necesare( Geluri de dus, prosoape, apa de gura, deodorant, apa /suc ) totul necesar pentru o întâlnite  perfecta.

Lista mea de servicii include următoarele:

Sex normal (doar protejat , indiferent de suma sau propunere)!!!!! 
 Sex oral ( n/p in funcție de igiena )

Masaj erotic 

69 

Stapana dominatoare doar Activa, cu ușoare înclinații spre Sado (doar la cerere)

Squirting 

Uro 

Scato (doar pe baza de programare) 

Footfetish 

Annilingus/cunnilingus

Strap On 

Masaj prostatic 

Umilire 

Sclav personal

️Prețurile mele variază in funcție de serviciile pe care le ofer :

️150/fin 

️300/h

Si pe partea de dominare

️450/h 

Igiena mea , si a voastra este si va fi întotdeauna un PION important pentru realizarea întâlnirii noastre!!! 
Nu accept persoane in stare de ebrietate, agresive fizic si verbal!!!

Pentru accesorii/ biluțe serviciile vor fi contra cost! 

Fac si deplasari domiciliu/ hotel/pensiune… in funcție de distanță stabilim prețul telefonic !!! 

Va îmbrățișez si va astept cu drag

• Like 1
Link spre comentariu
La 02.07.2022 la 19:54, 69anna a spus:

Disponibila pana tarziu!! 🔛🔛🔛

💋💋💋💋💋💋💋💋💋

2D9A5BE8-783D-4A6D-903B-BBD182B78DB6.jpeg

Contact/ programari

Whatsapp me sau telefonic!!!👅👅👅

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
La 10.07.2022 la 13:06, 69anna a spus:

🍭🍭🍭🍭🍭

_____DISPONIBILA PANA TARZIU______
👅👅👅👅👅❤️❤️❤️❤️❤️

☎️☎️☎️☎️☎️☎️

ABB27360-9C26-4EB9-B28A-E934BAD99B82.jpeg

Link spre comentariu

Hello guys’ astazi va fi ultima zi in Brasov… Mai am cateva locuri libere astazi.. Whatsapp me sau telefonic .. ! 🔥👅👅👅

Va multumesc tuturor pt vizite 💋 si atenții 🛍🍫  !!!

Va imbratisez cu drag! 🤗😊🥰

🥰Zi faina tuturor!

Link spre comentariu

Hello baieti.. am revenit in Brasov doar pentru 2 sau 3 zile.. start programărilor … fac si deplasari!!

Whatsapp sau telefonic !! Va astept

O zi faina! ❤️🤗☎️👅👅👅

Link spre comentariu

Hello Guys’ bun venit pe pagina mea !!

Sunt Anna, o tipa sexy înaltă sâni mari naturali 1.70. 57 kg, plină de senzualitate extaz si pasiune in tot ceea ce fac!!

Te astept intr un ambient plăcut,cu toate dotările necesare( Geluri de dus, prosoape, apa de gura, deodorant, apa /suc ) totul necesar pentru o întâlnite  perfecta.

Lista mea de servicii include următoarele:

Sex normal (doar protejat , indiferent de suma sau propunere)!!!!! 
 Sex oral ( n/p in funcție de igiena )

Masaj erotic 

69 

Stapana dominatoare doar Activa, cu ușoare înclinații spre Sado (doar la cerere)

Squirting 

Uro 

Scato (doar pe baza de programare) 

Footfetish 

Annilingus/cunnilingus

Strap On 

Masaj prostatic 

Umilire 

Sclav personal

️Prețurile mele variază in funcție de serviciile pe care le ofer :

️150/fin 

️300/h

Si pe partea de dominare

️450/h 

Igiena mea , si a voastra este si va fi întotdeauna un PION important pentru realizarea întâlnirii noastre!!! 
Nu accept persoane in stare de ebrietate, agresive fizic si verbal. Scato va fi doar pe programare si va fi extra 150 de lei.

Fac si deplasari domiciliu/ hotel/pensiune… in funcție de distanță stabilim prețul telefonic !!! 

Va îmbrățișez si va astept cu drag!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...